Ay böyle doktorlara da deli oluyorum, ben öyle 3 doktor değiştirdim şimdi 4. Bakalım ilerliyoruz:) biri kolik bu cocuk dedi diğeri baska bisey her gören kafasına göre teşhisYanlış bir şeyler var bu işte gibi hissediyorum şu an ben. Diyetimi hafifletmeye çalışıcam. Bebiş artık kusmuyor ishal olmuyor. Doktoru aradım cumartesi söyledim bence artık esneyebiliriz diye. Hayır dedi. Ben de o doktora bir daha gitmeme kararı aldım. Tamam çok kusıyorken katı diyet iyi gelmişti ama şimdi esnetip gözlemleyebiliriz bence.
Senin durumunda olan bir arkadasım 1 ysına kadar devam etti ama diyetini yavas yavaş açıp gözlemledi bebeği su anda 13 aylık ve tamamen her seyi yiyor. Bebekler büyüdükçe toleransları da artıyor belki ilk zamanki kadar kötü değildir sizde de durumBizim mukus gazın dışında kanlı ishaller fışkırtarak kusmalar vardı. Kilosu geriye gitti. Meme reddi oldu vs vs
Bu ara daha iyi olduğunu hissediyorum ben de esnetmeyi düşünüyorum doktor değişikliği ile.
Biz alerji mamasını seviyoruz ilginç şekilde ama onun da içinde ne var belli değil ya. Hiç içime sinmiyor. Azaltmaya çalışıyorum.
Ya ben de instagramda uyku eğitimi almış bir kaç kişiyi takip ediyodum ama sonra fark ettim ki uyku eğitimiyle ilgili yardım etmekten çok ürün tanıtıp link atıyorlar pazarlamacı gibi takipten çıktım ben deBenimki onu her uykusu geldiğinde ııı ıııı ııı diye sesler cıkarıyor bazen uykusunda cıglık atıyor aglıyor gülüyor hatta ama çıkardığı ııı ıı gibi sesler uyku mantrasıymış kendi sesiyle sakinleşirmiş kimi bebek veya anneyi taklit etme durumu o mırıldanmaya başladı mı uyku moduna almaya calısıyorum pişşş pişş- pat pat yöntemini oturtmaya calısıyoruz bugünlerde uyandıgında kaldıgı yerden devam etmesi icin. Uyku eğitimi alıyoruz ama ben artık bagımsız ilerliyorum daha cok sey bildiigmi farkettim bu süreçte sagolsun
Sen
Senin durumunda olan bir arkadasım 1 ysına kadar devam etti ama diyetini yavas yavaş açıp gözlemledi bebeği su anda 13 aylık ve tamamen her seyi yiyor. Bebekler büyüdükçe toleransları da artıyor belki ilk zamanki kadar kötü değildir sizde de durum
Kızlar selamlar nasılsınız. Bizim hastalığımız geçti şükür baya iyi toparladı ama üç dört gündür acayip iştahsız bu zamanlarda iştah kaybı olurmu çişleri baya azaldı ek gidaya bağlı su tüketimimi az geldi bilemedim. Ama sütü içmiyor uyanıkken uykudada kaçiyor ek gidada toplasan bi yk ancadır artik bağiriği basıyor. bu zamanlarda atak olur mu birden kilo alımı iyi oldu ondan mı girdi bu duraksamaya ama hiç içmiyor bezleri az alıyor beni telaşlandırıyor burnu tıkalı balgam vardı geçti yeniden yıkamaya başlasam artık acayip rahatsız oluyor ya.
Sizler nasılsınızsucculentaski canim hep takip ediyorumda herkes diyeti açtiriyor hiç denemeden bir yaş demesi çok uzun alişamaz gibi o zamanda gidalara başka doktor dene bence
Canim kesinlikke ondan bu ay adetim 10gun gecikti aha dedim kıyafetim islanmiyor adet olucam olamadım bı tutustum tabi test bile yaptım vallaha kabus resmen. Derken derken adet oldum yine ıslanmadi hiç adetim bitti eski düzene girdim . Ben böyle gözlemledim ama kesin mi bilmiyorum tabi.Ben çok severm bunu gaz yapar diye yemiyordum ya. Promalt birkaç kere içtim bir fark olmadı. Çok kalori diye bıraktım. Bira mayası içiyorum hiç farketmiyor. Alkolsüz bira aldım akşamları içiyorum. Her akşam bol soğanlı yeşil salata. 3lt su. Isırgan çayı.Bilmiyorum promalt tekrar mı denesem acaba. 3 saatte bir düzenli sağıyorum saat kurup. Regl olmam lazımdı bu ara. Olmadım da. O yüzden mi etkileniyor anlamıyorum.
