Yurtdışında mı yaşıyorsunuz? Burda öyle bişey yok her yere cümbür cemaat gdiliyor cenazeye, düğüne, hasta ziyaretine korona fln zaten kimsenin umrunda değil.
İyiyim kuzum boğazım ağrıyor biraz onun dışında birşeyim yok eşim de halsiz biraz, oğlumu da zorla aldı annem, bide ilaçlara başladı eşim, aradılar kimlerle temas ettik onları da sordular öyle yani:))
Bende kan uyusmazligi var canim ilk gebelikde pek onemli sayilmiyor ama cocukla uyusmazlik yasarsan igne yapiliyor dogumdan sonra 82 saat asmadan sen simdi her ay kan tahlili vereceksin ve uyusmazlik takip edilecek 28 haftalikken igne yapilacakmis suan senin icin bir sorun teskil etmez onu drlar takip eder canim
Kızlar 10+1 deyim bugün. Dün tarttim kendimi 2 kilo almışım ne ara aldım anlamadım 55 kiloydum hamileligimi öğrendiğim de şimdi 57 yi geçmiş durumda. Ve bu hafta göbeğim belirginleşmiş uyandığım gibi aynaya koşuyorum ben burdayım diyor Siz de durumlar nasıl
Ya insallah benimde öyle olur ama o kadar olumsuz örnekler veriyolar ki ister istemez etkisinde kaliyorum. Yorumunuz için teskkekur ederim içimë şu serpti
Ben 73 ile başladım 4 kilo almışım boyum 175 tam diyete başladım aldıklarımı vereyim diye hamile olduğumu öğrendim Bakalım gelsinler sağlıklı olsunlar veririz yine
Kızlar 10+1 deyim bugün. Dün tarttim kendimi 2 kilo almışım ne ara aldım anlamadım 55 kiloydum hamileligimi öğrendiğim de şimdi 57 yi geçmiş durumda. Ve bu hafta göbeğim belirginleşmiş uyandığım gibi aynaya koşuyorum ben burdayım diyor Siz de durumlar nasıl
Testten sonraki gün ciğerlerimde ki ağrı geçti kusmaktan kasılmışım. Corona testim pozitif çıktı zaten sadece bademcik ağrım var burun akıntısı iştah kaybı var kendi doktorum ateş olursa parol kullanabilirsin dedi onun dışında ıhlamur kelle paça çorbası iç dedi bol bol da meyve
Testten sonraki gün ciğerlerimde ki ağrı geçti kusmaktan kasılmışım. Corona testim pozitif çıktı zaten sadece bademcik ağrım var burun akıntısı iştah kaybı var kendi doktorum ateş olursa parol kullanabilirsin dedi onun dışında ıhlamur kelle paça çorbası iç dedi bol bol da meyve
selam kızlar nabersiniz nasılsınız? uzun zamandır bakamadım foruma neler konuşmuşsunuz böyle? ben uzun zamandır giremedim takip edemedim. Dr a gidip cinsiyet falan öğrenen oldu mu? Hadi güzel haberler verin gariiii
selam kızlar nabersiniz nasılsınız? uzun zamandır bakamadım foruma neler konuşmuşsunuz böyle? ben uzun zamandır giremedim takip edemedim. Dr a gidip cinsiyet falan öğrenen oldu mu? Hadi güzel haberler verin gariiii
ayy canım benim covid mi oldunuz çok geçmiş olsun nasılsınız? sen nasılsın oğlun nası?
ben iyim bi deişiklik yok kreşler kapancak mı kapanmıcak mı derken bgn kapanmıcak kararına kendi adıma sevndm bnm oğlum gidio eve tıkılsın istemiodm. haftaya gtcm ben de dr a cinsiyet görebiliriz inşallah sen de gittiğinde hbr et beni de etiketle ben çok sık bakamıorm