2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ay böyle doktorlara da deli oluyorum, ben öyle 3 doktor değiştirdim şimdi 4. Bakalım ilerliyoruz:) biri kolik bu cocuk dedi diğeri baska bisey her gören kafasına göre teşhis

Sen
Senin durumunda olan bir arkadasım 1 ysına kadar devam etti ama diyetini yavas yavaş açıp gözlemledi bebeği su anda 13 aylık ve tamamen her seyi yiyor. Bebekler büyüdükçe toleransları da artıyor belki ilk zamanki kadar kötü değildir sizde de durum

Ya ben de instagramda uyku eğitimi almış bir kaç kişiyi takip ediyodum ama sonra fark ettim ki uyku eğitimiyle ilgili yardım etmekten çok ürün tanıtıp link atıyorlar pazarlamacı gibi takipten çıktım ben de ben de yatır kaldır denicem ama daha cesaret edemiyorum bi de kamera sipariş verdim onun gelmesini bekliyorum odadan çıkınca ne yaptığına bakmak için

Evet canım ben de kiminle konuşsam yavaş yavaş açıyorlar diyeti. Biz alerji testi yaptık yumurtaya çıkmadı ve yumurtayı öyle denetti bana. Başka şeyler de deneyebilirim sonuçta bu test kesin sonuç vermiyor çocuk iyi gözüküyor dedim. Hayır ek gıda sürecindeyiz. Kaçak kabul edemeyiz dedi. 1 yaşına kadar diyet açmayacağız. 1 yaşında tekrar alerji testi ona göre dedi. Çok katı geliyor bana doktorumun tavrı.

Kızlar selamlar nasılsınız. Bizim hastalığımız geçti şükür baya iyi toparladı ama üç dört gündür acayip iştahsız bu zamanlarda iştah kaybı olurmu çişleri baya azaldı ek gidaya bağlı su tüketimimi az geldi bilemedim. Ama sütü içmiyor uyanıkken uykudada kaçiyor ek gidada toplasan bi yk ancadır artik bağiriği basıyor. bu zamanlarda atak olur mu birden kilo alımı iyi oldu ondan mı girdi bu duraksamaya ama hiç içmiyor bezleri az alıyor beni telaşlandırıyor burnu tıkalı balgam vardı geçti yeniden yıkamaya başlasam artık acayip rahatsız oluyor ya.
Sizler nasılsınız succulentaski canim hep takip ediyorumda herkes diyeti açtiriyor hiç denemeden bir yaş demesi çok uzun alişamaz gibi o zamanda gidalara başka doktor dene bence

Canım döndün mü? Sen nasılsın?
Çişleri azaldı sanki evet. Su veriyor musun sen? Ben her gün birkaç kaşık veriyorum artık.

Evet hatta hiç doktor denemesem mi diyorum artık. Öğrendim zaten olayı. Bugün dana eti yiyeceğim. 3 gün değişik hiçbir şey yapmayacağım. Bir şey olmazsa devam.

Canim kesinlikke ondan bu ay adetim 10gun gecikti aha dedim kıyafetim islanmiyor adet olucam olamadım bı tutustum tabi test bile yaptım vallaha kabus resmen. Derken derken adet oldum yine ıslanmadi hiç adetim bitti eski düzene girdim . Ben böyle gözlemledim ama kesin mi bilmiyorum tabi.

İnşallah ondandır canım. Benim de gecikti. Valla testlik bir ihtimal de yok kaza olmaması için yüksek güvenlikli çalışıyoruz

Ya bu hava da sivrisinek olur mu ki ya iç Anadolu bölgesindeyim ben soğuk yani baya da. Sabah kalktığımda kızımın yanakları kızarıklıkti dedim battaniye gelmiş sanırım iz yapmış biraz hafifledi 20dk filan geçince bezini açtım bı baktım bacağı kızarık krem sürdüm ala ala dedim ne ki bu sonra oda geçti uyudu kalktığında bakyim şimdi de kolunda tam dirsek de kızarıklk olmuş baktım şöyle bı serçe parmagin tırnağının yarısı kadar kabariklik var kenarları da çember şeklinde kızarık. Ne yapsam götürsem mi ki yoksa abartıyor muyum acaba.

