2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Masuma indirgeme olayi en iyisi olsada böyle sanirim benim kayınvalide filan yok üvey var iki aylıkken geldiler kardeşleri güya faydasından çok zararları oldu Bizimde eşimle aramız kötü ama bana göre tabi o hiç bi şey olmamiş gibi yapiyor
Emzirme konusunda seni anliyorum az emiyo zor emiyo en son uykuda emiyodu artik sağiyorum ben de.

kızlar merhaba :) ben temmuz annesiyim... rahatsız etmiyorsam bir soru sormak istiyorum
aranızda menenjit aşısı yaptıran varsa
fiyatlar nasıl acaba
ve kaç doz şeklinde oluyor?
bilgi alabilirmiyim

Fiyat bilmiyorum.

Bexsero 5.,7. Ve 21. Aylarda
Nimenrix 9. Ve 13. Aylarda diye konuştuk doktorla.

Ben smear testi verdim canim yaştan ziyade aslında her evli kadının yaptırması lazim.
2ay önce yaptirmistim.
Smear farklı cnm onu her sene verebilirmişiz zaten de bu sürekli yapılan birşey değilmiş. Daha detaylı galiba bende bilmiyorum bunu yaptır muhakkak dedi salı günü gideceğim bakalım ne yapacaklar. İlişkiye girme regl olma giderken dedi sadece.

Ben doktora gittiğimde önce akıntıya baktı temiz dedi sonra smear aldı sonra da usg de baktı işte.
Onun dışında nasıl yapıyorlar hiç bilmiyorum

Bu evrede bi şey oluyo bebelere cidden

Seninki yaklaşık 10 aylık bebiş uykusuna geçmiş derin uykulara başlamış maaşallah ama erken olması işte bilmiyorum tek uykuya falan düşünce az uyumuş olacak ileride. Gece de uykusunu alıyor maaşallah şuan sıkıntı yapmaz da yinede en az 3 uyku yaptırmaya çalış bence yada 4te uyanıyor ya yarım saat şekerleme yapsın bi 6 da yatması erken aslında. Gece uykusu gündüzden çalıyor senin şuan

Iste 6bucukta gece uykusuna yatınca daha uyanmiyor. Uyansa 8de yatsa daha rahat olur sanki ben de uyandırmak istemiyorum. Uyandırsam da geri hemen uyumak istiyor bi anlamı olmuyor

Benim de gündüz bir saat uyumuyor çoğunlukla ama önceki gün akşam vakitlice yatıp gece uykusunu almışsa hiç huzursuz olmuyor kırk dakikalık uykularla iki saat ayakta kalabiliyor mutlu.senin sanırım klasik sinir bozucu bir ifade ama alışmış demeyeyim de bağ kurmuş uyumayla meme sallanma arasında
Bizde surekli değiştiriyoruz kustugu için hem ne oluyor ki değiştirince anlamadım.
ne bileyim bunalıyorum gerçekten bazen saçma görüşlerden basit takıntılardan mutlu olabiliyor annem,napıyor şimdi diyor örneğin yatıyor ben de şu işi yapıyorum dersem hoşuna gidiyor geziyoruz dersem aynı tepkiyi vermiyor,çocukla ne kadar ilgilenmez üstüne düşmez yerine oturmadan dönersen evde o kadar hoş eski görüşe göre
Saymadim ama suan ikinci uykuya daldi 5 kez uyuyor sanirim
Kızlar sizin bebisler elbise giydirirken de ağlıyor mu bizim ki hic sevmiyor ama gunde 4 5 kez nerdeyse degistiriyorum turukleri kusmuklari bitmiyor
Canım benim ilk iki ay falan çok rahattı çıt yoktu,sonra bu bi huy çıkardı;çıkarırken sorun yok alt pijama bez sorun yok,kafasından birşey geçirdiğim anda basıyor kıyameti az biraz bir ağlama değil,havalar da serinledi tişört de giydiriyorum altına anam ağlıyor üç kat şey kafadan geçireceğim az ağlatıp giydireyim diye
Ben de smear yazacaktım ama değil demişsin anlayamadım ki neymiş.benim hemşire ilgili çok diyordum ya iki sene önce buna geçince verdin mi önceden dedi yok dedim,otuzdan itibaren alıyoruz dedi aldırdı ilgili yere,bel sene sonra bir dahaki dedi seneden seneye demediler
Ya acaba ben mi beceremiyorum bu uyku işini? Sizin sabahtan geceye rutininiz nasıl peki saatleriniz?
Canım senin akşam yedide yatıyormuş gece uykusunu güzel aldığı için gündüz de kırk dakikada kalkmıyorsa(benim çoğunlukla öyle yapıyor)bence dert etme gece uyuması gibisi yok bebeğin.gündüz artarsa gece bozulur,benim be zaman gündüz çok uyusa gece daha zor oluyor.benim henüz üç hatta çoğunlukla dört uyuyabiliyor ama kısa

