2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çok zor olmuş seninde o durum çok kötü hem o sancıları alıp normal doğum yaşamış gibi bi de sezaryen olmak kötü olmuşaklında kalıyor insanın benimde 4.5 yasinda hayirlisi nasip artik ilerleyen zamanlarda belki daha olumlu şeyler duyarız

Merhaba hayırlı olsun
Tahmini doğum tarihi de alabilir miyim:))

Merhaba kızlar bugün giremedim, Başıma neler geldi anlatamam.
Gece oğlumun sesiyle uyandık daha doğrusu çığlığıyla, kabus görmüş çünkü ateşi varmış çocuk nasıl ağlıyor anlatamam beni tanıyamadı dünyada değil sanki, gözümün içine baka baka annemi istiyorum diye ağlıyor, duşa soktuk hemen ama düşmedi ateşi,gecenin köründe apar topar acile gittik yanıyor resmen yani havale geçirecek sandım
Acilde sabaha kadar bekledik bide benim ne hikmetse çok fena bulantım başladı orda kustum bide çok fena,sabah düştü ateşi şükürler olsun ki bu sefer de hazır gelmişken korona testi yaptıralım dedik, çocuğu hastane odasında bıraktık gittik test yaptırmaya..ama nasıl sıra anlatamam herkes toplaşmış oraya,neyse bekliyoruz ama çökmüş durumdayız geceliklerle, göz altlarımız mosmor, bu sefer hem uykusuzluk hem bir ton stres hem hamilelik düşüp bayılmışım orada uyandığımda serum yiyordum
Uyanınca eşime de bana da sürüntü testi yaptılar bide eşim hemşireden bize test yapılırken çekmesini istemiş anı olsun diye ama ben hayatımda böyle berbat birşey görmedim 1 saniye sürüyor ama o bir saniye de bütün dengen şaşıyor burnumdan içeriye soktular ama ben alnıma kadar hissettim gözümden yaş aktı çok fena oldum
Sonra perişhan bir şekilde çocuğu da aldık çıktık ordan çok şükür iyi şimdi oğlum ama hala test sonuçları çıkmadı e-nabızda bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım ya,inşallah hayırlı sonuçlar olsun

Çok geçmiş olsun canım Rabbim birdaha yasatmasin inşallah çok zor

Geçmiş olsun canım çok zor bir gece olmuş. Ege acile mi gittiniz bende orda verdim sürüntü çok berbattı içeri de almıyorlardı sıra bir sürü. Çok zordu tövbe ettim resmen hastaneye

Geçmiş olsun canım, inşallah bebişim sonuçları da hayırla çıkar. Ay bende çok merak ediyorum cinsiyeti. Bayağı gösterdi mi bebiş

Geçmiş olsun canım çok zor bir gece olmuş. Ege acile mi gittiniz bende orda verdim sürüntü çok berbattı içeri de almıyorlardı sıra bir sürü. Çok zordu tövbe ettim resmen hastaneye
Evet canım, perişhan olduk valla ben hayatımda böyle birşey görmedim,size de çok geçmiş olsun

Dün diyordun oğlum sessizdi filân diye demekti gece ateslenecegine isaretmis..
Ateşten biz çok cektik çok iyi anlıyorum seni oğlum üç kere havale geçirmişti.
Ayy çok geçmiş olsun kuzum, üç kere havaleye birşey olmadı mı hiç
Doğru ona işaretmiş galiba halsizdi epey neyse iyi şimdi çok şükür dün beni tanıyamadı resmen transa geçmiş çocuk

Canım benim çok ama çok geçmiş olsun insallah guzel sonuçlar alırsınız ama o kadar şeyin içerisinde eşinizin anı olsun diye çektirmesi beni gulumsetti anı biriktirmeyi ve fotograf cekmeyi seven erkekler her zaman 1-0 önde dir bence

Çok geçmiş olsuun

Ayy çok geçmiş olsun kuzum, üç kere havaleye birşey olmadı mı hiç
Doğru ona işaretmiş galiba halsizdi epey neyse iyi şimdi çok şükür dün beni tanıyamadı resmen transa geçmiş çocuk
Çok şükür Rabbim tekrarını yaşatmasin bende yedi yaşıma kadar hep havale geçirmişim oğlumun da genetik olarak vardır diye hep Korkarım her ateşinde Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…