Bizim de gece uykuları simdilik iyi gidiyor kızlar arada bozulsa da.
Akşam 7gibi yatar 11 12 gibi emmeye uyanır sonra gece 4 gibi kalkar en son 7de ayakta olur.
Bazen de sürekli uyanıyor ama belli olmuyor
Çıkıyorum artık mama da verdiğim için daha rahat oluyor. Ama tek çıktığımda hiç rahat edemiyorum eskisi gibi olmuyor ki. Gün içinde çok yalnızım. Akşam bi çay içip yatıyorum çünkü geceden uykusuz oluyorum. Ya da yapamadığım işleri sıkıştır. Hiç alışık olmadığım düzen boğdu beni sanırım. Bir de çocuğu beslemek inanılmaz zor. Diyetim çok katı. Hiçbir şeyden tat alamıyorum. Emzirmek istemiyorum artık işkenceye döndü ama vicdan yapıyorum. Gibi gibi ev üstüme geliyor
Artık hiçbir şey eskisi gibi rahat olmayacak canim ama en azından 2 3 yaşına gelince daha rahat edeceksin. Çocuğun kendini ifade etmeye başlayınca yürüyünce vs daha farklı olacak şu günden.
Bir de artık bu hayata alışacaksın zor gelmicek üstüne 2.yi bile yapacaksin
Yok canım ilk uyuturken kundakliyorum sonra uyaninca açıyorum eli kolu hareket etmiyo da sanırım kundak güven veriyor ondan uzun uyuyor kundaksiz uyutunca 2 saatte kalkıyor
Büyüdüler ama cnm alışması iyi değil artık zor bıraktırırsın bide sonra falan. Elini tutarak uyutmayı sene istersen sende sana dokunmak daha iyi gelir bebişkoya
Bunları benim eşim de yapıyor akşam yemek de yapıyor geldiğinde. Hatta hafta sonu diyetime uygun yemekler hazırlamaya çalışıyor bana et pişirip porsiyonlara bölüyor. Evi süpürüyor. ama sorun yardımcı olması değil.
Sorun benim eve kapanmış olmam onun hala hayatına devam edebiliyor olması. Ben bu yaşa kadar hep çalıştım. Şu an evde insan yüzü görmeden oturmak beni baydı. Vücudum değişti. Kilom var. Kıyafetlerim olmuyor. Saçlarım dökülüyor. Cildim bozuldu. Ve eşimin hayatında hiçbir değişiklik yok aynen devam. Ben bunu kaldıramıyorum. Ve yaptığı en ufak şey gözüme batıyor. Kendine alışveriş yapması kuaföre gitmesi bir arkadaşıyla yemek yemesi vs. Benim yapamadıklarımı da yapmasın istiyorum
Yani benim derdim kendimle daha çok
Aşımızı olduk inşallah güzel geçer günümüz
Gece uykumuz bizimde iyi degil ama benim icin sıkıntı yok çünkü gündüz dogru düzgün emmiyor geceleri emmeye kalkıyor gece emdigi icin kilo aliyor bu ay 700 gram almis cok şükür
Senin durumun farklı tabi
Ne kadar emek verdiğini hepimiz gördük burdan alerjik bebek çok zor çünkü ablamdan biliyorum
Allah güç kuvvet versin
Şimdi bebek kucağımda bir çay içiyorum bütün gün motive olmama yetiyor
Büyük kızı okula götürüyorum 9 da bebekle sonra ev işleri bebek uyutma yemek yapma yine 4.30 da kızı almaya gidiyorum
Hepimizin günleri böyle geçiyor
İki çocuk gerçekten çok zor ama çok ta güzel
Kızlar ikinci zor evet ama üçüncü daha bir ayrı,bir de sen bebekle ilgilenirken yada uyutmaya çalışırken kavga ayırmaya ya da onların karnını doyurmaya çalışıyorsun bebek yerde uyurken.ama yine de pişman mıyım hayır gülüşü yeter
Çok uyuyo gündüz de yaa. Uyutmayayım diorm, ağlıo bu seferde iyice huysuzlanıyo. Mecbur uyutmaya çalışıorm o zaman bende. Keşke uyumasa. Günlükte böyle rutinimiz zaten. Uyanır 1 saat sonra güniçinde de hemen uyumak ister Nie bu kadar düşkün uykuya bende anlamadım
Çok uyuyo gündüz de yaa. Uyutmayayım diorm, ağlıo bu seferde iyice huysuzlanıyo. Mecbur uyutmaya çalışıorm o zaman bende. Keşke uyumasa. Günlükte böyle rutinimiz zaten. Uyanır 1 saat sonra güniçinde de hemen uyumak ister Nie bu kadar düşkün uykuya bende anlamadım
Benimkide aynı 1 saat zor tutuyoruö yine uykusu geliyor uyuyuncada dürterek anca 1 saat uyuyabiliyor. Alamıyor galiba tam uykuyu 1bucuk saat falan yapabilsek..
