- 14 Şubat 2018
- 652
- 814
- 103
- 29
Şimdiye kadar hep bir şekilde erteledim gelmelerini ama Doğumda imkansız gibi bir şey tek istediğim zırt pırt gelmesinler ruhumu daraltıyor çünkü kadınHahaasadece doğum bebek değil sizinkiler hep geliyormuş. Olsun burda herşeyi konuşuyoruz bizbize nolacak
Benim kayınvalidem iyidir ayrı şehirlerdeyiz çağırmadığım sürece gelmez. Ama aması var!!! Eşimin sülalesinde ki diğer kadınlar çok meraklı sürekli iç içeler herşeyi merak ederler bende aksine mesafeyi seven çok samimiyetten kaçınan biriyim. Hastaneden eve gelir gelmez bebek ziyaretine başlayan tipler. Ay bende içimi döktüm ohhŞimdiye kadar hep bir şekilde erteledim gelmelerini ama Doğumda imkansız gibi bir şey tek istediğim zırt pırt gelmesinler ruhumu daraltıyor çünkü kadın
Benım önceki ebem çok iyiydi ama taşınınca bunlara denk geldimİnsanlar niye işlerini düzgün yapmazlar anlamıyorum şansıma bizim ebe de doktor da çok iyi benim ilk gebelik tahlilim bir türlü çıkmadı doktor hastaneyi aramış en son gebe beni akşam aradı kusura bakmayın sonuçlar yeni çıktı diye
Aaa o banyo olayıDoğru aslında ilk acemilige geldi bizim bide banyo yaptırmaktan aşırı korkuyordum üstünü giydirirken de böyle küçücük ya hani
Sonra çok gereksiz olduğunu anladım
Kızlar tavsiyem eve kesinlikle çok yardım için insan almayın . Bir kişi yeter siz zaten bebeğe bakıyorsunuz o uyudukça hemen uyuyorsunuz 10-15 gün ilk başta anne gelmesi daha iyi olur çünkü bazı ihtiyaçlar oluyo ozaman kv den çekinilebilri . Benım annem 13 gün kaldı gitti . Ondan sonra 10 gün sonra ziyaretçi aldım eve sağolsun herkes de anlayış gösterdi ama olması gereken bu .. i şalla dizin akrabalarda anlayışlıdır .
biz kv ile konuşmadığımız için öyle bi sorunumuz yok
çocuğu sonuçta sadece kendimiz yapmıyoruz, eşimizin kanını da taşıyor haliyle anne ve babasının da bi kaynana da oğlunun evi de kalamıyorsa gönlünce yazık. bazı yorumları acımasız buldum. Sizlerde evlat büyüteceksiniz buradda kendinizi doldurmayın arkadaşlar kayınvalidem benim gelecek yardıma annem uzakta iyi ki de gelecek daha rahat edeceğim bence istediği kadar da kalır oğlunun evi benim evim olduğu kadar..
Tabi ki gelebilir ama biz rahatlık konusunda konuşuyoruz dediğim gibi küçük bir ilçede yaşıyoruz ama kayınvalidem kayınpederim kayınbiraderim gelip bizde kalıyor ben buna takılıyorum ayrı yerlerde olsak tabi kalabilirçocuğu sonuçta sadece kendimiz yapmıyoruz, eşimizin kanını da taşıyor haliyle anne ve babasının da bi kaynana da oğlunun evi de kalamıyorsa gönlünce yazık. bazı yorumları acımasız buldum. Sizlerde evlat büyüteceksiniz buradda kendinizi doldurmayın arkadaşlar kayınvalidem benim gelecek yardıma annem uzakta iyi ki de gelecek daha rahat edeceğim bence istediği kadar da kalır oğlunun evi benim evim olduğu kadar..
Gundoğumdan sonra annem gelir eve iki kap yemek yaptırırım ama kalmaz. Kalmalarını istemiyorum kimsenin. Ben bebekle yalnız kalmak biraz tadını çıkarmak istiyorum. Kayınvalidemi de 1 haftalık olunca falan çağırırım öyle gelir o sonra uzun kalacak zaten. Ama ilk etapta kalabalıkla sinir harbi yaşamak istemiyorum.
