Gerçekten ya kanama bile aynı gün başladı galiba önce Dr a gittim boş kese kürtaj sonra ikiz sonra tek kese sonra kanama alanı şimdi bida ikiz eşim diyor bu ne adamı oyuncak ettiler bı öyle bı böyle ya bide hadi diyelim kese yok tek bebek o zaman gösterdiği şey kanama alanı mi ?kanamam kesildi tehlikem geçti azaldı diye düşünüyordum
Benimki iptal oldu hastanede hasar vardı, 7 haftayı geçtim ama hala duyamadım kalbi sağlıklı bir gebelik mi neler oluyor bilmiyorum. Çok üzülüyorum depremdende çok etkilendim inşallah bebek iyidir dua edin bana kızlar sağlıkla duyayım
Koyulaşması hcg nin arttığını gosteriyor bende bu testle takip ettim seninki gibi çıktı ana adetime 6 gün varken başladım kan testim 52 cıktı dr hcg takibi etti 241 görünce artık normal gebelik dedi seyrinde ilerliyor dedi adetini 1 yada 2 hafta geçince kesen gözükür canım benim öyle oldu
Teşekkür ediyorum zaten cumartesi gününe randevu aldım doktora salı günü de sağlık ocağına kan vericem tekrar artış var mı diye 400 500 çıkması gerekiyor inşallah sorun yoktur gebeliğin ilk aylari stresli oluyor
Teşekkür ediyorum zaten cumartesi gününe randevu aldım doktora salı günü de sağlık ocağına kan vericem tekrar artış var mı diye 400 500 çıkması gerekiyor inşallah sorun yoktur gebeliğin ilk aylari stresli oluyor
Kızlar bugun Baska bi doktora gittik embriyo var hatta 3.58 mm boyu dedı yolk sac cok saglılıklı gorunuyor dedı kesınlıkle bos gebelık deıl dedı, dün görülmedi dedim o da emın olmak ıcın pazartesi beta ıstedı salı tekrar bakıcak, sakın kürtaj olma dedı, molar gebelık de soz konusu deıl dedı, biraz umutlandım hatta yolk saca bitişik gösterdi bak bu dedı, dun onu hıc gormedık
Kızlar bende size birşey soracağım demin hastaneye gittim idrarda yanma vardı baya kötü kadın doğum da kontrol istediler oraya gittim ebe hanım ultrason da baktı iki tane kese var ikisininde içi dolu gözüküyor dedi kalp atışı az aldım dedi cihaz eski bide idrar torbası boş olduğu için fazla alamadım dedi daha önce 2 kese olup birinin boş olduğunu söyledi Dr hatta kanamam da o kesenin dusmesine bağlandı Dr ikinci keseyi göremiyorum demişti uff kafam karıştı sizce ebe mi doğru Dr mu yaa böyle birşey yaşayan duyan varmi
Merhaba bugün 6+6 yum. Geçen hafta salı kese gözüktü haftaya kalp atışı ıcın gel dedi doktor. Kızım hasta bu ara gıdemedım. Ama 2 3 gündür bomboş hissediyorum tek sıkıntı bulantılı mide yanması ama içimde hep kötü bir düşünce. Geçen sene bu dönem yine hamileydim kalp atışını 29 Ekim’de duymuştum Kasım’da kaybettim kalbi durmuştu sanırım yine aynı sayı yaşamak korkutuyor beni.
Faranjit gibi mi, uyanınca kesik kesik oluyor gün içinde cogunlukla yatarken tekrar baslıyor resmen boğazım yanmış yara var gibi sizin de öyle mi? İlac vs basladınız mı nasıl basa cıkıyorsunuz
Faranjit gibi mi, uyanınca kesik kesik oluyor gün içinde cogunlukla yatarken tekrar baslıyor resmen boğazım yanmış yara var gibi sizin de öyle mi? İlac vs basladınız mı nasıl basa cıkıyorsunuz
İlk kez bugun gece oldu, uyuyamadım bile dogru duzgun, dedıgım gıbı ben en son 9 yasında kustugumu hatılrıyorum, bogazım mide sıvısından ötürü tahriş oldu, cubuk kraker yedım sabaha kadar birer ikişer, su an bile yiyorum