2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bize de olmuştu boynunun iki tarafında kabartılar oldu ishal oldu 7-8 defa kakasını yaptı pişik oldu felaket hem de bi de sürekli poposunu sildiğimizden tahriş oldu kanadı sonra ertesi gün diş çıkardı 3 dişi var 3unde de böyle oldu ama her bebek farklı o yüzden bilemiyorum

Ucunu çıkarana kadar 1 hafta falan huysuzlaniyo ucu çıkınca rahatliyolar biraz daha

Her anne her bebek aynı değil tabiki. Herkes kendine göre, kriterlerine göre hareket etmeli. Ne güzel seninki öyle alışmış öyle devam ediyor, bizim düzenimizde bu şekilde Allah hepsine can beden sağlığı versin. Gerisi yoluna girer inş

Kızlar bizim bebek 7 buçuk aylık gündüz tek uyku uyuyor nasıl dayanıyor anlamıyorum uyuması için 4 5 saat geçmesi lazım uyandığının üzerine

Kızlar bizim bebek 7 buçuk aylık gündüz tek uyku uyuyor nasıl dayanıyor anlamıyorum uyuması için 4 5 saat geçmesi lazım uyandığının üzerine
Ne kadar uyuyor peki akşam kaçta yatıp sabah kaçta kalkıyor?
Selim haftaya 8 aylık olacak bazen 2 bazen 3 uyku yapıyor saat düzeni pek yok, mesela bugün 3 kere uyudu 3.uykuyu 18.30 da uyudu saat 21.00e geliyordu uyandı

Ne kadar uyuyor peki akşam kaçta yatıp sabah kaçta kalkıyor?
Selim haftaya 8 aylık olacak bazen 2 bazen 3 uyku yapıyor saat düzeni pek yok, mesela bugün 3 kere uyudu 3.uykuyu 18.30 da uyudu saat 21.00e geliyordu uyandı
Akşam 8 de yatıyor sabah 8 buçuk 9 da uyanıyor uyuduğunda da gün içerisinde en fazla 2 saat uyuyor bilmiyorum ben mi bi yerde hata yapıyorum uyutamıyorum mu acaba diyorum

Akşam 8 de yatıyor sabah 8 buçuk 9 da uyanıyor uyuduğunda da gün içerisinde en fazla 2 saat uyuyor bilmiyorum ben mi bi yerde hata yapıyorum uyutamıyorum mu acaba diyorum
Benim kizimda 22 gibi yatiyor sabah 10 da kalkiyor gece uykusunu guzel aldiklari icin 14 gibi yatiyor 2 saat civari uyuyor sonra yine aktiflesiyor

Kızlar selam, herkes menenjit aşısını oldu mu? Yaptırmyan yaptıranlar kimler? Özel aşı ya bende tereddütte kaldım
Yaptırdım 7.ayda . Yakın bir arkadaşm cocugunda cok sorun yasadı menenjitten aylarca hastanede yattılar ve en sonunda el ve ayakları kesildi cocugun daha 2 yasındaydı. Acıkcası cok onemli ve kıs ayındayız yaptırma taraftarıyım. 9.ay ve 11.ayda da yapılacak nasıpse

Hangi marka tercih ettiniz acaba nimerix mi

N NilPerisi merhaba egzama ile ilgili yeni bişi varmı bizimki büyüdü sanki biraz, doktora da gitmedim vereceği kortizonlu merhem o da 3 gün sür dicek... Mustela alacağım demiştin aldın mı ismi ne tam olarak? Birde banyosunda ne kullanıyorsun şampuan jel falan?

Canım bizimde egzama var yüzünde kolunda bacağında. Dermatoljiyie götürdüm ben. Kortizonlu krem verdi 5 gün sabah akşam hafif nemli iken sür dedi. 5 gün de azaldı.sonra hametan devam et dedi. Yanağında ki egzama geçti başka yerde cıktı. Bu şekilde devam ediyor bakalim.ben doğduğundan beri bioderma kullanıyorum

Anladım bizim sadece yanağında var, abisinin de öyleydi küçükken

Selamlar bizimki de büyüdü dermatologa gittik ayrıca yüzünün farklı yerlerinde arada hararetlenip sonra azalan yanık gibi kızarıklarda vardı. Doktor atopik dermatit bazen alevlenebilir bazen azalır yanagındaki de alerjik egzama dedi.

Kortizonlu krem verdi ve ek gıda dönemi ve salyalardan da artabileceğini söyledi. Bebek temizleme pamuğuyla yüzünü siliyorum asla ıslak mendil yok. Yüzünü dermoskin babycare probiyotikli krem 50 ml ile nemlendiriyorum günde 3-5 kezle basla dedi bir de kortizonlu krem 5 gün kullandım. Egzama kayboldu sayılır yüzü daha iyiye gidiyor. Temizleme ve nemlendirme altın kural dedi. Nemlendiriciden cok memnun kaldım onla devam edeceğim. Mustelayı da sordum doktora benim verdiğim daha tedavi edici onarıcı bu duruma uygun dedi. Ama bazen alakasız yerleri kızarıyor alerjık cocugum

Kizlar alerjik egzama bizde de var. Besin testi negatif çıktı. Kremleri kullanıyorum ve diyet yapıyordum, dr sırayla aç dedi ve actikca egzama cikmadj.ama iki gündür tereyağı ve kaşar yedim çocuk ağlamaktan mahvoldu.sizin besin ve egzama ilişkisi nasıl?

Ben bulamadım sebebini

Ben mustela kullanıyorum canım çok da farketmedi açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…