- 5 Ekim 2020
- 14.658
- 40.096
- 548
- 36
Hahahhahaha anlamıyorsun ama. Sen rahat etmek için bi çizgi film açıp izletirsen ayıp günah yasak. Ama o isterse izlesin yazık abartma hiç mi görmicek.Ya işte söyledikleri şeyler insanlari üzüyor mu kırıyor mu hiç farkında değiller. Cevap verince de şaşırıyorlar ( ya da salağa yatiyorlar bilmiyorum) yaşlılarla uğraşmak zor vesselam
Su tv olayı benim kvde de cok var. Benim çok karşı olduğumu bildiği halde üstelik. TV açık olduğu zaman Mert izliyor bende eşime çevir bu tarafa izlemesin diyorum kv hemen ordan izlesin izlesin ne olacak sizde
Ha bunu yaparken başkalarını kınıyor bir de. şu komsu tv başına oturtuyor çocuğu akşama kadar izliyor diye şikayet ediyor
Benim beynim error veriyor valla pes edip oturuyorum
Canım zaten evde bi ablamız var, o yüzden o sessiz ortam sağlanamıyo gündüzleri maalesef. Ki sağlandı diyelim, zaten o şekilde bile değil 2 saat , 1 saat bile sürmüyorki gündüz uykuları. Zaten sorun o. Keşke uyumuşken atıyorum 2 kere uyusa ve 2 saat uyusa ve uykusunu alsa. Ama uyuyamadığı için huzursuz oluo zaten gündüzleri. Gece uykusu var, uyumuyor deil. Ama meme yada sallanma eşliğinde istior. O sıkıntı. Kötü alışkanlıkları var işteBu gece uyumama uyanma meselesi gerçekten gündüz uykusuyla alakalı.gündüz dakka başı uyanıp uymayı beceremeyen bebek de uyumuyor gece,çok aşırı uyuyan bebek de uyuyamıyor gece.genelde kısa uyuyor gündüzleri benimki.dün çok uzun uyudu uykusunun birini akşam da geç yattı bu yüzden sabah da çok erken kalktı.böyle olunca ben mahvoluyorum tabi,gündüz dinlenmek mümkün değil çocuklar okulları yemekleri kavgaları:)gece de bebek uyumazsa dayanılmaz hal alıyor benim için.hamileyken bile bahsetmiştik sabah beşte kalkınca çok kötü oluyor yedide uyansam süper hissediyorum artık kendimi.
Evet gündüz uykusu da olsa çok müdahale edersen huzursuzluğu iyice artar haklısın,ama en azından aşırı sessizlik uygun koşullar oluşturmamaya çalış gündüz iki saat uyuyacağına birbıçuk uyusun örneğin zamanla daha da düşer belki de.aslımda bebeğin de suçu yok gece düzgün uyuyamadığı için gündüz uyuyor kısır döngü oluşmuş.inşallah düzelir
Bizde surekli değiştiriyoruz kustugu için hem ne oluyor ki değiştirince anlamadım.Aman kızlar bu elalemin lafından ben de dertliyim en çok da el adamı gibi annemin konuşmaları batıyor bana daha çok.yengemi eleştirirdi sürekli bebeğin elbisesini değiştiriyor diye,arada foto atıyorum anneme meğerse benimkinin de kıyafet takibini yapıyormuş yüzüme diyemiyor da tüm fikirlerini.yine dünkü elbisesi dedi geçen,evet bişey yok diye değiştirmedim dedim,iyi yapmışsın ne o öyle dakka başı üst değiştirme zaten diyo.niyetini baştan desene değiştirmemişsin diye laf arıyon.sanki çocuğun yanında onlar duruyorlar yeri geliyo kusuyo yeri geliyo ağzından tükürük akıp duruyor sanki çamaşırları ona gönderiyorum.bı sadece bir örnek böyle daha neler neler.bu yüzden en rahat evimde ediyorum ben
Kızlar sizin bebeler gündüz kaç kez uyuyor bizimki 2 kere uyuyor. Kizimi bu aylarda 3 kez uyuturdum ama bunda o düzeni tutturamadım.
