2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Ben 2 dogumumdada sadece esim kaldi benimle zaten burda cogunlukla oyle oluyor.. normal dogumum oldu ve tum gece esimle gecirdim. Zaten ziyaret saatleri bellidir 14-16 veya 18-20 onun haricindz kimse gelemez :) annem olsun kaynanam olsum kimseye gerek olmuyor lohusaligimda bile kimse yanimda kalmadi ne gerek varki? Sadece esimle cocuklarimla gecirdim lohusaligimida:)) boyle en guzeli inanin

Evet 10 gune kadar sonuc cikiyor yuzde 99 kesin sonuc dedi doktorum. Yasim 37 ve ilk gebelik acikcasi biraz insan strese giriyor
Merhaba, bu fetal dna testini nerede yaptıracaksınız? Biraz araştırdım Eurofins'i tavsiye edenler olmuş fakat bilgi almak için telefon numaralarını bulamadım..

İşleri ne tabi yapacaklar Virüsüm diye kendimden tiksiniyorum galiba hazır çocuk da yokken yapayım dedim de yok olmuyor
Evde durdukça insanın gözüne bir şeyler batıyor daha mutfak var sırada Temizlik benim için takıntı severim de iyi de yapsalar aklım kalır napacaz idare edicez artık

Benim annem geldi hatta sonra babamlar Bence hallediliyosa yalnız daha iyi bi farki kalmadi zaten hemen ayaga kalktim.

Evde durdukça insanın gözüne bir şeyler batıyor daha mutfak var sırada Temizlik benim için takıntı severim de iyi de yapsalar aklım kalır napacaz idare edicez artık
Benimde hergun temizlik rutinim vardir kalkar kahvalti yapariz esimle buyuk kizim okual kucuk kizim 9-9:30 gibi kalkar onuda hallettikten sonra banyo temizlenir tuvalettle birlikte heryerin tozu alinir ( asagi kat ) salon mutfak fln filan sonra supururp paspas edip otururum 2. Kat yatak odalarinida haftada 1 supurup paspaslarim zaten pek batmaz

Benim annem geldi hatta sonra babamlar Bence hallediliyosa yalnız daha iyi bi farki kalmadi zaten hemen ayaga kalktim.
Aynen yanliz cooook daha iyi kimse kalmadi benimle :) arada gelip gittiler annem yemek yapip getirdi arada sonra banyo ilk yardim etti fln ama oyle yatiliya kimse kalmadi :)

Kesinlikle birde utanmadan kızımı oraya götürmedim halde götürmüşüm gibi kayıt açtılar .
şaka gibiler .
Sırf sinirimden bütün aşılatını özel hastanede yaptırdım
Başka aile hekimine geçseydin canım böyle bi hakkın var

Ben çaliştiğim için firsat buldukca haftasonu haftaiçi genel temizlik gibi yapardım şimdi cesaret edemiyorum pek Halılar gözümün içine bakıyordu sanki beni fırçala sil diye Neyse yıkamaya verdik onlarıda daha üç ay önce yıkanmıştı

Bende eczanede calisiyordum fakat 2 bebegimi ard arda kaybedince bu hamileligimde sadece evde olmak istedim.. biraz kendime gelmek icin

Bende takıntı yok ama evet evde durdukça insanın gözüne batıyor
Benim de banyo kaldı ama temizlemeyi en sevmediğim yer orası eşime yaptıracağım sanırım

Ben üşeniyorum haftada 1 şöyle üstün körü temizlesem yeter

ben temizlik hastasi degilim yani cocuklarim yer doker bagirip cagirmam ama gunluk rutinimi yapmam lazim
Böyle günlük rutini olan insanlara bayılıyorum
Ben sabah uyanıyorum tavana bakıyorum boş boş hiçbir planım olmuyor çünkü, öyle akışına göre, sadece işimle alakalı şeyleri planlarım bir rutinim vardır o da mecbur

Bu aksam bir hap ictim ama bir yan etkisi olmadi daha ilerleyen zamndami olur ki
Benim ilk aldığım günden olmuştu, sadece bir iki gün yan etkisi olmamıştı. Onun dışında hep vardı. Belki sizin bünyeniz güçlüdür yan etki yapmayacaktır sizde. İnşAllah da öyle olur hiçbir yan etki olmaz. Siz birkaç gün daha hap olarak için, o zaman kesinleşir etkisi olup olmadığı

İnşallah
Herkes kızda bulantı yaşıyor ben oğlan da yaşadım tarihe adımı altın harflerle yazdıracağım eğer buda kız çıkarsa
Bende oglumda deli gibi bulantı yaşadım çok kötüydü bunda paso yemek yiyesim geliyor Dünyaları yesem doymam gibi inşallah sağlıklı tombik bir kız olacağı içindir

Bende oglumda deli gibi bulantı yaşadım çok kötüydü bunda paso yemek yiyesim geliyor Dünyaları yesem doymam gibi inşallah sağlıklı tombik bir kız olacağı içindir
Ay ne kadar aynıyız inşallah küçük prensesler gelir de rahat ederiz artık

Bende eczanede calisiyordum fakat 2 bebegimi ard arda kaybedince bu hamileligimde sadece evde olmak istedim.. biraz kendime gelmek icin
Ben de ücretsiz izine ayrıldım iyi ki imkan varda yapabiliyoruz şu dönem en iyisi inşallah sağ Salim sağlıklı kucağımıza alırız

Ay ne kadar aynıyız inşallah küçük prensesler gelir de rahat ederiz artık
Evet ya beraber kutlarız belki burda cinsiyetleri Corona olmasaydi yanılmıyorsam istanbulda oturuyordun yüz yüze bile kutlayabilirdik ama benim ki erkek olacak gibi hissediyorum şom ağızli iç sesimi kesemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…