Bilmiyorum ki canım ya inşallah öyledirBelki tartı bozuktur cnm saglik ocaklari dogru tartmiyor hastahaneler çıplak tartıyor
Olabilir canım. Geçen ay da ben 2 kez rahatsizlandim oglanin kilosuna da etki etmişti, Sen de bu ay daha kalorili beslenmeye calis süte de etki etsin. Ek gıdada da eğer alerjisi yoksa muza yumurtaya yogurda vs alistirrsan kilo alır inşallahYok aynı yerde tartildi.ateslenmisti bı kez ondan olabilir dedi
Ya egemen hep bı az kilo alıyordu o yüzden hiç aklıma tartinin yanlış olcebilecegi gelmedi.ebe de garipsemedi hem hasta olmuş hem de minyon bı bebek öyle çok bişey bekleme dedi.bende öyle düşünup üzülmüştüm inşallah yanlistirSaglık ocagında bizimde yanlıs tartılmıstı. 200 gram almıs gozukuyordu 20 günde 1 hafta sonra 900 gram almıs. Hemsıreye tartı mı bozuktu dedim pili bitmiş diyor . Belki ölcüm yanlıstır
Teşekkür ederim canım deneyeceğimOlabilir canım. Geçen ay da ben 2 kez rahatsizlandim oglanin kilosuna da etki etmişti, Sen de bu ay daha kalorili beslenmeye calis süte de etki etsin. Ek gıdada da eğer alerjisi yoksa muza yumurtaya yogurda vs alistirrsan kilo alır inşallah
Çıkamadım zaten cnm terasta herşey uçtu biź de de. Oğlanı okula götürdüm ama almaya gidemedim babası aldı valla işi erken bitmiş neyseki. Bugün çapaksız uyandık bakalım çok az sulanma var gözünde masaj yapıyorum kanalları tıkalıysa diye. Bu da geçmezse yarın kesin göstermeye gidicem hergün değişik birşey olmaya başlayacak yoksa. Dün gece ayağa dikti beni valla dişi tamamen çıkarmış gece. Diğeri de kabarmış bu 1 hafta falan sürecek galiba yandık ki ne yandıkAnne sütünde bisey varmıs o enfeksiyonu cogaltır dıyorlar. Ilk kızımda benmde gozunde gecmeyen capaklanma vardı göz pınarı tıkalıydı. Bende iyi geliyor diye sürüyordum ama aksıne obur goze gecmıstı. Doktora gittim damlayla gecmisti sonrasında. Bugn hava çok kötü. Agaclar devrılmıs o kadar ruzgar var hıc cıkma esın gelmeden.
Hemen deniyorumEk Gıda Anneleri #ekgıda on Instagram: "Üç günde mükemmel sonuç aldığım kürden bahsetmek istiyorum size👌 Geçen gün söylemiştim Kuzeyin diş çıkarma dönemi aşırı ağrılı geçiyor. Bende çözüm arayışına girdim ve bu karışım kuzumu o kadar rahatlattı ki ne
1,085 likes, 57 comments - ekgida_anneleri on November 6, 2021: "Üç günde mükemmel sonuç aldığım kürden bahsetmek istiyorum size👌 Geçen gün söylemiştim Kuzeyin diş çıkarma dönemi aşırı ağrılı geçiyor. Bende çözüm arayışına girdim ve bu karışım kuzumu o kadar rahatlattı ki neden daha önce...www.instagram.com
Diş çıkaran bebek içinmiş
Biz de dikildik dün gece çığlık çığlığa ağladı ya hiç böyle şeyler yapmazdı. En kötü kucağıma alınca susardı yok. Diş de anlamıyorum var mı yok muÇıkamadım zaten cnm terasta herşey uçtu biź de de. Oğlanı okula götürdüm ama almaya gidemedim babası aldı valla işi erken bitmiş neyseki. Bugün çapaksız uyandık bakalım çok az sulanma var gözünde masaj yapıyorum kanalları tıkalıysa diye. Bu da geçmezse yarın kesin göstermeye gidicem hergün değişik birşey olmaya başlayacak yoksa. Dün gece ayağa dikti beni valla dişi tamamen çıkarmış gece. Diğeri de kabarmış bu 1 hafta falan sürecek galiba yandık ki ne yandık
Elini diş yerinde gezdir canım hissediliyor çıkmak üzere iseBiz de dikildik dün gece çığlık çığlığa ağladı ya hiç böyle şeyler yapmazdı. En kötü kucağıma alınca susardı yok. Diş de anlamıyorum var mı yok mu
Elini diş yerinde gezdir canım hissediliyor çıkmak üzere ise
Anne sütü alanlarda biraz daha geç çıkabiliyor cnm bizimki mamanın verdiği hormonlarla erken çıkardı:) önce şişiyor dişeti sonra beyaz uç görünüyor 2 3 güne patlattı bizimki görününceHissedemiyorum yok heralde bizde bir şey
Anne sütü alanlarda biraz daha geç çıkabiliyor cnm bizimki mamanın verdiği hormonlarla erken çıkardı:) önce şişiyor dişeti sonra beyaz uç görünüyor 2 3 güne patlattı bizimki görününce
Hissedemiyorum yok heralde bizde bir şey
Her bebek farklı olabiliyor gerçekten.üçünde de anne sütü verdim ama bunda henüz bizde de pek belirti yok gibi.ama dilini bi tarafa atıp duruyor gibi.kolay kolay çıkarsınlar inşallahAnne sütü alanlarda biraz daha geç çıkabiliyor cnm bizimki mamanın verdiği hormonlarla erken çıkardı:) önce şişiyor dişeti sonra beyaz uç görünüyor 2 3 güne patlattı bizimki görününce
Allah kolaylık versin inşallah hayırlı kararlar olur sizin içinCanım buralardayım giremedim hiç. Uykularımız bozuldu iyice. Yorgunum bir yandan ek gıda savaşları. İşe başlayacağım. Taşınma planı var. Kafam bayağı yoğun. Neyi önce yapacağımı bilmiyorum. İşi ertelemek istiyorum. Karar veremiyorum.
Canım kiraladığın makineden memmun musun sağmaya devam ediyor musunBiz de mamayı çok artırdık artık ama ben anlamadım diş olayını hiç. Olsa görrüm.
Canım kiraladığın makineden memmun musun sağmaya devam ediyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?