2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Allah affetsin sonunda keşke bizde konuşmasaydık diye geçirdim içimden

Ben de annemle ayrı şehirdeyim annemin yanında doğum yapacağım kısmet olursa eşimin ailesi de sağolsun virüs ne bilmiyorlar her gün toplanıyorlar
Arkadaşlarım da hep annelerinin yanında doğum yaptılar genelde daha rahat ediliyor anneyle sanırım. İnşaAllah istediğin gibi olur

Benim ilk annem geldi iki hafta kaldı sonra kv geldi 1 hafta kaldı o da 2 haftaya tamamlayacaktı ama lohusa depresyonunu bahane ederek yolladım
Kendisini severim iyi anlaşırız ama iki hafta kalacak kadar da değil

Arkadaşlarım da hep annelerinin yanında doğum yaptılar genelde daha rahat ediliyor anneyle sanırım. İnşaAllah istediğin gibi olur
İnşallah canım Ablam da annemin yanında yaptı çok rahat oldu iyi anlaşılsa bile illa kayınvalide yabancı bir insan. hatta ben işimi sağlama aldım o şehirdeki doktora gidiyorum

Cimere falan yazsaydın canım
Yazdım aradılar bakanlıktan tekrar olmucak falan dendi..
Yapmadılarda gerçekten ama hala ilgisizlikleri tavan .
Şuan 1 yaşında olan çocuklara su çiçeği alışı vuruluyor ama ülkede aşı sıkıntısı var yapılamadı o yüzden hala arayıp bilgi vermediler meşale
bu soru için ararken benım gebeliği de sıkıştırırım artık aaraya

Benim ilk annem geldi iki hafta kaldı sonra kv geldi 1 hafta kaldı o da 2 haftaya tamamlayacaktı ama lohusa depresyonunu bahane ederek yolladım
Biz kv aynı yerdeyiz bizde kaldılar bir kere cümbür cemaat ve bizim ev küçük ertesi gün kovaladım sinir krizi geçirdim 1 haftayı hayal bile edemedim

Ya gerekte olmuyo . İlk zamanlar bi afallıyosun n’oluyo diye . Sonra eğer bebekte gaz Maz sorun yoksa hallediyorsun

Hahaa sadece doğum bebek değil sizinkiler hep geliyormuş. Olsun burda herşeyi konuşuyoruz bizbize nolacak

İnsanlar niye işlerini düzgün yapmazlar anlamıyorum şansıma bizim ebe de doktor da çok iyi benim ilk gebelik tahlilim bir türlü çıkmadı doktor hastaneyi aramış en son gebe beni akşam aradı kusura bakmayın sonuçlar yeni çıktı diye

Reactions: H E
Biz kv aynı yerdeyiz bizde kaldılar bir kere cümbür cemaat ve bizim ev küçük ertesi gün kovaladım sinir krizi geçirdim 1 haftayı hayal bile edemedim
Biz çok tecrübesizdik kv çok iyi biliyordu bebek bakmayı bide ben banyo yaptırmaktan çok korkuyordum küçücük birşey elimde kalır diye korkuyordum
O yüzden izin verdim yoksa bir gün kalmasına izin vermem kriz geciririm vallahi

Ya gerekte olmuyo . İlk zamanlar bi afallıyosun n’oluyo diye . Sonra eğer bebekte gaz Maz sorun yoksa hallediyorsun
Doğru aslında ilk acemilige geldi bizim bide banyo yaptırmaktan aşırı korkuyordum üstünü giydirirken de böyle küçücük ya hani
Sonra çok gereksiz olduğunu anladım

Ben annemi getirmeyi planlıyorum sırf bizde kalmasınlar diye

Merhaba ben de Allah nasip ederse haziran annesi olacağım 10+2 günlüğüz şu anda. 11.haftada gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim acaba

Benim de ilk ama tek başıma olmaya cesaret edemem. Eşimde gerektiği kadar yardımcı olamaz beceremez bence. Evde sıcak yemek yapacak biri de lazım. Yalnız olsam üzülürüm sanki kimse gelmedi diye.

doğumdan sonra annem gelir eve iki kap yemek yaptırırım ama kalmaz. Kalmalarını istemiyorum kimsenin. Ben bebekle yalnız kalmak biraz tadını çıkarmak istiyorum. Kayınvalidemi de 1 haftalık olunca falan çağırırım öyle gelir o sonra uzun kalacak zaten. Ama ilk etapta kalabalıkla sinir harbi yaşamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…