Saymadim ama suan ikinci uykuya daldi 5 kez uyuyor sanirimKızlar sizin bebeler gündüz kaç kez uyuyor bizimki 2 kere uyuyor. Kizimi bu aylarda 3 kez uyuturdum ama bunda o düzeni tutturamadım.
Gece uykusuna kaçta yatıyor peki? Bizimki 7gibi uyuyor .3 kez uyuyor canım duramıyor fazla uyanık
Evet ağlıyor bende şarkı söyleyerek guldurerek giydirmeye çalışıyorumSaymadim ama suan ikinci uykuya daldi 5 kez uyuyor sanirim
Kızlar sizin bebisler elbise giydirirken de ağlıyor mu bizim ki hic sevmiyor ama gunde 4 5 kez nerdeyse degistiriyorum turukleri kusmuklari bitmiyor
Gece uykusuna kaçta yatıyor peki? Bizimki 7gibi uyuyor .
Evet ağlıyor bende şarkı söyleyerek guldurerek giydirmeye çalışıyorum
Bizimki de 7 8 gibi kalkıyor bence. daha doğrusu eşim sabah kalkıyor bir bakıyorum Mertten ses geliyor kaçta uyandığı hakkında hiç fikrim yokBizimki de 7de aşırı mayışıyor yıkıyoruz. 7.30da uyuyor. Ama sabah 5te uyanıyor onu çözemedim ben de acaba gündüz uykusundan mı bilemiyorum
2 miKızlar sizin bebeler gündüz kaç kez uyuyor bizimki 2 kere uyuyor. Kizimi bu aylarda 3 kez uyuturdum ama bunda o düzeni tutturamadım.
Ya acaba ben mi beceremiyorum bu uyku işini? Sizin sabahtan geceye rutininiz nasıl peki saatleriniz?2 mibizimki uyanık kalamıyor ya nasıl beceriyorsun. 4 kere uyuyor hatta 3.uykusunu az uyursa 4.şekerlemeyi erken yaptığı için bir kere daha yarımsaat uyuyor bazen.. hiç sevmiyor oylanamayı oynamayı oğlumu salardım yerde yuvarlanordık. Kızlar nazikmi oluyor nedir anlamadım nazlı şeyya
Yaa bunu soracaktım doktora baka ikidir unutuyorum bende. En geç ne zaman yaptırılmalı acaba bende bilgi istiyorum kızlarkızlar merhaba :) ben temmuz annesiyim... rahatsız etmiyorsam bir soru sormak istiyorum
aranızda menenjit aşısı yaptıran varsa
fiyatlar nasıl acaba
ve kaç doz şeklinde oluyor?
bilgi alabilirmiyim
Ben 3. Tetanozu olmadim birsey demedi saglikocagiNihayet aşımızı olduk hatta bende gitmişken oldum 3.tetanozu. kadın boy kilo falan bakarken söylemişti ama benim kafada dururmu yazarken soruyor tekrar valla hatırlamadım dedim şaşırdı. Tüm anneler aşırı takıntılıymış 10grın hesabını yapıyorlarmış yanlış yazarsa düzelttiriyırlarmış falan epey bi şikayet etti milletivalla ben doğduğundan beri o kadar takip ettik ki artık saldım dedim:) bilmiyor ki 2gün önce doktorda ölçtürdüm zaten bu kadın hep az ölçüyor niyeyse birşey demiyorum bende.
Bir de rahim ağzı taraması için randevu verdi ilçe sağlık müdürlüğünde yapılıyormuş size de hiç yaptır diyen oldu mu? Tabi yaş geçiyor olunca bizde böyle sanırım
Ben smear testi verdim canim yaştan ziyade aslında her evli kadının yaptırması lazim.Nihayet aşımızı olduk hatta bende gitmişken oldum 3.tetanozu. kadın boy kilo falan bakarken söylemişti ama benim kafada dururmu yazarken soruyor tekrar valla hatırlamadım dedim şaşırdı. Tüm anneler aşırı takıntılıymış 10grın hesabını yapıyorlarmış yanlış yazarsa düzelttiriyırlarmış falan epey bi şikayet etti milletivalla ben doğduğundan beri o kadar takip ettik ki artık saldım dedim:) bilmiyor ki 2gün önce doktorda ölçtürdüm zaten bu kadın hep az ölçüyor niyeyse birşey demiyorum bende.
