Çift taraflıyı bilmiyorum da içi kürklü dışı kot bir tulumu var onu giydiriyorum şimdilikBirde cift ttaraflı astronot mont kullanan var mı tavsiye eder misiniz peluş kalın tukumu vardı onu giydiriyorduk. Jokerde midimod felan var.
Aynen bende öyle dedim ama çare yok etrafında bulunan şeylere dikkat edicez neyseki emekleyemiyorlar o zaman daha zorHer şeyi ağzına sokuyo nasıl dikkat edicez acaba
Mayaladığın süt parmağını azcık yakacak kadar sıcak mı cnm? Şöyle bi dene 7sn dayanacak kadar tutabişiyorsan sıcaklık iyidir. Birde cıvık olsa da üstünü aç sıcak biryerin yanına koy mayalanmaya devam etsin ben peteğin yanına falan koyuyorum. Sonra buzdolabına kaldırırsınKızlar yoğurdum cıvık oldu ya ben bu işi beceremiyorum
7 sn di cnm qma mutfakta soguktu ondan herhalde doktora dedim böyle oldu ver birsey olmaz dedi verdim sevdi cok şükür laktozsuz normalden sekerli gibiMayaladığın süt parmağını azcık yakacak kadar sıcak mı cnm? Şöyle bi dene 7sn dayanacak kadar tutabişiyorsan sıcaklık iyidir. Birde cıvık olsa da üstünü aç sıcak biryerin yanına koy mayalanmaya devam etsin ben peteğin yanına falan koyuyorum. Sonra buzdolabına kaldırırsın
Evet canım aşı ve izlen için çağırdı 9.ayda9. Ayda aşı için mi çağırdı acaba
Canım ben de o durumdaki sütü bir gün dolmadan vermeye çalışıyordumKızlar buzluktan indirdiğim sütün yarısını kv ısıtmış. Diğer yarısını buzdolabından hiç çıkarmamış. O şekilde çözüldükten sonra süt 3 gün buzdolabında beklese bişey olurmu? Normalde sağılan süt buzdolabında 3 gün bekleyebilir ama bunu bilemedim. Cnm senin genelde bu konuyla bilgin daha iyi. D denizana
Daha önceden mayalıyor muydun canım.cıvık görünse de buzdolabında illa beklet en az bir gece kıvamlanacaktır.bir de mayalanma süresine takılma o kadar az daha soğuk mayalanmış bir süt daha uzun sürede tutar aç salla hafif baktın cıvık beklet hemen kaldırma dolaba.7 sn di cnm qma mutfakta soguktu ondan herhalde doktora dedim böyle oldu ver birsey olmaz dedi verdim sevdi cok şükür laktozsuz normalden sekerli gibi
Mayalanmayı kac saat bekliyorsun cnm
Yok cnm ben mayalamazdm hep annem yapardiCanım ben de o durumdaki sütü bir gün dolmadan vermeye çalışıyordum
Daha önceden mayalıyor muydun canım.cıvık görünse de buzdolabında illa beklet en az bir gece kıvamlanacaktır.bir de mayalanma süresine takılma o kadar az daha soğuk mayalanmış bir süt daha uzun sürede tutar aç salla hafif baktın cıvık beklet hemen kaldırma dolaba.
Kışın 4 5 saat bekliyorum cnm7 sn di cnm qma mutfakta soguktu ondan herhalde doktora dedim böyle oldu ver birsey olmaz dedi verdim sevdi cok şükür laktozsuz normalden sekerli gibi
Mayalanmayı kac saat bekliyorsun cnm
İlk denemelerde olabilir normal canım zamanla daha iyi olurYok cnm ben mayalamazdm hep annem yapardi
Yumurtaya ne ekledin cnm ?Yok hep pütürlü veriyorum zaten. Başlarda bir yadırgadı. Şimdi iri parça denk gelirse atıyor. Bak bu şekilde oluyor kıvamımız.
Bugün haşlanmış yumurta yedik mesela. Bunun denemesi bitince bu ay kıyma somon ve hindi deneyeceğiz. Bunları elle ezerek veriyorum hep.
Yumurtaya ne ekledin cnm ?
