Cok gecmiş olsun cnm benim dun bizede MR dediler ama anestezili olacak dediler neden anestezili yapmadilqr yani bebek nasıl dursun kıpırdamadanKızlar biz bugün göz titremesi için çocuk nörolojiye gelmiştik yatış verdi doktor. Sabahtan beri sarpla ordan oraya burdan buraya koşup duruyoruz çok yordular canımın içini düşündükçe hala burnum sızlıyor. Önce kan aldılar sonra idrar ondan sonra ultrasona gittik sonra göz doktoru baktı göz bebeğini büyütmek için damla damlatti o zaten cehennem gibi yakıyor bilen biliren kötüsü bu olur inşallah derken EMGye götürdüler orda da garip garip şeyler yaptılar sinirlerine bakmışlar sanırım. Koca koca iğneler batırdılar her yerlerine bi de tut kıpırdamasın demiyolar mı çocuğu kapıp kaçasım geldi ama işte iyiliği için bir şeyi varsa çıksın tedavi olsun diye katlanmak zorundayız... Hadi o bitti asansöre geldik odaya çıkacaktık sarp deli gibi ağlıyor canı yanıyor tabi kadının teki yanaştı bak o acıkmış yazık ağlatma emzir falan diyor uzaklaştım kucağımda pışpış yapıyordum sarp sakinlessin diye peşimden geldi aman yok zıplatma bak beyin hücreleri patlıyo demeye başladı artık canıma tak etti bıraksanıza peşimi dedim kadın doktormuş bak ben doktorum biliyorum yapma işte emzir falan diyo benim zaten tansiyonum fırlamış bi yandan sarp yırtıyor kendini o arada asansör geldi asansöre de bindi arkamdan adamlar falan var tişörtümün eteğinden tutup çekiyor bak dön şöyle köşeye emzir hadi kimse bakmaz sana diye dayanamadım başladım ağlamaya asansörden de nereye kaçayım kaçamıyor ki insan. En sonunda asansör durunca attım kendimi dışarı nasıl kaçtım kadından bilemedim. Neyse en son mr'a girdik o zaten resmen ruhumdan bir parça söktü. Sarpı yatırdılar üzerine doğru da beni yatırdılar tut çenesinden kıpırdamasın diyo, o sesler çıktıkça çocukcağız korkuyo daha çok bağırıyo e makinenin içinde kıpırdayamıyorum zaten dar alan, sesimi duyuramıyorum ki konuşup sakinleştireyim... O sesler bi yandan hemşire hoparlörden sıkı tutun kıpırdamasın olmaz böyle diyor bi yandan sarp çırpınıyor suratıma tekmeler atıyor... Ordan çıktık ama sarp artık yorgunluktan pelte gibi oldu çocuk boş boş bakmaya başladı onun da o halini gördüm öyle odaya gelene kadar zor tuttum kendimi yutkunamadım bile allahtan odada yalnız kalıyoruz başka hasta yok oturdum ağlamaya başladım. Allahım kimseleri hastaneye düşürmesin düşmanımın başına vermesin çok zor gerçekten eşimi de sokmadılar yanımıza pandemiden dolayı tek başıma o kadar yıprandım ama oturup kendime bile acıyamıyorum sarpin ne acılar çektiğini düşünemiyorum
Ben de anestezili bekliyodum hatta hemşireye ne kadar sürede ayılır diye sordum ne yalan soyliyim en kolayı mr olur diye düşünüyordum anestezili olacağı için ama yat çocuğun üstüne kafasını tut dediler şok oldum kabus gibiydi gerçekten güya 5 dk ama ömrümden ömür gitti. Çok takip edemiyorum hayırdır size ne oldu neden mr dedilerCok gecmiş olsun cnm benim dun bizede MR dediler ama anestezili olacak dediler neden anestezili yapmadilqr yani bebek nasıl dursun kıpırdamadan
İnsallah iyidir birseyi cıkmaz
Allahn yardımcın olsun vallaha cok üzüldüm
Bilemedim ki bende bakalım belli olur artık heralde baştan sona her şeyine baktılar çocuğun yapacak test kalmadı heralde başkaSenin bebik istahlı cnm masallah ama noye kilo almıyor bünyesi mi öyle ki alerjisi varsa alerjik bebekler kilo almiyormus
Canım inek sütü 1 yaş öncesi kesinlikle yasak ama...Yok normal sütle yaptım
Ben de şaşırdım ve üzüldüm aslında sağlık bakanlığına şikayet etmek lazım insanın psikolojisi bozuluyor ben çocuğumu öyle çığlık çığlığa zaptetmek zorunda mıyım bak bu da mr görüntüsü ellerim görünüyor yanağından bastırmışımseverb inşallah herşey temiz çıkar da yaşadığın bunca şeyi unutur gidersin.. Cidden mr nasıl anestezisiz olmuş şaşırdım ya
Çok şükür toparlasın bir an evvel bütün bebişler.. Bizimki direk klamer verdi. İnşallah iyi gelirYine antibiyotik. İlki amoklavin di. Boğaz enfeksiyonu demişti dr. Bi yararı olmadı. Bronşite dönderdi. Sonra klamer antibiyotik kullandık. Halada kullanıorz. Bugün bi hafta oldu işte. Daha yeni toparladı.
