2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ya ben eşimden daha dağınığım gerçekten aksine o çok düzenlidir ama ne oluyorsa bu kirli sepeti olayında atıyor yere sürekli çamaşır makinesini dolduruyorum mesela diyorum ki koyu renkli benim görmediğim bi kirlin varsa çıkar MAKİNEYE KOY çalıştırıcam diyorum getiriyo makinenin önüne atıyor gidiyor deliriyorum yani zaten gitmişsin oraya kadar koy içine özellikle söylediğim halde

makineyle aralarında bir sıkıntı var galibaaa

Bi sen bi ben varım diyordum şimdi tek ben kaldım sanırım.bu ek gıdaya başlamak da gerçekten etkiliyor gibi ya adet işini ben şah başlamadım tık yok.bıgün dizimi kırıp eğilecektim birden karnımın bir tarafı çok fena acıdı yoksa iç dikişler mi gitti dedim çok farklı oldu ama neyseki şimdi bişey yok

Dikis agrisi bende de baya vardi bu aralar canim . sanki bi yanma mi desem ,bisey batiyo bisey yirtiliyo gibi bi agri tam tarif edemiyrm . ama adet olunca gecti gibi sanki . sanirim onun sancisiydi bide üsutuyrm sanirim gece surekli bebek emzirmeye kalkiurm evlerde sobali soguk oluyo gece .

Merhaba grubu hep takip ediyordum ilk kez yazıyorum yaklaşık 12 gun önce covit oldum ve bebeğime de bulaştı bebeğim de 4 aylik çok endişeliyim ilerde Bi sıkıntı çıkar mı bu konuda hiç bilginiz var mi

Bizimki de sepete atar ama kıyafetin yarısı dışarda yarısı içerde olur

Bende başlamadım ek gidaya cnm160 günlük olduk.

Bizimki de sepete atar ama kıyafetin yarısı dışarda yarısı içerde olur
Hic degilse kizlar banyoya kadar götürüyor sizinkiler bizim ki yatak odasında bırakiyor anlamıyorum kac kere desemde ayni çorabını da salona çıkariyor aslanlar vs geçtikleri yerleri işaretler ya işiyerek bizimki kirlilerini koyarak işaretliyor

Merhaba grubu hep takip ediyordum ilk kez yazıyorum yaklaşık 12 gun önce covit oldum ve bebeğime de bulaştı bebeğim de 4 aylik çok endişeliyim ilerde Bi sıkıntı çıkar mı bu konuda hiç bilginiz var mi

Bizim de bebeğimiz covit oldu bu hafta. Covitin ilerisini hep birlikte göreceğiz ve belli ki öyle ya da böyle herkes hasta olacak. Endişeye gerek yok bence.

Ah bu erkekler hepsi aynı.

Ben tek doz sinovac asiliyim ikinciyi olacağım gün oldum ama çok hafif atlattim bebeğimi emziriyorum o olunca o kadar etkilendim ki bebegimde sadece 4 gün süren ates oldu bir kere 38.1 oldu bazıları 1 ay sonra Bi ciğer filmi çektir diyor ama solunumunda vs sıkıntı olmadı i sizin nasim geçti

Dun biraz verdim bu sabah bezi baya dolmustu renkide düzgündu susuz kaliyormus ben anlamamısım
Canim bende veriyorum şu. Bayadir veriyorum hemdem kundak yapıyorum çok terliyor terledigi için vereyim dedim hatta kızım çok seviyor bende anlamadım normal biboron a koydum gösterince bile cildiriyr ver Diye veriyorum kendi ıslata ıslata içiyor üstünü değiştireceğim zaman. Normal de ben tutuyorum 20 sn kadar emiyor çekiyorum biborinu . Zaten çoğunu da çıkartıyor. Bizde hala devam ediyor kusma valla heryerimiz kusmuk

Üşütüyorsan ağrıyabilir evet.ben çorap bile gitmiyorum evde ama üşütmüyorum zaten alttan ısıtma.dikiş boyu yada adet ağrısı gibi değil de tek tarafımın resmen birşeyler olduğunu hissettim,ama sonrasında birşey sürmedi Allah tan.dikkat etmemiz lazım cidden belli bir zaman daha

Tüm bebişler hastaymış meğer benim kızım da hasta kaç gündür burnu tıkanık öksürük hırıltısı var pazartesi götürücem doktora ,iştahı da hiç yok bu ara bu akşam öksürükten zor uyudu. Pazartesi günü gelse bir an evvel . Tüm hasta bebişlere geçmiş olsun . Şu kış bi geçip gitse. Büyük kızım da okula başladı sürekli grip oluyor bize de geçiriyor sürekli. Allah yardımcımız olsun.

Benim şansım 2 doz aşılıydım. Ona rağmen devirdi beni 1 gün bayağı kalkamadım.
Bizim bebişin ilk gün ateşi evde 38.3 gördüm. Direkt hastneye götürdüm. Orada 40.2 ölçtüler serum bağladılar. Düştü. Sonra 2 gün boyunca max 38 gördüm ben de. 38 olunca calpol verdim. Gün içinde genelde hep 37.2-37.8 gibi böyle saçma sapan çıkmakla çıkmamak arasında ateşle gezdik
Ciğerine inmedi hiç oradan hırıltı olmadı bizde de. Doktoru da öyle bir şey demedi. Sadece 5 gün ateş düşmezse hastaneye yatırıyoruz onun dışında bebeklerde problem yok dedi.

Bende calpol verdim artık doktorlar dokunmaktan bile çekiniyor covit diye sırtını dinlemeden iyi dediler bizimkinde çok şükür atlattık cok stresli Bi durum çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için çok geçmiş olsun sizede

Kızlar ben artık sarpı bu çingene beşiğiymiş pilates topuymuş onların hepsinden kurtarmaya karar verdim çünkü bir yere yatılı gittiğimizde ya da gecenki gibi hastanede kaldığımızda aşırı zor oluyor bizim için tamam evin içinde kurtarıcı gibi geliyor kolayımıza gidiyor ama mesela kucağımda pışpışlayarak uyutsam bile çingene beşiğinde sallanmadığı için uyanıveriyor gecenin yarısı sallansa geri dalacak halbuki. Dün akşam toplattım çingene beşiğini park yatağını kurdum kucağımda pışpışlayarak uyuttum bi de 11 buçuk gibi rüya öğünü verdim 4e kadar uyudu ama geri uykuya dalamadı işte sallanmadığı için kucağımda da pışpışladım ama inat etti açtı gözleri var mı bi öneriniz

Bence çok iyi yapmışsın canım.gece aynısını sunamayacağın hiçbirşeyi gündüz de yapma ki gece de aynısını istemesin.en az bi bir hafta on gün sabretmelisin şu an aynısını istemesi normal

Bir de özellikle gece uykusuna nasıl geçtiği de önemli,eğer dediklerinle sallanarak geçiyorsa aynısını istiyor belki de

Olur mu öyle şey dinlemiştir doktor. Günde kaç kişiyle muhattap oluyor. Bebek covid diye çekinmez ya. Bakmıştır hırıltısı boğazdan geliyor diye üstüne düşmemiştir.
Benim eşim karantinadaydı. İlk kez ateşlendi bebiş. Doktorumuza ulaşamadım telefonla. mecbur tek başıma hastaneye gittim. Hastanede serum takılırken aşırı panik oldum.
Neyse ki geçt gitti işte.
Allah daha büyük dert vermesin. Hasta çocuğu olanlara da şifa versin. Sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…