Benim kizimda da cikmos canim bunfan bende dun farkettim . dokundum boyle kuru geldi elime acaba mevsim gecisinden kuruyunca mi oldu diye ustune durmadm . sekin ki de mi kuru sanki egzama gibi Allah korusun . nemlerndirici kullansan bi kac gun . ben bisey surmedm daha dogrusu onemsemdmKızlar ya bayağı canım sıkıldı.Foto attım bakın oğlumun yanağında iki taraflı bunlar var.yeni sayılmaz,doğuştan da degil.birkaçaydır diyebilirim.ama sanki alanı arttı gibi.doktor önemsemedi önceden de göstermiştim.ama akşam öpüp koklarken farkettim ki o bölgelerinde yangı var bir miktar.acaba huzursuz rahatsızlık da veriyo mudur diye düşündüm.ağrısa sızlasa ne diyebilecek belli edebilecek ki dedimTabi ki doktora götüreceğim ama benzerini yaşayan ya da fikri olan var mı(net çıkmadı kırmayıp durduğundan akşam akşam,hafif egzama gibi bi yüzeyi var)
İnsalalh canım bu distenmidir nedir bı ateş var bende bu akşam covid testi veridm hiç halim yok bı hasta covid çıktı işlemlerini yapmistim eşimde işte arkadaşları çıkıp duruyor umarım bişi yoktur hepimiz dikkat edelim çift maske takicam artık ama boğazım felaket.Benimkide rüzgarlar başladığından beri bir kere çıktı hava güzel diye ondan beri burun öksürük var valla kapıyorlar sıcak ve rüzgar en tehlikelileri. Sıcak ter yapıyor, soğukta durması daha bile iyi soğuk hasta etmez. Ateş yoksa dikkat et yeter burnunu falan açarsın sürekli bizde ateş yok neyseki
Aynen ya zeytin peynir sıkıntı labne verme dedi bana da güvendiğin bı peynir al ne olur bilmiyorumYumurtayı sade yedirdim. Yarısını falan bir sarının. Bir şeylere katma dedi doktor. Zeytini yumurtayı salatalığı ayrı ayrı yedir dedi. Zeytn denemedik tabi daha. Tuzsuz zeytin bulmam lazım.
Alerjimiz yook işte ama üç gün kuralı koydu ..Alerji icin önemliymiş 3 gün kurali
Ben üç gün dolapta tutuyoruz ısıtıp 37 derecede içiyor normalde buzlukta 3 gün derin dondurucuda 6 ay dışardada 6 saatKızlar buzluktan indirdiğim sütün yarısını kv ısıtmış. Diğer yarısını buzdolabından hiç çıkarmamış. O şekilde çözüldükten sonra süt 3 gün buzdolabında beklese bişey olurmu? Normalde sağılan süt buzdolabında 3 gün bekleyebilir ama bunu bilemedim. Cnm senin genelde bu konuyla bilgin daha iyi. D denizana
Bizim ev sahibi de 35% zam yaptı red ettik tefe tüfeye göre yatırcaz kiramızı düzenli ödüyoruz kendi dava açarsa 3 yılda ancak sonuçlanır ve kaybeder. Şirketin mali müşaviriyle konuştum çıkma dedi böyle yap hiç bişey yapamaz dedi aklında bulunsunKızlar selamlar nasılsınız
Bebiş 5 ay 20 günlük oldu bugün. Ek gıdalara başladım 10 güne yakındır iyi gidiyor da bir şey soracağım kabak, havuç, patates, balkabağı tattık ve meyve elma armut muz artı yogurt karısık gittim biraz. Yanagında söyle bisey cıktı bu egzema mı alerji mi anlamadım bir de siz bakar mısınız?
Ek olarak kızlar, canım sıkkın bu dolar euro artışından ev sahibi çıkmamızı istedi hazirana kadar evi satacakmış ev bakıyoruz. Ev sahibiyle benzer sorunlar yaşayan bu aralar çokmuş bir de üzerine çocukla taşınma derdi eklenecek
Valla bizimki sürünüyor bir de tavşan gibi hopluyor bir şekilde ilerliyor yani geçen yere battaniye serdim hadi oyuncaklarıyla oynasın diye etrafına da barikat kurdum arkamı bi döndüm ki peşimden mutfağa gelmiş bizim mutfak salona çıkıyor direkt kapısı da yok peşimden gelmiş yuh dedim kv diyor eşimi belinden karyolanın bacağına bağlarmış oraya buraya gitmesin diye bana da diyo bağla bi yere oldu köpek gibi tövbe tövbeAynen bende öyle dedim ama çare yok etrafında bulunan şeylere dikkat edicez neyseki emekleyemiyorlar o zaman daha zor
Böyle kabuk kabuk diyemem ama kuru yine de.inşallah öyledir canım bi sürdüm bugün yanağımı dudağımı sıcak geldi bayağı.bazen gece falan da ağlıyor bu ara yoksa rahatsız mı oluyor dedim be bileyim,doktora gideyim bi yazarım sana daBenim kizimda da cikmos canim bunfan bende dun farkettim . dokundum boyle kuru geldi elime acaba mevsim gecisinden kuruyunca mi oldu diye ustune durmadm . sekin ki de mi kuru sanki egzama gibi Allah korusun . nemlerndirici kullansan bi kac gun . ben bisey surmedm daha dogrusu onemsemdm
Laktozsuz sütten peynir yaptım olmadı benimEvet cnm alerji degil bizde bende relaktaz aldim bugün yoğurdu laktozsuz sütten yaptim az önce doktorumuz öyle dedi laktozsuz yogurt aldım ilk mayamizi oyle yaptık diyetisyen sonrasında zaten dogal olur mayan dedi peyniri de laktozsuz sütten yapacakmışım.
Bugün aldım bende daha kalın biseyler günü var bitane almıştım artık zor geliyor astronot tulumlarda robot gibi oluyor çocuklar çift taraf canım bu fermuarlari öyle giydirmek açısından kolay oluyormuşÇift taraflıyı bilmiyorum da içi kürklü dışı kot bir tulumu var onu giydiriyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?