Ya da cidden bitiyor
Canim kesinlikke ondan bu ay adetim 10gun gecikti aha dedim kıyafetim islanmiyor adet olucam olamadım bı tutustum tabi test bile yaptım vallaha kabus resmen. Derken derken adet oldum yine ıslanmadi hiç adetim bitti eski düzene girdim . Ben böyle gözlemledim ama kesin mi bilmiyorum tabi.
Bu mesajı yazdıktan sonra baktım bir daha kolundan 3 4 tane daha olmuş kızlar acile mi gitmeliyim yarın hastaneye mi sizceYa bu hava da sivrisinek olur mu ki ya iç Anadolu bölgesindeyim ben soğuk yani baya da. Sabah kalktığımda kızımın yanakları kızarıklıkti dedim battaniye gelmiş sanırım iz yapmış biraz hafifledi 20dk filan geçince bezini açtım bı baktım bacağı kızarık krem sürdüm ala ala dedim ne ki bu sonra oda geçti uyudu kalktığında bakyim şimdi de kolunda tam dirsek de kızarıklk olmuş baktım şöyle bı serçe parmagin tırnağının yarısı kadar kabariklik var kenarları da çember şeklinde kızarık. Ne yapsam götürsem mi ki yoksa abartıyor muyum acaba.
Ayni yerde mi uyuyorsunuz gece sizde de var mi kızarıklık tahta kurusu olabilur yada alerjisi vardir cnm foto cek yarin doktora götür göster gecmis olsunBu mesajı yazdıktan sonra baktım bir daha kolundan 3 4 tane daha olmuş kızlar acile mi gitmeliyim yarın hastaneye mi sizce
Canim acile götürdüm pek içime sinmedi ama alerji dedi zaten kızarıyor bu kaç saat sonra sönüyor başka yer kızarıyor dün lokum yemiştim o mu yaptı kaynaklıAyni yerde mi uyuyorsunuz gece sizde de var mi kızarıklık tahta kurusu olabilur yada alerjisi vardir cnm foto cek yarin doktora götür göster gecmis olsun
Bu arada ek gıda süredi demişken ben de aile hekimliğine gittim bugün aşısını oldu kilosu 6900 boyu 69 cm kilosuna az dedi. Sizinkilerin kilo nasıl ve ne kadarlıklarEvet canım ben de kiminle konuşsam yavaş yavaş açıyorlar diyeti. Biz alerji testi yaptık yumurtaya çıkmadı ve yumurtayı öyle denetti bana. Başka şeyler de deneyebilirim sonuçta bu test kesin sonuç vermiyor çocuk iyi gözüküyor dedim. Hayır ek gıda sürecindeyiz. Kaçak kabul edemeyiz dedi. 1 yaşına kadar diyet açmayacağız. 1 yaşında tekrar alerji testi ona göre dedi. Çok katı geliyor bana doktorumun tavrı.
Yatır kaldır konusunda da baya bilgilendim hem kitaptan hem eğitmenden. İlk etapta zaten odadan cıkmamalısın o Ferber yöntemi cocugu aglatmaya yönelik. İlk elin üstünde pişş pişş pat pat ve her agladıgında kucagına alıp 1.5 dk durup yataga bırakma seklinde ben öyle uyguluyorum ama cok zor onu diyim cok yorucu hem bebege hem anneye cok fazla sabır istiyor ben istikrarlı olamadıgım için memede uyuyorYa ben de instagramda uyku eğitimi almış bir kaç kişiyi takip ediyodum ama sonra fark ettim ki uyku eğitimiyle ilgili yardım etmekten çok ürün tanıtıp link atıyorlar pazarlamacı gibi takipten çıktım ben deben de yatır kaldır denicem ama daha cesaret edemiyorum bi de kamera sipariş verdim onun gelmesini bekliyorum odadan çıkınca ne yaptığına bakmak için
Bu arada ek gıda süredi demişken ben de aile hekimliğine gittim bugün aşısını oldu kilosu 6900 boyu 69 cm kilosuna az dedi. Sizinkilerin kilo nasıl ve ne kadarlıklar
Yatır kaldır konusunda da baya bilgilendim hem kitaptan hem eğitmenden. İlk etapta zaten odadan cıkmamalısın o Ferber yöntemi cocugu aglatmaya yönelik. İlk elin üstünde pişş pişş pat pat ve her agladıgında kucagına alıp 1.5 dk durup yataga bırakma seklinde ben öyle uyguluyorum ama cok zor onu diyim cok yorucu hem bebege hem anneye cok fazla sabır istiyor ben istikrarlı olamadıgım için memede uyuyor
