2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah

Sonunda şükür bende kalp atışını duydum
Kendi doktoruma kontrole gidecektim, doktorum covite yakalanmış başka doktora randevu aldım ama baya sıra vardı. Sıra bana gelene kadar bir de acil doğum çıktı hadi biraz bekleriz nolcak derken sezeryan döndü dedim bu da mı gol değil kalk kalk başka yere neyse yakın başka hastanede gördük. 5hafta içerisindeydi ilk gordugumde şimdi buyumuste kalbi atarmis çok garip ya acayip duygulandım.

Tebrik ederim

Sezeryan sonrası normal doğumu sordum. Kadın korkuttu anlatimiyla riskli evet ama bu yapan nasıl yapıyor . Bı deneriz ilerleyişe gore bakalım demek yerine bu riski kimse almaz dedi. Bir de oğlumun doğum kilosunu sordu . 3720 dedim aaa kiloluymus çok riskli olur bu da böyle iri olursa dedi. Geçen 5 kilo kesisiz normal doğum yapan gördüm dicektim sustum çıktım .

2 litre su içmeye çalışıyorum günlük bana kanda çıkar dediler enfeksiyon ama kan sonuçlarım normal çıktı yüksek yada düşük yok

Kizlar bulantı için bende ayva portakal işe yarıyor . Ekşi sanki mideme daha iyi geldi tatlılara göre.
Aa birde doktora çok çabuk yoruluyorum depolarim tükendi sanırım dedim. Çok normal bu haftalarda dedi. Ama tiroit için 2 seviyelerinde tutulmasi önemli . Tekrar test yapıp ona göre ilaç desteği alabilirsin dedi. Siz de tahlil sonuçlarınızı takip edin canlarım.

Gözün aydın inşallah kucağınıza aldığını günü de görmeyi nasip etsin Rabbim

Saolasın güzel anne ben teşekkür ederim Kaç yıl oldu ki canım ben de bi düsündümde işin ehline düşmek lazım sekiz yıl gecmis normal Doğum yaptırmıstılar kadın dogumda calısırken. hiç sormadı sezaryen olduğun icin dedi hatta tarih verdi direk şimdi hic doktorlar normal doguma yaklaşmıyor ki hele bizim durumda hiç ilkinde 40 a kadar bekledimde normal doğum destekleyen bulamamıstım artık sağlıklı olsunlarda

2 litre su içmeye çalışıyorum günlük bana kanda çıkar dediler enfeksiyon ama kan sonuçlarım normal çıktı yüksek yada düşük yok
Canım önceleri kanama riskin vardi diye hatırlıyorum .o riske karşı günlük ped kullanıyor musun diye sormak geldi. Doktorum günlük o ince pedleri daha onermiyordu. Pamuklu hava alan içcamasiri giymeyi tavsiye etmişti.
Su iciyormussun testlerin güzelmiş . Aklıma başka bişey gelmedi doğrusu

Aynen canim günlük pede alerjim var genelde pamuklu camaşirla pamuklu bez kullanıyorum inşallah çıkmaz bir sıkıntı benim kan değerlerim 15 gün öncekine göre düşmüş acaba normal mi

Kesinlikle deneyimli doktor lazım ama iki doğum şeklini de yaptıran bilen doktorun biraz da olumlu konuşmasını beklerdim.
Oğlum 2.5 yaşını bitirdi. Kendi doktorumu çok seviyorum ama sanki aceleci davrandı gibi geliyor. 37 artıda muayeneye gittim acilman var dedi . Yarın yatış dedi halbuki o şekilde bekleyen çok var. Günüm vardı . Hemen suni verildi. Eee bende stres yaptım doğum durdu . Sancılar çok sıklaştı beni yordu dinlenemedim ve sezeryan . Bu sefer aklımdan normal doğumu çıkaramıyorum. Gerçi çok pahalı hayal gibi geliyor şuan bakalım nasip

Kızlar benim tahlil sonuçlarım 15 gün arayla düşmüş sizdede durum aynını bakabilirmisiniz sonuclarima

Ben 4 cm acilmayla 1 hafta gezdim en sonunda ben istedim dogurtun beni diye sinra sukur epiduralsiz normal dogum gerceklesti.. inanin belcikada sezeryan sayisi cook az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…