2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

ben normal doğum yapmayı hayal ediyorum. Bir aksilik olmazsa böyle sancım gelsin hastaneye gidelim 2-3 saate doğurayım bitsin olay. Kimseye de haber vermek istemiyorum. Eşim kalsın benimle refakatçı da. Anneme gerek yok. Onun yorgunluğunu çekemem. Ay bütün gece uyumadım ay şöyle ay böyle. Tansiyonu çıkacak. Başı ağricak gerek yok. Kaynanam uzakta zaten. Sonra çağırırım gelir. O fix benle 15 gün kalacak. Ama ilk günler yalnız olmak istiyorum.

Reactions: H E
Şimdi Asm de ebe olan bi arkadaşıma mesaj attım . Ama senı aramaları kazım sana değil onlara cezası var dedi .

İnşallah istediğin şekilde nasip olur ,
Bende aynen böyle yaptım.
İnan çok rahat oluyor yanında kimse olmaması . Doktorum nişanım geldikten sonra yatırmak istedi beni ama ben eve gidicem dedim eve gidince sancılar sıklaşınca 2-3 saat sonra gittik . Ebe dedi ki keşke gelmeseydin daha ilk doğumun kolay olmaz bunu dedikten 2 saat sonra doğurdum doktorum resmen öngörmüş

İlk doğumunuz mu olacak?

Bizde sadece bağırmak yetmeyebilir cinnet falan geçirirsem ancak çare olur

ayy ne güzel olmuş darısı başıma artık. Bu da kolay olur o zaman

Bana yanlis bilgi vermisler kk'da, ben de sormamistim asm'ye. Bize ceza yokmus onlara varmis sadece

evet çok mu belli imkansız bir şey mi istediğim
Benim de ilk ama tek başıma olmaya cesaret edemem. Eşimde gerektiği kadar yardımcı olamaz beceremez bence. Evde sıcak yemek yapacak biri de lazım. Yalnız olsam üzülürüm sanki kimse gelmedi diye.

Kime cezası bar anlamadım . Kendileri görmüyor mu benım hamilelikle ilgili açılan kayıtlarımı
Ben kayıt açtırmadım kadın doğuma gidince sisteme otomatik düşmüş ebe aradı gebeliğiniz sisteme geçti diye

Ben kayıt açtırmadım kadın doğuma gidince sisteme otomatik düşmüş ebe aradı gebeliğiniz sisteme geçti diye
İşte ilgililer böyle ben birkaç kez şikayet etmiştim kızımın aşılarıyla ilgisi . Kaç kez özür dilendi ama hala işlerini tam dürüst yapmıyorlar .

Tam olarak ne olur bilmiyorum tabi ama sancılarımı evde geçirmek istiyorum, şehir hastanesinde Doğum yapmayı düşünüyorum şimdilik, oraya sadece kadın refakatçi alıyorlar o yüzden annem gelir yanıma diye düşünüyorum Allah nasip ederse. Eşimin ailesi tarafı beni çok geriyor açıkçası, ayrı şehirlerdeyiz Doğum deyince kapıda biterler muhtemelen ve yatılı olarak tabii ki. Ekim’de bi emrivakiyle geldiler şimdi Ocak’ta yine gelmeyi düşünüyorlar hiç umurlarında değil virüs falan. Bide yetmiyor şu an bizi oraya çağırıyorlar. Ve bütün bunları yaparken virüs çıktığından beri evde oturduğumu hiç çıkmadığı sadece 1 kere hastaneye gitmek için çıktığımı biliyorlar Ne dert yandım be bu soruyu bekliyordum galiba

Kızlar tavsiyem eve kesinlikle çok yardım için insan almayın . Bir kişi yeter siz zaten bebeğe bakıyorsunuz o uyudukça hemen uyuyorsunuz 10-15 gün ilk başta anne gelmesi daha iyi olur çünkü bazı ihtiyaçlar oluyo ozaman kv den çekinilebilri . Benım annem 13 gün kaldı gitti . Ondan sonra 10 gün sonra ziyaretçi aldım eve sağolsun herkes de anlayış gösterdi ama olması gereken bu .. i şalla dizin akrabalarda anlayışlıdır .
biz kv ile konuşmadığımız için öyle bi sorunumuz yok

Ben de annemle ayrı şehirdeyim annemin yanında doğum yapacağım kısmet olursa eşimin ailesi de sağolsun virüs ne bilmiyorlar her gün toplanıyorlar

Aile Hekimi niye var acaba sinir ediyorlar insanı gerçekten ben olsam ben de şikayet ederdim
Kesinlikle birde utanmadan kızımı oraya götürmedim halde götürmüşüm gibi kayıt açtılar .
şaka gibiler .
Sırf sinirimden bütün aşılatını özel hastanede yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…