İnşallah canım zaten testlerde bisey çıkmadı yumurta harici insallah çıkmaz kusması ondan olabir doe dusundum yedikten sonra babası karnı dolu yatırmış belki ondandır bı ümit bı daha olmazYerken öğürebiliyorlar ama yedikten sonra kusması ondan değildir sanmam. Bizim bir kere kustu karnabahardan biraz lifli geldi galiba iyi mi ezemedim bilmem tamamen kusmuştu. Bir daha olmadı başkasende etki etmediyse diş topları pahalı biraz ama dene istersen. Jeller pek etki etmedi bende. Alerji yoktur inş
Anladım cnm. Gerek kalmadı. Kendisi yaptı dün.Bebek kulak çöpü varya cnm onu zeytinyaga batırıp makati masaj gibi yapiyorum . Defne kendini cok zorladi ondan yaptim cnm
Ben parmağıma alıp diş etlerine sürerek veriyorum hem masaj yapmış gibi oluyor. İlk bende ağzına boşaltmaya çalışmıştım da öğürmüştüİnşallah canım zaten testlerde bisey çıkmadı yumurta harici insallah çıkmaz kusması ondan olabir doe dusundum yedikten sonra babası karnı dolu yatırmış belki ondandır bı ümit bı daha olmaz
Dış topları daha etkili oluyomus tetagille güzelde agzinda tutup eritmesi gerekli sanırım ben biraz su veriyorum ogurek gibi oluyor bazen.
Agizlarina pütürlü gelince bizimkide oguruyor bı de bizim yediklerimizi daha severek yiyor bi öyle dene istersen.
Evet ben tamda kv dedigi gibi yapiyrm . peynir, yumurta sarisi ne denk gelirse elimle az bi veriyrm ilk zamanlar korktum bogulur falan diye .midesi falan bulaniyidu simdi gayette severse yiyo masllah. Arada ekmek banip veriyrm yemeklerin suyuna hosuna gidiyo . denemek istersen diye soyluyrm zamanla alisiyo . hep pure verirsen ilerde daha cok sikinti olur puturlu yemek istemez .Kızlar ben yine bi soruyla geldimbiz ek gıdaya tam gaz geçtik artık kaşık maması falan veriyodum ama kv sürekli yemeğin suyundan ver ekmek içi bandır ekmek ver falan deyip duruyo ama bizimkisi ağzına katı bi şey girince hemen öğürüp kusma moduna geçiyor kusuyo diyorum sen ver alışır o diyo biraz önce yumurta sarısını azcık yağla ezip veriyim dedim yine aynı şekilde 3-4 defa kustu tam diyorum oh diliyle ezmeyi öğrendi biraz yiyo ondan sonra hepsini kusuyo yumurta sarısından da değil haşlanmış patates ezip vermiştim yine aynı şekilde kustu kabak ezdim verdim o da aynı şekilde nasıl olacak bu iş çözemedim erken mi acaba büyüdükçe geçer mi bu
Aynı dert bende de var ama yumurta sarısını zeyrinyağı değilde biraz sütümle yada suyla ıslatıp verdim yemişti. Fazla zeytinyağı ishal var bizde şuan dişten dolayı veremiyorum.Kızlar ben yine bi soruyla geldimbiz ek gıdaya tam gaz geçtik artık kaşık maması falan veriyodum ama kv sürekli yemeğin suyundan ver ekmek içi bandır ekmek ver falan deyip duruyo ama bizimkisi ağzına katı bi şey girince hemen öğürüp kusma moduna geçiyor kusuyo diyorum sen ver alışır o diyo biraz önce yumurta sarısını azcık yağla ezip veriyim dedim yine aynı şekilde 3-4 defa kustu tam diyorum oh diliyle ezmeyi öğrendi biraz yiyo ondan sonra hepsini kusuyo yumurta sarısından da değil haşlanmış patates ezip vermiştim yine aynı şekilde kustu kabak ezdim verdim o da aynı şekilde nasıl olacak bu iş çözemedim erken mi acaba büyüdükçe geçer mi bu
Bende başta biraz tadım yaptırdım baktım sürekli yapamıyorum ona göre bizimkilerden de verdim arada ama baharatta koymuş oluyordum. Neyse devam edeceğim yine biraz düzelsin şu dişler inşEvet ben tamda kv dedigi gibi yapiyrm . peynir, yumurta sarisi ne denk gelirse elimle az bi veriyrm ilk zamanlar korktum bogulur falan diye .midesi falan bulaniyidu simdi gayette severse yiyo masllah. Arada ekmek banip veriyrm yemeklerin suyuna hosuna gidiyo . denemek istersen diye soyluyrm zamanla alisiyo . hep pure verirsen ilerde daha cok sikinti olur puturlu yemek istemez .
Ben acisiz yapiyorm kimyon ve karabiber arada atiyorm. Tuz normalde de az kullaniyrm zaten bi sorun yasamdm sukur . zaten tadimlk ne olcak ki . dr soyledm bisey demedi .Bende başta biraz tadım yaptırdım baktım sürekli yapamıyorum ona göre bizimkilerden de verdim arada ama baharatta koymuş oluyordum. Neyse devam edeceğim yine biraz düzelsin şu dişler inş
Bende pişmeden azcık ayırıp öyle atayım baharatları bakayım tatsız tuzsuz da sevecek mi:)Ben acisiz yapiyorm kimyon ve karabiber arada atiyorm. Tuz normalde de az kullaniyrm zaten bi sorun yasamdm sukur . zaten tadimlk ne olcak ki . dr soyledm bisey demedi .
