Evet canım iki memeden 11:00 de 210 geliyordu ve 14:00 te 120 iki memeden geliyordu . Yarın kaç çekcem bakalım inşallah artmıştır . Regl oldum baya azaldı sütüm ..Iki memeden mi 210 geliyor cnm ?
Evet canım iki memeden 11:00 de 210 geliyordu ve 14:00 te 120 iki memeden geliyordu . Yarın kaç çekcem bakalım inşallah artmıştır . Regl oldum baya azaldı sütüm ..
Her seferinde yapıyorum ama bu sefer yapamadım çünkü çalışıyorum gün içinde zaman ayıramam.Gün içinde dalgalanmalar olur canım. Regl bitince de gelir eski haline. Azaldı deme beyne olumsuz sinyal gönderme. Ben azaldı diyorum da benim ciddi azaldı mama takviyesinden normal olarak. Sende öyle bir durum yok sıkıntı yapma
Her seferinde yapıyorum ama bu sefer yapamadım çünkü çalışıyorum gün içinde zaman ayıramam.
Ama azalma yaşıyorsan şunu yap :
3 gün boyunca günde üç defa 1saat boyunca 20dkk sağ 10 dkk bırak 10 dkk sağ 10 dkk bırak 10 dkk sağ bırak
>> Yeminle var ya inanılmaz birşey . 60 cc çekiyordum 3 saatte bir 160 a çıkarmıştım 3 saate bir.
Uzulme cnm bebek doguyordur ona göre Allahn hikmeti benim hep lekelenmem oluyor bu da regl den sayilirmi ki benimde az geliyor sütumEvet canım iki memeden 11:00 de 210 geliyordu ve 14:00 te 120 iki memeden geliyordu . Yarın kaç çekcem bakalım inşallah artmıştır . Regl oldum baya azaldı sütüm ..
Benimde bi meme 60 cc veriyor diyeri 120 yani iki katı kadarBen de bunu 3 akşam üst üste yaptım geçen. Ama gün içinde yine düzgün sağamadım. Çok etki olmadı. Bunu yaptıktan sonra düzenli 10ar dk sağma ya da düzenli emzirme lazım yine.
Bir de benim tek mememde bitti resmen. Baştan beri o mememin ucunu hiiiiiç sevmiyordu.
Gece biberon versem emzirdikten sonra onuda içiyor .. üzülüyorum bu sefer aç yatıyordu o zmn diyorum . Bence de regl olabilir ama benim bugün üçüncü günüm ve resmen kan kaybından bembeyaz oldum. Halsizlik sürünüyorum resmen doğumdan sonra bu kadar kamamam olmamıştı ..Uzulme cnm bebek doguyordur ona göre Allahn hikmeti benim hep lekelenmem oluyor bu da regl den sayilirmi ki benimde az geliyor sütum
kızlar benim oğlan aşırı mız mız aşırı ağlak ne yapıcam ben böyle bilmiyorum. kızımlada ilgilenmem gerekiyor ama bırak ilgilenmeyi rahat rahat tuvalete bile gidemiyorum. sürekli kucakta ayakta olmak istiyor uykusu geldimi yırtıyor ortalığı uyumamak için. çıldırmak üzereyim. sabah kalkıp bir telaşeyle güne başlıyorum resmen günü kurtarmak için yaşıyorum. kızımı servisten aldığımdan beri oğlumla ilgileniyorum uyumamak için 3 saattir ağlıyor her şeyi bırakıp gidesim geliyor valla. bazen diyorum ben anne olmak için doğmamışım ne sabrım ne gücüm kaldı. Resmen yorgunluktan uyuya kaldı şuan.
