2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Amin inşallah sağlıklı olsunda fark etmiyor aslında sadece gönlümüzde geçiriyoruz onuda Allah nasip ederse
Evet haklısın, sağlıklı ve hayırlı olsun da gerisi önemli değil:)) sen ne koyacaksın adını belirledin mi

Çok geçmiş olsun canım

O ultrasonda belli oluyor canım bebeğin kaç hafta olduğu benimkide 1 hafta geriden geliyor dr normal dedi

Ay çok geçmiş olsun canım neler yasamissin gece gece Allah sağlık versin inşallah şimdi nasıl oğlun iyi mi?

Ay çok geçmiş olsun canım neler yasamissin gece gece Allah sağlık versin inşallah şimdi nasıl oğlun iyi mi?
Öyle oldu biraz:) İyi çok şükür kuzumm çok sağol test sonucunu bekliyoruz şimdi..

Merhaba güzel gebeler ben de 2021 haziran annelerindenim kalp atışı kaçıncı haftada duyulur en erken?
Merhaba bende 2021 haziran annesi olacağım inşallah ben 7+4 de duydum kap atışını bebişimizin şimdi 9+2 olduk bu serüvende allahım hepimizin yardımcısı olsun

Ayy benimde ilki erkek çocuğunun bende kız olursa Zeynep erkek olursada kerim dusunuyorum hayirrlisi tabi
Yaa çok güzelll çok da benziyormuşuz:))
Benim oğlumun adı Burak Kerem
Kızımın ki de Masal olsun istiyorum 2. Adı Buğlem mi Erva mı olsun karar veremedim
Ama erkek olursa hiç bilemeyeceğim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…