2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayakta sallamak istemiyo musun canim . benim kizimda tahta besik seviyodu baktim onsuz uyunazoldu ,biraktim . ilk bir iki gun agladi uyumadi ama alisti simdi ayakta salliyrm gece de uyanirsa park yatagi sallayip emzik veriyrm su anda sikinti yok . ama benim kizsa da soyle bi sorun var muhakkak bi seyi tutmasi lazim eline bez falan veriyrm ama onu pek sevmedi eline ne versem ,uyku arkadsi da alimyo elimi tutuyo belim kiriliyo egilmekten

Canım ayakta sallamaya hic alışmadı çok denedim kendini gerip atıyor emzikte hiç almadı kaç çeşit emzik denedim ya memede uyuyor ki son 2 haftadır onda da uyumuyor ya da pilates topunda zıplatıp beşiğe koyuyordum azcık sallayınca dalıyordu. Hastanede kalinca ne top var ne beşik kucağımda pışpışlayarak uyuttum zaten yorgundu uyudu bebek arabasına da yatak yapmıştım orda yatırdım hadi hazır düzeni de bozulmuşken normal yatağa alıştırayım artık dedim işte

Bir de özellikle gece uykusuna nasıl geçtiği de önemli,eğer dediklerinle sallanarak geçiyorsa aynısını istiyor belki de
1 gece üvey kvdede kaldık çok zorlandı orda hastanede de 1 gece kaldık orda o kadar zorlanmadı çünkü çok yorgundu uyudu hemen bebek arabasına koydum sonra da ben de hazır düzeni bozulmuşken park yatağına alışsın diyorum zorlayacak biraz ama artık sabredicez

Anladim kolay gelsin canim . direk yataga koyup uyutursan buyuk iş basarirsin valla kucakta pispislayarak uyumaya alistrma bence buyudukce zor olur agirlasir . kolay gelsin

Kızlar ben astronot tulum almayı düşünüyorum kullandığınız beğendiğiniz öneriniz var mı

Kızlar bugün bizim 5.ay kontrolümüz vardı doktor bıngıldağı olması gerekenden büyük bi araştırma hastanesine gidin dedi var mı böyle bir şey duyan çok üzüldüm doktor tamamen normal de olabilir dedi ama yine de çok taktım kafaya

Ay benim kızım da aynı yaa eline tülbent verdim küçük onu tutuyo ama onu verirken elimi bi yakalıyo öyle elimle uyuyo sonra çekiyorum

Bizimki de kucuk buyuk olanini ilk kez duyuyorm insallah bisey olmaz canim , dr gotur icin rahat etsin

Ya kızlar bebeklerinizi nasıl oyaliyorsunuz bana mı akıl verin . Herşeyi yapıyorum bı mexleke açıp oynamadigim kalıyor uyanık kaldığı sürede. Gündüz uykusu çok nadir uyutabiliyorum zaten iki satte uyutuyorum ama hep yarım saat uyuyor uykuyu alamayinca da sürekli miz mız . Yani sizde mi oylesiniz yemek filan kolay şeyler diğer işleri yapamıyorum. Şimdi de konuşarak ağlamayı öğrendi heryere tükürüğü gidiyor hep konuşuyor gibi hem ağlıyor. 4 ay atağını yeni yaşıyoruz sanırım.

Kesinlikle 4. Ay atağı 2 hafta önce bizimki de öyleydi şimdi daha yeni yeni düzeliyor ben uyanık olduğu sürede oynatiyorum cingirakla falan şarkı söylüyorum bi de etkinlik halısı var yarım saatte orda takılıyor biraz zor oluyo ama idare ediyoruz

Sarp bu sabah 9 buçuk gibi uyandi ben de seviniyordum ne güzel uykumuzu aldık diye daha beter olduk gün yetmedi 3. Uykuyu yapamadı 4 saat uyanık kaldı delirdi yıktı ortalığı sabah 7 buçuk 8de uyanmaya alismamiz gerek artık

Bende öyle yapmaya çalışıyorum gün yetmiyor. Yetmediği gibi bu sefer akşam bı yarım saat daha uyumak istiyor bu sefer 22 00 buluyor. Zaten ben yaklaşık 1.5 saat sallıyorum 8 de uyursa 9.30 gibi koyuyorum yatağa . Eğer uyumazsa geceyi buluyoruz valla şu uykuya dayanabilmesini istiyorum şu tek uykuya bı geçsek o değilde o zamanlar da hep böyle mız mız olurlar mı ki ya

Kızlar bebekleriniz nasıl uyuyor? Şu meme ve sallama olmadan uyuyan bebeklere ve annelerine helal olsun diyorum valla.ben birini biraktiriom diğerine alışıoşimdi hamakta kolik müzikleri dinleyerek uyuyor, başka türlü asla hele müziksiz hiç hiç uyumuyor

Yok canım büyüdükçe yorgunluk süreleri de uzuyor haliyle önceden nasıl 1 saat uyanık kalıp uyuyorlardı şimdi de 2 aaat 2 buçuk saat uyanık kalma süreleri var gitgide artacak böyle şu an günde 3 uyku yapmaları normal

Canım bizimki şu an kundak müzik ve biberon bağımlısı. ayakta sallamicam diye çocuğu mal ettim

Kıyamam size ya bebekten bebeğe değişiyor bizimki 4ten sonra bi uyanıyo acıktığı için karnını doyurdum uyuttum diyene kadar 5 oluyor sonra bi uyuyo 7 buçuk 8

Bir ara biz de öyleydik. 4ten sonra uyandı mı da daldırmak çok zor. Sabah oldu moduna giriyor o muhtemelen. Ara veriyor uykuya yoruluyor. O yüzden sonra bayağı uyuyor aslında.
Kendiliğinden bıraktı 4te uyanma olayını bizimki şükür. Bir de bağırsaklarımız kötüydü muhtemelen. Kakası geliyordu işte o saatte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…