2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kabak yedirdim canım bugün ilk defa. Tel süzgeçten geçirince çok pütürsüz geldi gözüme. Ben de süzgecin üstünde kalan posasını da katıp iyice ezdim. Bu sefer de öğürdü
kabakı sade haşlayıp mı veriosun

Benimki uzun süre ayakta kalmaya bağlı olabilir.
Bizim bebiş devamlı ayakta olup gezdirmemi istiyor. Ana kucağına koyduğum an ikinci dakikada ağlamaya başlıyor. sizin oğlanda öyle mi ya?

Ah ya ondandır tabi geçicidr inşallah
Yok canım ya biz ilk 2-2.5 ay öyle çıldırmalardaydık. Ama sonradan bir nur içinde çocuğa bir şey oldu. Anakucağında oturuyor bütün gün. Sadece nereye gidersem yanımda götürüyorum yalnız kalınca bağırıyor.

Su konusunda bende öyle düşünüyorum ve artık içebildiği kadar veriorum su. Çünkü bezleri çok kuru olmaya başladı artık. Çocuk dr umuzda ya sen 3lt ye çıkar suyunu dedi. Yada bebeğe ver dedi

İnek sütü neden yasak ki ?

Bebeğin bağırsakları ve karaciğeri henüz inek sütüne hazır değil. Baksana biz bile tükettiğimizde kakasında kan gördük. Çoğu bebekte intolerans var anne sütünden geçen inek sütüne. Doğrudan bebeğe verildiğinde bağırsaklarına kanama yapacaktır.

Vermek zorundaysan da sulandırman gerekiyor. Ama zorunda değilsin diye düşünüyorum. Onun yerine formül maması veya anne sütü kullanabilirsin muhallebi ve mama yapımında.

Eklentiler

• C8671819-22A9-468F-9781-4B821275E50C.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 36

Yani inek sütü şimdiye kadar 1 kere kullandım o da 1 çay kaşığı kadardır çok şükür iç kanama geçirmedi. Zaten yedirdiğim şeyleri öyle tabak tabak yedirmiyorum tattırma şeklinde. Cici bebeyi özellikle gidip almadım mesela tatlı yapımında kullanıyodm bi tanesini ezip verdim sadece. Yani bebeğini zehirliyor muamelesi yaptınız. Bugün de kabak ezip verdim yedi. Ben genel olarak herşeyi tattırmaya çalışıyorum

Teşekkür ederim canım 7sinde goturcektim ama birisi randevusunu iptal etmiş herhalde 3 ünde görünce aldım götürdüm hemen. Sonuçlar çıktı bugün çok şükür taburcu olduk beyninde bir şey yokmuş sadece emg sonuçlarında sinir tepkilerinde bi yavaşlık görmüşler ama doktor çok debelendiği için yanlışta çıkmış olabilir dedi. Bugün en son eeg çektiler taburcu etmeden önce onun sonucu da 1 ay sonra çıkacakmış ama genel olarak ne beyninde ne de göz küresinde bir şey yokmuş. Çocuk metabolizmaya yönlendirdi bizlik bişey kalmadı nörolojide dedi. Şu eegnin sonucu çıksın ondan sonra metabolizmaya götürücez. Bi de eşimi görünce ben sizi genetiğe yönlendireyim dedi göz kapağı düşüklüğü soydan çekim olduğu için

İç kanama değil canım iç kanama olur mu hiç. Bağırsakta kanama. Yani ben alerjisi olan şeyleri tükettiğimde nasıl kanıyorsa bağırsağı öyle. Bu da bebekte kaçak yapıyor kansızlığa ve gelişim gerliğine sebep oluyor.
Zehirleme değil ya hepimiz inek sütüyle cici bebeyle büyümüşüz ben ağzıma anne sütü almamışım. Mama varsa mama vermişler yoksa süt. Büyüdükçe cici bebe. Ölmedik yaşıyoruz yani.

Dogumdan sonra bu topuk dikeni normal mi yoksa rastlantı mi benimde sol topuğum arada iğne batıyor sabki ayaktayken

Su konusunda bende öyle düşünüyorum ve artık içebildiği kadar veriorum su. Çünkü bezleri çok kuru olmaya başladı artık. Çocuk dr umuzda ya sen 3lt ye çıkar suyunu dedi. Yada bebeğe ver dedi
Cnm bende bugun bezlerin cok kuru oldugunu gördüm su verdim mama kaşığı ile 3 kaşık içti kendi istedi günde kaç defa su vermek gerek birde bizim bebis cok terliyor

Dogumdan sonra bu topuk dikeni normal mi yoksa rastlantı mi benimde sol topuğum arada iğne batıyor sabki ayaktayken
Yaa.. şaşırdım valla bende. NarinNarin de de varmış. Belkide doğum sonrası bişeydir. Belkide doğumdan sonra çok ayaktayız, devamlı koşturuyoruz ondandır

Çok kuru derken hiç yapmamış şekilde mi az yapmış olması mı
Cnm bizimkinin bezleri çok kuru. 3 saatte değiştiririm ben hep kaka olmasa da. Ama açıorm ki kuru. Ama bizim kız 8 gündür antibiyotik kullanıo. Antibiyotiğe bağlı ishali var. Su kaybı çok oluyo ondandır bizimki. Su veriyorum bende artık. Kaşık kaşıkta değil, bardaktan içiriyorum direk içtiği kadar Vizeci06 dediğim gibi cnm ben artık kaşıkla deil bardakla, aklıma geldikçe veriorm

Kızlar ben geçen merte mercimek çorbası yedirdim içine hiç baharat koymamıştım. Annem gaz yapar dedi ama mert de sevdi yedi valla 1 2 mama kaşığı
Zaten birçok şey tattirdm şimdiye kadar ama öyle düzenli gittiğim de söylenemez
Bir de geçen gün minicik kıyma verdim sonradan aklıma geldi kıyma 8. Ayda veriliyordu ama şükür sorun olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…