2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet dediğin gibi,diğer çocuklarıma bile öyle çok çok süt vermem ama ne bileyim ya anne sütünden bu denli geçmesine bilsem de ikna olamıyorum

Bende yoğurtla başlayacağım zamanı gelince inşallah sorun olmaz.yoğurt fermente olduğundan süt gibi değil proteinler parçalanıyo biliyorum ama yine de etkileniyor anlaşılan

maflor plus probiyotik var onu önerrim bak. Hem kakasını düzeltiyor hem reflüsüne en çok onun etkisni gördüm sanki.
Bizimki kustuktan sonra uzun süre bir şey de istemiyor çünkü midesi çok bulanıyor ya. Her şeyi itiyor.
Yumurtayı nasıl verdin ya maşallah yedi mi

Bende yoğurtla başlayacağım zamanı gelince inşallah sorun olmaz.yoğurt fermente olduğundan süt gibi değil proteinler parçalanıyo biliyorum ama yine de etkileniyor anlaşılan
Yok fermente olsa da süt alerjisi olan bebekte denememek lazım. Hemen rahatsız ediyor çünkü. Bende kizimda yaşamıştım
Yedi sayılır yarısını tükürdü yarısını yuttu. Zaten 1 yaşına kadar beyazı verilmiyor sadece sarisni verdim içine çok minik z.yagi damlattim yutması kolay olsun diye. Arada yediriken de su verdim

Büyüdüler ama cnm alışması iyi değil artık zor bıraktırırsın bide sonra falan. Elini tutarak uyutmayı sene istersen sende sana dokunmak daha iyi gelir bebişkoya
Gündüz uyurken yakamı tutuyor ama işte gece uykusu oturana kadar böyle gideriz diyoruz gelecek ay kesicem ama kundagi dediğin gibi bıraktırması zor olur yoksa

Evet minnak bebek bakmayı özlicem belki de 2-3 sene sonra

Yuh yuh yuh. Neyse ki sağlık sigortası var 15 verip cikiyorum. Bende gidemem arabayı saticaz. 2 araba yapmak lazım 2 çocukla zor kışın

Gün içinde nasıl birşey uyguluyosun peki

Ya ne güzelmiş başta ama 3 ten sonra uyumaması çok zor oluyordur

En son çare uyku eğitimi almayı düşünüyorum ama oda işe yarıyor mu acaba

Gün içinde nasıl birşey uyguluyosun peki
Hiç bir şey uygulamıyorum valla sadece uyandıktan 2 saat sonra mutlaka yatırıyorum ona özen gösteriyorum yarım saatte uyusa 1 saatte uyusa uyandığı saate bakıyorum 2 bucukta uyandiysa 4 buçukta uyutmaya çalışıyorum alıştı artık o da uyandıktan 1 bucuk 2 saat sonra uyumak istiyor

Eğitim mi vericeksin

Yuh yuh yuh. Neyse ki sağlık sigortası var 15 verip cikiyorum. Bende gidemem arabayı saticaz. 2 araba yapmak lazım 2 çocukla zor kışın
Valla yuh yani geçen ay 100dü ondan önceki ay hasan tahsine gitmiştik buna gitmemiştik bilmiyorum onda da artmıştır demek devlete de gidersen ek binada harun yılmaz ile semih yürük var gidersen ikiside ilgili. Röntgenlere testlere onlara gidiyorduk.

Eğitim mi vericeksin
İnstagramda tunalihayat var bir bak istersen ücretsiz uyku düzenleri paylaşıyor. Birçok bilgiyi paylaşıyor sorulara da cevap veriyor. O da eğitim almış şimdi yardım ediyor yani. Bildiğim çoğu şeyi ondan öğrendim bende. Şimdi bende kuzuşuma saat düzeni kurmaya çalışıyorum. Saatine alıştıktan sonra destekli uykuya da gerek kalmıyor. Sonuçta eğitim alsanda eğitim verecek olacak sensin. Ne yapacağını bildikten sonra gerisi sana kalmış o kadar para verip danışmaya gerek yok bence.

En son çare uyku eğitimi almayı düşünüyorum ama oda işe yarıyor mu acaba
Daha çok erken cnm bebeğe uyku eğitimi vermek için. Biz büyük kızıma 6 aylık falandı, kendi yatağında kendi başına uyusun die bi kere eğitim vermeye kalktık; çok ağlıodu, ona rağmen yok dedik böyle böyle öğrenecek dedik. Ama sonra çok pişman oldum öyle bişey yaptığım için. Boşu boşuna ağlatmışım kuzumu. Şimdi uzmanlar bile uyku eğitiminin çok saçma olduğunu söylüor. O kadar erken ayrılması zorunlu değil sonuçta. Zamanı gelince yoluna girer, merak etme. Büyüyene kadar çok zorluolar belki ama inan hepsi geride kalıo

Maşallah bizde aşı olduk, Selim 400 gr almış 6900 olmuş hemşire iyi dedi gelişimi normal almış dedi.. Boyumuz da 61.5

Bizden kan alamadilar pazartesi serum takilacakti çok ağladi aldım çiktim hastalıği iyi atlatmişiz öyle dedi doktor bi daha gitmeyi düşünmüyorum onada bi öyle diyor bi böyle düzgün tartmıyor bile on günde hiç kilo almamiş ya bu ay hiç alamayacak diye çok üzülüyorum daha iyi olmadi gibide geliyor bi de eviniz sogukmu usudumu gelen temizlikçi bile yorum yapıyo anlamıyorum ben mi hoşgörülü değilim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…