Nasil bir fasulye cnm tam adı neKızlar selam nasılsınız,
Kendinize vakit ayırabiliyor musunuz, bakımdır ojedir vs ne bilim. Gerçekten kendimi artık berbat hissediyorum. Bir şeyler yapmak istiyorum özellikle cilt bakım ürünü vs. Önerir misiniz?
Ek olarak uyku eğitmeni olayını anlatmıştım daha önce aldırıyoruz vs. Diye bilenler bilir. Net bilgi aktarayım hemen siZe refere edemeyeceğim. Çünkü hiç bir işime yaramadı desem yeridir bolca teorik ve kitabi bilgiye sahibim ama:) çocuk geceleri 2 den önce uyumadığı gibi aglayarak uyanmaları devam- gündüz uykularını oturtmustum ama o kadar geç yatınca sabah kalkısı da kayıyor vs. Bıraktım kendi haline. Ben yazmıyorum kadın da yazmıyor:) uyandı diyorum mesela “uykuya alalım” diyor:) böyle sacma bir sey yasadım.
Yine ek olarak anne sütü+ mama gidiyordum. Yeni bir şey keşfettim öneri üzerine; börülce fasulye gibi olan. Onu haşlıyorum yiyorum mis süt artısına etkenmiş biraz işe yarası gibi denemenizi öneririm
Börülce adı, aktarlarda var ben ne denediysem işe yaramadı ama maşallah bunun ciddi faydasını gördüm.Nasil bir fasulye cnm tam adı ne
Kendime vakit ayıramıyorum hatta gecen bi bacagimi aldım digerini ertesi gun sen düşün
Aktarlarda kurutulmus mu satılıyor cnmBörülce adı, aktarlarda var ben ne denediysem işe yaramadı ama maşallah bunun ciddi faydasını gördüm.
Kırmızı biber, carliston,taze sogan dogruyorum. limon nar ekşisi ve sirke zeytinyağı ile soslayıp yiyorum enfes lezzetli oluyor
Börülce adı, aktarlarda var ben ne denediysem işe yaramadı ama maşallah bunun ciddi faydasını gördüm.
Kırmızı biber, carliston,taze sogan dogruyorum. limon nar ekşisi ve sirke zeytinyağı ile soslayıp yiyorum enfes lezzetli oluyor
Bir bakliyat çeşidi canım marketlerde de oluyorAktarlarda kurutulmus mu satılıyor cnm
Bak canım kendi yaptığımı ekledim,Canım bildiğin kuru börülceden mi bahsediyorsun markette de satılıyor baklagillerin yanında.
Hiç denemedim ya evde var yarın deneyeyim inşallah işe yarasın çünkü benim sütüm kalmadı sanırım. Hastane tipi kiraladım. Şu an sağmaya uyandım. Yok 3 saatte bir 80cc sağıyorum..
Bak canım kendi yaptığımı ekledim,
Böyle yapıp yiyorum benim o kadar sütüm azalmıştı ki cocuga mamayı eskiden günde 1 verirken her öğün sonrası ek vermeye başlamıştım. Promalt al e bebekten, soğan, bol bol su, dut kurusu ve son olarak börülceyle biraz dengelendi
Promalt bende de pek bi işe yaramadı canımBen çok severm bunu gaz yapar diye yemiyordum ya. Promalt birkaç kere içtim bir fark olmadı. Çok kalori diye bıraktım. Bira mayası içiyorum hiç farketmiyor. Alkolsüz bira aldım akşamları içiyorum. Her akşam bol soğanlı yeşil salata. 3lt su. Isırgan çayı.Bilmiyorum promalt tekrar mı denesem acaba. 3 saatte bir düzenli sağıyorum saat kurup. Regl olmam lazımdı bu ara. Olmadım da. O yüzden mi etkileniyor anlamıyorum.
Ya da cidden bitiyor
Promalt bende de pek bi işe yaramadı canım
Regl olunca acayip çekiliyor sütüm. Ben 24 lü bi kutu kullandım bana mısın demedi promaltta simdi tekrar aynı seriyi tekrarlamaya basladım bir de bugün galactago sipariş verdim daha önce bestlac denedim pek etkisini görmedim bir de bunu deneyeyimBen çok severm bunu gaz yapar diye yemiyordum ya. Promalt birkaç kere içtim bir fark olmadı. Çok kalori diye bıraktım. Bira mayası içiyorum hiç farketmiyor. Alkolsüz bira aldım akşamları içiyorum. Her akşam bol soğanlı yeşil salata. 3lt su. Isırgan çayı.Bilmiyorum promalt tekrar mı denesem acaba. 3 saatte bir düzenli sağıyorum saat kurup. Regl olmam lazımdı bu ara. Olmadım da. O yüzden mi etkileniyor anlamıyorum.
