2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Vermedim canım covid olduğu için bilemedim ya
Benzer bir süreçten geçtik covid olduk ailece. Bebeğin ateşi 38i geçince calpol verdim, duş aldırdım, ateşi düştü. Filyasyon ekibindeki hemşire hanım da ateş çıkma ihtimaline binaen aynısını söylemişti. Bebeklerde ateş ve göz sulanması gibi belirtilerle geçiyormuş covid süreci. Korkmayın lütfen.

Dirençli ateş olursa, önleme rağmen artan ateş olursa doktorunuza mutlaka başvurun tabi succulentaski

Tekrar ölçtüm 38.3 çıktı kızlar sizce doktora mı gitsem duşa mı soksam
Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede atlatırsınız bu süreci. Sizde ve bebekte covid var mı? Biraz yüksek cnm. Her An artma ihtimaline karşı ver istersen Ateş düşürücü. Gerçi 6.30 da yazmışsın? Şuan durumu nasıl

Anladım cnm teşekkür ederim

Mama icse ah cnm biraz daha rahatlicam Defneyi de aldim dışarı çıktım hava aldik baya iyi geldi alışveriş yaptik simdi eve geldik emiyor demek arada çıkmak lazim
Canım ben senin kızın aslında emeceğini düşünüyorum,gerekiyorsa her emzirme öncesi değişiklikler yap şöyle birkaç gün.dışarı çıkar duş aldır yada nereyi seviyorsa oraya götür.bebekler de olsa olumsuz anıları dilemiyorlar kolaylıkla.bence olumsuz hatırlarınız oluştuğu için emerken onları hatırlıyor ve koşullanıp reddediyor unutması için diyorum.emmese dünyanın sonu değil ama emmesini de istiyorsun ve faydalı bebeğine sonuçta.benimki banyo sonraları bezini zor takıyorum basıyordu ağlamayı giydirene kadar canım çıkıyordu,koşullanmıştı.şimdi acele etmeden şarkılarla falan oyun yapıyorum unuttuğunu gördüm ağlamayı.inşallah istediğin gibi ilerler herşey

Ben de bütün sıkıntılara bile raziyim şu hastalık geçsin bence bunun için şükür edin belki biraz ferahlık verir üç haftadır uğraşiyorum bitaraftan sinir oluyorum eşime. İlaçlarını zor içiriyorum bi taraftan diğer kizim hiç laf dinlemiyor hep hastalıkları tekrar ediyor her doktor farkli bi şey söylüyor huzurla iki saatlik uykum yok hep hiriltiyla terledi mi diye uyaniyorum içeri soğuk mu kurudu mu sütünü içsin diye anlıyorum şimdi öncelik önemli olan huzur sağlik.benim bebeğimde emmeyi birakti. Şimdi aklima bile gelmiyor onun için sağlıklınolsun yeter ne şekilde olduğu nasıl olduğu önemli değil mutlu sağlikli olsunlar bizde inşallah öyle olalım.

Insallah cnm daha iyi olur
Pazartesiye randevu aldim hiriltisi var biraz hem onu gösterecem hemde biraz derdimi anlatacam bakalim derman olacak mi

Arada tepki veriyormuş daha iyi olacak inşallah dedi kardeşi Rabbimden ümit kesilmez

LesaM siz nasılsınız mert paşam nasıl?
Selim dönmeye başladı dirsekleri üzerinde durup etrafa bakmak çok hoşuna gitti

Arada bizde de emmek istemediği oluyor ama dikkat ettim uykusu çok varsa yada iyi uyumadıysa oluyor bu..

Kızlar ben ateş yükselince doktorumuzu aradım ulaşamadım. Duşa soktum. Baktım düşmedi kalktım hastaneye götürdüm bir başıma
Ateşi 40.2 idi hastaneye gittiğimizde pcr yapıldı. Serum verdiler düştü şimdilik ama bu gece başını beklicez ali beyin.
Okudum mesajlarınızı alıntılayamadım kusura bakmayın

Çok geçmiş olsun cnm insallah aliş hemen iyileşir bizi haberdar et durumdan

Tekrar çok geçmiş olsun canım kolaylıklar dilerim, belki biliyorsundur ama söyleyeyim duşa soktuğunda su ılık olmalı soğuğa yakın değil ama... Birde ben genelde boyundan aşağı yıkardım ateşte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…