- 5 Ekim 2020
- 14.647
- 40.049
- 548
- 36
Bu ay böyle gececek galiba dişe bağlıyorum ben. Biberonu çiğnemekten içmeye fırsatı kalmıyor. Gece bile 4ü bitirmiyor ki 5 6 rahat içerdi. sadece gece uykusuna yatmadan sağlam doyuruyor bi karnışı.
Biz gece uykumuzu alıyoruz en azından sizin daha betermis allah kolaylık versinGündüz uyuttuğumda 1 saati hiç göremeyiz 1 saat olmadan kalkar gece de bazen yarım saate bile uyandığı oluyor bizim uyku düzenimiz hiç iyi değil yani
Senin dişten heralde ıhladığına göre bizimki gece kıpırdamadan yatıyor öyle aman nazar değmesinUyku gerilemesi gündüz var galiba bizde ya da sadece dişten dolayı bilemedim. Acı çektiği belli ıhlayarak uyuyor kalktı sanıyorum arada. Gece de ıhlıyoruz o uyuyor ama ben değil
Bizim bugün 5.günümüz. Bizede antibiyotik devam. Perşembe günü kontrole gideriz. Genel durumu daha iyi, hırıltısı var gibi hala sanki ciğerde. Öksürük kalmadı şükür ama.7 gün kullanıcaz canım
Cuma günü kontrole götürdüm baya toparlamış dedi ama ilaçlara devam çarşamba yine kontrole çağırdı hemde aşılarını yaparız dedi
Çok şükür toparladık
Sizde durumlar nasıl
Bir iki saate bir emiyorsa yumuşak olması normal,TED yaşamıyormuşsun sık emzirirsin toparlar bence sütünBeslenmeden sanmiyrm canım normalde zaten et yemem . Hep aynı düzende yiyorum ama gündüzleri benim kız çok sık meme istiyo ondan mı acaba diyorum birazda .1,5-2 saatte bir emiyo ,sonra kusuyo . Hep ayni şekilde. Geceleri daha iyi sütüm oluyo . 4 saate bir kalkiyo . Umarım düzelir . Bol sütlü gunlerimz olsun :)
Bizim de kırk dakikalık falan her bir uykusu,hep böyle olduğundan bu aya özgü olduğunu düşünmedim benKızlar 4 ay uyku gerilemesi yaşıyor musunuz gece uykularımı iyi hala ama gündüzleri 3 defa yarımşar saat uyuyor sadece ve çok huysuz uykusunu alamadığı için ne yapsam uyutamadım uyanınca beşikte bekletiyorum biraz belki geri uyur diye sallıyorum ediyorum emziriyorum ama yok dikiliyo hemen. 3 gecedir de 11 bucukta rüya öğünü yapıyorum 4e kadar uyuyor sonra emzirip mamq verip tekrar uyutuyorum 7 buçuk 8e kadar uyuyor tekrar
Eşim pozitif çıktığında ayrıldık alt üst kat hiç yaklaşmadı bize buna rağmen iki üç gün ben de nezle sinüzit türü bişey yaşadım.iki defa test verdim negatif çıktı inşallah senin de bir iki güne düzelirCanım çift doz aşılıysanız normal gripten bir farkı yok da işte psikolojisi çok kötü karantinadasın çıkamıyorsun.. ben de sinüzit gibiyim şu an. Burnum genzim dolu başım çatlıyor. İlk gün böyle oluyor dedi eşim de sonra azalarak 3. Günde tamamen geçiyormuş.
Size de çok geçmiş olsun.
