Evet dediğin gibi,diğer çocuklarıma bile öyle çok çok süt vermem ama ne bileyim ya anne sütünden bu denli geçmesine bilsem de ikna olamıyorumEvet canım köpük ve mukus alerji belirtisi ama başka bir rahatsızlığı yoksa sadece intolerans olabilir. İnek sütünü tolere edemiyordur. Ki bu aslında normal. Çünkü inek sütü bizim için değil ineğin yavruları için. O yüzden bebişlere ağır geliyormuş genelde.
Bende yoğurtla başlayacağım zamanı gelince inşallah sorun olmaz.yoğurt fermente olduğundan süt gibi değil proteinler parçalanıyo biliyorum ama yine de etkileniyor anlaşılanBizimki de hala kusuyor ve ben sinir oluyorum artık giydirecek kiyafet bulamıyorum bazen bez tikistiriyorum boynuna. Zaten oyle çok sütüm de yok ama iyi kötü emiyor emdiği de boşa gidiyor sonra tekrar acıkıyor ama süt yok
Bizim de arada oluyor köpüklü kaka mukus da var ama ben ek gıdaya başladım birçok kez yoğurt verdim 2 seferdir yumurta da verdim bir sorun olmadı.
Bizimki de hala kusuyor ve ben sinir oluyorum artık giydirecek kiyafet bulamıyorum bazen bez tikistiriyorum boynuna. Zaten oyle çok sütüm de yok ama iyi kötü emiyor emdiği de boşa gidiyor sonra tekrar acıkıyor ama süt yok
Bizim de arada oluyor köpüklü kaka mukus da var ama ben ek gıdaya başladım birçok kez yoğurt verdim 2 seferdir yumurta da verdim bir sorun olmadı.
Yok fermente olsa da süt alerjisi olan bebekte denememek lazım. Hemen rahatsız ediyor çünkü. Bende kizimda yaşamıştımBende yoğurtla başlayacağım zamanı gelince inşallah sorun olmaz.yoğurt fermente olduğundan süt gibi değil proteinler parçalanıyo biliyorum ama yine de etkileniyor anlaşılan
Yedi sayılır yarısını tükürdü yarısını yuttumaflor plus probiyotik var onu önerrim bak. Hem kakasını düzeltiyor hem reflüsüne en çok onun etkisni gördüm sanki.
Bizimki kustuktan sonra uzun süre bir şey de istemiyor çünkü midesi çok bulanıyor ya. Her şeyi itiyor.
Yumurtayı nasıl verdin ya maşallah yedi mi
Gündüz uyurken yakamı tutuyor ama işte gece uykusu oturana kadar böyle gideriz diyoruz gelecek ay kesicem ama kundagi dediğin gibi bıraktırması zor olur yoksaBüyüdüler ama cnm alışması iyi değil artık zor bıraktırırsın bide sonra falan. Elini tutarak uyutmayı sene istersen sende sana dokunmak daha iyi gelir bebişkoya
Artık hiçbir şey eskisi gibi rahat olmayacak canim ama en azından 2 3 yaşına gelince daha rahat edeceksin. Çocuğun kendini ifade etmeye başlayınca yürüyünce vs daha farklı olacak şu günden.
Bir de artık bu hayata alışacaksın zor gelmicek üstüne 2.yi bile yapacaksin
Yuh yuh yuh. Neyse ki sağlık sigortası var 15 verip cikiyorum. Bende gidemem arabayı saticaz. 2 araba yapmak lazım 2 çocukla zor kışınTaşköprüde oturmanın eksileri maalesef uzak kalıyor çoğu yere sanayi içinde nereye gideceksin:)
Canım bendede karartma perdesi var ama en fazla 1 saat uyuyor yatakta. Ayağıma alırsam uyana uyana en sonunda pes ediyor bi 2 saat uyanmadan uyuyor. Öylede belim kopuyor valla. Bi beceremedim şu saatinde uyutmayı hala.
Aktifte ibrahim türk e gidiyoruz cnm o da bu sefer 135 olmuş her gittiğimde artıyor ne hikmetse. Çocuk doğduğunda 65tlydiama gidebilirsen Uzmanlarda hasan tahsin şahin çok iyi. Ben oraya götürmek zor geliyor yalnız başıma diye buraya götürüyorum yani.
Gün içinde nasıl birşey uyguluyosun pekiCanım bizimkinin de düzeni oturmadı daha ama her bebekte işe yarar mı bilmiyorum 3 gecedir 1 defa uyanıyor. 9 buçukta banyo yaptırıyorum 10a kadar işte giydirip güzel güzel konuşup vakit geçiyor sonra kundaklayip uyutuyorum 3 gündür bu şekilde gece 3e kadar uyuyor sonra kalkıyor emziriyorum ben de senin gibi yanıma yatırarak emziriyorum uykusu açılmasın diye iki taraftan da emziriyorum bazen doyuyo uyuyakalıyo geri bazen mama istiyo mamasını veriyorum geri uyuyo saat 4 olmuş oluyor sonra 7 dedin mi ayakta bu şekilde düzen oturtucaz gibi duruyo bakalım kesinlikle bi rutin istiyolar ama onu fark ettim bi de bi kac yerde erken yatırın bütün gece uyusun falan yazıyordu yok imkanı yok 7de uyuttum 8de uyuttum olmuyor 10dan önce uyuduğunda mutlaka uyanıyor
Ya ne güzelmiş başta ama 3 ten sonra uyumaması çok zor oluyordurValla çok güzel bir uyku düzenimiz vardı bizim akşam 7 sabah 7. 4 aylık olunca bozuldu. Bir de kilo alımı az diye gece 3 gibi mama ver dedi doktor. Uykusu bozuluyor iyice o saatte. Mama da istemiyor kavga dövüş 3ten sonra uyumuyoruz.
