İçeriyi iyi olsun da gerisi sıkıntı degil cnm ben bi araştırıp alaymDişi çürüttüğünü ve kabız yaptğını bende duydum hatta doktorum söyledi kabız yapar istersen onuda alabilirsin sen bilirsin ama tavsiye etmiyorum dedi
Sidefer kullanıyoruz biz biraz pahalı ama (108tl idi sanırım) içim rahat
Aynen cnm defne icin bugun verdiler de bi arkadasimda illa disi çürütüyor diyor anlamadim
Doktor bestiron önerdi o da pahalı 95e aldık bugün ilk kez denedik severek içti kızım şaşırdım. Oğlumda sağlıkocağınınkini verirdim hep tükürürdüKızlar sağlıkocaginjn verdigi kan ilaci dislerimi çürütüyor hangi kan ilacini kullanmaliyiz
Maasallah cok iyi almış 4 aydan sonra ciddi azalıyor çünkü kg alimiKızlar biz doktordan geliyoruz. Geçen gittiğimde 11 günde 100 gram alan çocuk. 7 günde 320 gram almış
Mamayı artırmıştık. Faydasını gördük sanırım kusması da çok azalmıştı. Şimdi biraz azaltıcaz mamayı dengeyi bulucaz artık umarım
Ben Yalova'da bı kere kafeye gittim daha o da çocuk parası almaya gittiğimde eşimle kızım kafede bekledi bende yanlarına geçtim. Tek bildigm gezdigim yer ÖzdilekBenim bebeği bırakabileceğim kimse yok şuan. Gezersek onunla çıkıyoruz ama o bile iyi geliyor. Bebek arabasını oğluma veriyorum parkta gezdiriyor. Eşimde bazen arabayla çay kahve içmeye götürüyor. Dikkatinizi çekerim yemeğe falan değil anca kahve içebiliyoruz:) ama o da yetiyor. Tabi ayda 1 kere olması dışında buna da şükür ne yapalım
Uuuybca besiginin üzerine birşey örtüp içerisini karartiyorum canm 3 saate yakın uyuyor öğleden sonra. Yoksa benmki de 1 saat anca uyuyor uyanıyor tekrar 1-1.5 saatte tekrar uyku diye gidiyorBenimkide aynı 1 saat zor tutuyoruö yine uykusu geliyor uyuyuncada dürterek anca 1 saat uyuyabiliyor. Alamıyor galiba tam uykuyu 1bucuk saat falan yapabilsek..
Hangi doktora gidiyorsunuz ? Ben bursa da götürüyorum ama acil birşey olursa burda da bı doktor bulunsun tavsiye edecegn varsa .Doktor bestiron önerdi o da pahalı 95e aldık bugün ilk kez denedik severek içti kızım şaşırdım. Oğlumda sağlıkocağınınkini verirdim hep tükürürdüama hiç bilgim yok bu damlayla ilgili
Bu gece uyumama uyanma meselesi gerçekten gündüz uykusuyla alakalı.gündüz dakka başı uyanıp uymayı beceremeyen bebek de uyumuyor gece,çok aşırı uyuyan bebek de uyuyamıyor gece.genelde kısa uyuyor gündüzleri benimki.dün çok uzun uyudu uykusunun birini akşam da geç yattı bu yüzden sabah da çok erken kalktı.böyle olunca ben mahvoluyorum tabi,gündüz dinlenmek mümkün değil çocuklar okulları yemekleri kavgaları:)gece de bebek uyumazsa dayanılmaz hal alıyor benim için.hamileyken bile bahsetmiştik sabah beşte kalkınca çok kötü oluyor yedide uyansam süper hissediyorum artık kendimi.Çok uyuyo gündüz de yaa. Uyutmayayım diorm, ağlıo bu seferde iyice huysuzlanıyo. Mecbur uyutmaya çalışıorm o zaman bende. Keşke uyumasa. Günlükte böyle rutinimiz zaten. Uyanır 1 saat sonra güniçinde de hemen uyumak isterNie bu kadar düşkün uykuya bende anlamadım
Maasallah cok iyi almış 4 aydan sonra ciddi azalıyor çünkü kg alimi
Bu kilo konusunu fazla kafaya takmamak gerekiyor gecen ay bende az alınca kendimi cok yıprattm artık akısına bırakıyorum cok şükür 6.700 gram olmus bir ayda 700 gram almis boyu 65 cm ben evde 67 ölctm aslindaGeçen sefer öyle az alınca benim yine psikolojim bozuldu. Bir haftadır hiçbir şey yapmıyorum evde çocuğu besleyip uyutuyorum ben de uyuyorum.
Biraz moralim yerne geldi şimdi normal düzenime dönücem.
Yanakları falan süzülmüş gibi duruyordu aslında. Ama boyu da uzamış. Mamalar böyle biraz fazla geliştirebilir bir anda dedi doktor da. Kilosunu toparlayabildiğini gördük şimdi azaltalım dedi. Oynuyorlar benimle top gibi.
Bu kilo konusunu fazla kafaya takmamak gerekiyor gecen ay bende az alınca kendimi cok yıprattm artık akısına bırakıyorum cok şükür 6.700 gram olmus bir ayda 700 gram almis boyu 65 cm ben evde 67 ölctm aslinda
Sağlıklı olsunlarda kilo önemli degil
Kusması ins biter defne ye mamayi verince buyuk adam gibi kusuyor gecen yine kustu koltuk üstümüz maffoldu mamayi sevmiyorBizim de 65 cm olmuş boyu. 49 doğmuştu minik farem.