Benim annemde öyle çok yardımcı ama sürekli başkalarını anlatıyor

Iste 6bucukta gece uykusuna yatınca daha uyanmiyor. Uyansa 8de yatsa daha rahat olur sanki ben de uyandırmak istemiyorum. Uyandırsam da geri hemen uyumak istiyor bi anlamı olmuyor
Benim de öyle uyuyordu akşam altı yedi gibi az ileri alayım sabah da çok erken kalkıyor diye düşündüm oynamaya çalıştım saatlerle İnan şu an çok daha kötü derin uykuya geçmesi çok geç saatlere sarktı akşam yerinde olsam hiç müdahele etmem

Azar azar ötelemeye çalışıyosun cnm saatleri bir gün 15 dk ötele sonraki gün yarımsaat öyle öyle en erken 7bucuk 8de uyumaları daha iyi şuanda. Bende düzenlerken öyle yapacağım şimdi şua aşının da ağrılarını atlatalım uyku süresini 1bucuk saate uzatmaya çalışıcam uyansada. Sende uyandırıp erken uyutmaya çalışırsan fazla uzun sürmüyor en geç 1 haftada alışıyor bünyeleri. İleriki aylarda alıştırmak daha zor inan. 3aylıkken çok güzel uyuyordu benim kızda bu sayede

D denizana Aynen alt degistirirken cok keyifli ama iste gelince hemen yüz üstü dönüyor giydirmeym diye kaciyor resmen bagiriş çağrış

Bizimde uyuya uyana 3-4 uyku en az 3 sonra 10-11 tam yatişa geçiyor gündüz üç dört saat uyumaya uyuyor ama sallanarak hamakta hasta olali değişti çokmu kötüki

Masallah kızlar sizinkiler nasil aksam 7 8 de gece uykusuna yatiyor ya bizim kiz gece 12 1 de gece uykusuna yatiyor babamiz gec geldigi icin erken yatiramiyorum yatiyor misal 7 de 9 da kalkiyor kendi

Cnm hpv taraması bu da smear gibi bişey sanırım hemşirenin dediğini biliyorum bende

Eklentiler

• 9- Rahim Agz_ Kanseri Brosuru 1-2-2.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 33
Cnm hpv taraması bu da smear gibi bişey sanırım hemşirenin dediğini biliyorum bende

Smear da da çıkıyor hpv varsa ama tipini belirlemek için ekstradan bir daha hpv testi gerekiyor. Dağlara taşlara çok lanet bir şey

Bizimde uyuya uyana 3-4 uyku en az 3 sonra 10-11 tam yatişa geçiyor gündüz üç dört saat uyumaya uyuyor ama sallanarak hamakta hasta olali değişti çokmu kötüki
Gece 10 11 de uyuması iyi değil tabi ama toplam uykusu 14saate yakınsa sorun değil. Sabah geç kalkıyorsa tamamlıyordur seninki. En geç 9da uyutabilirsen daha iyi olur cnm bebişin uykunun en verimli zamanlarını alabilmesi için.
Ay bende uyku danışmanı gibi çok bilmiş cevaplar vermek istemiyorum ama bebişlerin huzuru için uğraşıyoruz valla. Huzurluysa da ellemeyebilirsin 6ay gibi daha da oturur belki düzeni cnm:)

Smear da da çıkıyor hpv varsa ama tipini belirlemek için ekstradan bir daha hpv testi gerekiyor. Dağlara taşlara çok lanet bir şey
Sağlık müdürlüğüne gönderince doktorda yaptırmak yerine değişik birşey mi dedim. smear gibi dedi banada bilmiyorum ben smear bile hiç yaptırmadım daha bu yaşa geldik de sen biliyormusun farkı ne oluyor?

Benim bir de 3 yaşında kızım olduğu icin bu düzen işime geliyor kizlar ama bakalım yapabilirsem 3 uyku yaparım degilse pek sabrım da olmuyor aslında uğraşmaya.
Neyse zamanla duruma bakarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…