Aynen katılıyorum elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz ama bu zamanda oda biryrre kadar oluyo malesef.Ama çok özeniyorum sorunsuz iğnesiz hamilelik geçirenlere bizimki resmen eziyet gibi geçiyo Allah aratmasın tabi de buna da şükür.Allah yardımcımız olsun
Aynen katılıyorum elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz ama bu zamanda oda biryrre kadar oluyo malesef.Ama çok özeniyorum sorunsuz iğnesiz hamilelik geçirenlere bizimki resmen eziyet gibi geçiyo Allah aratmasın tabi de buna da şükür.Allah yardımcımız olsun
Kızlar çok kötüyüm ben bu mide bulantısı yüzünden işkence gibi sanki akşamda zaten çıkarıyorum bademciklerim şişti artık çıkarmaktan napıcamm ne rahatlatır bilmiyom bi dilim limon yedim tuzlayıp ama aynı herşeyin kokusundan da tiksiniyorum zaten
Beni de ekler misiniz acaba?
Yaş 33 1. Çocuk sat 6 Eylül
Bu arada cinsiyeti öğrenenler kaç haftalık nasıl öğrendiniz erken değil mi, ben de merak içerisindeyim o yüzden sordum. Bunu teorisi tahminleri mi bunlar yoksa gerçekten belli oldu mu
Selam kızlar, geleneksel cinsiyet tahmin etme yöntemlerini denemiş olan var mı acaba aranızda bugün biraz araştırdım da çin takvimine güveniyorum ama benim yumurtlama dönemim Eylül sonu Ekim başı gibi yani kız da olabilir erkek de karbonat testi gördüm bir de. Tutan varmış sanırım çok sayıda.
Selam kızlar, geleneksel cinsiyet tahmin etme yöntemlerini denemiş olan var mı acaba aranızda bugün biraz araştırdım da çin takvimine güveniyorum ama benim yumurtlama dönemim Eylül sonu Ekim başı gibi yani kız da olabilir erkek de karbonat testi gördüm bir de. Tutan varmış sanırım çok sayıda.
Kız evlat öz evlattır. Erkekler geneli hayırsız oluyor ya gördüğüm kadarıyla. Kız evlat gibi yok. Kız istiyorum Allah izin verirse. Ama tabi nasip sağlıklı olsun da
Yorumumu da beğenmeyenler olmuşçoğu kadın erkekçi ne hikmetse. Yazık!kendileri de oğlan doğaymış keşke. Oğlan doğurunca eksikliklerini kapatacak sanki.erkek çocuk doğurunca gururlanıyorlar. Çoğunda ben öyle görüyorum. Kaynanam üç oğlu var kız olsun diye dua ediyor.
Yorumumu da beğenmeyenler olmuşçoğu kadın erkekçi ne hikmetse. Yazık!kendileri de oğlan doğaymış keşke. Oğlan doğurunca eksikliklerini kapatacak sanki.erkek çocuk doğurunca gururlanıyorlar. Çoğunda ben öyle görüyorum. Kaynanam üç oğlu var kız olsun diye dua ediyor.
Allah her iki meyveden de her aileye tattırsın.. hayırlı hayırsız olduğunu cinsiyet ile değil yetiştirme ve zaman ile görülür.. doğan her çocuk annesine babasına ülkesine ve bayrağına hayr getirsin..
Ne kadar aci bir yorum. Cocugu olsun diye yillarca ugrasanlar, sayisiz tedavi goren insanlar var biliyor musunuz? Onlara bir sorun bakalim cinsiyet secimi yaparlar mi? Oyle bir luksleri olur mu? Saglikli bir bebek dunyaya gelsin, hayirlisiyla onu yetistirmek ailenin gorevi. Yazik dogacak cocuklarin da ailelerini secememesi ne aci.
Ben bugün denedim normalde böyle şeylere pek inanmıyordum ama merak işte :) kız çıktı alyansi denemedim sanki karbonat biraz daha bilimselmis gibi geldi
Evet basbaya yok Yani idrara sık çıkma bir şikayet değil hamileliğin göstergesi olduğunu düşünüyorum ben. O yüzden herkeste enfeksiyon var diyemeyiz keza doktorlar zaten ilk haftalarda mutlaka idrar tahlili istiyor idrarda protein vs bunlara da bakıyorlar, doktorunuz istemiş olması lazım. Çevremde herkese yapılmış idrar tahlili.