Ya çok kusuyor bizimki ben ona üzülüyorum. Fışkırıtıyor üstü başı gidiyor komple. Mama öncesi motilum mide bulantısı için mama sonrası gaviscon. Günde 2 kez maflor plus antireflü özellikli probiyotik veriyorum. Bunlara rağmen kusuyor adam ya.
Kilo alımı iyi olunca oh az kusmuş demek ki besinini alabilmiş diye mutlu oluyorum.
Kusması ins biter defne ye mamayi verince buyuk adam gibi kusuyor gecen yine kustu koltuk üstümüz maffoldu mamayi sevmiyor
Hipp bebelac kustu birdaha almadım emsin beni acıkınca mecbur emecek dedigin gibi büyük olasilikla alerjisi varHay allah ya bizde tam tersi sütümü kusuyor. Mamayı değiştirdin mi? İnek sütü ağır geliyor olabilir mi acaba. Keçi sütlü mamalar oluyor ya onlrdan denesen..
Taşköprüde oturmanın eksileri maalesef uzak kalıyor çoğu yere sanayi içinde nereye gideceksin:)Ben Yalova'da bı kere kafeye gittim daha o da çocuk parası almaya gittiğimde eşimle kızım kafede bekledi bende yanlarına geçtim. Tek bildigm gezdigim yer Özdilek
Uuuybca besiginin üzerine birşey örtüp içerisini karartiyorum canm 3 saate yakın uyuyor öğleden sonra. Yoksa benmki de 1 saat anca uyuyor uyanıyor tekrar 1-1.5 saatte tekrar uyku diye gidiyor
Hangi doktora gidiyorsunuz ? Ben bursa da götürüyorum ama acil birşey olursa burda da bı doktor bulunsun tavsiye edecegn varsa .
Hipp bebelac kustu birdaha almadım emsin beni acıkınca mecbur emecek dedigin gibi büyük olasilikla alerjisi var
Acaba pislikte mamadan mı oldu ki az verdim cokta vermedim ama ay bu haziran bebekleri ne kadar nazlıEvet bazı çocukta anne sütünde çok anlaşılmıyormuş mamaya başlayınca patlak veriyormuş
Acaba pislikte mamadan mı oldu ki az verdim cokta vermedim ama ay bu haziran bebekleri ne kadar nazlı
Geçen sen yazmıştın canım dönüp aramadım okumuştum ama,köpük şeklinde kakası diye.doktora onu sormuş muydun hiç bu köpük gibi olmasının tek nedeni alerji mi acaba?benim sadece anne sütü alıyor ama çoğunlukla köpük şeklinde kakası,karnı çoğu zaman gurul gurul ediyor,öyle anlarımda emmek dahi istemiyor.bir yendiğim dokunuyor ama be bulamadım korkarım ki çok sevdiğim süt ürünleriEvet bazı çocukta anne sütünde çok anlaşılmıyormuş mamaya başlayınca patlak veriyormuş
Geçen sen yazmıştın canım dönüp aramadım okumuştum ama,köpük şeklinde kakası diye.doktora onu sormuş muydun hiç bu köpük gibi olmasının tek nedeni alerji mi acaba?benim sadece anne sütü alıyor ama çoğunlukla köpük şeklinde kakası,karnı çoğu zaman gurul gurul ediyor,öyle anlarımda emmek dahi istemiyor.bir yendiğim dokunuyor ama be bulamadım korkarım ki çok sevdiğim süt ürünleri
Diğer arkadaşlar anne sütü alıp sizde de kakada köpük gibilik varmı,aslında tabi bezi açtığında yapmışsa belli olmuyor beze bulaşınca ama yapma anına denk gelirsem görüyorum öyle olduğunu var mı deneyimi olan bunla ilgili
Bizimki de hala kusuyor ve ben sinir oluyorum artık giydirecek kiyafet bulamıyorum bazen bez tikistiriyorum boynuna. Zaten oyle çok sütüm de yok ama iyi kötü emiyor emdiği de boşa gidiyor sonra tekrar acıkıyor ama süt yokBizim de 65 cm olmuş boyu. 49 doğmuştu minik farem.
Ya çok kusuyor bizimki ben ona üzülüyorum. Fışkırıtıyor üstü başı gidiyor komple. Mama öncesi motilum mide bulantısı için mama sonrası gaviscon. Günde 2 kez maflor plus antireflü özellikli probiyotik veriyorum. Bunlara rağmen kusuyor adam ya.
Kilo alımı iyi olunca oh az kusmuş demek ki besinini alabilmiş diye mutlu oluyorum.
Bizim de arada oluyor köpüklü kaka mukus da var ama ben ek gıdaya başladım birçok kez yoğurt verdim 2 seferdir yumurta da verdim bir sorun olmadı.Geçen sen yazmıştın canım dönüp aramadım okumuştum ama,köpük şeklinde kakası diye.doktora onu sormuş muydun hiç bu köpük gibi olmasının tek nedeni alerji mi acaba?benim sadece anne sütü alıyor ama çoğunlukla köpük şeklinde kakası,karnı çoğu zaman gurul gurul ediyor,öyle anlarımda emmek dahi istemiyor.bir yendiğim dokunuyor ama be bulamadım korkarım ki çok sevdiğim süt ürünleri
Diğer arkadaşlar anne sütü alıp sizde de kakada köpük gibilik varmı,aslında tabi bezi açtığında yapmışsa belli olmuyor beze bulaşınca ama yapma anına denk gelirsem görüyorum öyle olduğunu var mı deneyimi olan bunla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?