Cnm ha 7 ha 6900 kilo. Sende kilosu kötüymüş gibi bahsetme Allah aşkınaMasallah adaşıma bizim ki 6.900 hnm efendi direniyor kilo almamak icin
Sütçü geliyor her hafta. OndanSütü nerden aliyorsun cnm
Çok geçmiş olsunKızlar biz bugün göz titremesi için çocuk nörolojiye gelmiştik yatış verdi doktor. Sabahtan beri sarpla ordan oraya burdan buraya koşup duruyoruz çok yordular canımın içini düşündükçe hala burnum sızlıyor. Önce kan aldılar sonra idrar ondan sonra ultrasona gittik sonra göz doktoru baktı göz bebeğini büyütmek için damla damlatti o zaten cehennem gibi yakıyor bilen biliren kötüsü bu olur inşallah derken EMGye götürdüler orda da garip garip şeyler yaptılar sinirlerine bakmışlar sanırım. Koca koca iğneler batırdılar her yerlerine bi de tut kıpırdamasın demiyolar mı çocuğu kapıp kaçasım geldi ama işte iyiliği için bir şeyi varsa çıksın tedavi olsun diye katlanmak zorundayız... Hadi o bitti asansöre geldik odaya çıkacaktık sarp deli gibi ağlıyor canı yanıyor tabi kadının teki yanaştı bak o acıkmış yazık ağlatma emzir falan diyor uzaklaştım kucağımda pışpış yapıyordum sarp sakinlessin diye peşimden geldi aman yok zıplatma bak beyin hücreleri patlıyo demeye başladı artık canıma tak etti bıraksanıza peşimi dedim kadın doktormuş bak ben doktorum biliyorum yapma işte emzir falan diyo benim zaten tansiyonum fırlamış bi yandan sarp yırtıyor kendini o arada asansör geldi asansöre de bindi arkamdan adamlar falan var tişörtümün eteğinden tutup çekiyor bak dön şöyle köşeye emzir hadi kimse bakmaz sana diye dayanamadım başladım ağlamaya asansörden de nereye kaçayım kaçamıyor ki insan. En sonunda asansör durunca attım kendimi dışarı nasıl kaçtım kadından bilemedim. Neyse en son mr'a girdik o zaten resmen ruhumdan bir parça söktü. Sarpı yatırdılar üzerine doğru da beni yatırdılar tut çenesinden kıpırdamasın diyo, o sesler çıktıkça çocukcağız korkuyo daha çok bağırıyo e makinenin içinde kıpırdayamıyorum zaten dar alan, sesimi duyuramıyorum ki konuşup sakinleştireyim... O sesler bi yandan hemşire hoparlörden sıkı tutun kıpırdamasın olmaz böyle diyor bi yandan sarp çırpınıyor suratıma tekmeler atıyor... Ordan çıktık ama sarp artık yorgunluktan pelte gibi oldu çocuk boş boş bakmaya başladı onun da o halini gördüm öyle odaya gelene kadar zor tuttum kendimi yutkunamadım bile allahtan odada yalnız kalıyoruz başka hasta yok oturdum ağlamaya başladım. Allahım kimseleri hastaneye düşürmesin düşmanımın başına vermesin çok zor gerçekten eşimi de sokmadılar yanımıza pandemiden dolayı tek başıma o kadar yıprandım ama oturup kendime bile acıyamıyorum sarpin ne acılar çektiğini düşünemiyorum
Geçen cuma günü ortopediye gittim topuk ağrısındanKızlar benim ayağımda topuk dikeni çıktı. onunla uğraşıyorum 1 haftadır. böyle bir şey yaşayan karşılaşan oldu mu hiç.neler yapmak gerekiyor
Kızlar benim ayağımda topuk dikeni çıktı. onunla uğraşıyorum 1 haftadır. böyle bir şey yaşayan karşılaşan oldu mu hiç.neler yapmak gerekiyor
Bizimde dün kontrolümüz vardı
Kuzum iyileşmiş çok şükür
Rota ikinci doz ve menenjit aşısının ikinci dozunu yaptırdık
Ek gıdaya başlıyoruz
Listeyi ekliyorum belki fikir olur kızlar
uranus35 inek sütü kesinlikle yasak canım sen bilirsin yinede ama tehlikeli şu an
Meyvelerle değil sebzelerle başlanmalı ek gıdaya cici bebe falan hiç gerek yok zararlı
Çatalla ezip biraz zeytin yağıyla kıvam verebilirsin dediCanım püre hale nasıl getireceksin yiyecekleri?
