2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Dun biraz verdim bu sabah bezi baya dolmustu renkide düzgündu susuz kaliyormus ben anlamamısım

Kızlar dun babamiz gitmis kavanoz meyve maması almış bana sormadan yedirmem dedim ilk sebzeden baslicam yalandan ben yiyecem diye açtı azcik vermis bebeğe çıldırdı bebek daha da verin diye mecbur kaldim bir mama kaşığı verdim bir zarar olur mu ?
Bir de sanırım defne gercekten yemek yemek istiyor çünkü sofralarda agizimızı taklit ediyor şapur supur ediyor uzanıp almak istiyor bu hafta kaka testinin sonucuna göre başlayacağım bende

Sevindim canım ya çok şükür
Canim hiç bakamadım biraz yoğundum bu aralar.
Sen napiyorsun nasılsın? Eladan haber varmi?

Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
Çok şükür iyiyim Selim gece sık kalkmasa emmeye daha da iyi olacağım
Yok cnm 1 kaşıktan ne olur

Bizim kızda öyleydi yaa. Ama taa 4,5 ay civarı başlamıştı bu hareketleri. Bizde diyoduk yemek istio artık, atılıyo yemeğe falan diye. Ama ben 5.ayını bekledim valla yinede. Şimdi artık yavaş yavaş veriorm.

Kızlar konuşulanlarla alakası yok ama gülün diye atmak istedim ben çok güldüm 2 yıldır evliyiz eşim kirlisini ya getirir sepetin kapağına koyar ya da sepetin önüne yere atar sürekli de bunun kavgasını yaparız yani getirmişsin oraya kadar biz ahmet kapağı kaldır at içine en son viledanın sapını dayadım kapak açık dursun diye ama yine özel bi çaba sark ederek böyle bişey yapmış yere oturdum 5 dakikadır gülüyorum

Bizden kendisine kocaman tebrikler

Canim hiç bakamadım biraz yoğundum bu aralar.
Sen napiyorsun nasılsın? Eladan haber varmi?

Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
Canım elayağız yani demet hala hiç uyanmadı arada tepkiler veriyormuş ama makineye bağlı yaşam sürecekmiş artık

Ben el gıdada belli bi kuralla gitmiyrm dr da sormadm valla . yemekte agzı açıl bekliyo resmen . yogurt her gun verıyrm iki çay kaşıgı kadar . çorba ne olursa tattrıyrm bi iki sefer . elma ,kivi ,nar ,mandalına hangı meyve olursa cam rendede rendeleyıp denk geldikçe verıyrm iki çay kaşığı kadar. Pilav ezdim gecen bir pirinç tanesi verdm ,patates verdim verdim de verdim valla . balıkta verdim . su hep veriyrm . ama günlük rutını yok denk gelirse veriyrm yani . şükür olsun artık elini uzatmaya başladı bişey verince baya takılıyodm bu konuya . aglama ve uykusuzluk devam ama şuda var bişeyi ilk veriyosam ogun başka bişey vermoyrm alerjk mi diye bakmaya ha bide ilk adet i oldum dün şükür

Ben de aynen öyle ilerliyorum bu ek gıda konusunda. Bugün mesela kemik suyu çorbası yapacağım tanesiz suyundan bi kaşık veririm. Herşeyi kitabına göre gitmek sürekli doktor sözüyle hareket etmek beni çok geriyor. Biraz da rahat olmak lazım zaten yeteri kadar şeyi kafaya takıyoruz bi ton sorumluluğumuz var.
Ben de ilk adetimi oldum dün ne tesadüf

Mercimek çorbasından bende vermiştim baharatsız. Çok sevmişti

Kayınvalidesi bakıyormuş inşallah mübarek günde dua edelim Allahtan ümit kesilmez

O kadar üzülüyorum ki elayağıza ve özellikle çocuklara. O çocukları alıp bağrıma basasım geliyor yavrular annelerinden ayrılar ne zamandır. Allahım hiçbir evladı annesi bırakma yarabbim
Allah acil şifalar versin evlatlarına bağışlasın arkadaşımızı.

Aynen ne ugrasmaya hevesim, ne vaktim var . geleneksel takiliyrm ben . her anne bilir bebegini ona gore hareket eder zaten . ay adet olmak nasil bi rahatlama ya özlemişim

severb canım çok çok geçmiş olsun okurken içim acıdı senin yaşadıklarını düşünemiyorum bile. Rabbim şifa versin hep güzel günlerini göstersin inşallah. ❤

Ya eşini çok iyi anlıyorum desem.
Benimde evde dağınık olmaya hakkım yok. Bazen aceleyle bir şeyleri karman çorman koysam bile eşim gelmeden her yeri toplayıp düzenliyorum. Benim aksime eşim çok düzenlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…