2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
MrvCn canım sizin konaklar geçti mi işe yaradı mı karbonatla zeytinyağı
Yok cnm 3 kere falan denedim ama sanırım bebiş tarağının ucu sivri değil diye tamamen kalkmadı konaklar. Başka tarak alayım dedim o da kaldı şimdilik bakalım. Ama azaldı tabi biraz

Canım çok yıprattın kendini uğraşma bence artık benimki de almıyor aynı dediğin gibi karşısında canavar varmış gibi ağlıyor artık sütüm de iyice çekildi zaten mamayla kaşık mamasiyla arada çorbayla biraz yoğurtla muzla falan geçiştiriyorum artık yapacak bir şey yok seni de gördükçe üzülüyorum

Yok cnm 3 kere falan denedim ama sanırım bebiş tarağının ucu sivri değil diye tamamen kalkmadı konaklar. Başka tarak alayım dedim o da kaldı şimdilik bakalım. Ama azaldı tabi biraz
Bebeğin kafasına şampuanı elinle yada doğrudan dökme canım,banyo lifini köpükleyip sür saçına her zaman

Canım ben konak için bu taraktan aldım zeytinyağı sürüp beklettim sonra banyo yaptırırken taradım kaldırdı ama 1 ay sonra şimdi geri geldi eskisi kadar çok değil ama var yine yapicam

Eklentiler

• Screenshot_20211030_145602_com.pozitron.hepsiburada.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 28

Sağıyorum canım her sabah power pump yaparak başlıyorum güne. Gece yatana kadar 3 saatte bir sağıyorum. Normal makineden fazla sağıyor kesinlikle. Mamayı azalttım gün içinde anne sütüne döndüm sürekli. Eşim evde covid olduğu için sütümü alsın diyorum. Ama yine de öyle ekstra bir artış olmadı henüz. Getiren adam da kesinlikle artırır falan dedi ama umutlandım bekliyorum. Gece kalkıp sağmıyorum yalnızca ona çok üşeniyorum

Canım en önemlisi o bebek 4 5 saatlık uykuya geçince kalkıp sağcan sadece üç gün sonra düzene gircek öyle düşün

Selam kızlar okumaya çalışayım dedim ama olmuyor valla zor girdim zaten. Soranlara teşekkürler hastalıklardan kurtuldukça başka sıkıntılar çıktı epey yoğunduk 1 2 haftadır. Covid negatif çıkmıştı oğlumun neyseki ama ondan sonra öksürük burun akıntısı başladı. Kızımda da yeni başladı. Bırak uyku düzenini yatağında durutamadım hep ayaktaydı. 2gündür biraz durulduk gibi tekrar başlıyorum baştan öğrettiğim herşeye şuan bile mama içirirken yazabiliyorum. Sanırım dişler başladı. Biberon çiğneme, sürekli inleme, ishal, uykuda debelenerek uyuma... 2haftaya 5aylık olacağız bakalım doktor ne diyecek.

Canım en önemlisi o bebek 4 5 saatlık uykuya geçince kalkıp sağcan sadece üç gün sonra düzene gircek öyle düşün

Ya aslında baktığında gece 11de sağıyorum 3 gibi uyanıp emiyor ama yine de sağmak gibi olmuyordur tabi. Bu gece kuvvet bulabilirsem kalkayım. Çok da yoruldum eşim covid olduğu için. Evin tüm işi bana yüklendi şu an bir de 3 öğün onu doyuruyorum. Onu yemeği ilaçları yok bitki çayı ayy çocuğun ilacı süt sağma o arada wc banyo bile yalan oldu resmen. Şansıma edeyim yani..

Cnm yaa sıkma kendini artcak bir haftadır ben saat başı emzirdim evdeyken artmaya başardım yeni yeni göğüsüm doluyor

Ay çok şükür geliyor dimi geri. Dedim artık bitti heralde benim sütüm bu kadarmış
Geliyor tabi bende mama arayışına girmiştim artık bitti gelmez diğe çok şükür önce inanman lazım sonrada biraz azim biraz sabır :)

Bugün çok yorgun ve sinirliyim çocuk hissediyor mu ne oluyor anlamadım gerçekten. Bugün 3. Öğlen uykusuna yatırdım az önce tam 21 dk sürdü. Önceki ikisi de max 30 dk. Dün çok güzeldi bugün bozuldu. Sabah da 5.30da uyandı. Çıldırmak üzereyim şu an.

Mama icse ah cnm biraz daha rahatlicam Defneyi de aldim dışarı çıktım hava aldik baya iyi geldi alışveriş yaptik simdi eve geldik emiyor demek arada çıkmak lazim

Geliyor tabi bende mama arayışına girmiştim artık bitti gelmez diğe çok şükür önce inanman lazım sonrada biraz azim biraz sabır :)
Cnn nasil arttı sütün. Bende çalışıyorum günlük 250 ml ancak süt bırakabiliyorum bebeğime. Artık bu miktar yetmeyebilir.

Cnn nasil arttı sütün. Bende çalışıyorum günlük 250 ml ancak süt bırakabiliyorum bebeğime. Artık bu miktar yetmeyebilir.
Canım benim azalmasının sebebi biberonla çok fazla birden içmesiydi önce neden azaldı onu öğrenmeye çalış. Çözüm olarak iki kere 150 vereceğime biberondan 3 kere 90 veriyorum . Böyle yapınca acıkıyor ve emiyor memeyi . Daha sonra mememde süt yok diğe biriktirip üç saate bir emziriyordum ama doğrusu saat başı emzirmek ki süt artsın biriktirerek göğüste süt ancak çekilir artmaz . Onun dışındada humana tea rezene cici bebe bisküvisi ve bulgur yiyip durdum

Canım takip et ateşi ve doktorunu ara ona danış bence gitmeden . Gel derse git . Hastalık kaynıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…