Yok kültür almadı. Sadece çubukla boğazına baktı.Geçmiş olsun canım.ilk defa duydum bende şu sarımsak işini ama iddialı yazmışlaristersen onu akşam bi yap ateşini izle sabaha değişiklik görürsen yükselmediğini ateşin verme.boğaz enfeksiyonu için kültür aldı mı
Şuan 37.4 cnmCanım bilmiyorum doktoru dinlemek lazım. Abla da bronşit olmuşken ama ateşi çok yüksek değilse ben başlamazdım sanırım. 37.2 mi oldu en çok
Viral hastalıklarda antibiyotiğin hiçbir etkisi yok aslında.ama sizinki bakteriyel de olabilir,az bi gözlemleyip ver istersenYok kültür almadı. Sadece çubukla boğazına baktı.
Şuan 37.4 cnm
Çok geçmiş olsun canımHerkese günaydın, hayırlı pazarlar kızlar ..
Bizim için gün pek güzel başlamadı. Büyük kızım bronşit olmuştu, 5 gündür onla uğraşıyoduk. Bende dün soğuk almıştım, burun akıntısı vardı. Dün geceden beri bebişinde burnu tıkalı, sabahta 37,2 idi ateşi. Ona da benden geçti heralde, birazda öksürük var. Bize dua edin de ; bebiş en azından hafif atlatsın ya. Kaç gündür hastalıkla uğraşıyoruz. Bebiş için ilerlememesi için neler yapabilirim bu arada
İnş bir şey çıkmaz canımArkadaşlar görümcemin memesinde kist belirlendi,çarşamba çıkacak biyopsi sonucu.dua edin olur mu.dört çocuğu var yaşı daha kırklarda.iki gündür çok fena etkilendim
Tamam cnm çok sağol. Bana da kilosundan 2dml fazla ver dedi de o yüzden sordumLesaM bunu kullanıyorum canım,sekizden fazla kilomuz dokuz damla dedi dr.kilo başına bir damla
İnşallah iyi huyludur Allah evlatlarına bağışlasınArkadaşlar görümcemin memesinde kist belirlendi,çarşamba çıkacak biyopsi sonucu.dua edin olur mu.dört çocuğu var yaşı daha kırklarda.iki gündür çok fena etkilendim
Ben başlardım galibaAntibiyotik versem mi ki kızlar. Çok mu acele ediyorum yaa. Karar veremedim bi türlü
Allahim şifasını versinArkadaşlar görümcemin memesinde kist belirlendi,çarşamba çıkacak biyopsi sonucu.dua edin olur mu.dört çocuğu var yaşı daha kırklarda.iki gündür çok fena etkilendim
Saol canım. Aksine uzun yazınca okudukça rahatlıyorum. Evet sabah dr da dedi, çok fena bronşit salgını varmış. Ve büyük kızımda 4 gün iğneden sonra topladı. Oda okuldan getirdi zaten. Dr bulaşmıştır aynı evin içinde illaki dedi. O yüzden ilerlemesindense antibiyotik vermem en iyisi galiba. Çünkü bulaştıysa bile en azından başından keseriz hastalığı inş.Çok geçmiş olsun canım
Benim büyük kızda kreşe başladığından beri sürekli hasta geçen hafta doktora götürdüm kulağı ağrıyordu öksürüyordu kulak iltihap başlangıcı dedi antibiyotik kulllandık.Kulağı geçti ama öksürüğü tam anlamıyla geçmedi uzun sürer dedi doktor.Dünde alerji oldu her yeri kızardı ama farklı bir şeyde yemedi yine doktora götürdüm iki tane iğne yapıldı alerji şurubu verdi.Girmişken küçük kızıda gösterdim hafif öksürüyordu prospan verdi günde 3 defa 1 çay kaşığı vericem.
