2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Artık hiçbir şey eskisi gibi rahat olmayacak canim ama en azından 2 3 yaşına gelince daha rahat edeceksin. Çocuğun kendini ifade etmeye başlayınca yürüyünce vs daha farklı olacak şu günden.
Bir de artık bu hayata alışacaksın zor gelmicek üstüne 2.yi bile yapacaksin

Yok canım ilk uyuturken kundakliyorum sonra uyaninca açıyorum eli kolu hareket etmiyo da sanırım kundak güven veriyor ondan uzun uyuyor kundaksiz uyutunca 2 saatte kalkıyor
Büyüdüler ama cnm alışması iyi değil artık zor bıraktırırsın bide sonra falan. Elini tutarak uyutmayı sene istersen sende sana dokunmak daha iyi gelir bebişkoya

Ay bende bende iş harici hep evde olsun istiyorum

Valla 2.den gözüm çok korktu benim.
Kızlar ikinci zor evet ama üçüncü daha bir ayrı,bir de sen bebekle ilgilenirken yada uyutmaya çalışırken kavga ayırmaya ya da onların karnını doyurmaya çalışıyorsun bebek yerde uyurken.ama yine de pişman mıyım hayır gülüşü yeter

Gunduz cok uyumasin gece daha rahat olur insallah
Çok uyuyo gündüz de yaa. Uyutmayayım diorm, ağlıo bu seferde iyice huysuzlanıyo. Mecbur uyutmaya çalışıorm o zaman bende. Keşke uyumasa. Günlükte böyle rutinimiz zaten. Uyanır 1 saat sonra güniçinde de hemen uyumak ister Nie bu kadar düşkün uykuya bende anlamadım

Benimkide aynı 1 saat zor tutuyoruö yine uykusu geliyor uyuyuncada dürterek anca 1 saat uyuyabiliyor. Alamıyor galiba tam uykuyu 1bucuk saat falan yapabilsek..

Önsüt sonsüt meselesi aslında gerçek değilmiş. Anne sütü doktoru diye instagramda bir doktor var çok güzel açıklamış aynı zamanda hastalanmayançocuk diye bir sayfa da var o da bu son süt meselesini doğru bulmuyor

Benimkide aynı 1 saat zor tutuyoruö yine uykusu geliyor uyuyuncada dürterek anca 1 saat uyuyabiliyor. Alamıyor galiba tam uykuyu 1bucuk saat falan yapabilsek..
Aynen, uyuttuktan sonra da 1 saat değil yarım saat 40 dakika en fazla uykusu. galiba derin uykuya tam geçemiyorlar şu dönemlerde

Emzirme ile ilgili saçma sapan instagram bilgilerinden emzirme danışmanlarından bana da gına geldi. Annesütüdoktorunu ben de takip ediyorum. Doktor olduğu için referans alıyorum onun bilgilerini. Emzirme danışmanları palavracı geliyor kendilerine sektör oluşturmuşlar.

Herkes danışman mübarek
Gerçekten sektör millette inanıyor bunlara
İlk defa instagram hesabı açtık kızımı okuldaki etkinliklerden takip etmek için ,takip ettiğim hiç bir şey yok ama bir bilgi bakayım diyorum bir sürü şey düşüyor önüme herkes uzman olmuş çokta cafcaflı isimler bulmuşlar kendilerine

Şu an iyi ki şu alerji maması denen şey var diyorum mesela. İçince kusmuyor çocuk sütümü kusuyor.
Sürekli yok mama sektörü sizin emzirmenizi istemiyor bilmem ne yazıyordu bi tanesi geçen. Yav bi git. Yok anne sütü içen çocuk daha zeki oluyormuş. Eşime attım eşim de ben de mamayla büyümüşüz. Zekamızdaki problemin kaynağını buldum dedim

Kızlar sağlıkocaginjn verdigi kan ilaci dislerimi çürütüyor hangi kan ilacini kullanmaliyiz

Saçma sapan şeyler yaa

Kızlar sağlıkocaginjn verdigi kan ilaci dislerimi çürütüyor hangi kan ilacini kullanmaliyiz

Venatura demir biglisinat + ester c diye bir şey vardı ben hamileyken içtim. Güzel yükseltiyordu. Aile hekimime sorup almıştım.
Kadın doğumcum sidefer önermişti ama pahalı gelmişti o. Sidefer de iyi bayağı.

Aynen cnm defne icin bugun verdiler de bi arkadasimda illa disi çürütüyor diyor anlamadim
Dişi çürüttüğünü ve kabız yaptğını bende duydum hatta doktorum söyledi kabız yapar istersen onuda alabilirsin sen bilirsin ama tavsiye etmiyorum dedi
Sidefer kullanıyoruz biz biraz pahalı ama (108tl idi sanırım) içim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…