Ya ben eşimden daha dağınığım gerçekten aksine o çok düzenlidir ama ne oluyorsa bu kirli sepeti olayında atıyor yere sürekli çamaşır makinesini dolduruyorum mesela diyorum ki koyu renkli benim görmediğim bi kirlin varsa çıkar MAKİNEYE KOY çalıştırıcam diyorum getiriyo makinenin önüne atıyor gidiyor deliriyorum yani zaten gitmişsin oraya kadar koy içine özellikle söylediğim haldeYa eşini çok iyi anlıyorum desem.
Benimde evde dağınık olmaya hakkım yok. Bazen aceleyle bir şeyleri karman çorman koysam bile eşim gelmeden her yeri toplayıp düzenliyorum. Benim aksime eşim çok düzenlidir.
makineyle aralarında bir sıkıntı var galibaaaYa ben eşimden daha dağınığım gerçekten aksine o çok düzenlidir ama ne oluyorsa bu kirli sepeti olayında atıyor yere sürekli çamaşır makinesini dolduruyorum mesela diyorum ki koyu renkli benim görmediğim bi kirlin varsa çıkar MAKİNEYE KOY çalıştırıcam diyorum getiriyo makinenin önüne atıyor gidiyor deliriyorum yani zaten gitmişsin oraya kadar koy içine özellikle söylediğim halde
Bi sen bi ben varım diyordum şimdi tek ben kaldım sanırım.bu ek gıdaya başlamak da gerçekten etkiliyor gibi ya adet işini ben şah başlamadım tık yok.bıgün dizimi kırıp eğilecektim birden karnımın bir tarafı çok fena acıdı yoksa iç dikişler mi gitti dedim çok farklı oldu ama neyseki şimdi bişey yokBen el gıdada belli bi kuralla gitmiyrm dr da sormadm valla . yemekte agzı açıl bekliyo resmen . yogurt her gun verıyrm iki çay kaşıgı kadar . çorba ne olursa tattrıyrm bi iki sefer . elma ,kivi ,nar ,mandalına hangı meyve olursa cam rendede rendeleyıp denk geldikçe verıyrm iki çay kaşığı kadar. Pilav ezdim gecen bir pirinç tanesi verdm ,patates verdim verdim de verdim valla . balıkta verdim . su hep veriyrm . ama günlük rutını yok denk gelirse veriyrm yani . şükür olsun artık elini uzatmaya başladı bişey verince baya takılıyodm bu konuya . aglama ve uykusuzluk devamama şuda var bişeyi ilk veriyosam ogun başka bişey vermoyrm alerjk mi diye bakmaya ha bide ilk adet i oldum dün şükür
Dikis agrisi bende de baya vardi bu aralar canim . sanki bi yanma mi desem ,bisey batiyo bisey yirtiliyo gibi bi agri tam tarif edemiyrm . ama adet olunca gecti gibi sanki . sanirim onun sancisiydi bide üsutuyrm sanirim gece surekli bebek emzirmeye kalkiurm evlerde sobali soguk oluyo gece .Bi sen bi ben varım diyordum şimdi tek ben kaldım sanırım.bu ek gıdaya başlamak da gerçekten etkiliyor gibi ya adet işini ben şah başlamadım tık yok.bıgün dizimi kırıp eğilecektim birden karnımın bir tarafı çok fena acıdı yoksa iç dikişler mi gitti dedim çok farklı oldu ama neyseki şimdi bişey yok
Bizimki de sepete atar ama kıyafetin yarısı dışarda yarısı içerde olurKızlar konuşulanlarla alakası yok ama gülün diye atmak istedim ben çok güldüm2 yıldır evliyiz eşim kirlisini ya getirir sepetin kapağına koyar ya da sepetin önüne yere atar sürekli de bunun kavgasını yaparız yani getirmişsin oraya kadar biz ahmet kapağı kaldır at içine en son viledanın sapını dayadım kapak açık dursun diye ama yine özel bi çaba sark ederek böyle bişey yapmış yere oturdum 5 dakikadır gülüyorum
Eki Görüntüle 2946393
Bende başlamadım ek gidaya cnm160 günlük olduk.Bi sen bi ben varım diyordum şimdi tek ben kaldım sanırım.bu ek gıdaya başlamak da gerçekten etkiliyor gibi ya adet işini ben şah başlamadım tık yok.bıgün dizimi kırıp eğilecektim birden karnımın bir tarafı çok fena acıdı yoksa iç dikişler mi gitti dedim çok farklı oldu ama neyseki şimdi bişey yok
Hic degilse kizlar banyoya kadar götürüyor sizinkiler bizim ki yatak odasında bırakiyor anlamıyorum kac kere desemde ayni çorabını da salona çıkariyor aslanlar vs geçtikleri yerleri işaretler ya işiyerek bizimki kirlilerini koyarak işaretliyorBizimki de sepete atar ama kıyafetin yarısı dışarda yarısı içerde olur
Merhaba grubu hep takip ediyordum ilk kez yazıyorum yaklaşık 12 gun önce covit oldum ve bebeğime de bulaştı bebeğim de 4 aylik çok endişeliyim ilerde Bi sıkıntı çıkar mı bu konuda hiç bilginiz var mi
Ah bu erkekler hepsi aynı.Hic degilse kizlar banyoya kadar götürüyor sizinkiler bizim ki yatak odasında bırakiyor anlamıyorum kac kere desemde ayni çorabını da salona çıkariyor aslanlar vs geçtikleri yerleri işaretler ya işiyerek bizimki kirlilerini koyarak işaretliyor
Canim bende veriyorum şu. Bayadir veriyorum hemdem kundak yapıyorum çok terliyor terledigi için vereyim dedim hatta kızım çok seviyor bende anlamadım normal biboron a koydum gösterince bile cildiriyr ver Diye veriyorum kendi ıslata ıslata içiyor üstünü değiştireceğim zaman. Normal de ben tutuyorum 20 sn kadar emiyor çekiyorum biborinu . Zaten çoğunu da çıkartıyor. Bizde hala devam ediyor kusma valla heryerimiz kusmukDun biraz verdim bu sabah bezi baya dolmustu renkide düzgündu susuz kaliyormus ben anlamamısım
Üşütüyorsan ağrıyabilir evet.ben çorap bile gitmiyorum evde ama üşütmüyorum zaten alttan ısıtma.dikiş boyu yada adet ağrısı gibi değil de tek tarafımın resmen birşeyler olduğunu hissettim,ama sonrasında birşey sürmedi Allah tan.dikkat etmemiz lazım cidden belli bir zaman dahaDikis agrisi bende de baya vardi bu aralar canim . sanki bi yanma mi desem ,bisey batiyo bisey yirtiliyo gibi bi agri tam tarif edemiyrm . ama adet olunca gecti gibi sanki . sanirim onun sancisiydi bide üsutuyrm sanirim gece surekli bebek emzirmeye kalkiurm evlerde sobali soguk oluyo gece .
