2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar dün gece normal düzenine döndü çok şükür yine direndi biraz ama aman nazar değmesin bu da iyi bişey 3+4+2 yaptı
Eki Görüntüle 2941777
Valla kızlar masalllah çok iyi ya.biz bugün saat 1 den sonra en az 10 kez kalktık ve 5 de tam kalkış yaptı.sonra da yarım saatlik 2 kez uyudu.simdi tekrar uyumak istiyor

Valla kızlar masalllah çok iyi ya.biz bugün saat 1 den sonra en az 10 kez kalktık ve 5 de tam kalkış yaptı.sonra da yarım saatlik 2 kez uyudu.simdi tekrar uyumak istiyor
Dün bizim de öyleydi ya arada sapitiyorlar hem uyumak istiyolar hem de uyumamak istiyolar Allah sabır versin

Uyku egıtımı için bebekler küçük değil mi kızlar ? Ben aglayınca dayanamıyrm valla ikinci olunca zaten hiç ugrasamıyrm o ayrı . canı ne zaman isterse uyutuyrm bende . ama gunduz hiç uyumuyo nerdeyse . gece uykusuna 9 , 9:30 gibi geöiriyorm uyanıyo ara ara ama geçiyo biraz sabır kendınızı yıpratmayın deneyimlemiş birş olarak dıyrm hele de ıkıncı düşünüyosanız . bebek sans işi uykuyu seven oluyo sevmeyen oluyo . benimkiler sevmıyo deyıp kabullendım zaten uyku egitimi asla veremıyrm ben hem annemler yakın hem kv deler evde durmak lazım onda . ilk kızımda bir ay ugrasıp vermiştim . sonra yatılı gezmeye gittim ve sonuç daha aglayan uyku düzeni kaçan bebe ıle başbaşa kalan ben

Kızlar günaydın Defne dun sabah bu sabah öksürdü bugün aglarken hirilti gibi ses çıkıyor atesi vs yok hastahaneye götüreyim mi ne yapaym

Aynen katılıyorum ya boşuna kendimizi yıpratmayalım bence. 1 yaşına gelene kadar artık bunu kabullenmek lazım çocuk ne zaman isterse o zaman uyur. Her çocukta aynı değil dediğin gibi uykuyu seven olur sevmeyen olur.

Yani tercih meselesi bence, ben kendim de gün içinde her şeyi saatli ve düzenli yapmayı seven biriyim zaten illa uyusun diye yıpratmıyorum kendimi tam tersi neden uyumuyor diye yıpratıyorum çünkü yorgun ve uykusuz olduğunu görebiliyorum dün mesela gözlerinin altı mosmordu sürekli huysuzdu, bu gece güzel uyudu şu an çok mutlu keyfi yerinde herkesin tercihi kendine

Ben 2 gündür kaşık maması veriyorum tahıllı sabah saatlerinde veriyorum çünkü sıvı mamayi çok almıyor sabahları istahsiz oluyor bi sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar bakalım

Ben 2 gündür kaşık maması veriyorum tahıllı sabah saatlerinde veriyorum çünkü sıvı mamayi çok almıyor sabahları istahsiz oluyor bi sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar bakalım
Canım ne kadarlık seninki tam ay gün olarak. Bu kasık maması puding kıvamında gibi bişey mi Bilmediğimden soruyorum. Ben hiç ne mama verdim ne başka bişey bilmiyorum pek o yüzden . Benimki 4 ay 26 günlük kız bebiş 7300 işte . Sağlık ocağına gidince daha iyi anlarim kilosunu doktorun tartısı degusmis çünkü. Göğüslerim yumuşak ama sıkınca da süt geliyor yani bilemedim

Tüy dökücü kullanDın mi canım doguma kadar bir rahatsızlık oldu mu.

Tüy dökücü kullanDın mi canım doguma kadar bir rahatsızlık oldu mu.

Evet tüy dökücü kullandım sürekli son zamanlarda. Bir şey olmadı ama olabilir de tabi risk. Direkt o bölgeye aşırı kimyasal bir şey sürüyorsun. Doktorlar da önermiyor. Pandeminin tavan dönemleriydi bizim gebeliğimiz aşı yoktu. Kuaföre falan da gidemediğimiz için mecburen tüy dökücü seçtim açıkçası. Jiletle zorlanmıştım.

Bugün dediğin gibi yaptım canım ilk uykusu 1 saat 45 dk sürdü. 2. Si 1 saat 10 dk. Tesadüf mü acaba ya çok ilginç bir yöntem

Sağolasın canım cevapladigin için b nde son zamanlarda kullanmayı düşünüyorum henüz bende asi olmadim

İyiyiz şükür canim bizim hastaliğimiz tekrarladi başka doktora gittik antibiyotik gerekli değil ama hala uğraşiyoruz
Faranjit yoğun balgam var ilaç yazildi hatta az önce tok vermiştim artik ilaçlara aliştiğini düşünerek. felaket bir dolu kustu doğru düzgün banyo bile yapamadi bu ay neredeyse .bu hastalık bitmedi senin kızında hasta olmuş yaa çok geçmiş olsun nasıl şimdi

Canım güçlü çekmiyormuş dahiliye hekimş arkadaşım önerdi bana da ama kendisi çocuk doktoru değil ya bilemedim de. Yorumları çokiyidi

Ben kullanıyorum bebeğim nezle olmuştu, onun sayesinde kısa sürede atlattı. Gerçekten harika bir ürün. Enjektörle yaptığım bir şey çıkarmıyormuş meğer. Her çocuklu evde bulunmalı. 3 tane aparat var uçunda süpürgenin gücünü zayıflatıyor ama yine de rahatsız etmeyecek şekilde kuvvetlice çekiyor.

Bizimki 4 ay 19 günlük canım 7 kiloya yakın tam bilmiyorum şu an ama doğduğundan beri mama destekli gittik biz son 1 haftadır da meme reddi yaşıyoruz sütüm de az zaten iyice mamaya geçti. Kaşık mamasını sıcak suyla karıştırıyorsun toz halde ama katılaşıyor sanki böyle süt bisküvi maması gibi yumuşak bir kıvam alıyor çiğneyecek kadar sert değil de ağzında çevirip yutuyor işte tahıllı aldım ben laktoz intoleransı olduğu için meyvelilerde süt şekeri varmış sindirimi zor oluyormuş kutunun üstünde yazıyor zaten 4 aydan itibaren kullanılır diye

Kizlar bana bir fikir verin lütfen 13sonra 5 aylık olucaz ama iki gündür biberon reddi yaşıyoruz ne yapsam bir fikri olan var mı baştan beri meme ile mama birlikte ilerliyoruz ne oldu bir türlü anlamadım aç bile olsa ağzında çiğniyor nasıl geçer lütfen lütfen

Sarp geçen ay öyleydi kaşıkla ağzına döktüm mamayı mecbur yutmak zorunda kaldı bi kaç defa öyle doyurdum gece uykuluyken de biberonu dayadım ağzına içti öyle geçti

3 gündür defnede çiğniyor ya benide dogru düzgün emmiyor acaba diş mi çıkaracaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…