Bugün ilk kez saati 8e cekebildik daha dogrusu aksam 8.30 da uyutacaktım ama dayanamadı uyudu saat 12 den beri 10 dkda bir kalkıyor bakalım. Yataga bırakıyorum yanında duruyorum kendi kendine dalması için bekliyorum filan karnı da yok ama alısık olmadıgı bir düzen oldugu için direniyor. Uyku düzeni cok mühimmiş hayatımız etkilendi resmen artık uykusuzluktan, asosyallikten bugün 5.5 ay sonra ilk kez film izledik eşimle duygular selale:)))Valla bizimki artık aştı kendini bugün özellikle çok dikkat ettim sabah 6 buçukta uyandı eşim geri uyutalım dedi yok elleme geri düzelticem ben bunu dedim 8 bucukta geri yatırdım 45 dakika uyudu 11 buçukta geri yatırdım ben de uyuyakalmışım 3 saate yakın uyudu o kötü oldu malesef ama yine de kurtardım son uykusuna 5te yatırdım 5. 40ta geri kalkti tamam dedim oldu bu iş 8 gibi gece uykusuna yatırdık 35 defa uyandı sağ olsun dönüp durdu mama verdim uyandıkça geri uyuttum en son 11de derin uykuya geçti sağ olsun 3e kadar uyudu şimdi yine 2 saattir bi eşim bi ben uyutmaya çalışıyoruz ama nafile bi kere düzen bozuldu mu asla düzelmiyor bırak desteksiz uyutmayı şu gecenin bi köründe uyumaya direnmesini atlatsam öpüp başıma koyucam
Diş tedavisi yaptırıyorum. Haliyle antibiyotik kullanıyorum. Hamileykende kullandım emziriyorum . Evet ılk 6 ay onemli anne sütü ama 2 yasa kadar hakkı emiyorsa emzirilir bencede. Bizim bi sorun olmadı şu ana kdar antibiyotikten .Canım benimki emzir dedi. belki hatta enfeksiyon bebekten kapmışsındır ona da faydası olur dedi. ben emzirmiştim, zaten geçti hastalığım çok şükür. Aslında antibiyotiklerin bazıları emzirirken de kullanabiliyor. Hamileyken nasıl kullanılabiliyorsa. senin doktorun bence yanlış söylemiş. Onca hasta olup antibiyotik kullanıp emzirmeye devam eden anneler var. Kesilmesini asla istemiyorum hem de ben. Allah nasip ederse 2 yaşına kadar anne sütü almasını istiyorum. Büyük kızımıda 2 yaşına kadar emzirmiştim. İnşallah bunda da Allah nasip eder.
İlk çocuğumda olmuştu göz doktoru bir damla vermişti hemen toparlamıştıKızlar dişimizi çıkardık ama 3 gündür geçmeyen göz çapaklanması diğer göze de geçti. Burnu hala tıkalı ondan da olabilir mi? Doktora bunun için gidesim yoktu ama gerekiyor galiba. Her çapaklanmada şampuanlı bezle temizleyip serum fizyolojikle duruluyorum az kalan anne sütümü de sıkıyorum damla damla. Başka neler yapılır neden olmuştur ki?
succulentaski bayağıdır yazmıyorsun
Geçmiş olsun sanada. 9 aylık hamilelik yada 2 yıllık emzirme süreci kısa zamanlar değil; illa hastalanabiliriz. Bu yüzden ona göre ilaçları veriyorlar dr lar. Yoksa kimse antibiyotik kullanmazdı. Ben de bebeğin hakkı diye düşünüyorum. Allah memeleri bile aslında kadınlara seks objesi olarak göndermemiş, tamamen bebeğin hakkı, rızkı olarak göndermiş. o yüzden elimden geldiği kadar hakkını teslim etmek isterim. Ha sorun olur, bir şey çıkar ememez ya da bırakmak ister onu da kendisi bilirDiş tedavisi yaptırıyorum. Haliyle antibiyotik kullanıyorum. Hamileykende kullandım emziriyorum . Evet ılk 6 ay onemli anne sütü ama 2 yasa kadar hakkı emiyorsa emzirilir bencede. Bizim bi sorun olmadı şu ana kdar antibiyotikten .
Oy o yorgunluk bende de var eşim yardımı nerdeyse kesti hep işim var diyip kaçıyor. Diş ağrısıyla gece gündüz tek basına uğraştım birde okula giden çocuk. Ev aldı başını gidiyor haftasonuda temizlik yok. yemek yeni yeni mama sandalyesi sayesinde basit şeyler yapabiliyorum. Vitamin olarak da kesin eksikliğim var decaviti içiyorum ama oda sürekli değil. Her çocuk uyuduğunda bende yatıyorum oğlum içerde oyunda ya da tvde üzülüyorum ama gücüm yok vallaCanım buralardayım giremedim hiç. Uykularımız bozuldu iyice. Yorgunum bir yandan ek gıda savaşları. İşe başlayacağım. Taşınma planı var. Kafam bayağı yoğun. Neyi önce yapacağımı bilmiyorum. İşi ertelemek istiyorum. Karar veremiyorum.
