2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Günaydın inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

Yüzük testi nasıl oluyor acaba canım ya onu hiç duymadım da benimde oglumda bulantilarim coktu hiç bişey yiyemez haldeydim bunda da bulantim var ama çokta istahliyim dunyalari yiyorum doymuyorum bulantılar oglimdaki gibi fazla değil sükür

Inşallah iyi haberler alirissin canım

Bende saglik ocagina gittim dr mantar olabilir bazen yanma akıntı yapmaz dedi ama krem falan yazamam hamilesin dr un yazsin dedi. Idrar tahlili yapmadı bende kan alan hemşireye sordum enfeksiyon varsa kanda çıkar zaten dr enfeksiyon da istemiş kandan dedi progestan ilacım bitti onuda yazmadı biz hamileye ilaç yazamayız doktorunun yazması lazım dedi kullandığım halde yazmadı çok ilginç zaten kendi aile hekimim degildi

Saç teline alyansını takıyorsun saç telinin iki ucundan tutup alyansını avuç içine koyuyosun.hiç hareketsiz kaldırıyosun 15 cm kadar kendi hareket etmeye başlıyor eğer daire çizerse kız dikine gidip gelirse erkek ama ilk çocuğundan itibaren sayıyosun mesela benim bir kız bir oğlan doğru çıkıyo 3.ye hep kız diyo.ilk çocuğunsa 1kere yapıyosun 2.yse 2 defa yapıyorsun 3 se 3 defa.yaptığım herkeste doğru çıkıyo annemde bile

Anladım ben de kullanıyorum 7 haftaligim. Protein s düşüklüğü ve 4g4g çıkmıştı. Kimyasalın ve 18 haftalıkken bebeğim hastaydı. Sizin hangi genleriniz de var acaba
Canım benim 2 tane 7 haftalık kaybım birde 12 haftalık kaybım var kalp atışı oluşuyo ve sonra duruyo ne yazıkki.Bendede sadece protein s düşüklüğü çıkmıştı diğerleri hep normal çıktı erciyes üniversitesinde yaptırmıştım 2014 de dr yediğimiz gdolu gıdalardan artık insanlarda bu durumun arttığını söylemişti.Yoksa ailemde herhangi bi pıhtılaşma bozukluğu yok.ne kadar doğru bilemiyorum canım

Benim ileri geri gitti bakalım erkek mi olacak

Anladım çok geçmiş olsun size sadece iğne mi verdiler

Biz zaten ne yiyip ne içeceğiz şaşırdım dr banada dedi yediğimiz gıdalardan hamile kalmakta zorlaştı gebelikte risklesti diye

Kadın doğum doktoruna sordum ben oda yazmadı erken gebelikte veremem dedi.

Kadın doğum doktoruna sordum ben oda yazmadı erken gebelikte veremem dedi.
Progestan mı bende lekelenme olduğu için fitil olarak vermişti bırakta demedi devam et demedi bitti dedim tekrar yazdı ama şimdi kullanamıyorum bittiği için çarşamba sorcam devam edeyim mi diye

Evet 2 erkek anası olmak kolay mı bee
Benim oğlum erkek istiyor bide
Kız evlat öz evlattır. Erkekler geneli hayırsız oluyor ya gördüğüm kadarıyla. Kız evlat gibi yok. Kız istiyorum Allah izin verirse. Ama tabi nasip sağlıklı olsun da

Nasıl ya hiç şikayetiniz yok mu gerçekten. Ben de aşırı tuvalete gidiyorum ve aşırı susuyorum.bizde mi test yaptıralım yani

Merhabalar çok geçmiş olsun kayıplarımız için acaba bebeğin kalp atışı durunca bunu nasıl anlıyorsunuz

Merhabalar çok geçmiş olsun kayıplarımız için acaba bebeğin kalp atışı durunca bunu nasıl anlıyorsunuz
Sağol canım 7 haftalık olanın birini aşırı kanamalı geçirmiştim bir defa duymuştum kalp atışı vardı en son ultrasonda yoktu ve kese bozulmuştu.Diğer 7 haftalığı hiç anlamadım kanama yoktu gayet iyi gibiydi başlangıçta 1 haftada o kesede bozulmuştu.12 haftalıkta direk hissettim malesef çok bulantım vardı ve birden kesilmişti ertesi gün gittiğimde kalbi durmuştu.Ama bu bende kan pıhtılaşması olduğu için olan birşey sağlıklı insanlarda olan bir durum değil.Gebeliğimi öğrenir öğrenmez iğneye başladığım zaman sorun olmadı.

Progestan mı bende lekelenme olduğu için fitil olarak vermişti bırakta demedi devam et demedi bitti dedim tekrar yazdı ama şimdi kullanamıyorum bittiği için çarşamba sorcam devam edeyim mi diye
Yok ben ondan hiç kullanmadım. Mantar için bişey vermiyorlar. Bende de sarı akıntı var ilaç veremem dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…