Jinekolojik onloloji cerrahisi kadın hastalıklarıyla alakalı tümör türü yada kanser gibi hastlıklarda cerrahi müdehale yapabilen bölüm canım,normal jinekolog görür senin işiniBende randevu alacaktım ama Devlet hastanelerinde jinekolojik onkoloji cerrahisi die bi klinik var cnm, sen orayamı aldın randuvuyu?
Aslında birşey olmuyor gibi görünse de yatkınlığı var ise uyarmak oluyor altı ay öncesi ek gıdada diye vermeyin diyorlar aslındaKızlar ben ne kadar kizimdan alerji konusunda az çok bir şeyler bilsem de bu çocuğu anlamadım gitti. Ek gıdaya başladığımda yoğurt yumurta hepsini verdim hic sorun olmadı ama 5.aydan sonra verdiklerimden rahatsiz olmaya başladı sanki bende sonradan alerjisi çıktı diye düşünerek süt yumurta diyeti yapıyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Doktor alerjiye yönlendirdi onda da sıra yok napcem
Doktorumuz 1 çay kaşığı olarak zeytinyağını pürelere çorbalarına verebilirsin dedi. Oğlum 3-4 günde kaka yapıyordu şimdi 1 gün yapıyor 1 gün yapmıyor.Ek gıdaya geçen arkadaşlar doktorunuz zeytinyağı ile ilgili miktar belirttimi hazırladıklarımıza ekliyoruz ya.benim oğlan çok sık kaka yapmaya başladı çok da eklemiyorum zeytinyağı ama acaba hiç mi katmasam
Cok gecmis olsun canim benim bebegimde 10 gun oncebgrip oldu .ates yoktu ,oksuruk var hala gecmedi . ates icin enfeksiyona falan bakildi mi baska dr goturme sansin var mi . bu kadar yuksek olur mu bilemedmKızlar yaklaşık bir 3 hafta önce bebeğim grip oldu hal geçmedi geçen hafta antibiyotik başladı doktor bu hafta bıraktık. Ve yine ateşlendi . Bebeğim zirt pırt ateşleniyor ve bu 40°’ye kadar çıkıyor (makat ölçüm) acaba tam gribi geçmedi diğemi arada öksürüyor. Çok korkuyorum artık . Sabah yine 39,7 ydi
Çok gecmi olsuncanim hastalık çok zor bizde yine hastayız inşallah bebeğe geçmez o da dün kustuKızlar yaklaşık bir 3 hafta önce bebeğim grip oldu hal geçmedi geçen hafta antibiyotik başladı doktor bu hafta bıraktık. Ve yine ateşlendi . Bebeğim zirt pırt ateşleniyor ve bu 40°’ye kadar çıkıyor (makat ölçüm) acaba tam gribi geçmedi diğemi arada öksürüyor. Çok korkuyorum artık . Sabah yine 39,7 ydi
Acaba tüye toza alerjisi mi var ? Benm kızımda da gecmeyen ates vardı sureklı hastalanırdı. Meger kediye alerjisi varmıs. Ki basta yoktu sonradan cıktı. Tekrar gotürseniz mi acaba doktora ? Bebeklerde atesten cok korkarım benKızlar yaklaşık bir 3 hafta önce bebeğim grip oldu hal geçmedi geçen hafta antibiyotik başladı doktor bu hafta bıraktık. Ve yine ateşlendi . Bebeğim zirt pırt ateşleniyor ve bu 40°’ye kadar çıkıyor (makat ölçüm) acaba tam gribi geçmedi diğemi arada öksürüyor. Çok korkuyorum artık . Sabah yine 39,7 ydi
Cok gecmis olsun canim benim bebegimde 10 gun oncebgrip oldu .ates yoktu ,oksuruk var hala gecmedi . ates icin enfeksiyona falan bakildi mi baska dr goturme sansin var mi . bu kadar yuksek olur mu bilemedm
Çok gecmi olsuncanim hastalık çok zor bizde yine hastayız inşallah bebeğe geçmez o da dün kustu
Sizi. Çok kötü olmuş covid olabildi mi canım birde hastanede gözetim altında olsa bu ateşle daha iyi olmaz mı götürmüş undur zaten