Bir de rahim ağzı taraması için randevu verdi ilçe sağlık müdürlüğünde yapılıyormuş size de hiç yaptır diyen oldu mu? Tabi yaş geçiyor olunca bizde böyle sanırım
Toplam 4 saat civarı uyuyorsa iyi aslında ama uyanık fazla kaldığı için rahatsız olmuyorsa erken bırakabilir büyüdüğünde gündüz uykularını. Benim bu 2 haftadır ataklar zirve olduğundan rutini bozduk ama elimden geldiğince tamamlamaya çalışıyorum eksiğini. Normalde 7de uyanırdı ama 8i bulabiliyor bu aralar. En fazla 1er saat uyanık tutabiliyorum. Uyanınca agucuk öpücük koklaşma sonrası beslenme yapıyoruz biraz ev geziyoruz camdan bakıyoruz konuşuyoruz egzersiz falan alt değiştirip yatıyorum. Müzik oluyor yatağının yanında ağzına emzik koluna battişini uyku arkadaşı yaptık ona yüzünü dönüp uyuyor. Yine en fazla 1 saat uyuyor bazen 45dk. Dışarı çıktığımızda anca 2 saat falan uyanık kalabiliyor bazen dayanamıyor uyuyor arabasında.Ya acaba ben mi beceremiyorum bu uyku işini? Sizin sabahtan geceye rutininiz nasıl peki saatleriniz?
Bana da şimdi demedi hamileyken doğumdan sonra olursun demişti şimdi ben hatırlattım yapalım o zaman dedi cnmBen 3. Tetanozu olmadim birsey demedi saglikocagi
Bizim böyle değil ya. Sabah 8de uyanıyor en geç olarak söylüyorum bunu bazen 7de uyanır çünkü.Toplam 4 saat civarı uyuyorsa iyi aslında ama uyanık fazla kaldığı için rahatsız olmuyorsa erken bırakabilir büyüdüğünde gündüz uykularını. Benim bu 2 haftadır ataklar zirve olduğundan rutini bozduk ama elimden geldiğince tamamlamaya çalışıyorum eksiğini. Normalde 7de uyanırdı ama 8i bulabiliyor bu aralar. En fazla 1er saat uyanık tutabiliyorum. Uyanınca agucuk öpücük koklaşma sonrası beslenme yapıyoruz biraz ev geziyoruz camdan bakıyoruz konuşuyoruz egzersiz falan alt değiştirip yatıyorum. Müzik oluyor yatağının yanında ağzına emzik koluna battişini uyku arkadaşı yaptık ona yüzünü dönüp uyuyor. Yine en fazla 1 saat uyuyor bazen 45dk. Dışarı çıktığımızda anca 2 saat falan uyanık kalabiliyor bazen dayanamıyor uyuyor arabasında.
Saatler olarak 7-8 uyanış ilk uyku 8-9, 2. 10civarı, öğlen genelde dışarı çıkıyoruz okul vs falan 1.30 gibi uyuyor. Yatağında uyutamıyorum buaralar ayakta uyuyoruz o yüzden 2 saati geçebiliyor. 4.uyku 4 gibi uyursa 5.30 gibi tekrar uykusu geliyor 5. Uykuya yatıyor. Ama ne olursa olsun 6dan sonra uyutmuyorum geceye kadar en erken 7buçuk gibi uyumuş oluyor.
Gece rutinide hergün banyo yapmıyoruz yapmadığımız zaman ellerini boynunu siliyorum kusuyor falan pisleniyor gıdılar. Ellerde hep ağızda malum. Salonda besledikten sonra odasına gidiyoruz müzik açıkken odasında biraz zaman geçiritoruz uyuyacağını anlasın diye. Kakasını yaptırmaya çalışıyorum masajla(şimdiden alışırsa yatmadan kakayı yapmış oluyor ileriki zamanlar) tulumuşunu da giyip yatıyor.
Aay yine uzun yazmışım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?