Geçmiş olsun tüm sonuçları temiz çıksın inşallahBen de şaşırdım ve üzüldüm aslında sağlık bakanlığına şikayet etmek lazım insanın psikolojisi bozuluyor ben çocuğumu öyle çığlık çığlığa zaptetmek zorunda mıyım bak bu da mr görüntüsü ellerim görünüyor yanağından bastırmışım
Ben de şaşırdım ve üzüldüm aslında sağlık bakanlığına şikayet etmek lazım insanın psikolojisi bozuluyor ben çocuğumu öyle çığlık çığlığa zaptetmek zorunda mıyım bak bu da mr görüntüsü ellerim görünüyor yanağından bastırmışım
Canım inek sütü 1 yaş öncesi kesinlikle yasak ama...
Yok canım bu başka hastane şehir hastanesi aynen ben de bişey çıkmazsa kesin şikayet edicem artıkEvet inanılmaz saçmalık. Valla işini hallettikten sonra cimere falan yazabilirsin yine sizin ilçedeki hastanede mi oldu bunlar? Doğumda yaptıklarını da ayrıca şikayet et..
Şnşallah bir şey çıkmasın da sonra bunlarla uğraş.
İnşallah canım çok sağolGeçmiş olsun tüm sonuçları temiz çıksın inşallah
Araştırma hastanesinde çektiklerimi hatırladım tekrarKızlar biz bugün göz titremesi için çocuk nörolojiye gelmiştik yatış verdi doktor. Sabahtan beri sarpla ordan oraya burdan buraya koşup duruyoruz çok yordular canımın içini düşündükçe hala burnum sızlıyor. Önce kan aldılar sonra idrar ondan sonra ultrasona gittik sonra göz doktoru baktı göz bebeğini büyütmek için damla damlatti o zaten cehennem gibi yakıyor bilen biliren kötüsü bu olur inşallah derken EMGye götürdüler orda da garip garip şeyler yaptılar sinirlerine bakmışlar sanırım. Koca koca iğneler batırdılar her yerlerine bi de tut kıpırdamasın demiyolar mı çocuğu kapıp kaçasım geldi ama işte iyiliği için bir şeyi varsa çıksın tedavi olsun diye katlanmak zorundayız... Hadi o bitti asansöre geldik odaya çıkacaktık sarp deli gibi ağlıyor canı yanıyor tabi kadının teki yanaştı bak o acıkmış yazık ağlatma emzir falan diyor uzaklaştım kucağımda pışpış yapıyordum sarp sakinlessin diye peşimden geldi aman yok zıplatma bak beyin hücreleri patlıyo demeye başladı artık canıma tak etti bıraksanıza peşimi dedim kadın doktormuş bak ben doktorum biliyorum yapma işte emzir falan diyo benim zaten tansiyonum fırlamış bi yandan sarp yırtıyor kendini o arada asansör geldi asansöre de bindi arkamdan adamlar falan var tişörtümün eteğinden tutup çekiyor bak dön şöyle köşeye emzir hadi kimse bakmaz sana diye dayanamadım başladım ağlamaya asansörden de nereye kaçayım kaçamıyor ki insan. En sonunda asansör durunca attım kendimi dışarı nasıl kaçtım kadından bilemedim. Neyse en son mr'a girdik o zaten resmen ruhumdan bir parça söktü. Sarpı yatırdılar üzerine doğru da beni yatırdılar tut çenesinden kıpırdamasın diyo, o sesler çıktıkça çocukcağız korkuyo daha çok bağırıyo e makinenin içinde kıpırdayamıyorum zaten dar alan, sesimi duyuramıyorum ki konuşup sakinleştireyim... O sesler bi yandan hemşire hoparlörden sıkı tutun kıpırdamasın olmaz böyle diyor bi yandan sarp çırpınıyor suratıma tekmeler atıyor... Ordan çıktık ama sarp artık yorgunluktan pelte gibi oldu çocuk boş boş bakmaya başladı onun da o halini gördüm öyle odaya gelene kadar zor tuttum kendimi yutkunamadım bile allahtan odada yalnız kalıyoruz başka hasta yok oturdum ağlamaya başladım. Allahım kimseleri hastaneye düşürmesin düşmanımın başına vermesin çok zor gerçekten eşimi de sokmadılar yanımıza pandemiden dolayı tek başıma o kadar yıprandım ama oturup kendime bile acıyamıyorum sarpin ne acılar çektiğini düşünemiyorum
