Bize de olmuştu boynunun iki tarafında kabartılar oldu ishal oldu 7-8 defa kakasını yaptı pişik oldu felaket hem de bi de sürekli poposunu sildiğimizden tahriş oldu kanadı sonra ertesi gün diş çıkardı 3 dişi var 3unde de böyle oldu ama her bebek farklı o yüzden bilemiyorumalerji konusunda bilgisi olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum.
Kızımda bikaç gündür alerji belirtileri var sanki.
Sürekli kaka yapıyor, günde 6-7 kaka oluyor. Bazen kakada kan görüyorum. Gürültülü oluyor. Pişik var.
Bunlar alerji belirtisi mi ? Durup dururken neden böyle şeyler başladı ? Değişik olarak ıspanak yedi. Onun dışında sağlık ocağının verdiği Demir damlasını kullanmayı unutmuşum ona başlamıştım bu aralar. Onun etkisi mi yoksa? Doktora gitmeli miyim?
Ucunu çıkarana kadar 1 hafta falan huysuzlaniyo ucu çıkınca rahatliyolar biraz dahaalerjiydi sanırım. 3 gündür muz peynir yumurta ekmek dışında ek gıda vermedim. Sadece emdi hatta mamayı bile istemedi. Şimdi normale döndü gibi. Pişik iyileşti, kan yok artık. Ispanak ilginç şekilde alerjenmiş. Hiç beklemezdim beni hayal kırıklığına uğrattı ıspanak
Bir de Dişi çıkacak sanırım şişmiş baya. Gece Uykuları bölünmeye başladı. Yorgun ve uykusuzuz bu aralar. Bu diş ne zaman çıkar acaba? Yani bi hafta bi ay aşağı yukarı ne kadar sürer?
Her anne her bebek aynı değil tabiki. Herkes kendine göre, kriterlerine göre hareket etmeli. Ne güzel seninki öyle alışmış öyle devam ediyor, bizim düzenimizde bu şekildeKesinlikle katılıyorum emzirmek hiç kolay değil ama insan bi noktada kendi sağlığını da düşünmek zorunda kalıyor... Ben emzirmeye devam ederken artık bayılmaya başlamıştım bi kaç defa acile gittik psikolojikte değil vücudunda hiç bir şey kalmamış iflas ediyosun dedi doktor öyle karar verdik bıraktık. Zaten emzirirken çok zayıftı yetemiyordum emzirmeyi bıraktım bi serpildi atıldı, ek gıdaya da başlayınca iyice boy attı kilosu ideal seviyeye geldi o yüzden pişman değilim böylesi daha hayırlıymış. Yatak ayırma konusunda da kendime bağımlı hale getirmek istemedim işe başlıcam günün 12 saati annemde kalıcak anneme yorgunluk olmasın diye yaptım biraz da. Çok şükür şimdi anneme bırakıyorum dönüp bana bakmıyo bile beni nereye bırakıyosun diyetam istediğim kıvama geldi yani çok şükür
Ne kadar uyuyor peki akşam kaçta yatıp sabah kaçta kalkıyor?Kızlar bizim bebek 7 buçuk aylık gündüz tek uyku uyuyor nasıl dayanıyor anlamıyorum uyuması için 4 5 saat geçmesi lazım uyandığının üzerine
Akşam 8 de yatıyor sabah 8 buçuk 9 da uyanıyor uyuduğunda da gün içerisinde en fazla 2 saat uyuyor bilmiyorum ben mi bi yerde hata yapıyorum uyutamıyorum mu acaba diyorumNe kadar uyuyor peki akşam kaçta yatıp sabah kaçta kalkıyor?
Selim haftaya 8 aylık olacak bazen 2 bazen 3 uyku yapıyor saat düzeni pek yok, mesela bugün 3 kere uyudu 3.uykuyu 18.30 da uyudu saat 21.00e geliyordu uyandı
Gece uykusu güzelmiş Gündüz de 2 saat uyuması bence yeterli geliyor olmalıAkşam 8 de yatıyor sabah 8 buçuk 9 da uyanıyor uyuduğunda da gün içerisinde en fazla 2 saat uyuyor bilmiyorum ben mi bi yerde hata yapıyorum uyutamıyorum mu acaba diyorum
Benim kizimda 22 gibi yatiyor sabah 10 da kalkiyor gece uykusunu guzel aldiklari icin 14 gibi yatiyor 2 saat civari uyuyor sonra yine aktiflesiyorAkşam 8 de yatıyor sabah 8 buçuk 9 da uyanıyor uyuduğunda da gün içerisinde en fazla 2 saat uyuyor bilmiyorum ben mi bi yerde hata yapıyorum uyutamıyorum mu acaba diyorum
Selam canım nasılsın iyimisin çocuklar nasıl?Selam kızlar beni unutmadiniz inş sizleri hic unutamadım desdeklerinizi yardımlarınızı iyisiniz dır hepiniz ins
Yaptırdım 7.ayda . Yakın bir arkadaşm cocugunda cok sorun yasadı menenjitten aylarca hastanede yattılar ve en sonunda el ve ayakları kesildi cocugun daha 2 yasındaydı. Acıkcası cok onemli ve kıs ayındayız yaptırma taraftarıyım. 9.ay ve 11.ayda da yapılacak nasıpseKızlar selam, herkes menenjit aşısını oldu mu? Yaptırmyan yaptıranlar kimler? Özel aşı ya bende tereddütte kaldım
Hangi marka tercih ettiniz acaba nimerix miYaptırdım 7.ayda . Yakın bir arkadaşm cocugunda cok sorun yasadı menenjitten aylarca hastanede yattılar ve en sonunda el ve ayakları kesildi cocugun daha 2 yasındaydı. Acıkcası cok onemli ve kıs ayındayız yaptırma taraftarıyım. 9.ay ve 11.ayda da yapılacak nasıpse
Doktorumuz bexsero onerdi.Hangi marka tercih ettiniz acaba nimerix mi
Canım bizimde egzama var yüzünde kolunda bacağında. Dermatoljiyie götürdüm ben. Kortizonlu krem verdi 5 gün sabah akşam hafif nemli iken sür dedi. 5 gün de azaldı.sonra hametan devam et dedi. Yanağında ki egzama geçti başka yerde cıktı. Bu şekilde devam ediyor bakalim.ben doğduğundan beri bioderma kullanıyorum
Anladım bizim sadece yanağında var, abisinin de öyleydi küçükkenCanım bizimde egzama var yüzünde kolunda bacağında. Dermatoljiyie götürdüm ben. Kortizonlu krem verdi 5 gün sabah akşam hafif nemli iken sür dedi. 5 gün de azaldı.sonra hametan devam et dedi. Yanağında ki egzama geçti başka yerde cıktı. Bu şekilde devam ediyor bakalim.ben doğduğundan beri bioderma kullanıyorum
Ben bulamadım sebebiniKizlar alerjik egzama bizde de var. Besin testi negatif çıktı. Kremleri kullanıyorum ve diyet yapıyordum, dr sırayla aç dedi ve actikca egzama cikmadj.ama iki gündür tereyağı ve kaşar yedim çocuk ağlamaktan mahvoldu.sizin besin ve egzama ilişkisi nasıl?
Ben mustela kullanıyorum canım çok da farketmedi açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?