Ben de aldim çok vardiBi ben yakalayamadım ya şu ikincisi bir TL yi
Ne zaman bitti canım saatlik oluyor sanırımBen de aldim çok vardi
Bizden kan alamadilar pazartesi serum takilacakti çok ağladi aldım çiktim hastalıği iyi atlatmişiz öyle dedi doktor bi daha gitmeyi düşünmüyorum onada bi öyle diyor bi böyle düzgün tartmıyor bile on günde hiç kilo almamiş ya bu ay hiç alamayacak diye çok üzülüyorum daha iyi olmadi gibide geliyor bi de eviniz sogukmu usudumu gelen temizlikçi bile yorum yapıyo anlamıyorum ben mi hoşgörülü değilim acaba
Cnm zeytin yagini 48 saat yapmadığın da ver çünkü zeytinyag hemen cikartiyor kilo yapmaz birde alınmasın kendi yapmayi ogrensinYavrum uzuun bir zamandan sonra ilk defa gece kakasını yaptıdaha yeni alt değiştirmiyoruz muhabbeti yaptık valla nazarım çok değiyor bu bebişe benim mamayı koyulaştırdım kakayı arttıracak galiba bu. Kabız olmasın diye tam tersi zeytinyağ koymuştum yatmadan önceki mamasına işe yaramış demek:)
Yok onu geçmiş olsun demeye mesaj atmış biri o diyor eviniz soğuk mu diye terleyip soğudumu filan diye hastalanma nedenini araştiriyor he buzda yatırdık deseydim kendi bebeğide alerjik temizlikçide zayif diyor yedi ceddimizi sordu zaten yok birde şey olayi var zaten sen hemşiresin onun için duygularimizda olmamali, en iyisini yapiyosun hiç öyle efendi konuşmayla anlamıyorlar cevap versende direk tersleyip geçeceksin yoksa anlamıyolarAy şu temizlikçilerdeki kendini bilmezlik. Kimsenin gücüne gitmesin ama bu insanları ben çok fena tersliyorum. Bana da yaparlar genelde yüzüm böyle yumuşak mı duruyor ne. Doğum yaptığım hastanede yalnızım doğumun ertesi gün. Eşim annemi almaya gitti. Ben de bebeği emzirdim hemşire yardımıyla. Hemşire göğsüme koydu göğsünde uyusun gelirm yine dedi. Lan temizlikçi geldi. O öyle üşür bi de kucağa alışır ver koyayım diyor. Yürü git işine bak sen dedim. Kaldı. Beklemiyordu bu tepkiyi. Odayı temizleyemeden kaçtı. Kucağa alışacakmış bebe daha dün doğmuş salak karı
Ona mı kalmış senin evinin soğukluğu ya. He çok soğuk doğalgaz yakmıyorum param yok yakayım sen öde.
Yavrum uzuun bir zamandan sonra ilk defa gece kakasını yaptıdaha yeni alt değiştirmiyoruz muhabbeti yaptık valla nazarım çok değiyor bu bebişe benim mamayı koyulaştırdım kakayı arttıracak galiba bu. Kabız olmasın diye tam tersi zeytinyağ koymuştum yatmadan önceki mamasına işe yaramış demek:)
Yok onu geçmiş olsun demeye mesaj atmış biri o diyor eviniz soğuk mu diye terleyip soğudumu filan diye hastalanma nedenini araştiriyor he buzda yatırdık deseydim kendi bebeğide alerjik temizlikçide zayif diyor yok birde şey olayi var zaten sen hemşiresin onun için duygularimizda olmamali, en iyisini yapiyosun hiç öyle efendi konuşmayla anlamıyorlar cevap versende direk tersleyip geçeceksin yoksa anlamıyolar
Yok canim takilmiyorumda aynı şeyi yapmam kimseye insanlar çok değişik ikinci çocukla artık milleti takmam demiştim ilk kizimda Mevlüt’te kucağinda tartip çocuğu akranlarından küçükmü diye bile soran oldu memlekete gitmek istemedim sırf saçma sapan konuşacaklar diyeManyaklar ya gerçekten. İnsanlar yaptıklarının acımasızca olduğunun farkında değil. Çocuk bu hastalanır elbet. Olmuştur bir şey sebep. Sakın takılma böyle şeylere..