Kafası sağa düşüyor cnm bizimde 2 ay takip edecegm ona göre mr cekeceklerBen de anestezili bekliyodum hatta hemşireye ne kadar sürede ayılır diye sordum ne yalan soyliyim en kolayı mr olur diye düşünüyordum anestezili olacağı için ama yat çocuğun üstüne kafasını tut dediler şok oldum kabus gibiydi gerçekten güya 5 dk ama ömrümden ömür gitti. Çok takip edemiyorum hayırdır size ne oldu neden mr dedil
Sonuçlar çıktı da öğlen yine bi film çekeceklermiş heralde onu da alıp toplu gostericeklerKafası sağa düşüyor cnm bizimde 2 ay takip edecegm ona göre mr cekecekler
Sonuclar ne zamn cikacak
Insallah temiz cikar cnm bu gece hastahanede mi tuttular siziSonuçlar çıktı da öğlen yine bi film çekeceklermiş heralde onu da alıp toplu gostericekler
Ay canım sen anlatırken ben yaşamış gibi oldumKızlar biz bugün göz titremesi için çocuk nörolojiye gelmiştik yatış verdi doktor. Sabahtan beri sarpla ordan oraya burdan buraya koşup duruyoruz çok yordular canımın içini düşündükçe hala burnum sızlıyor. Önce kan aldılar sonra idrar ondan sonra ultrasona gittik sonra göz doktoru baktı göz bebeğini büyütmek için damla damlatti o zaten cehennem gibi yakıyor bilen biliren kötüsü bu olur inşallah derken EMGye götürdüler orda da garip garip şeyler yaptılar sinirlerine bakmışlar sanırım. Koca koca iğneler batırdılar her yerlerine bi de tut kıpırdamasın demiyolar mı çocuğu kapıp kaçasım geldi ama işte iyiliği için bir şeyi varsa çıksın tedavi olsun diye katlanmak zorundayız... Hadi o bitti asansöre geldik odaya çıkacaktık sarp deli gibi ağlıyor canı yanıyor tabi kadının teki yanaştı bak o acıkmış yazık ağlatma emzir falan diyor uzaklaştım kucağımda pışpış yapıyordum sarp sakinlessin diye peşimden geldi aman yok zıplatma bak beyin hücreleri patlıyo demeye başladı artık canıma tak etti bıraksanıza peşimi dedim kadın doktormuş bak ben doktorum biliyorum yapma işte emzir falan diyo benim zaten tansiyonum fırlamış bi yandan sarp yırtıyor kendini o arada asansör geldi asansöre de bindi arkamdan adamlar falan var tişörtümün eteğinden tutup çekiyor bak dön şöyle köşeye emzir hadi kimse bakmaz sana diye dayanamadım başladım ağlamaya asansörden de nereye kaçayım kaçamıyor ki insan. En sonunda asansör durunca attım kendimi dışarı nasıl kaçtım kadından bilemedim. Neyse en son mr'a girdik o zaten resmen ruhumdan bir parça söktü. Sarpı yatırdılar üzerine doğru da beni yatırdılar tut çenesinden kıpırdamasın diyo, o sesler çıktıkça çocukcağız korkuyo daha çok bağırıyo e makinenin içinde kıpırdayamıyorum zaten dar alan, sesimi duyuramıyorum ki konuşup sakinleştireyim... O sesler bi yandan hemşire hoparlörden sıkı tutun kıpırdamasın olmaz böyle diyor bi yandan sarp çırpınıyor suratıma tekmeler atıyor... Ordan çıktık ama sarp artık yorgunluktan pelte gibi oldu çocuk boş boş bakmaya başladı onun da o halini gördüm öyle odaya gelene kadar zor tuttum kendimi yutkunamadım bile allahtan odada yalnız kalıyoruz başka hasta yok oturdum ağlamaya başladım. Allahım kimseleri hastaneye düşürmesin düşmanımın başına vermesin çok zor gerçekten eşimi de sokmadılar yanımıza pandemiden dolayı tek başıma o kadar yıprandım ama oturup kendime bile acıyamıyorum sarpin ne acılar çektiğini düşünemiyorum
Onların geleceği için çalışıyoruz napalımAh cnm ben de 3 aylık olunca başladım işe. Öyle zor ki. Iş yerinde fotoğrafına bakınca gözlerin doluyo
Süt 1 yaşından önce verilmez benim bildiğim.Yok normal sütle yaptım
Evet öyle yaparım ama ilk etapta daha az gazlılarla başlamak istiyorum bakalım.Gündüz verirsin hareketliliğiyle gazı rahatça çıkarır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?