2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ahahha o an çok sinirlenmiştim adam o kadar şeyin arasında bunu düşünüyor diye ama doğru galiba,maksat anı olsun

Çok şükür Rabbim tekrarını yaşatmasin bende yedi yaşıma kadar hep havale geçirmişim oğlumun da genetik olarak vardır diye hep Korkarım her ateşinde Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasin
Aminnn inşallah havale gibi bir durum olmaz oğlunuza da, Allah evlatlarımızı bize bağışlasın..

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım ya felaketlerin biri gidip biri gelmiş inşallah negatif çıkar sonuçlarınız rahatlarsınız.

Çok geçmiş olsun canım izmirdemisin

Bende böyle sezeryan sonra normal doğum yaptıracak bı doktor arıyorum malesef yaşadığım ildeki doktorlar imkansız gibi bakıyorlar ama ssvd yapan çok kişi var denemek lazım insllah buluruz böyle bı doktor bide fiyatlar nasıl ki fark varmıdır

Geçmiş olsun canım ya felaketlerin biri gidip biri gelmiş inşallah negatif çıkar sonuçlarınız rahatlarsınız.
İnşallah canım sağolasın bekliyoruz hala iki üç saate çıkıyordu halbuki

Gercekten acilman var diye niye hemen yatis vermis resmen doktor hatasi olmus resmen. 37de benimde acilmam vardi 1 bucuk cmdi sanirim.. bes gun sonra normal dogum yaptim..

Geçmiş olsun canım, inşallah bebişim sonuçları da hayırla çıkar. Ay bende çok merak ediyorum cinsiyeti. Bayağı gösterdi mi bebiş
Çok göstermedi sanırım doktorda kesin bi şey demedi cünkü canım sağolasın Allah gönlüne göre versin.

Bizde testi trafik hastanesinde yaptırdık eşim akşam 21 de gitti sabah 5 ti geldi o kadar yoğundu .
Ayy evet valla bizim bir akraba da 8 saat beklemiş orada,negatif çıkmış o kadar beklediğine değmemiş yani

Ay canim ne geceymis oyle cok gecmis olsun..

Kızlar selamlar, girip takip etmekte zorlanıyordum bayağıdır muhtemelen artık daha çok girerim.
10+1 deyim bugün. Gece vardiyasında çalışıyorum daha önce söylemiştim. O kadar iki ucu boklu değnek ki. Normalde gece vardiyasında hamile çalıştırmak yasak ama pandemi dönemindeyiz ve hamileyim dersem ücretsiz izin garantiydi. Ama zorlanıyordum da.
Dayanamadım daha fazla gece çalışmaya bugün gittim yöneticimle paylaştım durumu. İk ya bildirilmesi ile birlikte ücretsiz izin sürecin başladı benim. Yöneticim çok uğraştı konuyu genel müdüre falan taşıdı ama adam ben kimsenin vebalini alamam otursun evinde demiş. Evinde otursun da bu kız ne yiyip ne içecek bebek masrafıyla geliyor düşünen yok. Zaten alternatifim de var aynı işi yapan 4 kişiyiz. Diğerleri biraz daha fazla çalışmak zorunda kalacak.
bir anda vedalaştık falan eşyalarımı toplayıp ayrıldım iş yerimden. Muhtemelen ocak 2022 ye kadar dönemeyeceğim bebek ile ilgili bir aksilik yaşamazsam.
Bakalım benim de hayatımda böyle bir dönem olsun. 32 yaşımdayım. İlk defa evde oturacağım.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah negatif sonuç gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…