Canım ben 3,5 aylıkken odasını ayırdım inan uykusu baya iyi etkiledi 5 saat uyuyor kesintisiz diyebilirim sana bazı günle 4 bazı günler 5 saat . Bence sende ayır ağlayınca duyarsın . Bazen kalkıyor konuşuyor tekrar uyuyor ama odanda olsa duyunca kalkıp ilgilendiğin için aslında uykusunu bozuyorsun farkında olmadan bir dene DerimKızlar bizim ev sobalı olduğundan biz sarpı salona yerleştirdik şimdi gece de sürekli uyanıyor diye yanında yatıyoruz haliyle koltuklarda. Şimdi yatağına alıştırıyoruz zaten 1-2 aya da emzirme olayımız biter gece görüşlü kamera siparişi verdim telefona bağlanıyormuş hareket sensörlü hareket algılayınca bildirim yolluyormuş ben diyorum salona takiyim bu kamerayı gidelim yatak odasında uyuyalım sarp uyanınca salona gider karnını doyurur emzirir gelirim erken mi acaba bunun için
Aynen öyle canım bazen kalkıyorlar sanıyoruz ama aslın uykulular meleklerle konuşuyorlarBence değil canım. Ben de ayıracağım 1-2 haftaya inşallah odasını. Artık hazır olduğunu düşünüyorum. Her kıpraşmaya da kalkmamış oluruz aslında. Ben gece hık dese kalkıp hem çocuğu hem kendimi rahatsız ediyorum. Uyanır kendi kendine geri uyur. Ağlarsa zaten duyarım. Acıkacağı saati biliyoruz. Ben hazır olduğumuzu hissediyorum artık
Kendini uyutuyor yada uykusunda konuşuyordur oluyor bizimkide yapıyor ama mudahale etmiyorum geri uyuyor yarım saat içindeKızlar bizimki yine meşhur gece aralığını verdi sinirlerim bozuldu artık tamam anlıyorum hastanede kaldık diye düzeni bozuldu ama 5 gece geçti aradan eski düzenine dönmeyecek diye çok korkuyorum bir de yeni bir şey çıkardı başıma bu gece inliyor uyurken ya da konuşuyor gibi. Tam yatırdım biraz önce arkamı döndüm konuşur gibi ses çıkardı hassss... Uyumadı demek ki dedim geri döndüm bir baktım uyuyor. Bekledim izledim biraz bir kaç ses daha çıkardı 15 dk oldu şimdi uyuyalı iç geçirip konuşuyor hala arada internete baktım hiç göremedim böyle bişey yaşayan var mı?
Canım daha önce yazmıştım sana bende solgar ve bestlak işe yaradı mutlaka deneBen çok severm bunu gaz yapar diye yemiyordum ya. Promalt birkaç kere içtim bir fark olmadı. Çok kalori diye bıraktım. Bira mayası içiyorum hiç farketmiyor. Alkolsüz bira aldım akşamları içiyorum. Her akşam bol soğanlı yeşil salata. 3lt su. Isırgan çayı.Bilmiyorum promalt tekrar mı denesem acaba. 3 saatte bir düzenli sağıyorum saat kurup. Regl olmam lazımdı bu ara. Olmadım da. O yüzden mi etkileniyor anlamıyorum.
Ya da cidden bitiyor
Canım ben 3,5 aylıkken odasını ayırdım inan uykusu baya iyi etkiledi 5 saat uyuyor kesintisiz diyebilirim sana bazı günle 4 bazı günler 5 saat . Bence sende ayır ağlayınca duyarsın . Bazen kalkıyor konuşuyor tekrar uyuyor ama odanda olsa duyunca kalkıp ilgilendiğin için aslında uykusunu bozuyorsun farkında olmadan bir dene Derim
Aynen öyle canım bazen kalkıyorlar sanıyoruz ama aslın uykulular meleklerle konuşuyorlar
Kendini uyutuyor yada uykusunda konuşuyordur oluyor bizimkide yapıyor ama mudahale etmiyorum geri uyuyor yarım saat içinde
Canım daha önce yazmıştım sana bende solgar ve bestlak işe yaradı mutlaka dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?