Günaydın inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Kizlar gunaydinn 6+2 günlük hamileyim çok şükür. Bugün kontrolum var daha keseyi kalp atışıni görmedik ilk defa gidiyorum. Progestan fitil kullanıyorum vajinadan. Gece biraz pembemsi leke geldiUmarım bişey yoktur. Dua edin benim için lütfen . Saat 11 gibi kontrole gidicegim insaAllah
Yüzük testi nasıl oluyor acaba canım ya onu hiç duymadım da benimde oglumda bulantilarim coktu hiç bişey yiyemez haldeydim bunda da bulantim var ama çokta istahliyim dunyalari yiyorum doymuyorum bulantılar oglimdaki gibi fazla değil sükürGünaydın bu arada herkesebulantı hakkında okadar şey yaptım ki hiçbiri fayda etmiyo bana midem aşırı kötü 3 haftadır çok kötü geçiyo çıkarmamak için direniyodum artık dün olan oldu tutamadım.Valla dayanamıcam ya artık Şimdi araştırırken medikal bi bileklik gördüm bulantı bilekliği bulursam alıp deneyeceğim sizlere yazarım.Cinsiyette bulantı farklarınıda tecrübe ettiğim kadar kızımda hafif bulantılarım oldu tiksinme gibi oğlumda biraz daha fazlaydı.bu 3.cinsiyeti neyse artık kat kat fazla hepsinden. Bende tüm testleri denedim hepsinde kız çıkıyo ama birtek yüzük testine inanıyorum.
Kanama yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun acil şifalar benimde 2 hafta kadar hep kanama alanı vardı kese yanında çok şükür geçti inşallah geçecektir ama dinlenmek çok önemli.
Anladım ben de kullanıyorum 7 haftaligim. Protein s düşüklüğü ve 4g4g çıkmıştı. Kimyasalın ve 18 haftalıkken bebeğim hastaydı. Sizin hangi genleriniz de var acabaKan pıhtılaşması için canım geçmişte 3 tane kaybım var.
Bende çarşamba günü gidicem bakalım inşallah güzel haberler alırızGuunnaaayyyddiinnnnn
Var mı araniz da bugün hastaneye gidip güzel haberler alacak olan?
Ben çarşambayı büyük sabirsizlikla bekliyorum
Inşallah iyi haberler alirissin canımKizlar gunaydinn 6+2 günlük hamileyim çok şükür. Bugün kontrolum var daha keseyi kalp atışıni görmedik ilk defa gidiyorum. Progestan fitil kullanıyorum vajinadan. Gece biraz pembemsi leke geldiUmarım bişey yoktur. Dua edin benim için lütfen . Saat 11 gibi kontrole gidicegim insaAllah
Saç teline alyansını takıyorsun saç telinin iki ucundan tutup alyansını avuç içine koyuyosun.hiç hareketsiz kaldırıyosun 15 cm kadar kendi hareket etmeye başlıyor eğer daire çizerse kız dikine gidip gelirse erkek ama ilk çocuğundan itibaren sayıyosun mesela benim bir kız bir oğlan doğru çıkıyo 3.ye hep kız diyo.ilk çocuğunsa 1kere yapıyosun 2.yse 2 defa yapıyorsun 3 se 3 defa.yaptığım herkeste doğru çıkıyo annemde bileYüzük testi nasıl oluyor acaba canım ya onu hiç duymadım da benimde oglumda bulantilarim coktu hiç bişey yiyemez haldeydim bunda da bulantim var ama çokta istahliyim dunyalari yiyorum doymuyorum bulantılar oglimdaki gibi fazla değil sükür
Canım benim 2 tane 7 haftalık kaybım birde 12 haftalık kaybım var kalp atışı oluşuyo ve sonra duruyo ne yazıkki.Bendede sadece protein s düşüklüğü çıkmıştı diğerleri hep normal çıktı erciyes üniversitesinde yaptırmıştım 2014 de dr yediğimiz gdolu gıdalardan artık insanlarda bu durumun arttığını söylemişti.Yoksa ailemde herhangi bi pıhtılaşma bozukluğu yok.ne kadar doğru bilemiyorum canımAnladım ben de kullanıyorum 7 haftaligim. Protein s düşüklüğü ve 4g4g çıkmıştı. Kimyasalın ve 18 haftalıkken bebeğim hastaydı. Sizin hangi genleriniz de var acaba
Benim ileri geri gittiSaç teline alyansını takıyorsun saç telinin iki ucundan tutup alyansını avuç içine koyuyosun.hiç hareketsiz kaldırıyosun 15 cm kadar kendi hareket etmeye başlıyor eğer daire çizerse kız dikine gidip gelirse erkek ama ilk çocuğundan itibaren sayıyosun mesela benim bir kız bir oğlan doğru çıkıyo 3.ye hep kız diyo.ilk çocuğunsa 1kere yapıyosun 2.yse 2 defa yapıyorsun 3 se 3 defa.yaptığım herkeste doğru çıkıyo annemde bile
