Bizimde hep mukus köpük gaz vardı kilo alımı hiç çok fazla olmadı bı ara durdu sonra iyi toparladı sonra tekrar durdu yine toparladi şükür ama onunda kiloyla alakası olmayabilirmis aslında. ne biliyim bu diyet isininde sonu yok gibi yarayacağını bilsem keşke o dönemde kusmayabilir. Mamayi içmez kilo almayabilir. Yada iyi geldi diye simdiden sonrada diyet yapmamız o gıdalara tepki oluşturabilir bir de boş yere olabilir vs vs aklıma neler geliyor. Kan vs de olmadı hiç. Hırıltı vardı hep. Ben de sorayım onu bir tesekkur ederimYogurttandir cnm hep kusardi ilk 3 4 ay beni emdikten sonra cok kustu ondan kilo alimida yavaşladı . Kakada mukus kötü koku köpüklü ve arada kan olurdu kan özellikle köy yoğurdunu kendim yiyince olurdu. 3 tane tüp vermistim cnm gaita idi biri diğerlerini hatırlamıyorum
Biz de bugün 6. Ay aşısı olduk. 9. Ayda ve 12.Ayda çağırdı.Kızlar biz bugün Şeymanın 6.ay aşısını yaptırdık. Sağlık ocağı hemşiresi şubatta tekrar gelin dedi. 8.ayda aşı yok benim bildiğim. 12.ayda aşısı var bidahaki. Acaba bu normal takip için mi çağırdı ki?
Bizimde bugün asimiz vardı ek gıda seviyor gibi bir yerde oguruyor bı ara durmuştu ama ona göre çok şükür 8100 74 cm olmuşKızlar selamlar,
Herkes ek gıdaya geçmiş heralde artık. Biz 4.5 aylık gibi tadımlara başlamıştık. Şu an günde 3 öğünümüz var. Bayağı yoruluyorum bir şeyler hazırlayacağım diye. Ama biberon ve meme reddiyle boğuştuğumuz kötü günlerden sonra kaşığa olan ilgisi çok güzel
Bugün 6. Ay kontrolümüz vardı. 7.5kilo olmuşuz. Şükür ortalama kilolara çıktık prematüre ölçülerden nerdeyse
Alerji maması devam. Anne sütü azalarak devam. Böyle böyle iyi kötü geçiyor günler.
Nasıl gidiyor ağrılı mi sizde bizim gibiBiz de bugün 6. Ay aşısı olduk. 9. Ayda ve 12.Ayda çağırdı.
Bizimde bugün asimiz vardı ek gıda seviyor gibi bir yerde oguruyor bı ara durmuştu ama ona göre çok şükür 8100 74 cm olmuşAnne sütü neden azalarak canım birde gün içinde ne sıklıkta neler veriyor sun acaba alerji olayı devammi.
Kakasa düzelme oldu karninda ki sertlik gitti rahatladi memeyi daha iyi emiyor artık kaçmıyorBizimde hep mukus köpük gaz vardı kilo alımı hiç çok fazla olmadı bı ara durdu sonra iyi toparladı sonra tekrar durdu yine toparladi şükür ama onunda kiloyla alakası olmayabilirmis aslında. ne biliyim bu diyet isininde sonu yok gibi yarayacağını bilsem keşke o dönemde kusmayabilir. Mamayi içmez kilo almayabilir. Yada iyi geldi diye simdiden sonrada diyet yapmamız o gıdalara tepki oluşturabilir bir de boş yere olabilir vs vs aklıma neler geliyor. Kan vs de olmadı hiç. Hırıltı vardı hep. Ben de sorayım onu bir tesekkur ederimne gibi iyileşmeler oldu defnede canım
Bizimkine ben arada pirinç unlu mama veriyorum o hafiften kakasını katılaştırıyor o yüzden dengelemeye çalışıyorum bi de diş demişken bizimki de patlattı bi dişini ucu çıktı hafiften ama boynunda döküntüler var böyle nokta nokta kızarıklıklar aleji mi yoksa diş döküntüsü mü bilemedim sizde var mı öyleAynı dert bende de var ama yumurta sarısını zeyrinyağı değilde biraz sütümle yada suyla ıslatıp verdim yemişti. Fazla zeytinyağı ishal var bizde şuan dişten dolayı veremiyorum.