Ya da cidden bitiyor
Hemen diyeti bırakmalısın benim sütüm laf aramızda öyle azaldı bitme seviyesine geldi. Deidm ki su içer yeşillik yer öyle takılırım ama maalesef dogal biyolojim demek bunu desteklemiyor ki süt üretmeme yetmedi. Ne zaman az yiyorum süt yok seviyesine iniyor. Maalesef kilo olacak belki ama cocuk biraz daha anne sütünden beslensin diye kendimi besiye aldım resmenKendimi de suçluyorum diyet yapıyorum acaba ondan mı bitti diye…
Regl olunca acayip çekiliyor sütüm. Ben 24 lü bi kutu kullandım bana mısın demedi promaltta simdi tekrar aynı seriyi tekrarlamaya basladım bir de bugün galactago sipariş verdim daha önce bestlac denedim pek etkisini görmedim bir de bunu deneyeyim
Hemen diyeti bırakmalısın benim sütüm laf aramızda öyle azaldı bitme seviyesine geldi. Deidm ki su içer yeşillik yer öyle takılırım ama maalesef dogal biyolojim demek bunu desteklemiyor ki süt üretmeme yetmedi. Ne zaman az yiyorum süt yok seviyesine iniyor. Maalesef kilo olacak belki ama cocuk biraz daha anne sütünden beslensin diye kendimi besiye aldım resmen
Suçlama kendini diyeti de bebek için yapıyorsunKendimi de suçluyorum diyet yapıyorum acaba ondan mı bitti diye…
Suçlama kendini diyeti de bebek için yapıyorsun
Aa doğru senin alerji durumu haklısın, çoğu şeyi yiyemediğin için süte de etki ediyor ben de bi 15 20 gün alerji diyeti yapmıştım.sonra baktım süt azaldı bebe aglıyor bi yandan alerji maması alfamino kullandık tadını sevmiyor filan bigün geldiler komple bozdum diyeti aptamile de hızlı bir geçiş baktım zamanla aştı kendini topladı ama benimki tabi sacma bi davranıstı risk aldım bisey olmadı, mukus gaz kaka sorunu azalarak düzeldi yoksa mecbur devam edecektim kendimce bir test yaptımBen geçen ay reglken 250 cc süt sağmışım fotoğrafını çekmişim hatta bu ne diyeregl öncesi yine biter gibi olmuştu. Yine aynı şey olsun diye dua ediyorum sürekli ama olamadım gitti..
Ya canım kilo için değil bebek alerjik ya onun için diyet yapıyorum hayattan soğudum. Onun yüzünden sosyal hayatım kalmadı dışarıda ağzıma bir şey sokamıyorum kimsenin evine gidemiyorum yanımda yemeğim olmadan.
Sonra da çok mu fazla bu diyet diye yine bir vicdan muhasebesine gidiyorum. Yani iki ucu boklu değnek benim işin..
Aa doğru senin alerji durumu haklısın, çoğu şeyi yiyemediğin için süte de etki ediyor ben de bi 15 20 gün alerji diyeti yapmıştım.sonra baktım süt azaldı bebe aglıyor bi yandan alerji maması alfamino kullandık tadını sevmiyor filan bigün geldiler komple bozdum diyeti aptamile de hızlı bir geçiş baktım zamanla aştı kendini topladı ama benimki tabi sacma bi davranıstı risk aldım bisey olmadı, mukus gaz kaka sorunu azalarak düzeldi yoksa mecbur devam edecektim kendimce bir test yaptım
Benimki onu her uykusu geldiğinde ııı ıııı ııı diye sesler cıkarıyor bazen uykusunda cıglık atıyor aglıyor gülüyor hatta ama çıkardığı ııı ıı gibi sesler uyku mantrasıymış kendi sesiyle sakinleşirmiş kimi bebek veya anneyi taklit etme durumu o mırıldanmaya başladı mı uyku moduna almaya calısıyorum pişşş pişş- pat pat yöntemini oturtmaya calısıyoruz bugünlerde uyandıgında kaldıgı yerden devam etmesi icin. Uyku eğitimi alıyoruz ama ben artık bagımsız ilerliyorum daha cok sey bildiigmi farkettim bu süreçte sagolsunKızlar bizimki yine meşhur gece aralığını verdi sinirlerim bozuldu artık tamam anlıyorum hastanede kaldık diye düzeni bozuldu ama 5 gece geçti aradan eski düzenine dönmeyecek diye çok korkuyorum bir de yeni bir şey çıkardı başıma bu gece inliyor uyurken ya da konuşuyor gibi. Tam yatırdım biraz önce arkamı döndüm konuşur gibi ses çıkardı hassss... Uyumadı demek ki dedim geri döndüm bir baktım uyuyor. Bekledim izledim biraz bir kaç ses daha çıkardı 15 dk oldu şimdi uyuyalı iç geçirip konuşuyor hala arada internete baktım hiç göremedim böyle bişey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?