2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Birde cift ttaraflı astronot mont kullanan var mı tavsiye eder misiniz peluş kalın tukumu vardı onu giydiriyorduk. Jokerde midimod felan var.
Çift taraflıyı bilmiyorum da içi kürklü dışı kot bir tulumu var onu giydiriyorum şimdilik

Kızlar yoğurdum cıvık oldu ya ben bu işi beceremiyorum
Mayaladığın süt parmağını azcık yakacak kadar sıcak mı cnm? Şöyle bi dene 7sn dayanacak kadar tutabişiyorsan sıcaklık iyidir. Birde cıvık olsa da üstünü aç sıcak biryerin yanına koy mayalanmaya devam etsin ben peteğin yanına falan koyuyorum. Sonra buzdolabına kaldırırsın

7 sn di cnm qma mutfakta soguktu ondan herhalde doktora dedim böyle oldu ver birsey olmaz dedi verdim sevdi cok şükür laktozsuz normalden sekerli gibi
Mayalanmayı kac saat bekliyorsun cnm

Canım ben de o durumdaki sütü bir gün dolmadan vermeye çalışıyordum
7 sn di cnm qma mutfakta soguktu ondan herhalde doktora dedim böyle oldu ver birsey olmaz dedi verdim sevdi cok şükür laktozsuz normalden sekerli gibi
Mayalanmayı kac saat bekliyorsun cnm
Daha önceden mayalıyor muydun canım.cıvık görünse de buzdolabında illa beklet en az bir gece kıvamlanacaktır.bir de mayalanma süresine takılma o kadar az daha soğuk mayalanmış bir süt daha uzun sürede tutar aç salla hafif baktın cıvık beklet hemen kaldırma dolaba.

Yok cnm ben mayalamazdm hep annem yapardi

Yumurtaya ne ekledin cnm ?

Kızlar ya bayağı canım sıkıldı.Foto attım bakın oğlumun yanağında iki taraflı bunlar var.yeni sayılmaz,doğuştan da degil.birkaçaydır diyebilirim.ama sanki alanı arttı gibi.doktor önemsemedi önceden de göstermiştim.ama akşam öpüp koklarken farkettim ki o bölgelerinde yangı var bir miktar.acaba huzursuz rahatsızlık da veriyo mudur diye düşündüm.ağrısa sızlasa ne diyebilecek belli edebilecek ki dedimTabi ki doktora götüreceğim ama benzerini yaşayan ya da fikri olan var mı(net çıkmadı kırmayıp durduğundan akşam akşam,hafif egzama gibi bi yüzeyi var)

Eklentiler

• 7CE73A3D-3CB0-43F3-A19C-4E738D18BDDB.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 89
Benim kizimda da cikmos canim bunfan bende dun farkettim . dokundum boyle kuru geldi elime acaba mevsim gecisinden kuruyunca mi oldu diye ustune durmadm . sekin ki de mi kuru sanki egzama gibi Allah korusun . nemlerndirici kullansan bi kac gun . ben bisey surmedm daha dogrusu onemsemdm

İnsalalh canım bu distenmidir nedir bı ateş var bende bu akşam covid testi veridm hiç halim yok bı hasta covid çıktı işlemlerini yapmistim eşimde işte arkadaşları çıkıp duruyor umarım bişi yoktur hepimiz dikkat edelim çift maske takicam artık ama boğazım felaket.

Yumurtayı sade yedirdim. Yarısını falan bir sarının. Bir şeylere katma dedi doktor. Zeytini yumurtayı salatalığı ayrı ayrı yedir dedi. Zeytn denemedik tabi daha. Tuzsuz zeytin bulmam lazım.
Aynen ya zeytin peynir sıkıntı labne verme dedi bana da güvendiğin bı peynir al ne olur bilmiyorum

Alerji icin önemliymiş 3 gün kurali
Alerjimiz yook işte ama üç gün kuralı koydu ..
Ben üç gün dolapta tutuyoruz ısıtıp 37 derecede içiyor normalde buzlukta 3 gün derin dondurucuda 6 ay dışardada 6 saat
Bizim ev sahibi de 35% zam yaptı red ettik tefe tüfeye göre yatırcaz kiramızı düzenli ödüyoruz kendi dava açarsa 3 yılda ancak sonuçlanır ve kaybeder. Şirketin mali müşaviriyle konuştum çıkma dedi böyle yap hiç bişey yapamaz dedi aklında bulunsun

Aynen bende öyle dedim ama çare yok etrafında bulunan şeylere dikkat edicez neyseki emekleyemiyorlar o zaman daha zor
Valla bizimki sürünüyor bir de tavşan gibi hopluyor bir şekilde ilerliyor yani geçen yere battaniye serdim hadi oyuncaklarıyla oynasın diye etrafına da barikat kurdum arkamı bi döndüm ki peşimden mutfağa gelmiş bizim mutfak salona çıkıyor direkt kapısı da yok peşimden gelmiş yuh dedim kv diyor eşimi belinden karyolanın bacağına bağlarmış oraya buraya gitmesin diye bana da diyo bağla bi yere oldu köpek gibi tövbe tövbe

Böyle kabuk kabuk diyemem ama kuru yine de.inşallah öyledir canım bi sürdüm bugün yanağımı dudağımı sıcak geldi bayağı.bazen gece falan da ağlıyor bu ara yoksa rahatsız mı oluyor dedim be bileyim,doktora gideyim bi yazarım sana da

Laktozsuz sütten peynir yaptım olmadı benim

Çift taraflıyı bilmiyorum da içi kürklü dışı kot bir tulumu var onu giydiriyorum şimdilik
Bugün aldım bende daha kalın biseyler günü var bitane almıştım artık zor geliyor astronot tulumlarda robot gibi oluyor çocuklar çift taraf canım bu fermuarlari öyle giydirmek açısından kolay oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…