2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sağol canım
Öksürüğü çok kötü değil şu an inş ilerlemez
Dün doktor muayene etti sadece boğazda hafif kızarıklık var başka hiç bir şeyi yok dedi
İlerleme olursa tekrar getir dedi
İçim gidiyor çok üzülüyorum çocuklar hasta olunca bunlarla atlatalım hepimiz inş

Aynen ya.. hastalığı değil de beni üzüntüm bitircek hafif öksürükse doğal yollarla geçer inş. Ama dr bize abla bronşitse illa bulaşmıştır, bronşite döner dedi. İnşallah döndermeden atlatırız

Geçmiş olsun hanımlar . benim kız hala bişeylerı uzanıp tutamıyo ,normal mi ? Elinde bişeylerı de çok çok az tutuyo . canımı sıkıyo ,sizin bebekler nasıl

@hullaglnc ve succulentaski şimdi sürdüm ayağına. Bu yaptığım sarımsaklı yağ ne kadar süre kullanılır bide Kaç saatte bi yapılır ki

Canım gece yapıyorsun kalın çorap giyip sabaha kadar iyileşme olduğu yazıyordu valla. Ben hiç denemedim.

Biz de bu hafta sonu 800km yol gittik şimdi geri dönüyoruz. Toplam 1600 bebeyle. Bir de dün gece düğüne katıldık. Bayağı da soğuk bir ilimizdeydik. Çocuğu çok sardım ama otele döndüğümüzde ter içinde olduğunu gördüm bu sefer de.
Şimdi kedi yavrusu gibi hırıltılar çıkarıyor. Sadece burundadır umarım. Soğuktan ayrı korkuyorum virüsten ayrı. İyi ki korkuyorsun diceksiniz tabi şimdi

Geçmiş olsun hanımlar . benim kız hala bişeylerı uzanıp tutamıyo ,normal mi ? Elinde bişeylerı de çok çok az tutuyo . canımı sıkıyo ,sizin bebekler nasıl
Her bebek kendine özeldir cnm üzme kendini doktoruna da sor bi ben bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Her bebek kendine özeldir cnm üzme kendini doktoruna da sor bi ben bir sorun olduğunu sanmıyorum.
İnşallah öyledir . her bebek kendine özel bılıyorum ama istemsiz sürekli ona odaklanıyrm . de bulmak mesele canım devlette olan dr çok iyi ona da sıra bulamıyrm . özeldeki dr sadece para yani

Benimki de uzanma mesafesi nesnelere uzanmıyor henüz,göğsünün üstüne falan koyarsam tutmaya çalışıyor gibi.dönmüyor da henüz.problem görmedim bınları henüz bekleyelim bakalım birden oluveriyor,yok mu ki uzanmayan dönmeyen bizden başka?

Aslında bu ilk çocuk degil ama diğerini hatırlamıyrm fazla her bebek garklı elbette ,aynı benim kızımda agzına götürüyo göğsüne koyarsam ,elini uzatıyo gıbı yapıyo ama tutma çabası yok . sag sol dönüyo maşallah . bilemedim kendime dert arıyorm sanırım

Ya daha erken değil mi el kol uzatmak için beni de pinpirikledin

Ya daha erken değil mi el kol uzatmak için beni de pinpirikledin
Ay bilemedim benim bebeden bir ay büyük yegenim ve bir ıkı daha bebek var çevremde . bayadır ellrini uzatıp alıyolar kwndi kendine oynuyolar benim kiz gayet rahat hiç oyle telaşı yokta

Egemen de dönmüyor ama balonlara el uzatıyor tutmak için ama önünde duran şeyi tutup kavrayamiyor.ben tutturuyorum.her bebeğin gelişimi farklı.gunleri çok yakın olmasina rağmen biri dönüyor diğeri dönmüyor, biri tutuyor diğeri tutmuyor vs.rahat olun kızlar gunu gelince herşeyi yapacaklar inşallah...

İnşallah

Amin çok geçmiş olsun

Biz yan dönmeye başladık tam yüz üstü olmuyo ama bayağı hareketlendi maşallah

Korkunun ecele faydası yok canım ben de çok dikkat ederim ama olacaksa oluyor işte. Napalım böyle böyle bağışıklıkları güçlenecek inşallah valla ben bi 5 te sürdüm, bi de 8 de. Büyük kızıma ama aynen dediğin gibi sürdüm. Küçükfe sanki işe yaradı biraz. Ama antibiyotiğinde etkisi olabilir. Büyük kızım bakalım nasıl etkilenecek. Kalkınca bi gözlemleyim bakalım

Benim kız elimdeki oyuncağı tut bakalım deyince alıyor inceliyor oyun halısının dışına çıkıyor kayarak bir sağ bir sol yapıyor öyle öyle kayıyor tam dönmüyor daha
Ellerini ver diyorum bazen veriyor bazen bakıyor öyle
Daha küçükler zamanla her şeyi yapacaklar

Kızlar burun için baby vac aspiratör kullanan var mı aranızda süpürgeye bağlanıyormuş hani.

Kalktı mı canım büyük kızın da. Ben de bulundurayım o sarımsaklı yağdan evde artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…