Önsüt sonsüt meselesi aslında gerçek değilmiş. Anne sütü doktoru diye instagramda bir doktor var çok güzel açıklamış aynı zamanda hastalanmayançocuk diye bir sayfa da var o da bu son süt meselesini doğru bulmuyor
Benimkide aynı 1 saat zor tutuyoruö yine uykusu geliyor uyuyuncada dürterek anca 1 saat uyuyabiliyor. Alamıyor galiba tam uykuyu 1bucuk saat falan yapabilsek..
Önsüt sonsüt meselesi aslında gerçek değilmiş. Anne sütü doktoru diye instagramda bir doktor var çok güzel açıklamış aynı zamanda hastalanmayançocuk diye bir sayfa da var o da bu son süt meselesini doğru bulmuyor
Emzirme ile ilgili saçma sapan instagram bilgilerinden emzirme danışmanlarından bana da gına geldi. Annesütüdoktorunu ben de takip ediyorum. Doktor olduğu için referans alıyorum onun bilgilerini. Emzirme danışmanları palavracı geliyor kendilerine sektör oluşturmuşlar.
Emzirme ile ilgili saçma sapan instagram bilgilerinden emzirme danışmanlarından bana da gına geldi. Annesütüdoktorunu ben de takip ediyorum. Doktor olduğu için referans alıyorum onun bilgilerini. Emzirme danışmanları palavracı geliyor kendilerine sektör oluşturmuşlar.
Herkes danışman mübarek
Gerçekten sektör millette inanıyor bunlara
İlk defa instagram hesabı açtık kızımı okuldaki etkinliklerden takip etmek için ,takip ettiğim hiç bir şey yok ama bir bilgi bakayım diyorum bir sürü şey düşüyor önüme herkes uzman olmuş çokta cafcaflı isimler bulmuşlar kendilerine
Herkes danışman mübarek
Gerçekten sektör millette inanıyor bunlara
İlk defa instagram hesabı açtık kızımı okuldaki etkinliklerden takip etmek için ,takip ettiğim hiç bir şey yok ama bir bilgi bakayım diyorum bir sürü şey düşüyor önüme herkes uzman olmuş çokta cafcaflı isimler bulmuşlar kendilerine
Şu an iyi ki şu alerji maması denen şey var diyorum mesela. İçince kusmuyor çocuk sütümü kusuyor.
Sürekli yok mama sektörü sizin emzirmenizi istemiyor bilmem ne yazıyordu bi tanesi geçen. Yav bi git. Yok anne sütü içen çocuk daha zeki oluyormuş. Eşime attım eşim de ben de mamayla büyümüşüz. Zekamızdaki problemin kaynağını buldum dedim
Kızlar biz doktordan geliyoruz. Geçen gittiğimde 11 günde 100 gram alan çocuk. 7 günde 320 gram almış
Mamayı artırmıştık. Faydasını gördük sanırım kusması da çok azalmıştı. Şimdi biraz azaltıcaz mamayı dengeyi bulucaz artık umarım
Şu an iyi ki şu alerji maması denen şey var diyorum mesela. İçince kusmuyor çocuk sütümü kusuyor.
Sürekli yok mama sektörü sizin emzirmenizi istemiyor bilmem ne yazıyordu bi tanesi geçen. Yav bi git. Yok anne sütü içen çocuk daha zeki oluyormuş. Eşime attım eşim de ben de mamayla büyümüşüz. Zekamızdaki problemin kaynağını buldum dedim
Venatura demir biglisinat + ester c diye bir şey vardı ben hamileyken içtim. Güzel yükseltiyordu. Aile hekimime sorup almıştım.
Kadın doğumcum sidefer önermişti ama pahalı gelmişti o. Sidefer de iyi bayağı.
Dişi çürüttüğünü ve kabız yaptğını bende duydum hatta doktorum söyledi kabız yapar istersen onuda alabilirsin sen bilirsin ama tavsiye etmiyorum dedi
Sidefer kullanıyoruz biz biraz pahalı ama (108tl idi sanırım) içim rahat