Cnm bi önerim yok ama cok zor bu alerji işleri insanı cok yoruyor 1 aydir beni dolapta tutulmasi gereken damlayla gezdirdiler her emzirmede vermem gerekmis buz kalıplarıyla gezdim yeri geldi bir yere gitmedim. Bugun dedim ben yapamam böyle baska verin cok şükür dolapta olmayan bir damla verdiler. Laktozsuz yoğurtla uğraşmam gerek 1 aya kalmaz laktozsuz peyniri de ben yapacağım Allah yardımcımız olsun dışarıdan göründüğü gibi degil çocuk büyütmek zorBugün doktora gittik alerji maması verdi iki hafta dene dedi testlerde bir şey yokmuş tepkiye bakalım dedi de iki üç haft kusmadigi oluot hayatta icmezde o mamayi napsam bilmiyorum ya yoksa boş yere deniycez iki hafta sonra devam etmeye karar verirsek bana vitamin verecekmis sütüm zaten az kendi doktoruna gidip sormalimiyimm
Ben direk boşaltıyoruz alışmıştı canım belki ondan işe yaramadı alerji zaten varsa rahatsız ediyor yoksa bişi yapmaz diye biliyorum ama tabi beklesin biraz dış ile zor herşeye ağlıyolar çok sinirlilerBen parmağıma alıp diş etlerine sürerek veriyorum hem masaj yapmış gibi oluyor. İlk bende ağzına boşaltmaya çalışmıştım da öğürmüştü
Birşey yediremediğimde bende bizim yemeklerden tattırdım az da olsa severek yedi ama ondada alerji olur mu korkusu var işte. 1hafta daha bekleyeyim 6ay doluyor daha rahatlar inş yemesi
Amin canım inşallah çok zor görünen bi tepki hastalık ve kusma dışında yok gibi memeyi zaten bıraktıCnm bi önerim yok ama cok zor bu alerji işleri insanı cok yoruyor 1 aydir beni dolapta tutulmasi gereken damlayla gezdirdiler her emzirmede vermem gerekmis buz kalıplarıyla gezdim yeri geldi bir yere gitmedim. Bugun dedim ben yapamam böyle baska verin cok şükür dolapta olmayan bir damla verdiler. Laktozsuz yoğurtla uğraşmam gerek 1 aya kalmaz laktozsuz peyniri de ben yapacağım Allah yardımcımız olsun dışarıdan göründüğü gibi degil çocuk büyütmek zor
Bizin kakadan çıktı cnm test olarak damla sayesinde rahatladi cok şükür alerjisi yokAmin canım inşallah çok zor görünen bi tepki hastalık ve kusma dışında yok gibi memeyi zaten bıraktı
Bir de Guvenemiyirum iki hafta çocuğuma bunu yapmak istemiyorum yoksa önemli değil çok yipranacak normal mamanın tadını sevmeyen bir bebek bunu nasıl sevecek
Sütüm zatenn azaldı.. sizin sadece laktoz intoleransi olduğu kesin mi. Test yaptırdınız mi canım ben güvenmiyorum bı öyle diyorlar bı böyle relektaz mi vermişlerdi.
Sizinde çok kusuyordu defne hatirladigim zaman kustugu zaman demi iki haftadır mama veriyorum kusma yoktu günde bı iki defa. Birden yoğurtla oldu. Öyle olsa mamaylada kusar gibiCnm bi önerim yok ama cok zor bu alerji işleri insanı cok yoruyor 1 aydir beni dolapta tutulmasi gereken damlayla gezdirdiler her emzirmede vermem gerekmis buz kalıplarıyla gezdim yeri geldi bir yere gitmedim. Bugun dedim ben yapamam böyle baska verin cok şükür dolapta olmayan bir damla verdiler. Laktozsuz yoğurtla uğraşmam gerek 1 aya kalmaz laktozsuz peyniri de ben yapacağım Allah yardımcımız olsun dışarıdan göründüğü gibi degil çocuk büyütmek zor
Her mama icisinde kustu mu canım kakada bizde baktiralim öyleyse sorayım nerede yaptırdınız nasıl bı test. Belki sadece basit bı laktoz intoleransi yani. Çok sevindim sizin adınızaBizin kakadan çıktı cnm test olarak damla sayesinde rahatladi cok şükür alerjisi yok
Defne de mamayi hic sevmedı normal olanları uykuluyken içerdiğinde büyük qdam gibi kustu hep laktoz intoleransında oluyormuş böyle
Yogurttandir cnm hep kusardi ilk 3 4 ay beni emdikten sonra cok kustu ondan kilo alimida yavaşladı . Kakada mukus kötü koku köpüklü ve arada kan olurdu kan özellikle köy yoğurdunu kendim yiyince olurdu. 3 tane tüp vermistim cnm gaita idi biri diğerlerini hatırlamıyorumSizinde çok kusuyordu defne hatirladigim zaman kustugu zaman demi iki haftadır mama veriyorum kusma yoktu günde bı iki defa. Birden yoğurtla oldu. Öyle olsa mamaylada kusar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?