Dun biraz verdim bu sabah bezi baya dolmustu renkide düzgündu susuz kaliyormus ben anlamamısımCnm bizimkinin bezleri çok kuru. 3 saatte değiştiririm ben hep kaka olmasa da. Ama açıorm ki kuru. Ama bizim kız 8 gündür antibiyotik kullanıo. Antibiyotiğe bağlı ishali var. Su kaybı çok oluyo ondandır bizimki. Su veriyorum bende artık. Kaşık kaşıkta değil, bardaktan içiriyorum direk içtiği kadarVizeci06 dediğim gibi cnm ben artık kaşıkla deil bardakla, aklıma geldikçe veriorm
Sevindim canım ya çok şükürTeşekkür ederim canım 7sinde goturcektim ama birisi randevusunu iptal etmiş herhalde 3 ünde görünce aldım götürdüm hemen. Sonuçlar çıktı bugün çok şükür taburcu olduk beyninde bir şey yokmuş sadece emg sonuçlarında sinir tepkilerinde bi yavaşlık görmüşler ama doktor çok debelendiği için yanlışta çıkmış olabilir dedi. Bugün en son eeg çektiler taburcu etmeden önce onun sonucu da 1 ay sonra çıkacakmış ama genel olarak ne beyninde ne de göz küresinde bir şey yokmuş. Çocuk metabolizmaya yönlendirdi bizlik bişey kalmadı nörolojide dedi. Şu eegnin sonucu çıksın ondan sonra metabolizmaya götürücez. Bi de eşimi görünce ben sizi genetiğe yönlendireyim dedi göz kapağı düşüklüğü soydan çekim olduğu için
Çok şükür iyiyim Selim gece sık kalkmasa emmeye daha da iyi olacağımCanim hiç bakamadım biraz yoğundum bu aralar.
Sen napiyorsun nasılsın? Eladan haber varmi?
Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
Yok cnm 1 kaşıktan ne olurKızlar dun babamiz gitmis kavanoz meyve maması almış bana sormadan yedirmem dedim ilk sebzeden baslicam yalandan ben yiyecem diye açtı azcik vermis bebeğe çıldırdı bebek daha da verin diye mecbur kaldim bir mama kaşığı verdim bir zarar olur mu ?
Bir de sanırım defne gercekten yemek yemek istiyor çünkü sofralarda agizimızı taklit ediyor şapur supur ediyor uzanıp almak istiyor bu hafta kaka testinin sonucuna göre başlayacağım bende
Bizim kızda öyleydi yaa. Ama taa 4,5 ay civarı başlamıştı bu hareketleri. Bizde diyoduk yemek istio artık, atılıyo yemeğe falan diye. Ama ben 5.ayını bekledim valla yinede. Şimdi artık yavaş yavaş veriorm.Kızlar dun babamiz gitmis kavanoz meyve maması almış bana sormadan yedirmem dedim ilk sebzeden baslicam yalandan ben yiyecem diye açtı azcik vermis bebeğe çıldırdı bebek daha da verin diye mecbur kaldim bir mama kaşığı verdim bir zarar olur mu ?
Bir de sanırım defne gercekten yemek yemek istiyor çünkü sofralarda agizimızı taklit ediyor şapur supur ediyor uzanıp almak istiyor bu hafta kaka testinin sonucuna göre başlayacağım bende
Kızlar konuşulanlarla alakası yok ama gülün diye atmak istedim ben çok güldüm2 yıldır evliyiz eşim kirlisini ya getirir sepetin kapağına koyar ya da sepetin önüne yere atar sürekli de bunun kavgasını yaparız yani getirmişsin oraya kadar biz ahmet kapağı kaldır at içine en son viledanın sapını dayadım kapak açık dursun diye ama yine özel bi çaba sark ederek böyle bişey yapmış yere oturdum 5 dakikadır gülüyorum
Eki Görüntüle 2946393
Canım elayağız yani demet hala hiç uyanmadı arada tepkiler veriyormuş ama makineye bağlı yaşam sürecekmiş artıkCanim hiç bakamadım biraz yoğundum bu aralar.
