2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Babasina bağlı olsun ya canıma minnet biraz nefes alırım bende
Aynen ama ben ayrı kalamıyrm ya , arada bırakıp uyuyayım diyorum eşime uyku tutmuyo hep kaygılı oluyorum . sadece çocuklarda uyuyor olurs uyanınca bak ,durmazsa seslen şeklinde bizde sadece işim olursa yanımda bakıyo . bende biraz farklı kimseye bırakamıyrm çocuklarımı bişey olacak dıye

Dün ben evde üzüm vardı bozulmasın dıye komposto yaptım meyve suyu gibi olunca . şekersiz tabi . kızıma biberonla çok az verdim artık baya yemek istiyo benim kız tutmasam yemeğe girecek yemek görünce nasıl çırpınıyo bı görseniz

Ya bizimki de çırpınıyor yemek görünce. Ekmek veriyorum kemiriyor.

bende eşimle buna benzer bir şey yaşadım gece maça gitti o evden çıktığı gibi ağlamaya başladı benimki ama nasıl ağlamak yani morarıyor resmen neler neler yaptım susmadı 1 saat aralıksız ağladı yorgunluktan uyuya kaldı telefonu elime aldım saydırdımda saydırdım hakkımı helal etmiyorumlar ben annemin evine gidicemler o gelene kadar sinirimden bayada ağladım gözlerim balon olmuş geldi beni sakinleştimeye çalıştı baya ama gece sinir küpüydüm gelip sarılmaya çalışıyor itip bağırıp duruyorum ilk defa beni böyle gördü şehir dışına falan gidecekti gece hepsini iptal etmiş. sabaha kadar kesin bir şekilde annemlere gidecektim tek bakamıyorum diye sabah sakinleştim ama eşimin moral sıfır özür diledim dedim sen susturabiliyorsun diye sana sinirlendim dedim düşünki ben dışarı çıktım çocukda açlıktan ağlıyor sen bana sinirlenmezmisin dedim. Bana hak veriyor zaten çoğunlukla evde olduğu için çocuğun durmadığını görüyor ama o bir şekilde sakinleştirip uyutabiliyor şaşıp kalıyorum cidden.

Doğrudur ben korkuyorum o kadar küçükken caylardan vermeye. Kimseye bir şey olmaz bizimkine olur falan
Yok ben bırakırım. Kizim yenidogdunda bende senin gibiydim kimseye asla bırakmazdım ama sonra o büyüdü 2.cocuk oldu artık daha rahatım. Hele ki babasina gözüm kapalı bırakırım iyi bakar Allah var.
Ver gitsin yesin ya

Canım bizim ki en fazla 4 saat uyuyordu 4:30 saat ama son 3 4 gündür saat 20:00 de emziriyorum üstüne de bir 100cc süt veriyorum sağdığım sütü biberonlar sonra uyuyor ve gece 4 e kadar uyanmıyor. Uzun süreli uyuması için benim tavsiyem şu :
- kesinlikle tok olması lazım yani full içmiş olması lazım sütü
- sessiz bir ortam yani çıt olmayacak
- ve üstü sıcacık olması lazım üşürse hafif hemen uyanır

Ben de bu sene bu gideceğim lafını kullanmaya başladım sonrasında pişman oluyorum tabi.inşallah atlatırız
Bende öyleyim ya sabah erken uyanırsa kendime hayatta gelemiyorum,başka bir okulda tadilat olacakmış bize gelecekler ve ben öğleci olacağım ne kadar şükretsem az:)
Zararlı degil ki çay bebek için cnm
Canım görünürde birşey olmuyor görünebilir ama olabildiğince vermemek lazım bu tür şeyleri henüz bağırsakları ve bağışıklık sistemleri yeterince gelişmiş değil

Kızlar dediğim gibi bugün sağdım ve maalesef azalarak gidiyor 250 den 210 a düşmüştü bugğn 190 ml çektim iki göğüsten .. adetimin 4. Günü ama kanamam çooook

Dogru diyorsun cnm ben uykulu yanlış yazmışım

Kızlar dediğim gibi bugün sağdım ve maalesef azalarak gidiyor 250 den 210 a düşmüştü bugğn 190 ml çektim iki göğüsten .. adetimin 4. Günü ama kanamam çooook
Doktoruna sordun mu cnm kanamayı

Selam kızlar uzun zaman oldu giremedim kim nasıl bilmiyorum inş hepiniz iyiysinizdir ben pek iyi sayılmam ama iyi olmak için mücadele ediyorum çok yorgunum bu yıl Rabbim bana evlat verdi o konuda çok mutluyum şükür problemler çok 2021 ağır bir yıl oldu evladım da lekeler vardı daha önce söylemişdim hatırlayan vardır belki tahlil verdik genetiğe NF 1 deniliyor çok üzülüyorum şükürde ediyorum herşey allahdan ondan gelen başım gözüm üstüne belirsinizki eşden ihanete ugradım onu ahirette bıraktım allaha havale ettim annem babamın evliliği çatırdıyor ona da sabredip sakin kalmaya çalışıyorum sütüm kesildi emziremiyorum arada ki sıkıntıları saymıyorum herkesde var bana dua edin lütfen nefes alırken bile içim acıyor ağlamaktan yastıklarım ıslanıyor ve ben bu olanlara hiçbirşey yapamıyor içinde yaşamak için mücadele ediyorum evlatlarımı büyütmek için her sıkıntı geçermiş Rabbim kuluna kaldıramayacağı dert vermezmiş bunla avunuyorum benide duanıza katın hakkınızı helal edin

Allah güç kuvvet sabır versin sana canım
Yaşadıkların çok zor
Tez zamanda selamete çıkarsın inş

Banyo yaptırıyorum emziriyorum üstüne 4 ölçek mama veriyorum 4-5 akşamdır sobayı yakıyoruz içerisi sıcacık uyuttuktan sonra da eşimle ben odadan çıkıp başka odaya gidiyoruz iyice dalsın diye ama 1 saat sonra mutlaka uyanıyor

Rabbim içini ferahlatsın kolaylıklar nasip etsin inşallah. Çok çok zor bir durum ne desek boş ancak dua edebiliriz. eşinle durumun nasıl ailenin yanına mı gittin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…