Anladım çok geçmiş olsun size sadece iğne mi verdilerCanım benim 2 tane 7 haftalık kaybım birde 12 haftalık kaybım var kalp atışı oluşuyo ve sonra duruyo ne yazıkki.Bendede sadece protein s düşüklüğü çıkmıştı diğerleri hep normal çıktı erciyes üniversitesinde yaptırmıştım 2014 de dr yediğimiz gdolu gıdalardan artık insanlarda bu durumun arttığını söylemişti.Yoksa ailemde herhangi bi pıhtılaşma bozukluğu yok.ne kadar doğru bilemiyorum canım
Biz zaten ne yiyip ne içeceğiz şaşırdım dr banada dedi yediğimiz gıdalardan hamile kalmakta zorlaştı gebelikte risklesti diyeCanım benim 2 tane 7 haftalık kaybım birde 12 haftalık kaybım var kalp atışı oluşuyo ve sonra duruyo ne yazıkki.Bendede sadece protein s düşüklüğü çıkmıştı diğerleri hep normal çıktı erciyes üniversitesinde yaptırmıştım 2014 de dr yediğimiz gdolu gıdalardan artık insanlarda bu durumun arttığını söylemişti.Yoksa ailemde herhangi bi pıhtılaşma bozukluğu yok.ne kadar doğru bilemiyorum canım
Hayırlısı bakalım doğrumu çıkacakBenim ileri geri gittibakalım erkek mi olacak
0.4 lük iğne ve coraspinAnladım çok geçmiş olsun size sadece iğne mi verdiler
Kadın doğum doktoruna sordum ben oda yazmadı erken gebelikte veremem dedi.Bende saglik ocagina gittim dr mantar olabilir bazen yanma akıntı yapmaz dedi ama krem falan yazamam hamilesin dr un yazsin dedi. Idrar tahlili yapmadı bende kan alan hemşireye sordum enfeksiyon varsa kanda çıkar zaten dr enfeksiyon da istemiş kandan dedi progestan ilacım bitti onuda yazmadı biz hamileye ilaç yazamayız doktorunun yazması lazım dedi kullandığım halde yazmadı çok ilginç zaten kendi aile hekimim degildi
Progestan mı bende lekelenme olduğu için fitil olarak vermişti bırakta demedi devam et demedi bitti dedim tekrar yazdı ama şimdi kullanamıyorum bittiği için çarşamba sorcam devam edeyim mi diyeKadın doğum doktoruna sordum ben oda yazmadı erken gebelikte veremem dedi.
Kız evlat öz evlattır. Erkekler geneli hayırsız oluyor ya gördüğüm kadarıyla. Kız evlat gibi yok. Kız istiyorum Allah izin verirse. Ama tabi nasip sağlıklı olsun daEvet 2 erkek anası olmak kolay mı bee
Benim oğlum erkek istiyor bide
Nasıl ya hiç şikayetiniz yok mu gerçekten. Ben de aşırı tuvalete gidiyorum ve aşırı susuyorum.bizde mi test yaptıralım yaniİdrar kültürü yapıldı mı? Benim idrarda enfeksiyon çıktı doktorum kültür istedi ona göre ilaç verecekmiş. Ve benim bir şikayetim yok, gebelik olduğu için ekstra su içiyorum bu yüzden de ekstra WC ye gidiyorum bir bu var yani
Merhabalar çok geçmiş olsun kayıplarımız için acaba bebeğin kalp atışı durunca bunu nasıl anlıyorsunuzCanım benim 2 tane 7 haftalık kaybım birde 12 haftalık kaybım var kalp atışı oluşuyo ve sonra duruyo ne yazıkki.Bendede sadece protein s düşüklüğü çıkmıştı diğerleri hep normal çıktı erciyes üniversitesinde yaptırmıştım 2014 de dr yediğimiz gdolu gıdalardan artık insanlarda bu durumun arttığını söylemişti.Yoksa ailemde herhangi bi pıhtılaşma bozukluğu yok.ne kadar doğru bilemiyorum canım
Sağol canımMerhabalar çok geçmiş olsun kayıplarımız için acaba bebeğin kalp atışı durunca bunu nasıl anlıyorsunuz
Yok ben ondan hiç kullanmadım. Mantar için bişey vermiyorlar. Bende de sarı akıntı var ilaç veremem dedi.Progestan mı bende lekelenme olduğu için fitil olarak vermişti bırakta demedi devam et demedi bitti dedim tekrar yazdı ama şimdi kullanamıyorum bittiği için çarşamba sorcam devam edeyim mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?