Sen napiyorsun nasılsın? Eladan haber varmi?
Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
Bebeklerine kim bakiyor cnm cok üzüldüm hic mi uyanamaz bitkisel hayatami girmişCanım elayağız yani demet hala hiç uyanmadı arada tepkiler veriyormuş ama makineye bağlı yaşam sürecekmiş artık
Kayınvalidesi bakıyormuş inşallah mübarek günde dua edelim Allahtan ümit kesilmezBebeklerine kim bakiyor cnm cok üzüldüm hic mi uyanamaz bitkisel hayatami girmiş
Rabbim ailesine bagıslasın cıkmadık candan umut kesilmezKayınvalidesi bakıyormuş inşallah mübarek günde dua edelim Allahtan ümit kesilmez
Çok üzüldüm Rabbimden ümit kesilmez inşallah iyileşir bir an önceKayınvalidesi bakıyormuş inşallah mübarek günde dua edelim Allahtan ümit kesilmez
Ben el gıdada belli bi kuralla gitmiyrm dr da sormadm valla . yemekte agzı açıl bekliyo resmen . yogurt her gun verıyrm iki çay kaşıgı kadar . çorba ne olursa tattrıyrm bi iki sefer . elma ,kivi ,nar ,mandalına hangı meyve olursa cam rendede rendeleyıp denk geldikçe verıyrm iki çay kaşığı kadar. Pilav ezdim gecen bir pirinç tanesi verdm ,patates verdim verdim de verdim valla . balıkta verdim . su hep veriyrm . ama günlük rutını yok denk gelirse veriyrm yani . şükür olsun artık elini uzatmaya başladı bişey verince baya takılıyodm bu konuya . aglama ve uykusuzluk devamama şuda var bişeyi ilk veriyosam ogun başka bişey vermoyrm alerjk mi diye bakmaya ha bide ilk adet i oldum dün şükür
Kızlar ben geçen merte mercimek çorbası yedirdimiçine hiç baharat koymamıştım. Annem gaz yapar dedi ama mert de sevdi yedi valla 1 2 mama kaşığı
Zaten birçok şey tattirdm şimdiye kadar ama öyle düzenli gittiğim de söylenemez
Bir de geçen gün minicik kıyma verdimsonradan aklıma geldi kıyma 8. Ayda veriliyordu ama şükür sorun olmadı.
Kayınvalidesi bakıyormuş inşallah mübarek günde dua edelim Allahtan ümit kesilmez
Aynen ne ugrasmaya hevesim, ne vaktim var . geleneksel takiliyrm ben . her anne bilir bebegini ona gore hareket eder zaten . ay adet olmak nasil bi rahatlama ya özlemişimBen de aynen öyle ilerliyorum bu ek gıda konusunda. Bugün mesela kemik suyu çorbası yapacağım tanesiz suyundan bi kaşık veririm. Herşeyi kitabına göre gitmek sürekli doktor sözüyle hareket etmek beni çok geriyor. Biraz da rahat olmak lazım zaten yeteri kadar şeyi kafaya takıyoruz bi ton sorumluluğumuz var.
Ben de ilk adetimi oldum dün ne tesadüf
Ya eşini çok iyi anlıyorum desem.Kızlar konuşulanlarla alakası yok ama gülün diye atmak istedim ben çok güldüm2 yıldır evliyiz eşim kirlisini ya getirir sepetin kapağına koyar ya da sepetin önüne yere atar sürekli de bunun kavgasını yaparız yani getirmişsin oraya kadar biz ahmet kapağı kaldır at içine en son viledanın sapını dayadım kapak açık dursun diye ama yine özel bi çaba sark ederek böyle bişey yapmış yere oturdum 5 dakikadır gülüyorum
Eki Görüntüle 2946393
İnşallah canım çok sağol kötü günleri şimdilik atlattık bakalım 1 ay sonra yine gidicezseverb canım çok çok geçmiş olsun okurken içim acıdı senin yaşadıklarını düşünemiyorum bile. Rabbim şifa versin hep güzel günlerini göstersin inşallah. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?