Ben tek doz sinovac asiliyim ikinciyi olacağım gün oldum ama çok hafif atlattim bebeğimi emziriyorum o olunca o kadar etkilendim ki bebegimde sadece 4 gün süren ates oldu bir kere 38.1 oldu bazıları 1 ay sonra Bi ciğer filmi çektir diyor ama solunumunda vs sıkıntı olmadı i sizin nasim geçti
Bende calpol verdim artık doktorlar dokunmaktan bile çekiniyor covit diye sırtını dinlemeden iyi dediler bizimkinde çok şükür atlattık cok stresli Bi durum çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için çok geçmiş olsun sizedeBenim şansım 2 doz aşılıydım. Ona rağmen devirdi beni 1 gün bayağı kalkamadım.
Bizim bebişin ilk gün ateşi evde 38.3 gördüm. Direkt hastneye götürdüm. Orada 40.2 ölçtüler serum bağladılar. Düştü. Sonra 2 gün boyunca max 38 gördüm ben de. 38 olunca calpol verdim. Gün içinde genelde hep 37.2-37.8 gibi böyle saçma sapan çıkmakla çıkmamak arasında ateşle gezdik
Ciğerine inmedi hiç oradan hırıltı olmadı bizde de. Doktoru da öyle bir şey demedi. Sadece 5 gün ateş düşmezse hastaneye yatırıyoruz onun dışında bebeklerde problem yok dedi.
Bence çok iyi yapmışsın canım.gece aynısını sunamayacağın hiçbirşeyi gündüz de yapma ki gece de aynısını istemesin.en az bi bir hafta on gün sabretmelisin şu an aynısını istemesi normalKızlar ben artık sarpı bu çingene beşiğiymiş pilates topuymuş onların hepsinden kurtarmaya karar verdim çünkü bir yere yatılı gittiğimizde ya da gecenki gibi hastanede kaldığımızda aşırı zor oluyor bizim için tamam evin içinde kurtarıcı gibi geliyor kolayımıza gidiyor ama mesela kucağımda pışpışlayarak uyutsam bile çingene beşiğinde sallanmadığı için uyanıveriyor gecenin yarısı sallansa geri dalacak halbuki. Dün akşam toplattım çingene beşiğini park yatağını kurdum kucağımda pışpışlayarak uyuttum bi de 11 buçuk gibi rüya öğünü verdim 4e kadar uyudu ama geri uykuya dalamadı işte sallanmadığı için kucağımda da pışpışladım ama inat etti açtı gözleri var mı bi öneriniz
Bir de özellikle gece uykusuna nasıl geçtiği de önemli,eğer dediklerinle sallanarak geçiyorsa aynısını istiyor belki deKızlar ben artık sarpı bu çingene beşiğiymiş pilates topuymuş onların hepsinden kurtarmaya karar verdim çünkü bir yere yatılı gittiğimizde ya da gecenki gibi hastanede kaldığımızda aşırı zor oluyor bizim için tamam evin içinde kurtarıcı gibi geliyor kolayımıza gidiyor ama mesela kucağımda pışpışlayarak uyutsam bile çingene beşiğinde sallanmadığı için uyanıveriyor gecenin yarısı sallansa geri dalacak halbuki. Dün akşam toplattım çingene beşiğini park yatağını kurdum kucağımda pışpışlayarak uyuttum bi de 11 buçuk gibi rüya öğünü verdim 4e kadar uyudu ama geri uykuya dalamadı işte sallanmadığı için kucağımda da pışpışladım ama inat etti açtı gözleri var mı bi öneriniz
Bende calpol verdim artık doktorlar dokunmaktan bile çekiniyor covit diye sırtını dinlemeden iyi dediler bizimkinde çok şükür atlattık cok stresli Bi durum çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için çok geçmiş olsun sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?