2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bugün ilk kez saati 8e cekebildik daha dogrusu aksam 8.30 da uyutacaktım ama dayanamadı uyudu saat 12 den beri 10 dkda bir kalkıyor bakalım. Yataga bırakıyorum yanında duruyorum kendi kendine dalması için bekliyorum filan karnı da yok ama alısık olmadıgı bir düzen oldugu için direniyor. Uyku düzeni cok mühimmiş hayatımız etkilendi resmen artık uykusuzluktan, asosyallikten bugün 5.5 ay sonra ilk kez film izledik eşimle duygular selale:)))

Diş tedavisi yaptırıyorum. Haliyle antibiyotik kullanıyorum. Hamileykende kullandım emziriyorum . Evet ılk 6 ay onemli anne sütü ama 2 yasa kadar hakkı emiyorsa emzirilir bencede. Bizim bi sorun olmadı şu ana kdar antibiyotikten .

Kızlar dişimizi çıkardık ama 3 gündür geçmeyen göz çapaklanması diğer göze de geçti. Burnu hala tıkalı ondan da olabilir mi? Doktora bunun için gidesim yoktu ama gerekiyor galiba. Her çapaklanmada şampuanlı bezle temizleyip serum fizyolojikle duruluyorum az kalan anne sütümü de sıkıyorum damla damla. Başka neler yapılır neden olmuştur ki?

İlk çocuğumda olmuştu göz doktoru bir damla vermişti hemen toparlamıştı

succulentaski bayağıdır yazmıyorsun

Canım buralardayım giremedim hiç. Uykularımız bozuldu iyice. Yorgunum bir yandan ek gıda savaşları. İşe başlayacağım. Taşınma planı var. Kafam bayağı yoğun. Neyi önce yapacağımı bilmiyorum. İşi ertelemek istiyorum. Karar veremiyorum.

Geçmiş olsun sanada. 9 aylık hamilelik yada 2 yıllık emzirme süreci kısa zamanlar değil; illa hastalanabiliriz. Bu yüzden ona göre ilaçları veriyorlar dr lar. Yoksa kimse antibiyotik kullanmazdı. Ben de bebeğin hakkı diye düşünüyorum. Allah memeleri bile aslında kadınlara seks objesi olarak göndermemiş, tamamen bebeğin hakkı, rızkı olarak göndermiş. o yüzden elimden geldiği kadar hakkını teslim etmek isterim. Ha sorun olur, bir şey çıkar ememez ya da bırakmak ister onu da kendisi bilir

Oy o yorgunluk bende de var eşim yardımı nerdeyse kesti hep işim var diyip kaçıyor. Diş ağrısıyla gece gündüz tek basına uğraştım birde okula giden çocuk. Ev aldı başını gidiyor haftasonuda temizlik yok. yemek yeni yeni mama sandalyesi sayesinde basit şeyler yapabiliyorum. Vitamin olarak da kesin eksikliğim var decaviti içiyorum ama oda sürekli değil. Her çocuk uyuduğunda bende yatıyorum oğlum içerde oyunda ya da tvde üzülüyorum ama gücüm yok valla

İlk çocuğumda olmuştu göz doktoru bir damla vermişti hemen toparlamıştı
Bugün bende götüreyim dedim de fırtına var dışarıda. eşimde gelemem dedi bakalım yarına sakinlerse bi sağlıkocağına bari bi götüreyim

Benim eşim de hiç yardım etmiyor yoğun çalışıyor. Ama bunu kabul etmiyorum. Ben de çalışırken yoğun çalışıyordum. Eve gelince yemek de yapıyordum evimin işini de yapıyordum. Spora da gidiyordum.
Valla çok yorgunum ve kırgınım eşime.

Bugün bende götüreyim dedim de fırtına var dışarıda. eşimde gelemem dedi bakalım yarına sakinlerse bi sağlıkocağına bari bi götüreyim
Canim kizimda da olmustu bir damla ile geçiyor kendi kendine geçer mi bilemedim.
Valla o yorgunluk hepimizde var. Çocuklar hayırlısıyla büyüse de deliksiz uykulara geçsek sabah zinde uyanıp güzel bir kahvaltı yapsak ne bileyim kahve içsek gezsek falan ah ahh..

Ne zaman düzeliyor şu halleri

Geçenki indirimlerde bende ordan aldım birşeyler vakalım gelmek üzere.yine de sağol canım paylaşımın için evet birbirimize fikir verelim bı dönemde
Gerçekten iş güç ayyuka çıktı Benin de evde nedense artık hiç yetişemiyorum.çocuklar arkamdan dağıtıyorlar toparladıklarımı bir de bebek bitmek şeyi yapmama engel oluyor uyut doyur bilmem ne.üstüne bir de ek gıda başlayacak.Allahım bu kadar tırmanıyor muydu zorluklar bu dönemde diyorum.bebek uyutuyorum birinin ödevi birinin yemeği.ütü de yapamadım hafta sonu şimdi okula göndereceğim kıyafetlerini hazırlayıp

Anne sütünde bisey varmıs o enfeksiyonu cogaltır dıyorlar. Ilk kızımda benmde gozunde gecmeyen capaklanma vardı göz pınarı tıkalıydı. Bende iyi geliyor diye sürüyordum ama aksıne obur goze gecmıstı. Doktora gittim damlayla gecmisti sonrasında. Bugn hava çok kötü. Agaclar devrılmıs o kadar ruzgar var hıc cıkma esın gelmeden.

Bugün 6. Ay kontrolüne gittik.6900 Gr ve boyu 66 cm.5. ayda 7095 Gr gelmişti.cok morelim bozuldu ya resmen zayıflamış çocuk. Güzel de besleniyor aslında
Aa cok sasirdim , baska yerde mi tartildi ki onceki ay . kilo vermesi icin bi sebep yok . bi hastalik yoksa Allah korusun , keyfi yerindeyse . dr bisey demedi mi ?

Bugün 6. Ay kontrolüne gittik.6900 Gr ve boyu 66 cm.5. ayda 7095 Gr gelmişti.cok morelim bozuldu ya resmen zayıflamış çocuk. Güzel de besleniyor aslında
Saglık ocagında bizimde yanlıs tartılmıstı. 200 gram almıs gozukuyordu 20 günde 1 hafta sonra 900 gram almıs. Hemsıreye tartı mı bozuktu dedim pili bitmiş diyor . Belki ölcüm yanlıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…