2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yok aynı yerde tartildi.ateslenmisti bı kez ondan olabilir dedi
Olabilir canım. Geçen ay da ben 2 kez rahatsizlandim oglanin kilosuna da etki etmişti, Sen de bu ay daha kalorili beslenmeye calis süte de etki etsin. Ek gıdada da eğer alerjisi yoksa muza yumurtaya yogurda vs alistirrsan kilo alır inşallah

Saglık ocagında bizimde yanlıs tartılmıstı. 200 gram almıs gozukuyordu 20 günde 1 hafta sonra 900 gram almıs. Hemsıreye tartı mı bozuktu dedim pili bitmiş diyor . Belki ölcüm yanlıstır
Ya egemen hep bı az kilo alıyordu o yüzden hiç aklıma tartinin yanlış olcebilecegi gelmedi.ebe de garipsemedi hem hasta olmuş hem de minyon bı bebek öyle çok bişey bekleme dedi.bende öyle düşünup üzülmüştüm inşallah yanlistir

Teşekkür ederim canım deneyeceğim

Diş çıkaran bebek içinmiş

Çıkamadım zaten cnm terasta herşey uçtu biź de de. Oğlanı okula götürdüm ama almaya gidemedim babası aldı valla işi erken bitmiş neyseki. Bugün çapaksız uyandık bakalım çok az sulanma var gözünde masaj yapıyorum kanalları tıkalıysa diye. Bu da geçmezse yarın kesin göstermeye gidicem hergün değişik birşey olmaya başlayacak yoksa. Dün gece ayağa dikti beni valla dişi tamamen çıkarmış gece. Diğeri de kabarmış bu 1 hafta falan sürecek galiba yandık ki ne yandık

Hemen deniyorum

Biz de dikildik dün gece çığlık çığlığa ağladı ya hiç böyle şeyler yapmazdı. En kötü kucağıma alınca susardı yok. Diş de anlamıyorum var mı yok mu

Hissedemiyorum yok heralde bizde bir şey
Anne sütü alanlarda biraz daha geç çıkabiliyor cnm bizimki mamanın verdiği hormonlarla erken çıkardı:) önce şişiyor dişeti sonra beyaz uç görünüyor 2 3 güne patlattı bizimki görününce

Biz de mamayı çok artırdık artık ama ben anlamadım diş olayını hiç. Olsa görrüm.

Hissedemiyorum yok heralde bizde bir şey

Her bebek farklı olabiliyor gerçekten.üçünde de anne sütü verdim ama bunda henüz bizde de pek belirti yok gibi.ama dilini bi tarafa atıp duruyor gibi.kolay kolay çıkarsınlar inşallah

Allah kolaylık versin inşallah hayırlı kararlar olur sizin için

Canım kiraladığın makineden memmun musun sağmaya devam ediyor musun

Makine süper ilk 1 hafta uykudan kalkıp 3 saatte bir mutlaka sağdım. Artırdı gerçekten. Şimdi günde 3 kez gibi sağıyorum bayağı çıkıyor. Bende avent vardı ondan daha kuvvetli çekiyor. Ve ikili olduğu için tabi işimi kolaylaştırıyor.
Benim bir ara azalmıştı çok paniklemiştim ondan aldım işimi gördü. ama tabi çok zaruri değil evde normal bi makine varsa

Merhaba kızlar ben yan gruptan misafir olarak geldim kabul ederseniz birsey sormak istiyorum temmuz annesiyim bebeğinin kakasinsa kan çıktı kaka ve kan testi sonucu alerji bölümüne yönlendirildi alerji bölümü 3 hafta süt ürünleri diyeti verdi bugün gittim ve süt ile acilma uygulayacaklarını söylediler 5 gün ml artirarak süt içeceğim böyle birşeyle karşılaşan varmi acaba doktorunuz nasıl yönlendirdi? Cevap verirseniz coo sevinirim iyi akşamlar

Kızlar iyi geceler bizim kız çok terliyor doğdu doğalı kışa da girdik hala terliyor oda 22 23 derece o kadar sicak degil gece 1 2 defa üst degistiyorum ter bezleri atletler dayanmiyor bunun için doktora gitmedim sizde de var mı böyle sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…