Kızlar aktardan geliyorum satıcı bayan emzirirken sutu kesilmis incirle sütü kaynatıp blendrdan çekip içmiş sütleri fışkırmış gece gündüz
Bende deneyecegm
Birde bana karışım yaptı anason ısırgan otu kimyon ceken otu rezene

Bu mesajı yazdıktan sonra baktım bir daha kolundan 3 4 tane daha olmuş kızlar acile mi gitmeliyim yarın hastaneye mi sizce

Bu mesajı yazdıktan sonra baktım bir daha kolundan 3 4 tane daha olmuş kızlar acile mi gitmeliyim yarın hastaneye mi sizce
Ayni yerde mi uyuyorsunuz gece sizde de var mi kızarıklık tahta kurusu olabilur yada alerjisi vardir cnm foto cek yarin doktora götür göster gecmis olsun

Ayni yerde mi uyuyorsunuz gece sizde de var mi kızarıklık tahta kurusu olabilur yada alerjisi vardir cnm foto cek yarin doktora götür göster gecmis olsun
Canim acile götürdüm pek içime sinmedi ama alerji dedi zaten kızarıyor bu kaç saat sonra sönüyor başka yer kızarıyor dün lokum yemiştim o mu yaptı kaynaklı

Bu arada ek gıda süredi demişken ben de aile hekimliğine gittim bugün aşısını oldu kilosu 6900 boyu 69 cm kilosuna az dedi. Sizinkilerin kilo nasıl ve ne kadarlıklar

Yatır kaldır konusunda da baya bilgilendim hem kitaptan hem eğitmenden. İlk etapta zaten odadan cıkmamalısın o Ferber yöntemi cocugu aglatmaya yönelik. İlk elin üstünde pişş pişş pat pat ve her agladıgında kucagına alıp 1.5 dk durup yataga bırakma seklinde ben öyle uyguluyorum ama cok zor onu diyim cok yorucu hem bebege hem anneye cok fazla sabır istiyor ben istikrarlı olamadıgım için memede uyuyor

Bu arada ek gıda süredi demişken ben de aile hekimliğine gittim bugün aşısını oldu kilosu 6900 boyu 69 cm kilosuna az dedi. Sizinkilerin kilo nasıl ve ne kadarlıklar

Kendi persentil eğrisinde değerlendirmen lazım. Mevcut kilosu değil de doğum kilosundan itibaren bütün ölçümlerine göre değerlendirmek daha doğru. 10 gün önce 6750 idik gayet iyidi mevcut durumu doğum kilosuna göre.

ben direkt çıkıyorum odadan. Çok ağlayınca gidiyorum memesini verip pışpışlıyorum gidiyor. Çok ağlayınca iyi dalıyor. Eşim bana gaddar diyor hatta

Kızlar sütü azalanlar olmuş. Ben diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum kilo vermek için. Ama sütü arttıran şeyler var öğünlerde ve faydasını gördüm size de yazayım:
Yeşillikler özellikle yeşil soğan
Kuru incir
Hurma
Protein
Bulgur
Tabi sadece yemek yetmiyor bunlardan geldiğinizde en az 2-3 bardak su için üstüne. Bi de en önemlisi stres yapmayın rahat olunca süt daha çok oluyor.

Canım ben 3,5 aylıkken odasını ayırdım inan uykusu baya iyi etkiledi 5 saat uyuyor kesintisiz diyebilirim sana bazı günle 4 bazı günler 5 saat . Bence sende ayır ağlayınca duyarsın . Bazen kalkıyor konuşuyor tekrar uyuyor ama odanda olsa duyunca kalkıp ilgilendiğin için aslında uykusunu bozuyorsun farkında olmadan bir dene Derim
Aynen öyle canım bazen kalkıyorlar sanıyoruz ama aslın uykulular meleklerle konuşuyorlar
Kendini uyutuyor yada uykusunda konuşuyordur oluyor bizimkide yapıyor ama mudahale etmiyorum geri uyuyor yarım saat içinde
Canım daha önce yazmıştım sana bende solgar ve bestlak işe yaradı mutlaka dene

Solgara devam ediyorum günde 6 tane içiyorum. Bestlakta laktoz var mıdır acaba bi içerğine bakayım onun ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…