2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Her ay kan tahliline gerek yok dediler bana. Bi gebelik basında Bi de 28.haftada yapilacak. İlk gebelikte de öyle olmustu.

11+3 teyim 52 kiloydum 2 kilo aldım 54 oldum boyum kısa olduğu için hali hazırda göbeğim vardı zaten şimdi daha da büyüdü
Ya insallah benimde öyle olur ama o kadar olumsuz örnekler veriyolar ki ister istemez etkisinde kaliyorum. Yorumunuz için teskkekur ederim içimë şu serpti
İnşaAllah, rica ederim. İnternette yazanlarla stres yapmayın Google’a başım ağrıyor yazsanız beyin tümörü olabilir yazıyor

Evet çok haklısınız kendimi bosu bosuma geriyorum oysaki çok rahat bir gecen bir gebelik surecim var kıymetini bilemiyorum

Ben ilk cocukda 11 kilo almıştım pek korkmuyorum aslında kilodan doğumdan bı gün sonrada 7 kilo birden gitmişti
Ben 21 kg almıştım çocuk 2,5 doğdu
Ben 73 ile başladım 4 kilo almışım boyum 175 tam diyete başladım aldıklarımı vereyim diye hamile olduğumu öğrendim Bakalım gelsinler sağlıklı olsunlar veririz yine
Benim boy 1,58 aynen diyete başlamıştım ama yalan oldu

Ben de ilk hastane randevum da orda tartıldım 55tim dün 57 küsur... Haftaya cuma randevum var 11+1 de sağlıklı olsunlar da gelsin kilolar
RAndevu günümüz aynı çok merak ediyorum inşallah iyilerdir

Bende 10+1 im canım 51 falan çıkıyorum tartıda 1 kilo almışım göbek mi gaz mı anlamadığım hafifi bi çıkıntı var

Çok geçmiş olsun canım şu an nasılsınız ? Doktorunuza danıştınız mı
Testten sonraki gün ciğerlerimde ki ağrı geçti kusmaktan kasılmışım. Corona testim pozitif çıktı zaten sadece bademcik ağrım var burun akıntısı iştah kaybı var kendi doktorum ateş olursa parol kullanabilirsin dedi onun dışında ıhlamur kelle paça çorbası iç dedi bol bol da meyve

Seninde mi pozitif çıktı çok geçmiş olsun
Bana da aynılarını söyledi bide bir ton vitamin verdi
Bende sadece boğaz ağrısı ve öksürük var

selam kızlar nabersiniz nasılsınız? uzun zamandır bakamadım foruma neler konuşmuşsunuz böyle? ben uzun zamandır giremedim takip edemedim. Dr a gidip cinsiyet falan öğrenen oldu mu? Hadi güzel haberler verin gariiii

Karantinam 2 Aralık'ta bitiyor randevu da 4 Aralık'ta iki hafta var daha cinsiyetini öğrenmeme yani senden ne haber:))

Karantinam 2 Aralık'ta bitiyor randevu da 4 Aralık'ta iki hafta var daha cinsiyetini öğrenmeme yani senden ne haber:))
ayy canım benim covid mi oldunuz çok geçmiş olsun nasılsınız? sen nasılsın oğlun nası?
ben iyim bi deişiklik yok kreşler kapancak mı kapanmıcak mı derken bgn kapanmıcak kararına kendi adıma sevndm bnm oğlum gidio eve tıkılsın istemiodm. haftaya gtcm ben de dr a cinsiyet görebiliriz inşallah sen de gittiğinde hbr et beni de etiketle ben çok sık bakamıorm

Bizde de kan uyuşmazlığı var 28. Haftada korunma iğnesi vuruldum, doğumdan 1 gün sonra da rhogam iğnesi vuruldum ikinci gebelikte de koruyormuş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…