Bizimki dışarıda maviliği görmedikçe sabah oldu moduna girmiyor onu fark ettim ben gece kakası sorunumuz da olmadı hiç çok şükür sadece aşıdan sonraki gece yapıyorBir ara biz de öyleydik. 4ten sonra uyandı mı da daldırmak çok zor. Sabah oldu moduna giriyor o muhtemelen. Ara veriyor uykuya yoruluyor. O yüzden sonra bayağı uyuyor aslında.
Kendiliğinden bıraktı 4te uyanma olayını bizimki şükür. Bir de bağırsaklarımız kötüydü muhtemelen. Kakası geliyordu işte o saatte.
Bizimki dışarıda maviliği görmedikçe sabah oldu moduna girmiyor onu fark ettim ben gece kakası sorunumuz da olmadı hiç çok şükür sadece aşıdan sonraki gece yapıyor
Sanki sallamak daha zor canim ya.kundak hem sıcak tutarCanım bizimki şu an kundak müzik ve biberon bağımlısı.ayakta sallamicam diye çocuğu mal ettim
Sanki sallamak daha zor canim ya.kundak hem sıcak tutarben bi ara denedim benjm sıpa bı tepinio bı tepinio daha da yapmadım
Kızlar bebekleriniz nasıl uyuyor? Şu meme ve sallama olmadan uyuyan bebeklere ve annelerine helal olsun diyorum valla.ben birini biraktiriom diğerine alışıoşimdi hamakta kolik müzikleri dinleyerek uyuyor, başk
Ayaktq sallıyorum gündüzleri ninni açarak memede geceleri uyuyortürlü asla hele müziksiz hiç hiç uyumu
İs yaparken boyle ,yemek yerken kucakta cok yoruyo . buyuk kizim da oyun diyoyorgunum dostlarm yorgun Eki Görüntüle 2946558
Anladim kolay gelsin canim . direk yataga koyup uyutursan buyuk iş basarirsin vallakucakta pispislayarak uyumaya alistrma bence buyudukce zor olur agirlasir . kolay gelsin
Kızlar sizin bebikler kafalarini yattıkları yerden kaldırıyorlar mi?
1 aydır defne bunu ögrenmis normalde de kaldiriyor uyanır uyanmaz daha gözünü acmadan kafasını kaldırıp bakiyor birini görmezse basıyor ağıdı
Benim boynum ağrır o kadar kaldırmaya
Ya kızlar bebeklerinizi nasıl oyaliyorsunuz bana mı akıl verin . Herşeyi yapıyorum bı mexleke açıp oynamadigim kalıyor uyanık kaldığı sürede. Gündüz uykusu çok nadir uyutabiliyorum zaten iki satte uyutuyorum ama hep yarım saat uyuyor uykuyu alamayinca da sürekli miz mız . Yani sizde mi oylesiniz yemek filan kolay şeyler diğer işleri yapamıyorum. Şimdi de konuşarak ağlamayı öğrendi heryere tükürüğü gidiyor hep konuşuyor gibi hem ağlıyor. 4 ay atağını yeni yaşıyoruz sanırım.
Emzigi meme reddinden mi bıraktın canım.benimki geceleri emmiyor asla ve uyandı mi uyutmasi ölüm...kucağıma aliyorum baslio aglamayaAyaktq sallıyorum gündüzleri ninni açarak memede geceleri uyuyor
Vallaha bende kıskaniyorum öyle yatağa koyunca uyuyan bebekleri emzik kullandigimiz zamanlar uyuyordu ama emzigi bıraktık
Kızlar bizim ev sobalı olduğundan biz sarpı salona yerleştirdik şimdi gece de sürekli uyanıyor diye yanında yatıyoruz haliyle koltuklarda. Şimdi yatağına alıştırıyoruz zaten 1-2 aya da emzirme olayımız biter gece görüşlü kamera siparişi verdim telefona bağlanıyormuş hareket sensörlü hareket algılayınca bildirim yolluyormuş ben diyorum salona takiyim bu kamerayı gidelim yatak odasında uyuyalım sarp uyanınca salona gider karnını doyurur emzirir gelirim erken mi acaba bunun için
Evet cnm meme reddinden biraktim ama hala ayni degisen birsey yokEmzigi meme reddinden mi bıraktın canım.benimki geceleri emmiyor asla ve uyandı mi uyutmasi ölüm...kucağıma aliyorum baslio aglamaya
Ya uyanamam diye korkuyorum ben alarm gibi biseyi vardir inşallah çünkü eşim sabah kendine alarm kuruyo işe gitmek için ona uyanıyor mutlaka biz döndükçe ses ettikçe ona da kizirdaniyor uykusunda en azından çıt cikmaz odada rahat uyuruz hepimiz uyanırım inşallahBence değil canım. Ben de ayıracağım 1-2 haftaya inşallah odasını. Artık hazır olduğunu düşünüyorum. Her kıpraşmaya da kalkmamış oluruz aslında. Ben gece hık dese kalkıp hem çocuğu hem kendimi rahatsız ediyorum. Uyanır kendi kendine geri uyur. Ağlarsa zaten duyarım. Acıkacağı saati biliyoruz. Ben hazır olduğumuzu hissediyorum artık
Badisinden mi bahsediyosun canim ust derken . o cit citli badi sadece o sekilde resim falan yok. Bende sasiyrm kendi kendine uyuyan ,hatta memede uyuyan cocuklarada . benim ikiside ne meme de uyudular nede yataga koyunca . rahat bir saat salliyrm uyusun diye aglamada cabasiYaa sanırım o üstün aynısından bizim kızda da var.önünde 3 tane fil mi var
Yani geçen ablam bi arkadaşından bahsetti bebeği uyutmak için odasına götürmüş beş dk sonra dönmüş beşiğine koydum geldim uyur o birazdan kendi demiş. Bizim uyutmaya başlamakla uyuduğu vakit arasında bazen 1-2 saat oluyor.
