2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yaa çok güzelll çok da benziyormuşuz:))
Benim oğlumun adı Burak Kerem
Kızımın ki de Masal olsun istiyorum 2. Adı Buğlem mi Erva mı olsun karar veremedim
Ama erkek olursa hiç bilemeyeceğim valla
Aslında tamamen kız beklediğimiz icin erkeği pek düşünmüyoruz

Bizim Sağlık ocağı sağolsun yapmıyor bakalım dr şikayetimi söyleycem vajinal ultrasonla görür herhalde yada orda yaptırırım idrar tahlili kaşıntı kadar kötüsü yok sanirim
İdrar yolu enfeksiyonu çok cıkarsa crp de etkilenir ama canım ayrıca idrar tahlili yapılması lazım benimde şikayetim yok bugun isteyecektim sonra hastane wcleri felan düsünüp vazgectim senin sikayetin ne

Yaa çok güzelll çok da benziyormuşuz:))
Benim oğlumun adı Burak Kerem
Kızımın ki de Masal olsun istiyorum 2. Adı Buğlem mi Erva mı olsun karar veremedim
Ama erkek olursa hiç bilemeyeceğim valla
Benim kızımın adı buğlem o dönem çok popülerdi ama biz çok seviyoruz çokta yakıştığını düşünüyorum bazen yaramaz ama narin kibar bi kız

Benim kızımın adı buğlem o dönem çok popülerdi ama biz çok seviyoruz çokta yakıştığını düşünüyorum bazen yaramaz ama narin kibar bi kız
Yaa çok tatlı
Bende Buğlem koyacağım banane
Masal Buğlem olsun benimki de o zaman
Canım bu arada yeni okudum kesin erkekmiymiş seninki:)))

Yaa çok tatlı
Bende Buğlem koyacağım banane
Masal Buğlem olsun benimki de o zaman
Canım bu arada yeni okudum kesin erkekmiymiş seninki:)))
Yok canım kordon yanında bi çıkıntı var gibi sanki dedi gösterdi öyle duruyor dedi bakalım Sen de yakında bi tahmin alırsın heralde oğlunun adıda çok güzel Masal buğlem olursa ikisi uyumlu oluyor ama ervayıda sevmişimdir yiğit anlamında zor isim işleri

Benimde oglum olursa yigit Ali koyacagiz kizim olursa Dicle yada baska isimlere bakariz Ilk kizimin ismi Zeynep 2. Dila

Kaybettigim ogullarimin ismi Ümeyr, Musa
Kizim Ela

Cennet kuslarim benim

İdrar yolu enfeksiyonu çok cıkarsa crp de etkilenir ama canım ayrıca idrar tahlili yapılması lazım benimde şikayetim yok bugun isteyecektim sonra hastane wcleri felan düsünüp vazgectim senin sikayetin ne
Sadece kaşıntı var canım oda bugün başladı ama daha çok dış bölgesi kaşınıyor içte kaşıntı yok ara da sarı akintim oluyor

Benimde oglum olursa yigit Ali koyacagiz kizim olursa Dicle yada baska isimlere bakariz Ilk kizimin ismi Zeynep 2. Dila

Kaybettigim ogullarimin ismi Ümeyr, Musa
Kizim Ela

Cennet kuslarim benim
Rabbim şefaatçi eylesin canım doğmuşlar mıydı güzel isimler bizim kızda bitek Zeyneb’e yeşil ışık yaktı yoksa illa çilek olsun diyordu adı

Sadece kaşıntı var canım oda bugün başladı ama daha çok dış bölgesi kaşınıyor içte kaşıntı yok ara da sarı akintim oluyor
İdrar yaparken yanma ağrı yoksa sıkntı yoktur ya da hafiftir inş bol bol su iç dr gidene kadar tahlil yaptırırsın

İdrar yaparken yanma ağrı yoksa sıkntı yoktur ya da hafiftir inş bol bol su iç dr gidene kadar tahlil yaptırırsın
Elimden geldiğince şu içiyorum valla yanma ağrı yok şükür kaşıntıda bugün başladı çarşamba dr gidicem bakalım vajinal ultrasonla gözüküyormuş sanırım belki bakar

Hayırlı uğurlu olsun o zaman oğluşun ilk yapılan tahminler tutuyor genelde
Evet yaa çok kafam karışık daha bi cinsiyeti belli olsun da daha çoook var:))

Hayırlı uğurlu olsun o zaman oğluşun ilk yapılan tahminler tutuyor genelde
Evet yaa çok kafam karışık daha bi cinsiyeti belli olsun da daha çoook var:))
Siz hazırlık felan yapmayın kesin değil dedi bi de bilemiyorum ondan değişebilir Sağolasın canım İyi olsunlar daha çok düşünürüz isimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…