2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Arkadaslar gebeliğin de kan uyuşmazlığı yaşayan varmı aranızda? İlk çocukta sorun olmazmış ama ikinci çocuk çok riskli oluyormus bu konu hakkinda bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi
Halamda vardı kan uyuşmazlığı her doğumdan sonra bir sonraki bebek için iğne oluyordu. İğneleri yaptırdıktan sonra sorun olmuyor için rahat olsun

Kızlar 10+1 deyim bugün. Dün tarttim kendimi 2 kilo almışım ne ara aldım anlamadım 55 kiloydum hamileligimi öğrendiğim de şimdi 57 yi geçmiş durumda. Ve bu hafta göbeğim belirginleşmiş uyandığım gibi aynaya koşuyorum ben burdayım diyor Siz de durumlar nasıl

Yurtdışında mı yaşıyorsunuz? Burda öyle bişey yok her yere cümbür cemaat gdiliyor cenazeye, düğüne, hasta ziyaretine korona fln zaten kimsenin umrunda değil.

3 lü o kadar doğruluğu yüksek önemli bir test değil önemli olan ikili zaten doluysa özel hastanede yaptırabilirsiniz üçlüyü yine de yaptirmistim devlettede genelde yapıyorlar succulentaski

Trizomi 18 de bakılıyor sanırım yasama olasılıgı daha az bir de doğruluğu yüksek degil bu testin kesin oran veremiyor usgde ölçümlerde önemli ben yaptirdim yine de senin fikrin canım

Geçmiş olsun acil şifalar inşallah
Açıkçası bende istemiyorum detaylı yaptıracağım sanırım
Aynen ben daha kilolu başladım 72 idim şimdi 74, göbek zaten vardı şimdi sanki 4-5 aylık gibi

Ben ilk oğlumda yaptırmamıştım ikili test sadece ense kalınlığı ölçüldü doktorum normal dedi istemiyorsan yaptırana gerek yok demişti bu sefer yine ense ölçümü normal dedi ben o arada cinsiyet sordum erkeğe benziyor deyince ufak çaplı Bi hayal kırıklığı yaşadığım için sonra naptımı bilmiyorum kan ver dedi gittim verdim oysa bunda da yaptırmayı düşünmüyordum:) zaten çokta önemsemiyorum bu tarama testlerini sonuçta hem doğruluk oranı çok düşük hem de napcam ki öyle yada böyle aldırmayın düşünmediğim göre benim için gereksiz tabi herkes farklı düşünebilir tamamen kişiye özel Bi tercih bence

Halamda vardı kan uyuşmazlığı her doğumdan sonra bir sonraki bebek için iğne oluyordu. İğneleri yaptırdıktan sonra sorun olmuyor için rahat olsun
Ya insallah benimde öyle olur ama o kadar olumsuz örnekler veriyolar ki ister istemez etkisinde kaliyorum. Yorumunuz için teskkekur ederim içimë şu serpti

Zaten senin için değil degilde konuyu acan kişi için yazmıştım ben kendimden örnek vericek olursam malesef benim kaynanam iyi değil oğluda farkininda

Bende 11 haftadayim 56 kiloyudum şimdi 57 buçuk oldumm

Farketmeden alıyoruz kiloları Şimdiden böyleysek son ayda nolur düşünemiyorum
Ben 73 ile başladım 4 kilo almışım boyum 175 tam diyete başladım aldıklarımı vereyim diye hamile olduğumu öğrendim Bakalım gelsinler sağlıklı olsunlar veririz yine

Benim dr umda ense kalınlığı burun kemiğine bakarız istersen tahlil yaparız dedi bende yaptırmayı düşünmüyorum eşimde yaptırma dedi herşeyiyle dünyaya gelecek nasılsa dedi bende yaptirmiycam bakalım herşey kısmet

Ben hiç kilo almamışım hala 67 300 üm ama göbeğim belirginleşti işin kötüsü hastane tartisinda 69 Çıktım dr cokbtakilma kıyafetlerden karin toklugundan yüksek çıkıyordur ama genede bizim tartımızla devam edicez dedi

Ben de ilk hastane randevum da orda tartıldım 55tim dün 57 küsur... Haftaya cuma randevum var 11+1 de sağlıklı olsunlar da gelsin kilolar

9+1 deyim cinsiyeti çok merak ediyorum ya çin takvimi falan yapıyorum eğlencesine kız çıkıyor kız olmasını çok istiyorum ilk bebeğim tabi sağlıklı olsunlarda yinede isteğim kızz önceden tahmin edebilen varmı Anneler hisseder diyorlar en başta kız hissetmiştim istediğim içindir belkide resimde 6+1 di Pazartesi gidicez yeni kontrole

Eklentiler

• 29D16ED5-C727-4065-A8A1-E23610CF151C.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 61
  • D5D0C64E-0FB9-4676-A895-1F3B3E210A3C.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaslar gebeliğin de kan uyuşmazlığı yaşayan varmı aranızda? İlk çocukta sorun olmazmış ama ikinci çocuk çok riskli oluyormus bu konu hakkinda bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi
Bende kan uyusmazligi var canim ilk gebelikde pek onemli sayilmiyor ama cocukla uyusmazlik yasarsan igne yapiliyor dogumdan sonra 82 saat asmadan sen simdi her ay kan tahlili vereceksin ve uyusmazlik takip edilecek 28 haftalikken igne yapilacakmis suan senin icin bir sorun teskil etmez onu drlar takip eder canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…