Alerji ile laktoz intoleransı farklı şeyler laktozu sindiremiyor benim kızda damla kullanıyoruz relaktaz. Dolapta bekletmiyorum ben. 1aylıktan beri kullanıyoruz artık azalttım sayısını günde 2 kere veriyorum ama yoğurt peynir napcz bilmiyorumCnm bi önerim yok ama cok zor bu alerji işleri insanı cok yoruyor 1 aydir beni dolapta tutulmasi gereken damlayla gezdirdiler her emzirmede vermem gerekmis buz kalıplarıyla gezdim yeri geldi bir yere gitmedim. Bugun dedim ben yapamam böyle baska verin cok şükür dolapta olmayan bir damla verdiler. Laktozsuz yoğurtla uğraşmam gerek 1 aya kalmaz laktozsuz peyniri de ben yapacağım Allah yardımcımız olsun dışarıdan göründüğü gibi degil çocuk büyütmek zor
İyi şükür canımKakasa düzelme oldu karninda ki sertlik gitti rahatladi memeyi daha iyi emiyor artık kaçmıyor
Ay Maşallah yaMaşallah canım seninki de bayağı iri
Alerji süt ürünleri kabuklu yemişler devam bizde.
Emmiyor beni. Gün içinde düzenli sağım yapamıyorum yapsam da bir kısmını stokluyorum bir kısmını veriyor. Alerjisi düzeldikçe mesela 1 ay sonra belki daha az dokunur sütüm
Bir de süt azaldıkça kusmaları çok azaldı.
Başlarda ek gıdada öğürmeler oluyor. İri tanelerde öğürüyor. Mesela buharda pişmiş sebzeyle susuz püre yapınca öğürüyor ama az sulandırınca bayıla bayıla yiyor. Yavaş yavaş olacak ya
Evet cnm alerji degil bizde bende relaktaz aldim bugün yoğurdu laktozsuz sütten yaptim az önce doktorumuz öyle dedi laktozsuz yogurt aldım ilk mayamizi oyle yaptık diyetisyen sonrasında zaten dogal olur mayan dedi peyniri de laktozsuz sütten yapacakmışım.Alerji ile laktoz intoleransı farklı şeyler laktozu sindiremiyor benim kızda damla kullanıyoruz relaktaz. Dolapta bekletmiyorum ben. 1aylıktan beri kullanıyoruz artık azalttım sayısını günde 2 kere veriyorum ama yoğurt peynir napcz bilmiyorum
Dişten birşey olmadı bizde ateş yaptıysa o döküntü yapmış olabilir belki. Diş eti delindiği için enfeksiyona da açıklar doktor dikkat edersin demişti nasıl edeceksekBizimkine ben arada pirinç unlu mama veriyorum o hafiften kakasını katılaştırıyor o yüzden dengelemeye çalışıyorum bi de diş demişken bizimki de patlattı bi dişini ucu çıktı hafiften ama boynunda döküntüler var böyle nokta nokta kızarıklıklar aleji mi yoksa diş döküntüsü mü bilemedim sizde var mı öyle
Ne bulsa ağzına almaya çalışıyor dün katanfil aldım söyledim şimdi onu hazirlasinlar zeytinyağı ile bir de doğan verdim akşam eline çok sevdi poncisimDişten birşey olmadı bizde ateş yaptıysa o döküntü yapmış olabilir belki. Diş eti delindiği için enfeksiyona da açıklar doktor dikkat edersin demişti nasıl edeceksek
Ay Maşallah yayavaş yavaş alisirlar arada puturlude verince bı bakarsın öyle yer inşallah nazar değmesin çektiğin sikintilar geçmiş olmasına çok sevindim
bizimde daha putur gelince oguruyor kilosu bı durdu bı başladı bakalım öyle devam ederse inşallah ben ek gidayi su ile veriyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama
Yok ya bizim kıvam baya daha sıvı bı de suyla veriyorum öğürdugunde o zaman sıkıntı bizim demi ama gerçi çok aç olmuyor sık süt icince başka türküde yapamadımYok hep pütürlü veriyorum zaten. Başlarda bir yadırgadı. Şimdi iri parça denk gelirse atıyor. Bak bu şekilde oluyor kıvamımız.
Bugün haşlanmış yumurta yedik mesela. Bunun denemesi bitince bu ay kıyma somon ve hindi deneyeceğiz. Bunları elle ezerek veriyorum hep.
Her şeyi ağzına sokuyo nasıl dikkat edicez acabaDişten birşey olmadı bizde ateş yaptıysa o döküntü yapmış olabilir belki. Diş eti delindiği için enfeksiyona da açıklar doktor dikkat edersin demişti nasıl edeceksek
Yok ya bizim kıvam baya daha sıvı bı de suyla veriyorum öğürdugunde o zaman sıkıntı bizim demi ama gerçi çok aç olmuyor sık süt icince başka türküde yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?