2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kanama olmasa bile kanama alani olabiliyor benim kizimda vardi

İnşallah duyarsın canım etkilenmek konusunda çok haklısın dün hayatım boyunca ağlamadığım kadar agladım şoktan dolayı yaa

Teşekkür ediyorum zaten cumartesi gününe randevu aldım doktora salı günü de sağlık ocağına kan vericem tekrar artış var mı diye 400 500 çıkması gerekiyor inşallah sorun yoktur gebeliğin ilk aylari stresli oluyor

Hemde ne stresli kalp atışını duyduğum halde hala stresliyim ya birşey olursa diye

Benim 4.00 dı ekranda doktor gördü kalp atışını 3.58 erkendir belki
Bence yeni olduğunu bildiğin bir hastaneye git cihazlar yeni olur orda

Merhaba kızlar
6. Haftamdayım midem fena yanıyo, iştahım kapalı ve mide asidim yukarı cıkıyor boğazımı tahriş etti böyle bişey yaşayan var mı

Merhaba bugün 6+6 yum. Geçen hafta salı kese gözüktü haftaya kalp atışı ıcın gel dedi doktor. Kızım hasta bu ara gıdemedım. Ama 2 3 gündür bomboş hissediyorum tek sıkıntı bulantılı mide yanması ama içimde hep kötü bir düşünce. Geçen sene bu dönem yine hamileydim kalp atışını 29 Ekim’de duymuştum Kasım’da kaybettim kalbi durmuştu sanırım yine aynı sayı yaşamak korkutuyor beni.

Mide bulantısı İle uyandım, ilk kez kustum kafamı yastığa koymaya korkuyorum geri gelir diye, ben hayatımda en son 3.sınıfa gıderken kusmustum

Şu an yaşıyorum, mahvoldu bogazım biraz cıkarınca rahatladım
Faranjit gibi mi, uyanınca kesik kesik oluyor gün içinde cogunlukla yatarken tekrar baslıyor resmen boğazım yanmış yara var gibi sizin de öyle mi? İlac vs basladınız mı nasıl basa cıkıyorsunuz

Merhaba kızlar
6. Haftamdayım midem fena yanıyo, iştahım kapalı ve mide asidim yukarı cıkıyor boğazımı tahriş etti böyle bişey yaşayan var mı
Benimde öyle midem çok yanıyor ve mide bulantısı başladı uykumdan uyandım acayip bulanıyor kussam rahatlicam kusamiyorum

Faranjit gibi mi, uyanınca kesik kesik oluyor gün içinde cogunlukla yatarken tekrar baslıyor resmen boğazım yanmış yara var gibi sizin de öyle mi? İlac vs basladınız mı nasıl basa cıkıyorsunuz
İlk kez bugun gece oldu, uyuyamadım bile dogru duzgun, dedıgım gıbı ben en son 9 yasında kustugumu hatılrıyorum, bogazım mide sıvısından ötürü tahriş oldu, cubuk kraker yedım sabaha kadar birer ikişer, su an bile yiyorum

Canım çok sevindim ben hala duyamadım çok üzülüyorum İzmir’in normalleşmesini bekliyorum doktorum bekle dedi
Coook cook gecmis olsun insallah duyarsiniz cook guzel bir duygu bu kotu gunlerde gecer allaha emanet olun kendinize iyi bakin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…