2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Rabbim korktuğundan emin kılsın inşallah canım

succulentaski canım covid olmuşsunuz çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsınız. Bugün kaçıncı günüydü ?

Canım toplam 3 gün sürüyor. Eşimin hafif belirtiler pazartesi gibi başladı da tam olarak çarşamba devrildi cuma iyileşti.
Bebiş cumartesi ateşlendi salı bomba gibiydi.
Ben pazartesi gece başladım. Hala devam ediyor. Bugün geçer sanırım

Uyutup emzirebilirsin benim bebeğim de uyanıkken emmiyor uyutup emziriyorum

Gecmiş olsun canım.herkes yakalanacak galıba ya

Benim bebiş de hasta oldu maalesef… Memlekete geleli bebiş yıprandı yok idrar yolu enfeksiyonu yok sünnet.. şimdi de grip. Ateşi çıkıyor sürekli. Doktor hemen bronşiolite dönebilir, aman dikkat dedi. Çok korkuyorum ilerleyecek diye.. Bir torba ilaç veriyorum Bebişler iyi olsun inşallah.. hasta olunca çok zor hep kendimi suçluyorum

Geçmiş olsun cnm covis olabilir mi atesi varsa cnm
İnsallah tez zamanda iyi olur bebis

Bizimde boğaz enfeksiyonu idi. Antibiyotik başlamıştık, ona rağmen bronşite çevirdi. Bebeklerde çabuk ilerliyor. Geçmiş olsun. Salgın var çok ciddi anlamda. Herkes bronşit. Ne kadar dikkat etsekte engel olamıyoruz işte.

Herkese merhaba, anne olmadan önce sıkı takipteydim burayı. Haziran ayında anne olduktan sonra hiç bakamadım.
mama neden veriyosunuz? En başında beri mi veriyodunuz? Bizim kızda öyle çok nadir emiyor. Uykuya dalarken ya da uykuda. Ama biz hiç mama vermedik. Yavaş yavaş katı gıdayla takviye edicez

Katı gıdaya başlayan hanımlar. Neler yaptınız ilk aşamalarda ? Nelerle başladınız? Ben yoğurt verdim bikaç kaşık. Patates haşlamayı düşünüyorum yarında. Sizler nasıl ilerliyosunuz? Çorbalar için falan erken mi,

Bebegin kac kilo cnm

Bana da 5. Ayda basla dediler yogurtla
Kendiniz mi yaptınız yoğurdu

Kızlar nasılsınız? Epeydir giremedim öykü diş çıkarmaya çalışıyor..gece gündüz feryat figan ağlıyor. Benn işe gidiyorum. Cok zor her anımız ayrı kalmak beni üzüyor
Ah cnm ben de 3 aylık olunca başladım işe. Öyle zor ki. Iş yerinde fotoğrafına bakınca gözlerin doluyo

Canım daha başlamadım ama direkt çorba olarak başlıyoruz. Önce kabak tattırıp 3 gün bekle, patates tattırıp 3 gün bekle. (Zaten alerjik olduğu için 3 gün yedirme kuralı yok bizde tek gün yedirip 3 gün bekliyoruz)
7. Gün Kabak patates ve pirinci az suda haşlayacağım tel süzgeçten geçiricem içine az haşlama suyundan katıcam.
8. Gün brokoli tattır 3 gün bekle bu arada çorbaya devam.
11. Gün kabak patates brokoli pirnç çorbası.
12. Gün taze fasülye tattır ve devam şeklinde gidecek.
Bakla ve patlıcan hariç tüm sebzeleri deneyeceğiz.
Sebzeler Bitince elma avokado muz deneyeceğiz.

Size de çok geçmiş olsun bronşite çevirirse ne veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…