Bugün bende götüreyim dedim de fırtına var dışarıda. eşimde gelemem dedi bakalım yarına sakinlerse bi sağlıkocağına bari bi götüreyimİlk çocuğumda olmuştu göz doktoru bir damla vermişti hemen toparlamıştı
Oy o yorgunluk bende de var eşim yardımı nerdeyse kesti hep işim var diyip kaçıyor. Diş ağrısıyla gece gündüz tek basına uğraştım birde okula giden çocuk. Ev aldı başını gidiyor haftasonuda temizlik yok. yemek yeni yeni mama sandalyesi sayesinde basit şeyler yapabiliyorum. Vitamin olarak da kesin eksikliğim var decaviti içiyorum ama oda sürekli değil. Her çocuk uyuduğunda bende yatıyorum oğlum içerde oyunda ya da tvde üzülüyorum ama gücüm yok valla
Canim kizimda da olmustu bir damla ile geçiyor kendi kendine geçer mi bilemedim.Bugün bende götüreyim dedim de fırtına var dışarıda. eşimde gelemem dedi bakalım yarına sakinlerse bi sağlıkocağına bari bi götüreyim
Canim kizimda da olmustu bir damla ile geçiyor kendi kendine geçer mi bilemedim.
Valla o yorgunluk hepimizde var. Çocuklar hayırlısıyla büyüse de deliksiz uykulara geçsek sabah zinde uyanıp güzel bir kahvaltı yapsak ne bileyim kahve içsek gezsek falan ah ahh..
Biz ortalama 2 yaşından sonra düzeldik tamamen. Ondan öncesi hep aynı sorunlar . Daha erken de vardır da o bana denk gelmezNe zaman düzeliyor şu halleri
Geçenki indirimlerde bende ordan aldım birşeyler vakalım gelmek üzere.yine de sağol canım paylaşımın için evet birbirimize fikir verelim bı dönemdeBen de yarın başlıyorum 164 günlük yarın itibariyle. Yavastan kabak tadımı ile 3 er gün kuralıyla başlayacağım. Bir de bir çok arkadaşımın aldığı yerden irmik, pirinc unu demek için hazır muhallebi ve dut pekmezi organik aldım, size de link bırakayım bakmak isterseniz kızlar. Ek gıda sürecinde birbirimize yazalım ben biraz korkuyorum bakalım nasıl olacak:)
Link : annenindukkani diye bir yer, beyorganik ürünleri ;
Annenin Dükkanı Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
Annenin Dükkanı mağazasının ürünleri çeşitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyol’da. Annenin Dükkanı ürünleriyle alışverişin keyfini çıkarın!ty.gl
Gerçekten iş güç ayyuka çıktı Benin de evde nedense artık hiç yetişemiyorum.çocuklar arkamdan dağıtıyorlar toparladıklarımı bir de bebek bitmek şeyi yapmama engel oluyor uyut doyur bilmem ne.üstüne bir de ek gıda başlayacak.Allahım bu kadar tırmanıyor muydu zorluklar bu dönemde diyorum.bebek uyutuyorum birinin ödevi birinin yemeği.ütü de yapamadım hafta sonu şimdi okula göndereceğim kıyafetlerini hazırlayıpOy o yorgunluk bende de var eşim yardımı nerdeyse kesti hep işim var diyip kaçıyor. Diş ağrısıyla gece gündüz tek basına uğraştım birde okula giden çocuk. Ev aldı başını gidiyor haftasonuda temizlik yok. yemek yeni yeni mama sandalyesi sayesinde basit şeyler yapabiliyorum. Vitamin olarak da kesin eksikliğim var decaviti içiyorum ama oda sürekli değil. Her çocuk uyuduğunda bende yatıyorum oğlum içerde oyunda ya da tvde üzülüyorum ama gücüm yok valla
Anne sütünde bisey varmıs o enfeksiyonu cogaltır dıyorlar. Ilk kızımda benmde gozunde gecmeyen capaklanma vardı göz pınarı tıkalıydı. Bende iyi geliyor diye sürüyordum ama aksıne obur goze gecmıstı. Doktora gittim damlayla gecmisti sonrasında. Bugn hava çok kötü. Agaclar devrılmıs o kadar ruzgar var hıc cıkma esın gelmeden.Kızlar dişimizi çıkardık ama 3 gündür geçmeyen göz çapaklanması diğer göze de geçti. Burnu hala tıkalı ondan da olabilir mi? Doktora bunun için gidesim yoktu ama gerekiyor galiba. Her çapaklanmada şampuanlı bezle temizleyip serum fizyolojikle duruluyorum az kalan anne sütümü de sıkıyorum damla damla. Başka neler yapılır neden olmuştur ki?
Aa cok sasirdim , baska yerde mi tartildi ki onceki ay . kilo vermesi icin bi sebep yok . bi hastalik yoksa Allah korusun , keyfi yerindeyse . dr bisey demedi mi ?Bugün 6. Ay kontrolüne gittik.6900 Gr ve boyu 66 cm.5. ayda 7095 Gr gelmişti.cok morelim bozuldu ya resmen zayıflamış çocuk. Güzel de besleniyor aslında
Yok aynı yerde tartildi.ateslenmisti bı kez ondan olabilir dediAa cok sasirdim , baska yerde mi tartildi ki onceki ay . kilo vermesi icin bi sebep yok . bi hastalik yoksa Allah korusun , keyfi yerindeyse . dr bisey demedi mi ?
Belki tartı bozuktur cnm saglik ocaklari dogru tartmiyor hastahaneler çıplak tartıyorBugün 6. Ay kontrolüne gittik.6900 Gr ve boyu 66 cm.5. ayda 7095 Gr gelmişti.cok morelim bozuldu ya resmen zayıflamış çocuk. Güzel de besleniyor aslında
Saglık ocagında bizimde yanlıs tartılmıstı. 200 gram almıs gozukuyordu 20 günde 1 hafta sonra 900 gram almıs. Hemsıreye tartı mı bozuktu dedim pili bitmiş diyor . Belki ölcüm yanlıstırBugün 6. Ay kontrolüne gittik.6900 Gr ve boyu 66 cm.5. ayda 7095 Gr gelmişti.cok morelim bozuldu ya resmen zayıflamış çocuk. Güzel de besleniyor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?