Şeyma 7 kilo cnm. Sizin bebiş kaç kilo.Bebegin kac kilo cnm
Yalnız meyve ile katı gıdaya başlamak çok riskli. İlk gıdaların meyve değil, sebzeler olması gerekir. Çünkü elmanın tadını alan bir bebeğe sonrasında kabak yedirmekte zorlanabilirsiniz. Kabak ona elmadan sonra çok tatsız gelir. Sütlü muzlu mamayı anne sütü ile mi yapıosunuz ?Valla bana herkes ne bulursan tattır yoksa çok zorlanırsın dediler ben de onlara uydum herşeyden ağzına bi tadımlık koyuyorum şimdiye kadar yedikleri:
Elma
Armut
Mürdüm eriği
Mandalina
Muz
Üzüm
Hurma
Muhallebi
Cici bebe büskivili sütlü muzlu mama
Ev yapımı yoğurt
Tavuksuyu çorbası
Havuç püresi
Peynir
Ek gıdaya neden brokoli ve kabak gibi şeylerle başlanıyor hiç anlamış değilim ben önce bebeğin tadını seveceği şeylerle başladım süte benzer şeylerle çok şükür sorun yaşamadık. Zaten anne sütü alıyor bunlar sadece tadlarını öğrensin diye
Yine antibiyotik. İlki amoklavin di. Boğaz enfeksiyonu demişti dr. Bi yararı olmadı. Bronşite dönderdi. Sonra klamer antibiyotik kullandık. Halada kullanıorz. Bugün bi hafta oldu işte. Daha yeni toparladı.Size de çok geçmiş olsun bronşite çevirirse ne veriliyor
Evet cnmBana da 5. Ayda basla dediler yogurtla
Kendiniz mi yaptınız yoğurdu
Gündüz verirsin hareketliliğiyle gazı rahatça çıkarır canımBen yoğurt değil de sebzeyle planlamayı düşünüyorum.mevsim sebzeleri ile başlayacağım ama kış sebzeleri de gazlı sebzeler gayet karar veremedim o konuda
Masallah adaşıma bizim ki 6.900 hnm efendi direniyor kilo almamak icinŞeyma 7 kilo cnm. Sizin bebiş kaç kilo.
Yalniz değilsiniz canım bizimkide 7025 kıyafetleriyleMasallah adaşıma bizim ki 6.900 hnm efendi direniyor kilo almamak icin
Sütü nerden aliyorsun cnmEvet cnm
Doktor ek gidaya basla dedi 5. Ayda cok yordu beni bu meme reddiYalniz değilsiniz canım bizimkide 7025 kıyafetleriyle
Bizimki de 6700 çok canım sıkıldı ya iştahı da yerinde halbuki ne yapsam kilo aldıramadımMasallah adaşıma bizim ki 6.900 hnm efendi direniyor kilo almamak icin
Yalnız meyve ile katı gıdaya başlamak çok riskli. İlk gıdaların meyve değil, sebzeler olması gerekir. Çünkü elmanın tadını alan bir bebeğe sonrasında kabak yedirmekte zorlanabilirsiniz. Kabak ona elmadan sonra çok tatsız gelir. Sütlü muzlu mamayı anne sütü ile mi yapıosunuz ?
Kızlar biz bugün göz titremesi için çocuk nörolojiye gelmiştik yatış verdi doktor. Sabahtan beri sarpla ordan oraya burdan buraya koşup duruyoruz çok yordular canımın içini düşündükçe hala burnum sızlıyor. Önce kan aldılar sonra idrar ondan sonra ultrasona gittik sonra göz doktoru baktı göz bebeğini büyütmek için damla damlatti o zaten cehennem gibi yakıyor bilen biliren kötüsü bu olur inşallah derken EMGye götürdüler orda da garip garip şeyler yaptılar sinirlerine bakmışlar sanırım. Koca koca iğneler batırdılar her yerlerine bi de tut kıpırdamasın demiyolar mı çocuğu kapıp kaçasım geldi ama işte iyiliği için bir şeyi varsa çıksın tedavi olsun diye katlanmak zorundayız... Hadi o bitti asansöre geldik odaya çıkacaktık sarp deli gibi ağlıyor canı yanıyor tabi kadının teki yanaştı bak o acıkmış yazık ağlatma emzir falan diyor uzaklaştım kucağımda pışpış yapıyordum sarp sakinlessin diye peşimden geldi aman yok zıplatma bak beyin hücreleri patlıyo demeye başladı artık canıma tak etti bıraksanıza peşimi dedim kadın doktormuş bak ben doktorum biliyorum yapma işte emzir falan diyo benim zaten tansiyonum fırlamış bi yandan sarp yırtıyor kendini o arada asansör geldi asansöre de bindi arkamdan adamlar falan var tişörtümün eteğinden tutup çekiyor bak dön şöyle köşeye emzir hadi kimse bakmaz sana diye dayanamadım başladım ağlamaya asansörden de nereye kaçayım kaçamıyor ki insan. En sonunda asansör durunca attım kendimi dışarı nasıl kaçtım kadından bilemedim. Neyse en son mr'a girdik o zaten resmen ruhumdan bir parça söktü. Sarpı yatırdılar üzerine doğru da beni yatırdılar tut çenesinden kıpırdamasın diyo, o sesler çıktıkça çocukcağız korkuyo daha çok bağırıyo e makinenin içinde kıpırdayamıyorum zaten dar alan, sesimi duyuramıyorum ki konuşup sakinleştireyim... O sesler bi yandan hemşire hoparlörden sıkı tutun kıpırdamasın olmaz böyle diyor bi yandan sarp çırpınıyor suratıma tekmeler atıyor... Ordan çıktık ama sarp artık yorgunluktan pelte gibi oldu çocuk boş boş bakmaya başladı onun da o halini gördüm öyle odaya gelene kadar zor tuttum kendimi yutkunamadım bile allahtan odada yalnız kalıyoruz başka hasta yok oturdum ağlamaya başladım. Allahım kimseleri hastaneye düşürmesin düşmanımın başına vermesin çok zor gerçekten eşimi de sokmadılar yanımıza pandemiden dolayı tek başıma o kadar yıprandım ama oturup kendime bile acıyamıyorum sarpin ne acılar çektiğini düşünemiyorum
İnşallah canım çok sağol allah yavrularımızı korusun tekrar yaşatmasın böyle şeylerCennet Anaların ayakları altındadır sözüne bir kez daha kalpten inandım şu yazdıklarından sonra
Çok geçmiş olsun canım kendimi senin yerine koydum da yani kesin ben ilk dakikada ağlardım hiç güçlü değilim bu konularda hemen duygusala bağlıyorum. Geçsin gitsin bi daha gelmesin böyle tatsız olaylar başınıza inşallah. Sarp kuzuya da geçmiş olsun bir daha hiç hastaneye işiniz düşmez inşallah
Senin bebik istahlı cnm masallah ama noye kilo almıyor bünyesi mi öyle ki alerjisi varsa alerjik bebekler kilo almiyormusBizimki de 6700 çok canım sıkıldı ya iştahı da yerinde halbuki ne yapsam kilo aldıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?