Doktorla kızlarımız aynı yaştalar benim büyük kızda bronşit oldu hava ve antibiyotikle geçti dedi ve küçüğede bulaştırdı kaçınılmaz olarak dedi. Seminere gitmiş orda bütün doktorların söylediği bütün çocuklar aynı şekilde hasta uzun süreli geçmeyen öksürük var bütün ilaçlara rağmen geçmiyor diyorlarmış. Bizim en son çare tavsiye edeceğimiz kreşe giden çocuklar için 1 ay okuldan uzaklaşması dedi.Eğer daha uzun sürerse bende bir süreliğine kızımı okuldan uzaklaştıracağım
Çok uzun yazdım kusura bakmayın kızlar
Allah herkese şifa versin
Başladım cnm. Evde bronşit olunca illaki bebişede bulaşmıştır zatenBen başlardım galiba
Allahim şifasını versin
Insallah bir sıkıntı çıkmaz aminn
Yoktuİnş bir şey çıkmaz canım
Şikayeti var mıydı
Canım bizimki üst solunum enfeksiyonu olmuştu yeni atlattı bize bebek aktif gözü açık ateşi yok antibiyotik yazıyorum ama şimdi başla ma dedi. Size başla dediyse bence mutlaka başla ablasıda hastaysa risk alma derim.Çok teşekkürler kızlar. Acile geldik. Ne olur ne olmaz, ciğere inmesin diye. Burnunu çekiorum sürekli ki zaten akıo devamlısarımsaklı yağı bende denicem. Ama 5-6 saat beklemesi gerekiomuş yağın içinde sarımsağın. Akşama sürerim artık.
Dr da boğaz enfeksiyonu var dedi; bronşite dönüşmesi ciğere atması çok hızlı olabiliyor dedi. Abla da malum bronşit oluncaamoklavin antibiyotik yazmış, ventolin de hava verdi . Off antibiyotikte hiç vermek istemiorm ama ilerlemesinden de korkuyorum
İlerlemeden tedbir almak en iyisi canımSaol canım. Aksine uzun yazınca okudukça rahatlıyorum. Evet sabah dr da dedi, çok fena bronşit salgını varmış. Ve büyük kızımda 4 gün iğneden sonra topladı. Oda okuldan getirdi zaten. Dr bulaşmıştır aynı evin içinde illaki dedi. O yüzden ilerlemesindense antibiyotik vermem en iyisi galiba. Çünkü bulaştıysa bile en azından başından keseriz hastalığı inş.
Çok saol cnm. Ablası 4 iğneyle iyileşti. İnş bu o kadar çekmezmerwepdr çok geçmiş olsun cnm inşallah hemen iyileşir Şeyma
Insallah cnm ya ben çok üzülüyorum bebekler çocuklar hastalanınca keşke hiç hasta olmasalarÇok saol cnm. Ablası 4 iğneyle iyileşti. İnş bu o kadar çekmez
Öksürürken boğazları ağrıyor mu sizin bebişin. Bizimki öksürdükten sonra ağrısından ağlıo bide. Enfeksiyon var belli. Sadece soğuk algınlığı olsa bizde de prospan işe yarardı belki ama ablasının öksürüğüde baya sürmüştü. Sonra bronşite dönünce bunda korktum iyice. Hemen verdim antibiyotiği. İnşallah şifa olurİlerlemeden tedbir almak en iyisi canım
Bizde prospanla atlatırız inş bugün çok huysuz ağlıyor sürekli akşam uykusuna yatarken calpolde vericem sanırım belki biraz rahatlatır
:) yaptım cnm soğanı. Fizyoloji ve aspiratörle de devamlı temizlemeye çalışıorm bende. Ayaklarına sarımsaklı yağda sürdüm şimdi. Aslında bizim bebekte aktif, gözü açık, ateş biraz yüksek ama öksürürken çok canı acıo belliCanım bizimki üst solunum enfeksiyonu olmuştu yeni atlattı bize bebek aktif gözü açık ateşi yok antibiyotik yazıyorum ama şimdi başla ma dedi. Size başla dediyse bence mutlaka başla ablasıda hastaysa risk alma derim.
Hemen atlatması için bir kaç önerim var sana tabi yine sen bilirsin ama aklında bulunsun bizde yaramıştı.: yatağının ucuna yarım soğan koy o burnunu açar ve tıkanıkla baya yardımcı oluyor. Tabi oda soğm kokuyor o ayrı ama baya faydasını gördük . Onun dışında burnunu günde 10 kere her fırsat buldukça aç . Serum fistolojik al onunla temizle . Sadece serum la temizliyemiyorsan aspiratör var birtanesini eklicem herkes çok memnun bende alcam bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?