Kızlar götürdüm geçen hafta işte cro si yüksek çıktı enfeksiyon çıktı kanında üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Üç gün antibiyotik iğne kullandık sonra 6 gün şurup antibiyotik . Ve dün bitti. Gece ateşlendi bugün aynı şekilde tüm gün ateşlendi. Koltuk altından 38 çıkıyor makattan 39.9. Halsiz gibi ama konuşuyor gözü açık yani ateşi takip ediyorum fitil ve kalpol veriyorum doktor atrşlenirse ver demişti. Yarında randevusu var aşı için doktor bakcak zaten ama çok gerildim artık bitmeyen bir ateş allah beterinden korusun ama yani 1 aydır hasta ya toparlayamadı …Acaba tüye toza alerjisi mi var ? Benm kızımda da gecmeyen ates vardı sureklı hastalanırdı. Meger kediye alerjisi varmıs. Ki basta yoktu sonradan cıktı. Tekrar gotürseniz mi acaba doktora ? Bebeklerde atesten cok korkarım ben
Ya seni çok iyi anlıyorum ben de sürekli hastalık çektim yine oldular diye korkuyorum büyüğe hemen antibiyotik kullandık kendin için az da olsa vakit ayırmaya calis dinlen en azından yoksa çok zor oluyor biliyorum eninde sonunda iyilesecekler inşallah tam olarak hastalığı atlamadigi için ateş i devam ediyordur daha antibiyotik etksi bile devam ediyor bence artarsa serumla düşürurler evde bekleme çok olmasa da ateşi bı ağrı kesici ile rahatlar yavrucak canım geçmiş olsunKızlar götürdüm geçen hafta işte cro si yüksek çıktı enfeksiyon çıktı kanında üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Üç gün antibiyotik iğne kullandık sonra 6 gün şurup antibiyotik . Ve dün bitti. Gece ateşlendi bugün aynı şekilde tüm gün ateşlendi. Koltuk altından 38 çıkıyor makattan 39.9. Halsiz gibi ama konuşuyor gözü açık yani ateşi takip ediyorum fitil ve kalpol veriyorum doktor atrşlenirse ver demişti. Yarında randevusu var aşı için doktor bakcak zaten ama çok gerildim artık bitmeyen bir ateş allah beterinden korusun ama yani 1 aydır hasta ya toparlayamadı …
Geçmiş olsun canımKızlar götürdüm geçen hafta işte cro si yüksek çıktı enfeksiyon çıktı kanında üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Üç gün antibiyotik iğne kullandık sonra 6 gün şurup antibiyotik . Ve dün bitti. Gece ateşlendi bugün aynı şekilde tüm gün ateşlendi. Koltuk altından 38 çıkıyor makattan 39.9. Halsiz gibi ama konuşuyor gözü açık yani ateşi takip ediyorum fitil ve kalpol veriyorum doktor atrşlenirse ver demişti. Yarında randevusu var aşı için doktor bakcak zaten ama çok gerildim artık bitmeyen bir ateş allah beterinden korusun ama yani 1 aydır hasta ya toparlayamadı …
Bizimde 2.dişimiz çıktı ve iştah azaldı. Ardarda çıkardı bizimki 1 haftada 2tane falan oldu. Tetagil granül kullanıyorum etkisi 2 saat falan sürüyor ama kesinlikle kurtarıcım oldu. Uyumadan önce veriyorum. Onun dışında burnumuz çoğaldı 2 gündür öksürük var çok az mecbur 10luk enjektörle nazal temizlik yapıyorum korksamda. Dişin çıktığı yer maalesef enfeksiyona açık hale geldiği için ve şuan ne bulsa ağzına götürdüğü için kaçınılmaz gibi birşey hastalanmaması. Ek gıdaya da o yüzden tam geçemedik biz.Ne zamandır yazamıyorum benim büyük kızım yine hasta antibiyotik aldım dün inşallah kardeşine geçirmez ben de çalışıyorum
Diş çıkaran anneler illa hastalık oluyor mu kaç tane cikti bizim ikincide yolda. Yumurta alerjisi çıkmıştı direk tuketmiyoruz onu sadece ek gidada sadece iki üç yemek kasigi daha istekli yiyor ama bu aralar iştahı kaçtı gibi süt konusunda hala gün içi aynı miktarlari içiyolarmi.