Bir iki saate bir emiyorsa yumuşak olması normal,TED yaşamıyormuşsun sık emzirirsin toparlar bence sütün
Bizim de kırk dakikalık falan her bir uykusu,hep böyle olduğundan bu aya özgü olduğunu düşünmedim ben
Eşim pozitif çıktığında ayrıldık alt üst kat hiç yaklaşmadı bize buna rağmen iki üç gün ben de nezle sinüzit türü bişey yaşadım.iki defa test verdim negatif çıktı inşallah senin de bir iki güne düzelir
Kızlar 4 ay uyku gerilemesi yaşıyor musunuz gece uykularımı iyi hala ama gündüzleri 3 defa yarımşar saat uyuyor sadece ve çok huysuz uykusunu alamadığı için ne yapsam uyutamadım uyanınca beşikte bekletiyorum biraz belki geri uyur diye sallıyorum ediyorum emziriyorum ama yok dikiliyo hemen. 3 gecedir de 11 bucukta rüya öğünü yapıyorum 4e kadar uyuyor sonra emzirip mamq verip tekrar uyutuyorum 7 buçuk 8e kadar uyuyor tekrar
Ben kendim yaptım dıyet bi hafta falan ama ,herseyden yıyerek azlattım. Akşam en gec yediden sonra hiç bişey yemdm sadce su içtim . normalde de hep böyle yaparak kilo veriydm . ama sütüm komple gitti gibi bişey oldu . simdilk bıraktım ıyıce ek gıdaya gecince başlıcam. Zaten oruç tutacaktm onu tutarım inşallahKızlar ben dün itibariyle diyet ve spora başladım. Sütüm normalde de aşırı yoktu ama sanki iki gündür hepten boş gibi yumuşak yumuşak oldular. Diyetisyen eşliğinde devam ediyorum Diyetisyenim emziren annelere uygun bir liste yaptı azalmaz süt falan dedi de bilmiyorum. Normalde daha kötü besleniyordum aslında diyet sayesinde sağlıklı şeyler yemeye başladım. Diyet yapıp sütü etkilenen oldu mu aranızda?
Canım zaten hastalık da yorgunluk da onlara var bize yokBeni iyice devirdi ya kalkamıyorum yataktan
Eşim de evden çalışıyor karantinada . Sağolsun. Çocukla ilgileneyim sen dinlen yok. O hastayken evde çıt çıkarmadım ben yemeğini önüne koydum 3 öğün. Şimdi iyileşti gece tuttu diye çocuğu bi şey yaptı sanıyor mama hazırlamayı bile beceremiyor. Yani ben çok mu biliyordum anlamıyorum. Üstünü okudum ve yapmaya başladım. Ben anamın karnmdan bilerek doğmadım. Emzir demedim mama yap dedimz
Canım onu benim üvey kv denedi o zaman işe yaradı sonra ben denedim uyuyası varsa bile uyumadı bezle oynamaktanCanım bizim kızın gündüz uykusu nerdeyse hiç yoktu. Annem gözünü kapatarak salla dedi. Normalde benim kız asla yüzünü gözünü kapattırmaz ama uykusu geldiğinde penye battaniye ile ellerini kundak yapıyorum gözlerini tülbent ya da battaniyenin köşesiyle kapatıyorum ve ayağımda sallıyorum. Başta bi itiraz ediyor ama şimdi alıştı gündüz hep böyle uyutuyorum bazen 2 saat bile uyuyor. Sen de Dene bence.
.
Farklı bir doktora daha gitmenizi öneririm. Uzun süren bir ateş var ve sürekli calpol calpol nereye kadar. Crp baya yüksekmiş bir an önce tedaviye başlanmalı diye.
Aynı durumdayız cnm psikolojim bozulacak vallahaKızlar 5. Ay. Kontrolüne 4 gün kaldı ama biz bu ay hiç kilo almadık gibi geliyor banadoğru düzgün emmiyor sağıp verince içmiyor bilmiyorum nasıl olcak böyle
Bişey çıkmayacak inşallah içini ferah tut canımKızlar bugün hastahaneye gittim Defnenin boynu sağa hep düşüyordu ultrasonda temiz çıktı 1 2 ay takip et devam ederse anestezili MR a girecek dediler
Dua edin kizlar düzelir insallah
Kaka testi de vardik gaita vs bakalım ne diyecekler alerjiye
İnsallah cnmBişey çıkmayacak inşallah içini ferah tut canım
İnşallah temiz çıkar cnm içini ferah tut kafana takmaKızlar bugün hastahaneye gittim Defnenin boynu sağa hep düşüyordu ultrasonda temiz çıktı 1 2 ay takip et devam ederse anestezili MR a girecek dediler
Dua edin kizlar düzelir insallah
Kaka testi de vardik gaita vs bakalım ne diyecekler alerjiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?