2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Cok gecmiş olsun cnm benim dun bizede MR dediler ama anestezili olacak dediler neden anestezili yapmadilqr yani bebek nasıl dursun kıpırdamadan
İnsallah iyidir birseyi cıkmaz
Allahn yardımcın olsun vallaha cok üzüldüm

Ben de anestezili bekliyodum hatta hemşireye ne kadar sürede ayılır diye sordum ne yalan soyliyim en kolayı mr olur diye düşünüyordum anestezili olacağı için ama yat çocuğun üstüne kafasını tut dediler şok oldum kabus gibiydi gerçekten güya 5 dk ama ömrümden ömür gitti. Çok takip edemiyorum hayırdır size ne oldu neden mr dediler

severb inşallah herşey temiz çıkar da yaşadığın bunca şeyi unutur gidersin.. Cidden mr nasıl anestezisiz olmuş şaşırdım ya
Ben de şaşırdım ve üzüldüm aslında sağlık bakanlığına şikayet etmek lazım insanın psikolojisi bozuluyor ben çocuğumu öyle çığlık çığlığa zaptetmek zorunda mıyım bak bu da mr görüntüsü ellerim görünüyor yanağından bastırmışım

Eklentiler

• Screenshot_20211104_020249_com.android.chrome.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 72
Yine antibiyotik. İlki amoklavin di. Boğaz enfeksiyonu demişti dr. Bi yararı olmadı. Bronşite dönderdi. Sonra klamer antibiyotik kullandık. Halada kullanıorz. Bugün bi hafta oldu işte. Daha yeni toparladı.
Çok şükür toparlasın bir an evvel bütün bebişler.. Bizimki direk klamer verdi. İnşallah iyi gelir

Geçmiş olsun tüm sonuçları temiz çıksın inşallah

Evet inanılmaz saçmalık. Valla işini hallettikten sonra cimere falan yazabilirsin yine sizin ilçedeki hastanede mi oldu bunlar? Doğumda yaptıklarını da ayrıca şikayet et..
Şnşallah bir şey çıkmasın da sonra bunlarla uğraş.

Canım inek sütü 1 yaş öncesi kesinlikle yasak ama...

Canım Anne sütü yoksa ve formül mama alacak durumun yoksa mecbur inek sütü veriliyor bebeklere. Sağlık ocağında anlatılıyor tabi nasıl verilecek ne kadar suyla karıştırılacak günde kaç ml gibi. Bu durumda tabi ki gereksiz şu an.
Daha da garibi cici bebe de var o mamanın içinde. Bilmiyorum bana da biraz değişik geldi ek gıdaya başlama şeklin uranus35 . Cici bebede direkt şeker ve palm yağı var. He biz de bunlarla büyüdük bir şey olmadı tabi de ne bileyim gçz göre göre daha sağlıklı seçenekler varken gerek yok gibi daha 6 aylık bile olmamışken.
Kendi sütün muz yulaf unu pekmez şeklinde bir karışım yapabilirsin belki alternatif olarak..

Yok canım bu başka hastane şehir hastanesi aynen ben de bişey çıkmazsa kesin şikayet edicem artık

Araştırma hastanesinde çektiklerimi hatırladım tekrar Allah kimseyi hele ki bebeğini düşürmesin oralara biz anestezili mr a girmiştik ama ondada aç kalmalı demişlerdi ve bizimki zaten şekeri düştüğü için o hallere düşmüştü nöbet geçirmişti mr ı beklerken yavrularımıza sağlık versin rabbim onlara gelmesin bize gelsin gerçekten

Kafası sağa düşüyor cnm bizimde 2 ay takip edecegm ona göre mr cekecekler
Sonuclar ne zamn cikacak

Ay canım sen anlatırken ben yaşamış gibi oldum umarım bişey çıkmazda evladın bi daha yaşamaz bunları . ben aşıda bıle hungur hungur aglıyrm . Rabbim kımseyı hastaneye muhtaç etmesin . evlatlarımız saglıklı olsun . inşallah hiç bişey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…