Evet kilo gerçekten büyük etken.ben de normalde zayıf biri olarak şu an on kilo minimum fazlalıkla geziyorum.sabah uyandığımda zorla basıyorum topuklarıma sağa sola çarpacak hissediyorum kendimi.halbuki ne kadar da kuş gibiymişim önceden.bir geçeyim şu ek gıdaya alışsın iyice öyle her önüme geleni yemiycem artık dizlerim bile acıyor eğilip doğrularken.tabi bunlar işin sadece sağlık boyutu estetik boyutundan hiç bahsetmeyeyimmerwepdr bunun sebebi fazla ayakta kalma yanlış ayakkabı seçimi ve fazla kilo olabilir dedi
Ben şu an 67 kiloyum kilo alma verebilirsen mutlaka ver dedi
Yumuşak tabanlı ayakkabı seçmelisin eğer ayakkabın yumuşak tabanlı değilse jel tabanlık almalısın dedi
Çatalla ezip biraz zeytin yağıyla kıvam verebilirsin dedi
Ben büyük kızımdada hiç blender kullanmadım alışıyorlar sonra pütürleri yutmuyorlar canım
Canim çok geçmiş olsun. Kaç gündür girip girip bakıyordum bende acaba götürdü mu hasgamehey diye kaç kez aklıma geldin yazacaktım hatta sana. Çok ama çok geçmiş olsun yemin ederim okurken sanki gözümde canlandı çok üzücü bişey mr bende kızımı düşursugumde girmiştik baya zorlamıştı ya soğuk sesli bı ortam zaten. Ayın 7 sinde gidecktin başka hastaneye mi götürdün acaba sonuç ne çıktı bilmiyorum ama yazarsan sevinirim.Kızlar biz bugün göz titremesi için çocuk nörolojiye gelmiştik yatış verdi doktor. Sabahtan beri sarpla ordan oraya burdan buraya koşup duruyoruz çok yordular canımın içini düşündükçe hala burnum sızlıyor. Önce kan aldılar sonra idrar ondan sonra ultrasona gittik sonra göz doktoru baktı göz bebeğini büyütmek için damla damlatti o zaten cehennem gibi yakıyor bilen biliren kötüsü bu olur inşallah derken EMGye götürdüler orda da garip garip şeyler yaptılar sinirlerine bakmışlar sanırım. Koca koca iğneler batırdılar her yerlerine bi de tut kıpırdamasın demiyolar mı çocuğu kapıp kaçasım geldi ama işte iyiliği için bir şeyi varsa çıksın tedavi olsun diye katlanmak zorundayız... Hadi o bitti asansöre geldik odaya çıkacaktık sarp deli gibi ağlıyor canı yanıyor tabi kadının teki yanaştı bak o acıkmış yazık ağlatma emzir falan diyor uzaklaştım kucağımda pışpış yapıyordum sarp sakinlessin diye peşimden geldi aman yok zıplatma bak beyin hücreleri patlıyo demeye başladı artık canıma tak etti bıraksanıza peşimi dedim kadın doktormuş bak ben doktorum biliyorum yapma işte emzir falan diyo benim zaten tansiyonum fırlamış bi yandan sarp yırtıyor kendini o arada asansör geldi asansöre de bindi arkamdan adamlar falan var tişörtümün eteğinden tutup çekiyor bak dön şöyle köşeye emzir hadi kimse bakmaz sana diye dayanamadım başladım ağlamaya asansörden de nereye kaçayım kaçamıyor ki insan. En sonunda asansör durunca attım kendimi dışarı nasıl kaçtım kadından bilemedim. Neyse en son mr'a girdik o zaten resmen ruhumdan bir parça söktü. Sarpı yatırdılar üzerine doğru da beni yatırdılar tut çenesinden kıpırdamasın diyo, o sesler çıktıkça çocukcağız korkuyo daha çok bağırıyo e makinenin içinde kıpırdayamıyorum zaten dar alan, sesimi duyuramıyorum ki konuşup sakinleştireyim... O sesler bi yandan hemşire