2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hahaa sadece doğum bebek değil sizinkiler hep geliyormuş. Olsun burda herşeyi konuşuyoruz bizbize nolacak
Şimdiye kadar hep bir şekilde erteledim gelmelerini ama Doğumda imkansız gibi bir şey tek istediğim zırt pırt gelmesinler ruhumu daraltıyor çünkü kadın

Şimdiye kadar hep bir şekilde erteledim gelmelerini ama Doğumda imkansız gibi bir şey tek istediğim zırt pırt gelmesinler ruhumu daraltıyor çünkü kadın
Benim kayınvalidem iyidir ayrı şehirlerdeyiz çağırmadığım sürece gelmez. Ama aması var!!! Eşimin sülalesinde ki diğer kadınlar çok meraklı sürekli iç içeler herşeyi merak ederler bende aksine mesafeyi seven çok samimiyetten kaçınan biriyim. Hastaneden eve gelir gelmez bebek ziyaretine başlayan tipler. Ay bende içimi döktüm ohh

Reactions: H E
Benım önceki ebem çok iyiydi ama taşınınca bunlara denk geldim

Doğru aslında ilk acemilige geldi bizim bide banyo yaptırmaktan aşırı korkuyordum üstünü giydirirken de böyle küçücük ya hani
Sonra çok gereksiz olduğunu anladım
Aaa o banyo olayı annem yapamadı içinde yara göbek bağı düşene kadar yıkamayın dedi doktor bizim göbek 15. Gün düştü annem 13. Gün gitti
Biz eşimle beraber yıkadık 3 ay hep elimle yıkarım cesaret edemedim . Sonra aaaa dedim hep seni mi beklıcem ben hallerim ilk zamanlar titreye titreye yapsamda zamanla usta oldum

çocuğu sonuçta sadece kendimiz yapmıyoruz, eşimizin kanını da taşıyor haliyle anne ve babasının da bi kaynana da oğlunun evi de kalamıyorsa gönlünce yazık. bazı yorumları acımasız buldum. Sizlerde evlat büyüteceksiniz buradda kendinizi doldurmayın arkadaşlar kayınvalidem benim gelecek yardıma annem uzakta iyi ki de gelecek daha rahat edeceğim bence istediği kadar da kalır oğlunun evi benim evim olduğu kadar..

benim kv de uzakta ama doğumdan en geç 1 hafta sonra gelecek yanıma muhtemelen. Ama çok yardımcı sağolsun elinden her iş gelir o yüzden annemden çok tercih edebilirim. Annemden genç de bayağı.

Reactions: H E

ben de böyle düşünüyorum. Yarın öbür gün bizim de çocuğumuz olduğunda şu muameleyi şaka yollu bile olsa görmek istemem. Kayınvalide meselesi çok değişik bir şey. Ben seviyorum. Hiçbir zaman annen gibi olmaz. Çünkü anneme de çok sinirlendiğim oluyor ama yüzüne söylüyorum deşarj oluyorum. Kaynanama kırılmasın diye hep dikkatli konuşurum o yüzden beraber uzun kaldık mı doluyorum azıcık. Onu da sadece eşimle paylaşıyorum. Gülüyoruz geçiyoruz. Karşındaki insan gerçekten kötü niyetli olmadıkça bu lafları haketmiyor.

Tabi ki gelebilir ama biz rahatlık konusunda konuşuyoruz dediğim gibi küçük bir ilçede yaşıyoruz ama kayınvalidem kayınpederim kayınbiraderim gelip bizde kalıyor ben buna takılıyorum ayrı yerlerde olsak tabi kalabilir

Benimde ilk doğumda annem kaldı yanımda sadece bes gün ama cokzo su bide sezeryan olunca. Sonra zaten tek başıma baktım. Hep çok zorladım yaş 20 ozamnlar Daha ben cocukdum kayınvalidemler el gibi geldiler baktılar gittiler
Gun

Bizim 12. Gün düştü annem yetişti neyseki ama bir kere yaptırdı kv 2 kere yaptırdı diye bozuk bizde eşimle yaptırırdık ben ilk iki ay ne banyosunu tek başıma yaptırabilirim ne üstünü giydirebildim

Çok küçükmüşsün ama ben o yaşta daha sümüğümü temizleyemiyordum

Send demişsin senin kayınvaliden iyi biri demekki ama bu genelllemeyi herkes için yapma bazı Kaynanalar bu kadar iyi değil kötü yorumları hak edende var bunun içinde bide burda eleştirenler çok olmasa daha iyi hamile topigi sonuçta hormonlar zaten yüksek buaraya dertleşmek eğlenmek için giriyoruz

Bence kimin kayınvalidesinin kime ne yaşattığını bilmeden böyle yorumlar yapmayın, herkes kendi yaşadığını biliyor sonuçta. Allah size mutlu olduğunuz bir kayınvalide vermiş ne güzel ama herkes şanslı olmuyor herkesin mizacı da aynı değil bu arada ben annemin de evimde yatılı kalmasını istemiyorum herkes kendi evinde daha rahat

Allah sabır versin bu virüste gelmezler belki evrene olumlu mesaj ver

Bana doktorum hem hap hem fitil seklinde kullanabilirsin dedi

Doktor ilaci hem agizdan hem fitil olarak kullanabilirsin dedi eger agizdan cook yan etkisi olursa bende fitil olarak kullanirim
Evet hap olarak daha pratik oluyor ama yan etkisi fazla. Siz de deneyin, yan etkisi olursa fitil olarak kullanırsınız.

Benim dr bunlardan bahsetmiyor hiç gittiğim üçüncü doktor zaten Ama bebeğe uzun uzun bakıyor kendinden emin içim rahat ediyor.
En önemlisi içinize sinen dr bulmak zaten.
Cok acayip bisey toprak yemeyi istemek. Hatta bunu duyunca ne kadar gerçek olabilirki demistim

Dogumda yanımda eşim olsun istiyorum bu kez. Ilk doğumum aceleye gelmisti annem yol yorgunu direkt hastaneye gelmek zorunda kalmıştı tabi o yorgunlukla butun gece uyudu refakatçi olarak guclu dirençli uykusuz kalabilecek biri olsun yani yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…