aksi gibi bebek eşimde duruyor o susturuyor o uyutuyor e böyle olunca kendimi çok kötü hissediyorum. kızımda da böyleydi. geçen hastaneye götürdük hava verdiler bir kişi girebilir dediler içeri girdim asla susmuyor kucakta zıplatmak istiyor kollarım ağırdı zıplat zıplat yok yine susmadı eşim rica etmiş güvenlige ben girsem baksam bende susar diye geldi harbiden susturdu güvenlik o zaman siz çıkın dedi ay nasıl zoruma gitti. kendimi yetersiz hissediyorum bu yüzden ben anne olarak yetemiyorum sanki. kızım hala ağlar ben yıkamayayım onu diye. tabiki ara ara işimede geliyor ama hani arada o bağı o sevgiyi hissetmekde istiyorum.Senle ben aynıyız gel bi sarılalım.ben de bazen düşünüyorum ben anne olmak için doğmamışım sanırım herkesin yaşadığı normal şeyler bana çok ağır geliyor çıldıracak gibi oluyorum. Galiba bebekte değil bende bi sorun var
Aynen biz de böyleyiz uyku vakti geldiğinde esnemeye başladığında artık tüylerim diken diken oluyor yine uyumayacak ağlayacak diye, kavga dövüş binbir zorlukla uyutuyorum 20 dk sonra geri uyanıyor ya evi terk edesim geliyor ve dediğin gibi eşimde susuyor, eşim daha rahat uyutuyor hemen 5 dakikada bende yarım saat 45 dk uğraştırıyor o kadar zoruma gidiyor ki karnını ben doyuruyorum, altını ben alıyorum bütün gün ağlamasını sızlamasını ben çekiyorum eşim işten gelince gülücükler atıyor ona. Eşim de sanki ben abartıyormuşum gibi sarp böyle dururken dinlenebilirsin diyor ama sarp bende öyle durmuyor iştekızlar benim oğlan aşırı mız mız aşırı ağlak ne yapıcam ben böyle bilmiyorum. kızımlada ilgilenmem gerekiyor ama bırak ilgilenmeyi rahat rahat tuvalete bile gidemiyorum. sürekli kucakta ayakta olmak istiyor uykusu geldimi yırtıyor ortalığı uyumamak için. çıldırmak üzereyim. sabah kalkıp bir telaşeyle güne başlıyorum resmen günü kurtarmak için yaşıyorum. kızımı servisten aldığımdan beri oğlumla ilgileniyorum uyumamak için 3 saattir ağlıyor her şeyi bırakıp gidesim geliyor valla. bazen diyorum ben anne olmak için doğmamışım ne sabrım ne gücüm kaldı. Resmen yorgunluktan uyuya kaldı şuan.
valla aynı yaa. çok dua ettim bu bebeğim bana düşkün olsun diye ama boşumaymış. babasıyla kahkaha atıyor resmen bende sadece ağlıyor.Aynen biz de böyleyiz uyku vakti geldiğinde esnemeye başladığında artık tüylerim diken diken oluyor yine uyumayacak ağlayacak diye, kavga dövüş binbir zorlukla uyutuyorum 20 dk sonra geri uyanıyor ya evi terk edesim geliyor ve dediğin gibi eşimde susuyor, eşim daha rahat uyutuyor hemen 5 dakikada bende yarım saat 45 dk uğraştırıyor o kadar zoruma gidiyor ki karnını ben doyuruyorum, altını ben alıyorum bütün gün ağlamasını sızlamasını ben çekiyorum eşim işten gelince gülücükler atıyor ona. Eşim de sanki ben abartıyormuşum gibi sarp böyle dururken dinlenebilirsin diyor ama sarp bende öyle durmuyor işte
İlk defa babasında duran bebek duyuyorum ,neden durur ki babasındavalla aynı yaa. çok dua ettim bu bebeğim bana düşkün olsun diye ama boşumaymış. babasıyla kahkaha atıyor resmen bende sadece ağlıyor.