hoparlörden sıkı tutun kıpırdamasın olmaz böyle diyor bi yandan sarp çırpınıyor suratıma tekmeler atıyor... Ordan çıktık ama sarp artık yorgunluktan pelte gibi oldu çocuk boş boş bakmaya başladı onun da o halini gördüm öyle odaya gelene kadar zor tuttum kendimi yutkunamadım bile allahtan odada yalnız kalıyoruz başka hasta yok oturdum ağlamaya başladım. Allahım kimseleri hastaneye düşürmesin düşmanımın başına vermesin çok zor gerçekten eşimi de sokmadılar yanımıza pandemiden dolayı tek başıma o kadar yıprandım ama oturup kendime bile acıyamıyorum sarpin ne acılar çektiğini düşünemiyorum
Saol cnm, evet gittim. Banada ilaç ve merhem yazdı. İlacı emzirdiğim için içme dedi sonra. Birde jel taban aldık, 3 ay onsuz yere adım atma dedi. Hergün onunla ayakkabı giyiyorum, çok sıkıldım. Ayakkabılarım büyücek sayesindeGeçen cuma günü ortopediye gittim topuk ağrısından
Ayağımın üzerine basamıyorum zonkluyor çok fena ağrıyordu
Röntgen çekildim bir ayağımda topuk dikeni var bir ayağımda yok ama bu ağrının sebebi topuk dikeni değil sadece dedi.Bilimsel başka adı varmış söyledi ama unuttum ben ayak tabanındaki lifler yırtılıyormuş bastıkça
Bir hap birde krem verdi pilates lastiğiyle gerdireceksin 10 a kadar sayıp ve pet şişeyi buzlu olarak ayağının altında yuvarlayacaksın dedi
Çok geçmiş olsun canım
Gittin mi sende doktora
Sadece sağ topukta var canım. Düzenli bir ağrı değil, sabahları sadece batıyor bir de çok gerildiği zaman oluyor. yoksa gün içinde öyle çok ağrısı yok. Ağrı da değil hatta iğne batmış gibi hissediyorsun. Dr dedi zatenTopuk dikeni çıktığına emin misin ortopedi doktoru baktı mı canım?
İyi bir ortopediste gözüküp emin ol benim de topuklarım çok ağrır. Topuk dikeni demişlerdi geçmişte.. ama yokmuş romatizmaymış.
Canım . Ben hala korkumdan baslamadim ya ek gıda işine. Uf tam 5 ay 1 günlük oldu şöyle iki hafta daha duruyum dedim. Tariflerinizi okuyorum . Sen kesin yaz ne yedirdigini ya benimkide alerjik çünkü daha cozemedim bileBen bugün başladım tel süzgeçten geçir 6. Aya kadar dedi bana ama benim tel süzgecin gözenekleri çok ufak sanırım çok püre mi oldu dedim acaba.. üstte de çok fazla posa kaldı.
Sadece sağ topukta var canım. Düzenli bir ağrı değil, sabahları sadece batıyor bir de çok gerildiği zaman oluyor. yoksa gün içinde öyle çok ağrısı yok. Ağrı da değil hatta iğne batmış gibi hissediyorsun. Dr dedi zaten
Canım . Ben hala korkumdan baslamadim ya ek gıda işine. Uf tam 5 ay 1 günlük oldu şöyle iki hafta daha duruyum dedim. Tariflerinizi okuyorum . Sen kesin yaz ne yedirdigini ya benimkide alerjik çünkü daha cozemedim bile
Benimki uzun süre ayakta kalmaya bağlı olabilir.Ay şöyle hızlıca google ladım da. Benim rahatsızlığım ankilozan spondilit.
topuğumda röntgende topuk dikeni çıkıyordu bir de daha 20 yaşımda. Tabanlık verip gönderiyorlardı.
Genç yaşlarda (bu yazıda da 45 yaş alt diyor) topuk dikeni pek olası değilmiş sonuç bu olarak. Sebebinin bulunması gerekiyormuş.
Neyse sen kullan tabanlığı ilacı falan. Geçer inşallah. Belki gebelik etkisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?