2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bu ay böyle gececek galiba dişe bağlıyorum ben. Biberonu çiğnemekten içmeye fırsatı kalmıyor. Gece bile 4ü bitirmiyor ki 5 6 rahat içerdi. sadece gece uykusuna yatmadan sağlam doyuruyor bi karnışı.

Uyurken biz de 5i bitiriyoruz ama uyanıkken çok zor genelde 3.. aynen biberonu çiğneyip gülücükler saçıyor..

Uyku gerilemesi gündüz var galiba bizde ya da sadece dişten dolayı bilemedim. Acı çektiği belli ıhlayarak uyuyor kalktı sanıyorum arada. Gece de ıhlıyoruz o uyuyor ama ben değil
Senin dişten heralde ıhladığına göre bizimki gece kıpırdamadan yatıyor öyle aman nazar değmesin

Bizim bugün 5.günümüz. Bizede antibiyotik devam. Perşembe günü kontrole gideriz. Genel durumu daha iyi, hırıltısı var gibi hala sanki ciğerde. Öksürük kalmadı şükür ama.

Bir iki saate bir emiyorsa yumuşak olması normal,TED yaşamıyormuşsun sık emzirirsin toparlar bence sütün
Bizim de kırk dakikalık falan her bir uykusu,hep böyle olduğundan bu aya özgü olduğunu düşünmedim ben
Eşim pozitif çıktığında ayrıldık alt üst kat hiç yaklaşmadı bize buna rağmen iki üç gün ben de nezle sinüzit türü bişey yaşadım.iki defa test verdim negatif çıktı inşallah senin de bir iki güne düzelir

Beni iyice devirdi ya kalkamıyorum yataktan
Eşim de evden çalışıyor karantinada . Sağolsun. Çocukla ilgileneyim sen dinlen yok. O hastayken evde çıt çıkarmadım ben yemeğini önüne koydum 3 öğün. Şimdi iyileşti gece tuttu diye çocuğu bi şey yaptı sanıyor mama hazırlamayı bile beceremiyor. Yani ben çok mu biliyordum anlamıyorum. Üstünü okudum ve yapmaya başladım. Ben anamın karnmdan bilerek doğmadım. Emzir demedim mama yap dedimz

Canım bizim kızın gündüz uykusu nerdeyse hiç yoktu. Annem gözünü kapatarak salla dedi. Normalde benim kız asla yüzünü gözünü kapattırmaz ama uykusu geldiğinde penye battaniye ile ellerini kundak yapıyorum gözlerini tülbent ya da battaniyenin köşesiyle kapatıyorum ve ayağımda sallıyorum. Başta bi itiraz ediyor ama şimdi alıştı gündüz hep böyle uyutuyorum bazen 2 saat bile uyuyor. Sen de Dene bence.

Kızlar ben dün itibariyle diyet ve spora başladım. Sütüm normalde de aşırı yoktu ama sanki iki gündür hepten boş gibi yumuşak yumuşak oldular. Diyetisyen eşliğinde devam ediyorum Diyetisyenim emziren annelere uygun bir liste yaptı azalmaz süt falan dedi de bilmiyorum. Normalde daha kötü besleniyordum aslında diyet sayesinde sağlıklı şeyler yemeye başladım. Diyet yapıp sütü etkilenen oldu mu aranızda?

Ben kendim yaptım dıyet bi hafta falan ama ,herseyden yıyerek azlattım. Akşam en gec yediden sonra hiç bişey yemdm sadce su içtim . normalde de hep böyle yaparak kilo veriydm . ama sütüm komple gitti gibi bişey oldu . simdilk bıraktım ıyıce ek gıdaya gecince başlıcam. Zaten oruç tutacaktm onu tutarım inşallah

Canım zaten hastalık da yorgunluk da onlara var bize yok

Canım onu benim üvey kv denedi o zaman işe yaradı sonra ben denedim uyuyası varsa bile uyumadı bezle oynamaktan neyse bugün döngüyü kırdık galiba öğle uykusunda 2 saate yakın uyudu

.

Farklı bir doktora daha gitmenizi öneririm. Uzun süren bir ateş var ve sürekli calpol calpol nereye kadar. Crp baya yüksekmiş bir an önce tedaviye başlanmalı diye.

Testten sonra ateş çıkmadı. İdrar kültürüde temiz çıktı. Doktoru geçmiş olsun bi sıkıntı yok dedi. Bir daha ateşi çıkmadı çok şükür. İlaçsız atlattık. Ama 5 aylık kontrol için doktor değiştirmeyi düşünüyorum.

Herkese merhaba, anne olmadan önce sıkı takipteydim burayı. Haziran ayında anne olduktan sonra hiç bakamadım.
Bebeğim 4 aylık oldu. Birden memeden uzaklaştı. Emmiyor hep aklı fikri çevreyi öğrenmek. Emincede çok az emiyor ve saatlerdir emmediği için uyuyakalıyor .Evet biliyorum bu aylarda böyle oluyormuş.
Ama bebeğim kilo kaybetmeye başladı bile. Bugün sağlık ocağında tarttırdık.
Mamayı sürekli vermek istemiyorum. Sizce ne yapmam lazım?

Kızlar 5. Ay. Kontrolüne 4 gün kaldı ama biz bu ay hiç kilo almadık gibi geliyor bana doğru düzgün emmiyor sağıp verince içmiyor bilmiyorum nasıl olcak böyle

Kızlar 5. Ay. Kontrolüne 4 gün kaldı ama biz bu ay hiç kilo almadık gibi geliyor bana doğru düzgün emmiyor sağıp verince içmiyor bilmiyorum nasıl olcak böyle
Aynı durumdayız cnm psikolojim bozulacak vallaha

Kızlar bugün hastahaneye gittim Defnenin boynu sağa hep düşüyordu ultrasonda temiz çıktı 1 2 ay takip et devam ederse anestezili MR a girecek dediler
Dua edin kizlar düzelir insallah
Kaka testi de vardik gaita vs bakalım ne diyecekler alerjiye

Bişey çıkmayacak inşallah içini ferah tut canım

İnşallah temiz çıkar cnm içini ferah tut kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…