Aynen benim kız da öyle ya uyanır uyanmaz kafayı kaldırıyor. Emerken de emiyor emiyor doyunca kafayı kaldırıyorçok komik görünüyor gerçekten.
Canım uyku aralarını aç, mesela 2 saatse şu an, 2,5 yap o zaman daha uzar. Bi de yerde falan tepinsin iyice yorulsun daha çok uyur.
İlk defa bende kakada mukuslu kan gördüm arkadaşlar ciddi alerji belirtileri olmayan arkadaşlar sizler ilk görünce nasıl yol izlediniz öyle yorgun hissediyorumki doktora gitmeyi gözüm kesmiyor burda alerji bölümü yok.acaba süt ürünlerine midir
Zaten aylardır mukuslu idi canım.ben hep takip ediyordum görmemiştim.üçüncü olduğu için emmeye olan ilgisizliğinin yada karnındaki gurultuların hep farkında olduğum için tetikteydim.ilk aylar çok iyi aldı kilo birden aşırı düştü üçüncü ayda örneğin.ve doktorlar aydan aya değişime bakmak yerine mevcut kilosuna gör değerlendiriyorlar şaşıyorum inan,takıntılı görüyorlar kiloya ama ben hissetmiştim bunu.yoğurt yedim bugün,dün akşam et tükettim,peynir falan tüketiyorum sabahları.bu sabah bir de Ramazan pidesi gibi ekmek yedim az susamı vardı üstünde şüphelendiğim birşey de o.normalde bu ara iki günde bir yapardı akşam aldım kanlı azcık,az daha çıkarmış az önce onda da var biraz.daha kızgın olduğum şu an eşim.uzun zamandır öyle yoruluyorum ki sabah gidiyor dörtte geliyor çocukları okula gönderen götüren benim bir de bebek.her türlü işleri bende.bebek de düzgün emmedi göğsüm açıyor o da halsizlik yaptı bunaldım ağladım az falan demez mi doğdu doğalı söyleniyorsun bir çocuk büyütecen,çocukların yanında ağlıyon ediyon falan diye sinirlerim tavan yaptı inan bu kadar vefasızlığa derdini anlatamıyorsun bileCanım bir kez gördüysen çok önemli değil. Daha önce kaka mukuslu muydu?
Büyük ihtimalle yediğin bir şey rahtsız etmiştir. Dünden beri neler yedin bir yazabilir misin?
Zaten aylardır mukuslu idi canım.ben hep takip ediyordum görmemiştim.üçüncü olduğu için emmeye olan ilgisizliğinin yada karnındaki gurultuların hep farkında olduğum için tetikteydim.ilk aylar çok iyi aldı kilo birden aşırı düştü üçüncü ayda örneğin.ve doktorlar aydan aya değişime bakmak yerine mevcut kilosuna gör değerlendiriyorlar şaşıyorum inan,takıntılı görüyorlar kiloya ama ben hissetmiştim bunu.yoğurt yedim bugün,dün akşam et tükettim,peynir falan tüketiyorum sabahları.bu sabah bir de Ramazan pidesi gibi ekmek yedim az susamı vardı üstünde şüphelendiğim birşey de o.normalde bu ara iki günde bir yapardı akşam aldım kanlı azcık,az daha çıkarmış az önce onda da var biraz.daha kızgın olduğum şu an eşim.uzun zamandır öyle yoruluyorum ki sabah gidiyor dörtte geliyor çocukları okula gönderen götüren benim bir de bebek.her türlü işleri bende.bebek de düzgün emmedi göğsüm açıyor o da halsizlik yaptı bunaldım ağladım az falan demez mi doğdu doğalı söyleniyorsun bir çocuk büyütecen,çocukların yanında ağlıyon ediyon falan diye sinirlerim tavan yaptı inan bu kadar vefasızlığa derdini anlatamıyorsun bile
Ya işte çocuğun totaldeki kilosu ortalamaya göre iyiolunca anne de bu ay az aldı diyince öyle görüyor doktor.gerçekten herkes mesleğinin hakkını vermeli.zor gelecek kesin ama deneyeceğim.bestiron veriyorum ikinci üçüncü verişim henüz okudum da ondan oldu yazanda olmuş bilemedim.ikinci aldığımda düzgün kaka bile yoktu kan parçaları vardı birkaç daha belirgindi yaniHayır kilo gelişimine bakmak takıntı değil. Persentil eğrisinde kendi eğrisini kaybetmemek önemli. Bu ay daha az almış olmaları normal ama eğrisini takip et mutlaka. Bebek+ uygulamasını kullanıyorum ben bunun için.
Beni en çok rahatsız eden şey peynir oldu şimdiye kadar. Ama susam da çok alerjen. Süt ürünleri mukus yapar. Zor gelmeyecekse bence kesmeyi dene.
Valla canım ne desen haklısın. Bütün yükü ana çekiyormuş babalar da bi boktan anlamıyor. Bugün öldüm bittim. Bebeği oyalıyor ben yemek yapıyorum hafta içine. altına yaptı değiştirsene diye bana getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?