Kimi bebek yüzüstü durmayı sevmiyor benim kız gibi. Sevmediği içinde dönmeye çalışmıyormuş. Seninki de yüzüstü seviyor mu bilmem ama bi nedeni de bu olabilir. İsterse dönüyor çünkü ben müdahale etmezsem. Zorlamıyorum bende sağ sol yapıp sırtüstü devam ediyor halaKimi dönüyor yazınca merak ettim dedim geç mi kaldık
Bende suyu bardakla veriyorum dişleri takırdatmayı çok seviyor içmekten ziyadeYok canim dis cikmadi ama kulagiini falan cekistiyo bayadr dr goturdum disten dedi . meme veriyorm sadece cani ne zaman isterse veriyrm 1,5 -2 saatte bir falan istiuo memeye baya duskun masllahama agzinda tutuyo surekli emme halinde degil. Suyu bardakla veriyorm cok az koyuyorm bardaga hic cekmden az az veriyrm masllah alisti basta icemesede .bizimki fazla geliyo bence, kusma var ama fiskirir tarzda falan degil gun icinde ara ara kusuyo . benim kizimda yediklerimizi daha cok begeniyo zaten bende yiyebilecegi seyse tattirym
Masallah, bizim de bir haftadir dis sancimizda var ama gelen giden yokBende suyu bardakla veriyorum dişleri takırdatmayı çok seviyor içmekten ziyade
Bu arada sende mi 11 aralikta dogum yaptin ayni gunmusBende suyu bardakla veriyorum dişleri takırdatmayı çok seviyor içmekten ziyade
Bizimde yiyor şükür de öyle çok değil şimdi yoğurdu sevmişti onuda kustu dişle ilgisi var mı bilmiyorum bugün randevu aldım alerjiye goturcem asida var yaptırmaya korkuyorum ağzını açıyor açıyormus gibi diğeri patlıyorBizimde 2.dişimiz çıktı ve iştah azaldı. Ardarda çıkardı bizimki 1 haftada 2tane falan oldu. Tetagil granül kullanıyorum etkisi 2 saat falan sürüyor ama kesinlikle kurtarıcım oldu. Uyumadan önce veriyorum. Onun dışında burnumuz çoğaldı 2 gündür öksürük var çok az mecbur 10luk enjektörle nazal temizlik yapıyorum korksamda. Dişin çıktığı yer maalesef enfeksiyona açık hale geldiği için ve şuan ne bulsa ağzına götürdüğü için kaçınılmaz gibi birşey hastalanmaması. Ek gıdaya da o yüzden tam geçemedik biz.
Evet aynı gün ama mammiyle büyüyenler erken çıkarabilir diyorlarBu arada sende mi 11 aralikta dogum yaptin ayni gunmus
Yerken öğürebiliyorlar ama yedikten sonra kusması ondan değildir sanmam. Bizim bir kere kustu karnabahardan biraz lifli geldi galiba iyi mi ezemedim bilmem tamamen kusmuştu. Bir daha olmadı başkaBizimde yiyor şükür de öyle çok değil şimdi yoğurdu sevmişti onuda kustu dişle ilgisi var mı bilmiyorum bugün randevu aldım alerjiye goturcem asida var yaptırmaya korkuyorum ağzını açıyor açıyormus gibi diğeri patlıyor
Tetagil ben de kullandım bitti bir kutu etkisi var mı bilmiyorum ama. Tam uyuyor ellerini ağzına götürüyor geri kalkıyor calgel sürüyorum azda olsa dış toplarından almayı düşünüyorum ben de tetagille uğraşmamak için hemde fazla etkisini görmedim ben uyumadan veriyorum yine uyumuyor
Erken dönmesi de tehlikeli vallaha gece bi kalkiyorum yüz üstü dönmüş kalkmis bana bakıyor agizi vs kapanacak diye korkuyorumKimi bebek yüzüstü durmayı sevmiyor benim kız gibi. Sevmediği içinde dönmeye çalışmıyormuş. Seninki de yüzüstü seviyor mu bilmem ama bi nedeni de bu olabilir. İsterse dönüyor çünkü ben müdahale etmezsem. Zorlamıyorum bende sağ sol yapıp sırtüstü devam ediyor hala
Artık büyüdüler ya ondan korkmaya gerek yok sanki. Benimkide battaniyeden uyku arkadaşı var kafasına geçirip uyuyo görsen boğulmuş gibi:) ama alıştı öyle nefes almada sorun olsa duramazdıErken dönmesi de tehlikeli vallaha gece bi kalkiyorum yüz üstü dönmüş kalkmis bana bakıyor agizi vs kapanacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?