Evet öyleymiş geçen sene olmuştum ama o çok beterdi o yüzden mantardan şüphelenmemiştim ama Sağlık ocağında belirtisiz mantar olabilir sadece kaşınmayla dedi dr neyse ben genede süreyim belki tam biter 3 kere sürmede azaldıysa belki kökten biter bakalim
Surpriz olsun diyorum ilkiyle ayni gidiyor simdilik hersey ayni doktora hastaneye gidiyorum boyle daha heyecanli olacak ikinci hamilelik diye oyle dusunuyorum ama esim benimle ayni fikirde degil zaten cok sikistiriyor bir sonraki randevunda hemsireye esime surpriz Parti yapacam ona bana soylediginizi soylemeyin deyip ogrenecem diyo
Surpriz olsun diyorum ilkiyle ayni gidiyor simdilik hersey ayni doktora hastaneye gidiyorum boyle daha heyecanli olacak ikinci hamilelik diye oyle dusunuyorum ama esim benimle ayni fikirde degil zaten cok sikistiriyor bir sonraki randevunda hemsireye esime surpriz Parti yapacam ona bana soylediginizi soylemeyin deyip ogrenecem diyo
Selam kizlar bugun doktor randevum vardi 12 haftalik olduk hersey yolunda sukur ikili icin kan verdim cinsiyetini ogrenmek istiyormusun diye sordular extra onada bakacaklardi istemiyorum dedim ama esim cok ogrenmek istiyor bakalim ilerde ne olacak
Erkekse o hafta net gözüküyormuş benim randevuyu kendisi verdiği için kendim hiç randevu alamıyorum büyük ihtimal 15. haftada gene çağırır 2 haftaya bir gidiyorum
pazartesi inşallah gidiyor canım testi negatif çıktı . Sevk belgesi falan ayarlandı . Sonunda yolcu .
Biz iyiyiz Allah’a şükür yarın minik kurbağayı görmeye gidicez tekrar :)
Belki der bir kızınız daha oluyor