Bizimkine noldiysa 3 gündür kaka yapmadı muz tattırıyorum az az o kabız yaptı heralde bugün zeytinyağı katıyım mamasına diyordum hemen yaptırıyor mu gerçektenCnm zeytin yagini 48 saat yapmadığın da ver çünkü zeytinyag hemen cikartiyor kilo yapmaz birde alınmasın kendi yapmayi ogrensin
Ben de hiç akrabalara göstermek istemiyorum ya herkes bi laf ediyo dün yatalak bi akrabamız var mecbur ona götürdük çok görmek istiyordu bizimki durmadı yine kalabalık diye ağladı tabii biri diyo karnı aç yeni emzirdim mama da içti ac değil kalabalık diye diyorum öteki diyo uykusu gelmiş onun bak gözler kıpkırmızı falan en son git emzir dediler geçtim bi odaya ses kesilince yalnız kalınca hemen sakinleşti tabi emzirmedim bile sonra gelmiş biri yanıma diyo ki bak ben dedim karnı aç diye emzirince nasıl sustuYok canim takilmiyorumda aynı şeyi yapmam kimseye insanlar çok değişik ikinci çocukla artık milleti takmam demiştim ilk kizimda Mevlüt’te kucağinda tartip çocuğu akranlarından küçükmü diye bile soran oldu memlekete gitmek istemedim sırf saçma sapan konuşacaklar diye
Hemen yaptiriyor cnm yani defneye öyle oluyor yapmadigi zamanlar yarim cay kasigi kadar veriyorum ne var ne yok cikariyor beline kadarBizimkine noldiysa 3 gündür kaka yapmadı muz tattırıyorum az az o kabız yaptı heralde bugün zeytinyağı katıyım mamasına diyordum hemen yaptırıyor mu gerçekten
Dün yapmamıştı kakasını birde ondan önceki gece sürekli uyanıp pırtlayıp durmuştu. Dedim bu kaka yapamıyor diye gaz doldu galiba yumuşatsın diye verdim daha vermem az yapsın madem:)Cnm zeytin yagini 48 saat yapmadığın da ver çünkü zeytinyag hemen cikartiyor kilo yapmaz birde alınmasın kendi yapmayi ogrensin
Deney tahtasına döndü senin bebiş bi oynamayın benle dicek artıkBen de nazar ettim dün eskiden gece çok kaka yapardı artık yapmıyor dedim. Dün gece 2 kez fışkırtmalı yaptık.
Doktor sütünü artır mamayı azalt dedi. Ben de dün süt vermeye çalıştım yine olanlar oldu..
Su bebekle ilgili yorum yapanlara bende çok sinirleniyorum. Bebegin annesinden başka herkes en iyisini biliyor çünkü
Bizim de en basiti Mert yüzünü çizmiş tırnağıyla dün de kv aradi görüntülü mertin yüzünü öyle görünce, yüzünü çizmiş sizde kesin tırnağını dedi. Esim de sinirlendi yok biz tırnak uzatmayi seviyoruz dedigülsem mi ağlasam ya artık en basit şeyler bile batıyor insana
Bakma benimki de çoğu kez susar ama sinir olursa mutlaka cevabını verir çünkü benim de ne kadar yiprandigimi görüyor artık .Ya benim eşimle sorunumuz bu ya. Annesi bir şey diyince o doğru oluyor. Çocuktan sonra oldu bu da. Görüntülü konuşmalara katılmıyorum artık.
Biz geçen hafta kayınvalideye gittik 5 günlüğüne offff. Annem de öyle sırf kayınvalide diye demiyorum. Annem günde 3 kere arayıp emdi mi diye soruyor. Artık emzirmiyorum sağıyorum. Üstümde psikolojik baskı oluyor. Emdi mi diye sorma diyorum. Ben çok cadıymışım.
Kayınvalide de ay sen bunu biberona alıştırmışın yandın dedi bana. Ben ne çekiyorum farkında mısın anne yaşadıklarımı bi biberona indirgeyemezsin dedim. Gitmiş eşime söylemiş. Bi de şöyle anlatmış ay ben iyiliği için söyledim üzdüm galiba bir anda çok bağırdı. Elim ayağıma dolandı. Bi daha tövbe konuşmam ah dilim kopsaydı falan demiş. Offf rollere gel. Yav hehe dedim. Hehe.
Bakma benimki de çoğu kez susar ama sinir olursa mutlaka cevabını verir çünkü benim de ne kadar yiprandigimi görüyor artık .
Dün geldi(aslında bana zarf atiyor) hali saha maçına çağırdılar ama gitmedim sana ayıp olur diye düşündüm hep evdesin dedisonra bende istersen git diyince he bakarım ya iyi olur aslında ne zamandir gitmiyorduk falan yaptı ve gidecek (buna da sinir olmuşum demekki niye anlattım bilmiyorum)
Benim kv seninki gibi şikayet ediyor mu bilmiyorum eşim hiç söylemedi bana ama sacmaladiklari zaman bir kere sert cevap verince bir daha aynısını yapmıyorlar arkamdan da istediği şikayeti etsinler
Ya işte söyledikleri şeyler insanlari üzüyor mu kırıyor mu hiç farkında değiller. Cevap verince de şaşırıyorlar ( ya da salağa yatiyorlar bilmiyorum) yaşlılarla uğraşmak zor vesselamYa bizimki de geldi dedi ki annem üzülmüş niye bağırdın lan dedim kim üzülmüş başlatma anana.rol çalmasın benden şu an üzülen bir ana varsa benim.
Tabi bu kadar eğlenceli geçmedi yok şikayet etmek için demedi dedi ki iyiliğin için demiş sen bağırınca çok fena olmuş.
Olaya dahil olmak istiyorlar annem de böyle yapıyor. Bir de annem çok inatçı zor bir insan. Anneme yatıya gittim. Sabah çocuk uyandı. Geldi yanıma aldı. Sen uyu dedi. Ayy allah razı olsun anne dedim. Ana gibi yar olmazmış bitanesin dedim neler neler dedim. 2 saat uyudum uyandım. Bir baktım Aliş youtube dan çizgi film izliyor.ben açık tv nin yanından geçirmiyorum çocuğu. Biliyor. Yazık kız çok seviyor diyor toparlandım eve döndüm o gün. Çok sinirlendim. Ben doğmadan önce anneme yatıya gönderirim arada falan diyordum. Şu an aslaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?