Bence uyku bıraz şans işi gıbı benim ilk kız yarım saatte bir uyanırdı meme diyeKızlar biz artık 4 buçuk aylık olduk, kaynaklardan okuduğum kadarıyla gece uykusunda artık 5-6 saat beslenmeden uyuyabilirmiş ama bizimki alışkanlıktan 1 buçuk 2 saatte bir uyanıyor. 2 gecedir dikkat ediyorum uyandığında beşiği sallayınca geri uyuyor böyle böyle bu alışkanlıktan vazgeçiririm diye düşünüyorum sizinkiler de böyle mi yokta yatırınca 5-6 saat deliksiz uyuyolar mı? Bi de ben yavaştan desteksiz uykuya geçmek istiyorum ama nasıl alıştırırım bilemiyorum düzgün bi kaynak var mı bildiğiniz önce kendimi hazirliyim 5 buçuk 6 aylıkken falan eğitiyim diyoru
Defnenin huyu degisti 4 aylık oldu gece uykuları gitti onceden 4 5 saat uyurdu simdi yarin satte bir saat basi memeye kalkiyor 2 dk emiyor uyuyorKızlar biz artık 4 buçuk aylık olduk, kaynaklardan okuduğum kadarıyla gece uykusunda artık 5-6 saat beslenmeden uyuyabilirmiş ama bizimki alışkanlıktan 1 buçuk 2 saatte bir uyanıyor. 2 gecedir dikkat ediyorum uyandığında beşiği sallayınca geri uyuyor böyle böyle bu alışkanlıktan vazgeçiririm diye düşünüyorum sizinkiler de böyle mi yokta yatırınca 5-6 saat deliksiz uyuyolar mı? Bi de ben yavaştan desteksiz uykuya geçmek istiyorum ama nasıl alıştırırım bilemiyorum düzgün bi kaynak var mı bildiğiniz önce kendimi hazirliyim 5 buçuk 6 aylıkken falan eğitiyim diyorum
işte çoğunluk senin gibi tepki veriyorİlk defa babasında duran bebek duyuyorum ,neden durur ki babasındabenim iki kızımda ben olmadan hiç uyumazlar ,zaten küçüge eşim yarım saatten fazla bakamaz oda gezdiririse duruyo .sanırım benimde zoruma gşderdi bende durmasa , annelik işte aglamasın istyrz ama başkasınasa bizden fazla bagımlı olmasın da ıstyrz
Geçen gün eşimi aradım defolup gidicem bu evden dedim cok beceriyorum gibi bir de 2.yi yaptik diye baya soylendim sinirimden.kızlar benim oğlan aşırı mız mız aşırı ağlak ne yapıcam ben böyle bilmiyorum. kızımlada ilgilenmem gerekiyor ama bırak ilgilenmeyi rahat rahat tuvalete bile gidemiyorum. sürekli kucakta ayakta olmak istiyor uykusu geldimi yırtıyor ortalığı uyumamak için. çıldırmak üzereyim. sabah kalkıp bir telaşeyle güne başlıyorum resmen günü kurtarmak için yaşıyorum. kızımı servisten aldığımdan beri oğlumla ilgileniyorum uyumamak için 3 saattir ağlıyor her şeyi bırakıp gidesim geliyor valla. bazen diyorum ben anne olmak için doğmamışım ne sabrım ne gücüm kaldı. Resmen yorgunluktan uyuya kaldı şuan.
Babasina bağlı olsun ya canıma minnetİlk defa babasında duran bebek duyuyorum ,neden durur ki babasındabenim iki kızımda ben olmadan hiç uyumazlar ,zaten küçüge eşim yarım saatten fazla bakamaz oda gezdiririse duruyo .sanırım benimde zoruma gşderdi bende durmasa , annelik işte aglamasın istyrz ama başkasınasa bizden fazla bagımlı olmasın da ıstyrz
Geçen gün eşimi aradım defolup gidicem bu evden dedim cok beceriyorum gibi bir de 2.yi yaptik diye baya soylendim sinirimden.
O da gelir gelmez bana yardım etti falan ama bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum bu evde. alıp başımı gidesim geliyor. İnsanlar kaç cocuga bakıyor ben 2 sini beceremiyorum diye.
Esjm geliyor 2 dk sallıyor cocuk uyuyor ben yarim saat sallıyorum aglayip duruyor. İlk 4 ay rahattı ama bizimki zivanadan cikti iyice
Zararlı degil ki çay bebek için cnmValla canım çalışırken bana temizliğe gelen bi kız vardı 5 çocuğu var. Mesaj attım ona ilk kolik zamanlarımızda sen nasıl baktın 5 taneye deliricem diye. Biberona anason çayı doldur daya ağzına dedi.
Millet böyle bakıyor heralde kaç çocuğa diye kendimi avutuyorum ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?