2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
O zaman doktora Danişmak lazim. Mantar sıkıntı biraz malesef. Ama genelde çoğu gebelikte bağışıklık düştüğü için oluyor.
Evet öyleymiş geçen sene olmuştum ama o çok beterdi o yüzden mantardan şüphelenmemiştim ama Sağlık ocağında belirtisiz mantar olabilir sadece kaşınmayla dedi dr neyse ben genede süreyim belki tam biter 3 kere sürmede azaldıysa belki kökten biter bakalim

Nasil dayaniyosunuz ben bilmek isterdim hemen

Kız niye istemiyorum dedin ya ben senin adına merak ettim şimdi
Surpriz olsun diyorum ilkiyle ayni gidiyor simdilik hersey ayni doktora hastaneye gidiyorum boyle daha heyecanli olacak ikinci hamilelik diye oyle dusunuyorum ama esim benimle ayni fikirde degil zaten cok sikistiriyor bir sonraki randevunda hemsireye esime surpriz Parti yapacam ona bana soylediginizi soylemeyin deyip ogrenecem diyo

Eşin haklı valla
Ben sürpriz falan anlamam meraktan ortadan ikiye çatlarım vallahi
9 ay nasıl sabredeceksin kız:))

Eşin haklı valla
Ben sürpriz falan anlamam meraktan ortadan ikiye çatlarım vallahi
9 ay nasıl sabredeceksin kız:))
Aslinda ikisinede cok sevinecem.. kiz olursa degisik oldu diye erkek olursa daha iyi anlasirlar diye ondan sanirim pek merak etmiyorum

Her ay kan tahliline gerek yok dediler bana. Bi gebelik basında Bi de 28.haftada yapilacak. İlk gebelikte de öyle olmustu.
Olabilir canim bendede oyle yapildi dr nederse onu yaptiriyoruz

Bende 12+5 de gidicem acaba banada cinsiyet tahmini yapar mı ya çok meraklı ve heyecanliyim

Bende 12+5 de gidicem acaba banada cinsiyet tahmini yapar mı ya çok meraklı ve heyecanliyim
Bende 12+6 da gideceğim yapar bence:))
Ben oğlumda 13. Hafta da öğrendim bunda da öyle öğrenirim inşallah kızımı

Selam kizlar bugun doktor randevum vardi 12 haftalik olduk hersey yolunda sukur ikili icin kan verdim cinsiyetini ogrenmek istiyormusun diye sordular extra onada bakacaklardi istemiyorum dedim ama esim cok ogrenmek istiyor bakalim ilerde ne olacak
Yaaa nasıl istemedin ben çatlıyorum meraktan şahsen bir de işin hazırlık boyutu var ona göre kıyafetler eşyalar alınacak isim düşünülecek

H E Wings06 Dilaraerdogan LesaM kızçeler sizler nasılsınız? ne var ne yok? H E yolculadın mı askere eşini?
Oooo nerelerdesin sen yaa

pazartesi inşallah gidiyor canım testi negatif çıktı . Sevk belgesi falan ayarlandı . Sonunda yolcu .
Biz iyiyiz Allah’a şükür yarın minik kurbağayı görmeye gidicez tekrar :)
Belki der bir kızınız daha oluyor

Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…