2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çok sağol canım, oğlum annemlerde bende iyi sayılırım evde sıkıldım sadece biraz:))
Kapanmaması iyi olmuş bizde kreşe yazdıracaktık ama yazdıramadık virüs falan içime sinmemişti, bakıcı bakıyordu ama yazdırmak lazım sosyalleşmeleri lazım
Haftaya haber ver mutlaka sende merak ettim
Kız olduğunu bir öğrensem bütün grubu etiketleyeceğim zaten

ay iyi olmanıza sevndm gelmiş geçmiş olsn inş biz de sıramızı beklemeye devam edioruz bakalım :) bnmki bi yıl önce başlamıştı pandemide gidemedi ağustosta kaldığı yerden devam etti çok mutlu, okul da temiz evde kalsın istemedk Allah utandırmasın dierek yolluoruz bakalım sağlıkla gtsn gelsn herkes işine okuluna haber ederim ben de inşallah Allah gönlümüze göre birer kız nasip etsin bize yaaa çok istiorm ben de

Şu karantina bitsin bende yazdıracağım çok istiyor o da
Ay Allah korusun size gelmesin hiç inşallah
Evet yaaa kızımın haberini alayım içim rahat etsin erkek çıkarsa üzüleceğim baya

Çok geçmiş olsun canım inşallah en hafif şekilde atlatırsınız sen de diğer arkadaşlar da

Şu karantina bitsin bende yazdıracağım çok istiyor o da
Ay Allah korusun size gelmesin hiç inşallah
Evet yaaa kızımın haberini alayım içim rahat etsin erkek çıkarsa üzüleceğim baya
Çok geçmiş olsun canım inşallah gönlünden geçen haberi alırsın. O zamana kadar çok iyi bak kendine Çember daralıyor valla çok dikkat etmemiz gerek şu covid belasından bir an evvel kurtuluruz inşallah

Çook teşekkür ederim canım sende çok dikkat et kendine ne zamandı randevun evet ya inşallah 2021 bize uğur getirir de çıkar gider hayatımızdan

İnşallah canım. Haftaya cuma randevum şu bir ay bitmek bilmedi valla Son bir haftam çok merak ediyorum
Ayy bende heceyecanlandım 1 hafta sonra kesin haber ver beni de etiketle hatta çook merak ettim inşallah sağlıklı güzel bir kızdır benim randevum 4 Aralık daha çok var

Ayy bende heceyecanlandım 1 hafta sonra kesin haber ver beni de etiketle hatta çook merak ettim inşallah sağlıklı güzel bir kızdır benim randevum 4 Aralık daha çok var
Ayy inşallah etiketlerim tabi benim gönlümden geçen de kız ama nedense herkes erkek diyor Cinsiyete için sanırım çok erken ama doktorum belki bı tahmin yapar İyi olsun da kuzum varsın geç öğrenelim Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlıklı hayırlı bir gebelik sonunda sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Dualarım hepimiz için

Mayıs anneleri topigine bakıyorum arada onlar bizden önde daha yeni yeni cinsiyet öğreniyorlar sanırım 15 ya da 16. haftalar kesinleşir

Bana da kız diyorlardı erkek oldu
Onlar diyorlar da diyorlar boşver
13. Haftada kesin tahmin yapıyor ve doğru çıkıyor hep,12.hafta da öğrenenler de var
İnşallah sağlıcakla kucağımıza alalım da evlatlarımızı

Mayıs anneleri topigine bakıyorum arada onlar bizden önde daha yeni yeni cinsiyet öğreniyorlar sanırım 15 ya da 16. haftalar kesinleşir
Evet bende bakıyorum ama onlar kesinliştiriyorlar galiba yoksa daha önceden tahmin yapılmıştır kesin, şöyle bana kız gibi geldi dese bile yeter benim için

Merhaba, bu fetal dna testini nerede yaptıracaksınız? Biraz araştırdım Eurofins'i tavsiye edenler olmuş fakat bilgi almak için telefon numaralarını bulamadım..
Kusura bakma bugun yogundum yeni bakabildim. Biogen medikalde yaptirdim. Doktorum burayi tavsiye etti. Ablam da burda yaptirmisti. Eve gelip kan aldilar 10 gune kadar sonucu cikarmis. Doktorum ve benimle paylasacaklar

Ya konuyla ilgisi yok ama. Düdüklü tencerede suyun Bi miktar çekmesi yani azalması normal midir acaba? Yoksa nasil koyulduysa ayni mi kalmasi gerek..

Down sendromu disinda cocuklarda sorun varsa alinmasi icin komiteye giriyorsunuz ama ulkemizde malesef belli gelisimi sagladiysa alinmasi yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…