Kızlar bugün hastahaneye gittim Defnenin boynu sağa hep düşüyordu ultrasonda temiz çıktı 1 2 ay takip et devam ederse anestezili MR a girecek dediler
Dua edin kizlar düzelir insallah
Kaka testi de vardik gaita vs bakalım ne diyecekler alerjiye
Canım toplam 3 gün sürüyor. Eşimin hafif belirtiler pazartesi gibi başladı da tam olarak çarşamba devrildi cuma iyileşti.
Bebiş cumartesi ateşlendi salı bomba gibiydi.
Ben pazartesi gece başladım. Hala devam ediyor. Bugün geçer sanırım
Herkese merhaba, anne olmadan önce sıkı takipteydim burayı. Haziran ayında anne olduktan sonra hiç bakamadım.
Bebeğim 4 aylık oldu. Birden memeden uzaklaştı. Emmiyor hep aklı fikri çevreyi öğrenmek. Emincede çok az emiyor ve saatlerdir emmediği için uyuyakalıyor .Evet biliyorum bu aylarda böyle oluyormuş.
Ama bebeğim kilo kaybetmeye başladı bile. Bugün sağlık ocağında tarttırdık.
Mamayı sürekli vermek istemiyorum. Sizce ne yapmam lazım?
Canım toplam 3 gün sürüyor. Eşimin hafif belirtiler pazartesi gibi başladı da tam olarak çarşamba devrildi cuma iyileşti.
Bebiş cumartesi ateşlendi salı bomba gibiydi.
Ben pazartesi gece başladım. Hala devam ediyor. Bugün geçer sanırım
Benim bebiş de hasta oldu maalesef… Memlekete geleli bebiş yıprandı yok idrar yolu enfeksiyonu yok sünnet.. şimdi de grip. Ateşi çıkıyor sürekli. Doktor hemen bronşiolite dönebilir, aman dikkat dedi. Çok korkuyorum ilerleyecek diye.. Bir torba ilaç veriyorum Bebişler iyi olsun inşallah.. hasta olunca çok zor hep kendimi suçluyorum
Benim bebiş de hasta oldu maalesef… Memlekete geleli bebiş yıprandı yok idrar yolu enfeksiyonu yok sünnet.. şimdi de grip. Ateşi çıkıyor sürekli. Doktor hemen bronşiolite dönebilir, aman dikkat dedi. Çok korkuyorum ilerleyecek diye.. Bir torba ilaç veriyorum Bebişler iyi olsun inşallah.. hasta olunca çok zor hep kendimi suçluyorum
Bizimde boğaz enfeksiyonu idi. Antibiyotik başlamıştık, ona rağmen bronşite çevirdi. Bebeklerde çabuk ilerliyor. Geçmiş olsun. Salgın var çok ciddi anlamda. Herkes bronşit. Ne kadar dikkat etsekte engel olamıyoruz işte.
Bebeğim 4 aylık oldu. Birden memeden uzaklaştı. Emmiyor hep aklı fikri çevreyi öğrenmek. Emincede çok az emiyor ve saatlerdir emmediği için uyuyakalıyor .Evet biliyorum bu aylarda böyle oluyormuş.
Ama bebeğim kilo kaybetmeye başladı bile. Bugün sağlık ocağında tarttırdık.
Mamayı sürekli vermek istemiyorum. Sizce ne yapmam lazım?
mama neden veriyosunuz? En başında beri mi veriyodunuz? Bizim kızda öyle çok nadir emiyor. Uykuya dalarken ya da uykuda. Ama biz hiç mama vermedik. Yavaş yavaş katı gıdayla takviye edicez
Katı gıdaya başlayan hanımlar. Neler yaptınız ilk aşamalarda ? Nelerle başladınız? Ben yoğurt verdim bikaç kaşık. Patates haşlamayı düşünüyorum yarında. Sizler nasıl ilerliyosunuz? Çorbalar için falan erken mi,
Herkese merhaba, anne olmadan önce sıkı takipteydim burayı. Haziran ayında anne olduktan sonra hiç bakamadım.
mama neden veriyosunuz? En başında beri mi veriyodunuz? Bizim kızda öyle çok nadir emiyor. Uykuya dalarken ya da uykuda. Ama biz hiç mama vermedik. Yavaş yavaş katı gıdayla takviye edicez
Katı gıdaya başlayan hanımlar. Neler yaptınız ilk aşamalarda ? Nelerle başladınız? Ben yoğurt verdim bikaç kaşık. Patates haşlamayı düşünüyorum yarında. Sizler nasıl ilerliyosunuz? Çorbalar için falan erken mi,
Kızlar nasılsınız? Epeydir giremedim öykü diş çıkarmaya çalışıyor..gece gündüz feryat figan ağlıyor. Benn işe gidiyorum. Cok zor her anımız ayrı kalmak beni üzüyor
Canım daha başlamadım ama direkt çorba olarak başlıyoruz. Önce kabak tattırıp 3 gün bekle, patates tattırıp 3 gün bekle. (Zaten alerjik olduğu için 3 gün yedirme kuralı yok bizde tek gün yedirip 3 gün bekliyoruz)
7. Gün Kabak patates ve pirinci az suda haşlayacağım tel süzgeçten geçiricem içine az haşlama suyundan katıcam.
8. Gün brokoli tattır 3 gün bekle bu arada çorbaya devam.
11. Gün kabak patates brokoli pirnç çorbası.
12. Gün taze fasülye tattır ve devam şeklinde gidecek.
Bakla ve patlıcan hariç tüm sebzeleri deneyeceğiz.
Sebzeler Bitince elma avokado muz deneyeceğiz.
Bizimde boğaz enfeksiyonu idi. Antibiyotik başlamıştık, ona rağmen bronşite çevirdi. Bebeklerde çabuk ilerliyor. Geçmiş olsun. Salgın var çok ciddi anlamda. Herkes bronşit. Ne kadar dikkat etsekte engel olamıyoruz işte.