10 gün olduysa artık cnm dr a gitmelisin bence. Lavman falan mı yapsan acabaKızlar tam 10 gün oldu tuvaletini yapamıyor benim sıpa. Sürekli mız mız huzursuz. Zeytinyağı ile uyardım yok . Fitil verdim yok ( ağrı kesici ) zeytinyağı icirdim yine yok. Sadece anne sütü alıyor ama sanırım kan ilacindan böyle. Sağlık ocağı dışındaki kan ilaçları da kabız yapıyor mu ?
Cnm ben geçen hafta 4 gün gittim okula. Sağdığım sütleri ısıtıp veriyormuş kv ama bizimki 60 ml bile içmiyor nerdeyse. Kv içmek istemiyo dio. Biberon almadığı için kaşıkla verio. 2:40 dk kalıorm gerçi okulda çok deil ama neden içmiodur ki acabaDört aylık olduğu için doktor başlattı canım tahlil yaptırmadı
Valla 11 inde asi oldu o gün ve ertesi gün yaptı bir daha yapmadı hatta 11 gün olmuş bugün. Aşırı gaz yapıyor ve çok kötü kokuyor gidicem olmadı eşim evde yok 2 çocukla zor oluyor10 gün olduysa artık cnm dr a gitmelisin bence. Lavman falan mı yapsan acaba
Eğer sen evden çıkmadan emiyorsa gelene kadar uzun bir süredeğil canım bence.benimki ben evde olmama rağmen o kadar açtı ki arayı bana normal geliyorCnm ben geçen hafta 4 gün gittim okula. Sağdığım sütleri ısıtıp veriyormuş kv ama bizimki 60 ml bile içmiyor nerdeyse. Kv içmek istemiyo dio. Biberon almadığı için kaşıkla verio. 2:40 dk kalıorm gerçi okulda çok deil ama neden içmiodur ki acaba
Bana kan ilacı vermediler ,ben zaten ilk kzımda da kulllanmadım hiç . hem zaten kısuyolar o ilaçla ıkı katına çıkıyo . zaten bu kzımda kaka sorunu var kullanmayı düşünmüyrm . zaten vermediler deKızlar tam 10 gün oldu tuvaletini yapamıyor benim sıpa. Sürekli mız mız huzursuz. Zeytinyağı ile uyardım yok . Fitil verdim yok ( ağrı kesici ) zeytinyağı icirdim yine yok. Sadece anne sütü alıyor ama sanırım kan ilacindan böyle. Sağlık ocağı dışındaki kan ilaçları da kabız yapıyor mu ?
Kaşıkla cok sinirleniyorlar içmek istemiyorlar biberonla vereceksende alışması birkaç günü bulurCnm ben geçen hafta 4 gün gittim okula. Sağdığım sütleri ısıtıp veriyormuş kv ama bizimki 60 ml bile içmiyor nerdeyse. Kv içmek istemiyo dio. Biberon almadığı için kaşıkla verio. 2:40 dk kalıorm gerçi okulda çok deil ama neden içmiodur ki acaba
Bencede ondandır yaa. Aç olsa içerdiEğer sen evden çıkmadan emiyorsa gelene kadar uzun bir süredeğil canım bence.benimki ben evde olmama rağmen o kadar açtı ki arayı bana normal geliyor
Bi saat gene iyiyms bnmki max yarim saat uyur oldu total gunduz uykuzu bir-bir bucuk saat dusunYok canim aynı. Hep bi memnuniyetsizlik var. Uykuları da bozuldu uyuduğunda 2 saat uyurdu rahat ediyordum ev işini de yapıyordum şimdi 1saatte uyanıyor hicbir sey yapamıyorum
Canim kullandigin ocean kan ilacı fotosunu atarmisin ? Bir de kaç damla kullaniyorsunvermedim
Cok gecmis olsun canim burnunu sürekli çek ciğerlere inmesin o da bronşit olmasın bebekler için en önemlisi bu.Herkese günaydın, hayırlı pazarlar kızlar ..
Bizim için gün pek güzel başlamadı. Büyük kızım bronşit olmuştu, 5 gündür onla uğraşıyoduk. Bende dün soğuk almıştım, burun akıntısı vardı. Dün geceden beri bebişinde burnu tıkalı, sabahta 37,2 idi ateşi. Ona da benden geçti heralde, birazda öksürük var. Bize dua edin de ; bebiş en azından hafif atlatsın ya. Kaç gündür hastalıkla uğraşıyoruz. Bebiş için ilerlememesi için neler yapabilirim bu arada
Hadi ya yarım saat daha kötüymüş tam işe koyulacakken uyanınca sinir oluyorum bendeBi saat gene iyiyms bnmki max yarim saat uyur oldu total gunduz uykuzu bir-bir bucuk saat dusun
Ben oksuruk icin ayagina sarimsak beklettigim yandan surcem bgn bilac gundur bzmki de sabahlari 3-5sefer oksuruo ilerlemesjn die yapcam fikir olsun die solim dedim cok gecms olsn hepinize ayri ayriHerkese günaydın, hayırlı pazarlar kızlar ..
