2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çok geçmiş olsun
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza
İnş hiç bir şeyi çıkmaz güzel haberler alırsınız canım

Kızlar benim ayağımda topuk dikeni çıktı. onunla uğraşıyorum 1 haftadır. böyle bir şey yaşayan karşılaşan oldu mu hiç.neler yapmak gerekiyor

Bizimde dün kontrolümüz vardı
Kuzum iyileşmiş çok şükür
Rota ikinci doz ve menenjit aşısının ikinci dozunu yaptırdık
Ek gıdaya başlıyoruz
Listeyi ekliyorum belki fikir olur kızlar
uranus35 inek sütü kesinlikle yasak canım sen bilirsin yinede ama tehlikeli şu an
Meyvelerle değil sebzelerle başlanmalı ek gıdaya cici bebe falan hiç gerek yok zararlı

Eklentiler

• D7D5460D-72A4-465C-8D8B-57F396CAB671.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 88
  • AF04EC75-70FE-413B-8DBA-4587F4027D74.webp
    70,6 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar benim ayağımda topuk dikeni çıktı. onunla uğraşıyorum 1 haftadır. böyle bir şey yaşayan karşılaşan oldu mu hiç.neler yapmak gerekiyor
Geçen cuma günü ortopediye gittim topuk ağrısından
Ayağımın üzerine basamıyorum zonkluyor çok fena ağrıyordu
Röntgen çekildim bir ayağımda topuk dikeni var bir ayağımda yok ama bu ağrının sebebi topuk dikeni değil sadece dedi.Bilimsel başka adı varmış söyledi ama unuttum ben ayak tabanındaki lifler yırtılıyormuş bastıkça
Bir hap birde krem verdi pilates lastiğiyle gerdireceksin 10 a kadar sayıp ve pet şişeyi buzlu olarak ayağının altında yuvarlayacaksın dedi
Çok geçmiş olsun canım
Gittin mi sende doktora

merwepdr bunun sebebi fazla ayakta kalma yanlış ayakkabı seçimi ve fazla kilo olabilir dedi
Ben şu an 67 kiloyum kilo alma verebilirsen mutlaka ver dedi
Yumuşak tabanlı ayakkabı seçmelisin eğer ayakkabın yumuşak tabanlı değilse jel tabanlık almalısın dedi

Topuk dikeni çıktığına emin misin ortopedi doktoru baktı mı canım?
İyi bir ortopediste gözüküp emin ol benim de topuklarım çok ağrır. Topuk dikeni demişlerdi geçmişte.. ama yokmuş romatizmaymış.

Canım püre hale nasıl getireceksin yiyecekleri?

Evet kilo gerçekten büyük etken.ben de normalde zayıf biri olarak şu an on kilo minimum fazlalıkla geziyorum.sabah uyandığımda zorla basıyorum topuklarıma sağa sola çarpacak hissediyorum kendimi.halbuki ne kadar da kuş gibiymişim önceden.bir geçeyim şu ek gıdaya alışsın iyice öyle her önüme geleni yemiycem artık dizlerim bile acıyor eğilip doğrularken.tabi bunlar işin sadece sağlık boyutu estetik boyutundan hiç bahsetmeyeyim

Çatalla ezip biraz zeytin yağıyla kıvam verebilirsin dedi
Ben büyük kızımdada hiç blender kullanmadım alışıyorlar sonra pütürleri yutmuyorlar canım

Ben bugün başladım tel süzgeçten geçir 6. Aya kadar dedi bana ama benim tel süzgecin gözenekleri çok ufak sanırım çok püre mi oldu dedim acaba.. üstte de çok fazla posa kaldı.

Canim Canim çok geçmiş olsun. Kaç gündür girip girip bakıyordum bende acaba götürdü mu hasgamehey diye kaç kez aklıma geldin yazacaktım hatta sana. Çok ama çok geçmiş olsun yemin ederim okurken sanki gözümde canlandı çok üzücü bişey mr bende kızımı düşursugumde girmiştik baya zorlamıştı ya soğuk sesli bı ortam zaten. Ayın 7 sinde gidecktin başka hastaneye mi götürdün acaba sonuç ne çıktı bilmiyorum ama yazarsan sevinirim.

Saol cnm, evet gittim. Banada ilaç ve merhem yazdı. İlacı emzirdiğim için içme dedi sonra. Birde jel taban aldık, 3 ay onsuz yere adım atma dedi. Hergün onunla ayakkabı giyiyorum, çok sıkıldım. Ayakkabılarım büyücek sayesinde benimde sadece sağ topuğumda var. Ağrısı çok deil. Sabah biraz oluo, sonra geçio am yinede can sıkıcı bi durum işte jel tabanla gezmek falan

Sadece sağ topukta var canım. Düzenli bir ağrı değil, sabahları sadece batıyor bir de çok gerildiği zaman oluyor. yoksa gün içinde öyle çok ağrısı yok. Ağrı da değil hatta iğne batmış gibi hissediyorsun. Dr dedi zaten

Ben bugün başladım tel süzgeçten geçir 6. Aya kadar dedi bana ama benim tel süzgecin gözenekleri çok ufak sanırım çok püre mi oldu dedim acaba.. üstte de çok fazla posa kaldı.
Canım . Ben hala korkumdan baslamadim ya ek gıda işine. Uf tam 5 ay 1 günlük oldu şöyle iki hafta daha duruyum dedim. Tariflerinizi okuyorum . Sen kesin yaz ne yedirdigini ya benimkide alerjik çünkü daha cozemedim bile

Ay şöyle hızlıca google ladım da. Benim rahatsızlığım ankilozan spondilit.
topuğumda röntgende topuk dikeni çıkıyordu bir de daha 20 yaşımda. Tabanlık verip gönderiyorlardı.

Genç yaşlarda (bu yazıda da 45 yaş alt diyor) topuk dikeni pek olası değilmiş sonuç bu olarak. Sebebinin bulunması gerekiyormuş.

Neyse sen kullan tabanlığı ilacı falan. Geçer inşallah. Belki gebelik etkisidir.

Eklentiler

• F9B74514-8F5F-44D2-91B1-112EB037DAC1.webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 44
Canım . Ben hala korkumdan baslamadim ya ek gıda işine. Uf tam 5 ay 1 günlük oldu şöyle iki hafta daha duruyum dedim. Tariflerinizi okuyorum . Sen kesin yaz ne yedirdigini ya benimkide alerjik çünkü daha cozemedim bile

Kabak yedirdim canım bugün ilk defa. Tel süzgeçten geçirince çok pütürsüz geldi gözüme. Ben de süzgecin üstünde kalan posasını da katıp iyice ezdim. Bu sefer de öğürdü

NarinNarin canım siz klamer kestinizmi? Bize 14 günü tamamlayalım dedi dr. Ventolin havaya da devam. Balgamı var biraz dedi.

Benimki uzun süre ayakta kalmaya bağlı olabilir.
Bizim bebiş devamlı ayakta olup gezdirmemi istiyor. Ana kucağına koyduğum an ikinci dakikada ağlamaya başlıyor. sizin oğlanda öyle mi ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…