En son çare uyku eğitimi almayı düşünüyorum ama oda işe yarıyor mu acabaKesinlikle oturmadı canım. İlk başlarda ben de kendi keyfimden yatarak emzirmeye başlamışken, şimdi artık kendi alıştığı için devamlı emerek uyumak istiyor. 5:30’a kadar ben memede, yatarak uyutmaya çalışıyorum, aralıklarla uyanıyorum. 5:30’dan sonra artık eşime veriyorum, oda ayağında sallıyor,sallayarak uyutmaya çalışıyor sabah sekize kadar. İkimizde pert oluyoruz yani . çok kötü bir uyku bozukluğumuz var . nasıl düzelticez bilmiyoruz bu alışkanlıkları, nasıl bitireceğiz hiç bilmiyorum
Hiç bir şey uygulamıyorum valla sadece uyandıktan 2 saat sonra mutlaka yatırıyorum ona özen gösteriyorum yarım saatte uyusa 1 saatte uyusa uyandığı saate bakıyorum 2 bucukta uyandiysa 4 buçukta uyutmaya çalışıyorum alıştı artık o da uyandıktan 1 bucuk 2 saat sonra uyumak istiyorGün içinde nasıl birşey uyguluyosun peki
Eğitim mi vericeksin1 2 hafta daha geçsin başlıyorum ben düzene. Son çırpınışlarını yapsın şu 4.aydan sıyrılalım bi öncegündüz saatlerimiz çok kaydı sabah 7de kalkmıyor bazen bende yorgun oluyorum diye emzik vere vere 8 9a kadar uyutuyorum. Gündüzden çalıyor bu da.
Valla yuh yani geçen ay 100dü ondan önceki ay hasan tahsine gitmiştik buna gitmemiştik bilmiyorum onda da artmıştır demekYuh yuh yuh. Neyse ki sağlık sigortası var 15 verip cikiyorum. Bende gidemem arabayı saticaz. 2 araba yapmak lazım 2 çocukla zor kışın
İnstagramda tunalihayat var bir bak istersen ücretsiz uyku düzenleri paylaşıyor. Birçok bilgiyi paylaşıyor sorulara da cevap veriyor. O da eğitim almış şimdi yardım ediyor yani. Bildiğim çoğu şeyi ondan öğrendim bende. Şimdi bende kuzuşuma saat düzeni kurmaya çalışıyorum. Saatine alıştıktan sonra destekli uykuya da gerek kalmıyor. Sonuçta eğitim alsanda eğitim verecek olacak sensin. Ne yapacağını bildikten sonra gerisi sana kalmış o kadar para verip danışmaya gerek yok bence.Eğitim mi vericeksin
Daha çok erken cnm bebeğe uyku eğitimi vermek için. Biz büyük kızıma 6 aylık falandı, kendi yatağında kendi başına uyusun die bi kere eğitim vermeye kalktık; çok ağlıodu, ona rağmen yok dedik böyle böyle öğrenecek dedik. Ama sonra çok pişman oldum öyle bişey yaptığım için. Boşu boşuna ağlatmışım kuzumu. Şimdi uzmanlar bile uyku eğitiminin çok saçma olduğunu söylüor. O kadar erken ayrılması zorunlu değil sonuçta. Zamanı gelince yoluna girer, merak etme. Büyüyene kadar çok zorluolar belki ama inan hepsi geride kalıoEn son çare uyku eğitimi almayı düşünüyorum ama oda işe yarıyor mu acaba
Maşallah bizde aşı olduk, Selim 400 gr almış 6900 olmuş hemşire iyi dedi gelişimi normal almış dedi.. Boyumuz da 61.5Aşımızı olduk inşallah güzel geçer günümüz
Gece uykumuz bizimde iyi degil ama benim icin sıkıntı yok çünkü gündüz dogru düzgün emmiyor geceleri emmeye kalkıyor gece emdigi icin kilo aliyor bu ay 700 gram almis cok şükür
Masallah selime defne hnm 6700 gram boy 65 kafa 42 olmusMaşallah bizde aşı olduk, Selim 400 gr almış 6900 olmuş hemşire iyi dedi gelişimi normal almış dedi.. Boyumuz da 61.5
Bi ben yakalayamadım ya şu ikincisi bir TL yiSleepy kullanan arkadaşlar indirim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?