Bizim için gün pek güzel başlamadı. Büyük kızım bronşit olmuştu, 5 gündür onla uğraşıyoduk. Bende dün soğuk almıştım, burun akıntısı vardı. Dün geceden beri bebişinde burnu tıkalı, sabahta 37,2 idi ateşi. Ona da benden geçti heralde, birazda öksürük var. Bize dua edin de ; bebiş en azından hafif atlatsın ya. Kaç gündür hastalıkla uğraşıyoruz. Bebiş için ilerlememesi için neler yapabilirim bu arada
Aynen bi de surekli kucak istedigi icin o uyanikken de is yapiorm ev aldi basini gidioCanim kullandigin ocean kan ilacı fotosunu atarmisin ? Bir de kaç damla kullaniyorsun
Cok gecmis olsun canim burnunu sürekli çek ciğerlere inmesin o da bronşit olmasın bebekler için en önemlisi bu.
Hadi ya yarım saat daha kötüymüş tam işe koyulacakken uyanınca sinir oluyorum bende
Bebek acisindanYa kesinlikle emzik benim de kurtarıcım...
Ne açıdan rahat gördün
Herkese günaydın, hayırlı pazarlar kızlar ..
Çok geçmiş olsun canımHerkese günaydın, hayırlı pazarlar kızlar ..
Canim kullandigin ocean kan ilacı fotosunu atarmisin ? Bir de kaç damla kullaniyorsun
Cok gecmis olsun canim burnunu sürekli çek ciğerlere inmesin o da bronşit olmasın bebekler için en önemlisi bu.
Hadi ya yarım saat daha kötüymüş tam işe koyulacakken uyanınca sinir oluyorum bende
Ben oksuruk icin ayagina sarimsak beklettigim yandan surcem bgn bilac gundur bzmki de sabahlari 3-5sefer oksuruo ilerlemesjn die yapcam fikir olsun die solim dedim cok gecms olsn hepinize ayri ayri
Çok geçmiş olsun canım. Bebişe bir şey olmaz inşallah. Sandığımızdan daha kuvvetliler
Instagramda böyle bir şey gördüm denk geldi sana
Aylin Şen, Instagram: "Nedir bu sarımsaklı yağ? Neye iyi gelir? Neremize sürüyoruz? Yoksa yiyip mi yatıyoruz? Hepsini bir bir anlatacağım. Tarif sevgili @glutensizdunyacom Merih hanım’a ait, ben kendisi sayesinde öğrendim. Ateş ve öksürüğe özellikle
1,365 likes, 42 comments - aylinsen.im, October 15, 2021: "Nedir bu sarımsaklı yağ? Neye iyi gelir? Neremize sürüyoruz? Yoksa yiyip mi yatıyoruz? Hepsini bir bir anlatacağım. Tarif sevgili @glutensizdunyacom Merih hanım’a ait, ben kendisi sayesinde öğrendim. Ateş ve öksürüğe özellikle iyi...www.instagram.com
Çok geçmiş olsun canım
Antibiyotik versem mi ki kızlar. Çok mu acele ediyorum yaa. Karar veremedim bi türlüÇok teşekkürler kızlar. Acile geldik. Ne olur ne olmaz, ciğere inmesin diye. Burnunu çekiorum sürekli ki zaten akıo devamlısarımsaklı yağı bende denicem. Ama 5-6 saat beklemesi gerekiomuş yağın içinde sarımsağın. Akşama sürerim artık.
Dr da boğaz enfeksiyonu var dedi; bronşite dönüşmesi ciğere atması çok hızlı olabiliyor dedi. Abla da malum bronşit oluncaamoklavin antibiyotik yazmış, ventolin de hava verdi . Off antibiyotikte hiç vermek istemiorm ama ilerlemesinden de korkuyorum
Antibiyotik versem mi ki kızlar. Çok mu acele ediyorum yaa. Karar veremedim bi türlü
Geçmiş olsun canımHerkese günaydın, hayırlı pazarlar kızlar ..
Herkese günaydın, hayırlı pazarlar kızlar ..
Geçmiş olsun canım.ilk defa duydum bende şu sarımsak işini ama iddialı yazmışlarAntibiyotik versem mi ki kızlar. Çok mu acele ediyorum yaa. Karar veremedim bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?