Bizim 12. Gün düştü annem yetişti neysekiAaa o banyo olayıannem yapamadı içinde yara göbek bağı düşene kadar yıkamayın dedi doktor bizim göbek 15. Gün düştü annem 13. Gün gitti
Biz eşimle beraber yıkadık 3 ay hep elimle yıkarım cesaret edemedim . Sonra aaaa dedim hep seni mi beklıcem ben hallerimilk zamanlar titreye titreye yapsamda zamanla usta oldum
Çok küçükmüşsün ama ben o yaşta daha sümüğümü temizleyemiyordumBenimde ilk doğumda annem kaldı yanımda sadece bes gün ama cokzo subide sezeryan olunca. Sonra zaten tek başıma baktım. Hep çok zorladım yaş 20 ozamnlar Daha ben cocukdum kayınvalidemler el gibi geldiler baktılar gittiler
Gun
ben de böyle düşünüyorum. Yarın öbür gün bizim de çocuğumuz olduğunda şu muameleyi şaka yollu bile olsa görmek istemem. Kayınvalide meselesi çok değişik bir şey. Ben seviyorum. Hiçbir zaman annen gibi olmaz. Çünkü anneme de çok sinirlendiğim oluyor ama yüzüne söylüyorum deşarj oluyorum. Kaynanama kırılmasın diye hep dikkatli konuşurum o yüzden beraber uzun kaldık mı doluyorum azıcık. Onu da sadece eşimle paylaşıyorum. Gülüyoruz geçiyoruz. Karşındaki insan gerçekten kötü niyetli olmadıkça bu lafları haketmiyor.
Bnde oğlanın altını temizliyorumÇok küçükmüşsün ama ben o yaşta daha sümüğümü temizleyemiyordum
Bence kimin kayınvalidesinin kime ne yaşattığını bilmeden böyle yorumlar yapmayın, herkes kendi yaşadığını biliyor sonuçta. Allah size mutlu olduğunuz bir kayınvalide vermiş ne güzel ama herkes şanslı olmuyor herkesin mizacı da aynı değilçocuğu sonuçta sadece kendimiz yapmıyoruz, eşimizin kanını da taşıyor haliyle anne ve babasının da bi kaynana da oğlunun evi de kalamıyorsa gönlünce yazık. bazı yorumları acımasız buldum. Sizlerde evlat büyüteceksiniz buradda kendinizi doldurmayın arkadaşlar kayınvalidem benim gelecek yardıma annem uzakta iyi ki de gelecek daha rahat edeceğim bence istediği kadar da kalır oğlunun evi benim evim olduğu kadar..
Allah sabır versin bu virüste gelmezler belki evrene olumlu mesaj verBenim kayınvalidem iyidir ayrı şehirlerdeyiz çağırmadığım sürece gelmez. Ama aması var!!! Eşimin sülalesinde ki diğer kadınlar çok meraklı sürekli iç içeler herşeyi merak ederler bende aksine mesafeyi seven çok samimiyetten kaçınan biriyim. Hastaneden eve gelir gelmez bebek ziyaretine başlayan tipler. Ay bende içimi döktüm ohh
Evet hap olarak daha pratik oluyor ama yan etkisi fazla. Siz de deneyin, yan etkisi olursa fitil olarak kullanırsınız.Bana doktorum hem hap hem fitil seklinde kullanabilirsin dedi
Doktor ilaci hem agizdan hem fitil olarak kullanabilirsin dedi eger agizdan cook yan etkisi olursa bende fitil olarak kullanirim
Gerilmeyin kizlar yaAllah affetsin sonunda keşke bizde konuşmasaydık diye geçirdim içimden
Bu aksam bir hap ictim ama bir yan etkisi olmadi daha ilerleyen zamndami olur kiEvet hap olarak daha pratik oluyor ama yan etkisi fazla. Siz de deneyin, yan etkisi olursa fitil olarak kullanırsınız.
En önemlisi içinize sinen dr bulmak zaten.Benim dr bunlardan bahsetmiyor hiç gittiğim üçüncü doktor zatenAma bebeğe uzun uzun bakıyor kendinden emin içim rahat ediyor.
Cok acayip bisey toprak yemeyi istemek. Hatta bunu duyunca ne kadar gerçek olabilirki demistimBen toprak yemiştim ilk cocugumda tabak tabakhemde ısaltıp ıslatıp en son dr kızdı toprakta bir bakterı var cocugı hasta eder yeme dıye . ama ruyamda bıle burnuma kokuyodu yememk için son iki ay kolay kolay dışarıya cıkmadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?