2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim eşimde askeri personel evliliğimizin iki üç yılı ayrı geçmiştir
Benim esimde goreve gitcekti kaza yapti gidemedi iste bakalim ne olcak ben gitmesini hic istemiyorum ama emir geldimi gitmek zorundaymissin

Ne demek abla rica ederim guzel dileklerin icin cook sagol insallah en kisa zamnda sagliginiza kavusursunuz allah sukur benim esimde bir belirti yok olsaydi 1 hafta oldu cikardi herhalde insallah ulkemizden en kisa surede bu virus belasi def olur gider ya iyice kotu oldu ortalik

Sana ceza yok sadece onlara denetime geldiği zaman cezası var onuda bi şekilde hallediyorlar eksi sayılıyor asm için saçma bişey.
Bence de mantıklı olan bu onlar takip etmeli.
Ben gittim sağlık ocağına ama elimde pozitif kan testim vardı. 2. Yi yaptırmaya gittim. Doktorla görüşmek istedim. Korona sebebi ile görüşmek istemedi. Ben kesin gebeyim değerler normal yükseliyor mu diye geldim dedim. Doktora sorularım var dedim beni kabul etmedi. Haber yolladı hemşire ile takibini yapacak olan kadın doğumcuya sorsun ben aile hekimiyim demiş. Uğraşıp şikayet etmedim de. Bana çemkirirlerse niye kayıt açtırmadın diye görürler günlerini valla.

Sana ceza olmaz asm için cezası var eksi puan sadece aşı felan eksik olursa maaş kesiyorlar ama onlara. bi ara romanların olduğu bi bölgede çalışmıştım gelmezlerdi gelsinler diye öyle diyolardır

aaa peki ben aşı olmak istemiyorsam kendi isteğimle yine eksi puan mı gidiyor?

Çok şükür yokmuş belirti,zaten olsaydı bile belirtisiz atlattığı için şanslı olurdu yine de karantina da dursun da biraz belki taşıyıcıdır sana bulaştırmasın Allah korusun inşallah canım bir an önce gitsin artık çok sıkıldık ve yorulduk,daha 2021 in yazına kadar sürecek diyorlar ama inşallah olmaz öyle birşey

Benim esimde goreve gitcekti kaza yapti gidemedi iste bakalim ne olcak ben gitmesini hic istemiyorum ama emir geldimi gitmek zorundaymissin
Bizim görevler yok sükür bi Doğu görevinde ayrıldık. Çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin herkese :)

Insallah abla yaa bitsin gitsin bu belaa saglikcilara yazik iste ama insalarda cook tedbirsiz parti dugun filan

Kızlar bugün evde sıkıldım temizlik işine giriştim, şöyle bir tozunu aldım evin eşime de camları sildirdim balkonları yıkattım ama bir yoruldum ki anlatamam sırtım falan ağrıyor çok fena nefes nefese kaldım valla bide midem bulandı çamaşır suyundan balkona çıktım

Aynen hatırlıyorum canım seni kapıdan nasıl gönderdiklerini kronık hastalıgı varmıs felan sen de cevabını verırsın sen de olmadı telefonla gorusursun sıstemden cekmıslerdır belkıde

Bizde dün eşimle vestiyeri sildik ayakkabıları yıkadık örtü yerleştirdik o yaptı daha doğrusu çamaşır suyundan kusacak gibi oldum ben de sen hastasın yorma kendini şimdi

Bizde dün eşimle vestiyeri sildik ayakkabıları yıkadık örtü yerleştirdik o yaptı daha doğrusu çamaşır suyundan kusacak gibi oldum ben de sen hastasın yorma kendini şimdi
İşleri ne tabi yapacaklar Virüsüm diye kendimden tiksiniyorum galiba hazır çocuk da yokken yapayım dedim de yok olmuyor

Vücudunuzda demir stoğu kalmamış canının toprak istemesi bu yüzden.

Doğumunuza kim gelecek kızlar? Benim eşim ailenin ilk torunu benim bebekte ilk torun olacak aşırı çok soruyolar merak ediyolar hamile kalmadan öncede sürekli bebek soruyolardı Onların olduğu yerde doğum yapmamaya karar verdim hergün bebeği görmek isterler.

Aynen hatırlıyorum canım seni kapıdan nasıl gönderdiklerini kronık hastalıgı varmıs felan sen de cevabını verırsın sen de olmadı telefonla gorusursun sıstemden cekmıslerdır belkıde

belki de çekmişlerdir. Bilmiyorum. Daha da uğraşıp gitmem yani :)

İlk doğumum çok ani oldu gece geldi sancım, bütün tanıdıklar toplandı geceye annemle kayınvalidem kaldı, bizimkiler de öyleydi ama ben lohusa depresyonu yüzünden benim çocuğum ya diye bağırmıştım sonra ben çağırmadigim sürece gelmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…